28 September

Idag har jag bara suttit i pyjamas hela dagen och myst. Jag börjar känna mig som Bridget Jones! Ni vet hon som dom flesta skrattar åt och inte med, en charmig liten blondin som inte äger någon fotomodells kropp. Det hon är bäst på är att lyssna på dåliga kärleks låtar och hennes vänners tips. Hittar den perfekta killen men väljer idiot nummer 1 först. Kärleken är blind säger dom flesta, jag kan väll inte göra annat än hålla med, haha! ;p Och jag har äntligen kommit fram till vad jag vill göra med mitt liv, det får bli top secret för er.. det är inte jobbet som ni tror jag kommer jobba med iaf. Tänk nu inga snuskiga tankar haha, för jag ska inte gå i anna nicole smiths spår ;)

Idag ska dom flesta ut och skaka på rumporna men inte jaaaaaaaaag! Jag trivs så bra här hemma med min tv och box.. livet kan ju inte bli mer underbart? ;D Ska börja ändra lite på mina rutiner haha det här fungerar inte mer ju, man ska inte vakna med ångest varje lördag. Nej, här har ni nya petra i egen hög person. (jag kan lova er att jag inte håller detta, för nästa helg kommer ni se mig ute med jennie)

Jag är nog världens lyckligaste just denna minut.. eller ja, dom flesta minuter faktiskt! Jag vet inte varför men ni vet när det pirrar i magen och man ler hela tiden. Fråga mig inte varför för det har fortfarande inte dykt upp någon mr. charming än.. han gör det säkert när jag vill det minst av allt i världen haha :D

                                    
Bio imorgon med tjejerna  <33

image119


Kommentarer
olga

jag älskar dig bridgetkopian

2007-09-30 @ 17:05:18
URL: http://twinklestar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0