GREKLAND!

TA MIG TILLBAKA!..

Det värsta med att åka utomlands är att man måste åka hem och förmodligen inte återvända på det senaste året :( detta var nog den knäppaste, roligaste och bästaste party resan jag gjort!

Var fan ska man börja? ;p mottot där nere; what happends in karpathos, stays in karpathos.. haha sa en kille till oss i baren som ville att jennie skulle vara en chicken och han kon hahahaha helt trög "should i bring the statue over here?" vinkade med armarna och var bästa vän med dom flesta.

Jennies fötter svullnade på flygplanet, dom liknade två köttbullar OCH vet ni vad denna lilla damen säger när vi anländer till grekland? "ååhhh det ser så kallt ut här!" hahahah hon ångrade nog sinna ord när hon steg ur flygplanet ;) första vi gjorde var att tappa bort lappen där det stod vilket hotell vi skulle bo på, hahaha den flög iväg med vinden och landade under bussen.. man kunde ju inte precis be dom flytta på sitt stora last haha. Sist på bussen var vi och sist av.. haha! Fick ett jätte fint hotell där dom var så söta, vi var honneeyys :P To the beach, topless och allt, vi körde sten hårt på solbränna haha, sista dagarna luktade vi tyskar som fan, vi var indränka i olja, häääääääärrrligt!

Vi trodde ju inte att detta var någon fest ö, men visst hade vi fel om detta också.. vi träffade bästaste Brian inne på en bar som frågade ngt i stil med.. Don't you gonna party tonight? Come on, TEQUILA ON THE HOUSE! jag och jennie viftade vidare på rumpan mot baren och hade våran tequila kväll.. vi ramlade ut ur baren någon timme senare. Jag, Jennie, Nico & Chris satt i bilen på väg till fever som var discot på ön. Roligaste stället, har aldrig i hela mitt liv varit på ett disco där det är så.. ja, bra! kanske berode på att alla där inne var lika fulla hahha :D jag och jennie hoppade omkring, dansade i baren och på baren, detta var verkligen.. fullt ös, medvetslöööös! Fick skjuts hem av min blivande kärlek i alla drinkar haha.. Och ungefär såhär fortsatte det varenda kväll. Vi gick till våran bar, drack, träffade nya människor och fixade skjuts till fever. Saknar Nico megaste mycket, han var en riktig snällis. Och våra shakande italienare, eller ägaren och dj:n. Tror faktiskt jag och Jennie var lite vip där nere, för det var ju inte alla som fick dansa hos dj:n och det var ju inte alla som fick gratis drinkar varenda kväll om inte en hel flaska haha, det var livet..  VILL TILLBAKA :( ..

Och vi två som är som piff och puff, GLÖMDE STÄLLA OM KLOCKAN.. vi levde efter svensk tid hela tiden.. haha så det var ju inte så konstigt att vissa inte dök upp på rätt tid, vi har bara oss själva att skylla just nu faktiskt :( snyft.. och vi försov oss när bussen skulle hämta oss, två fulla tjejer ramlar ut ur hotellet och ger hela hotellet och bussen en show dom inte kommer glömma ;D gott luktade vi också.. 

               KARPATHOS! <3


    image88 image89 image91

image92 image95  

  image101 

GREKLAND!

Inatt åker jag och min älskling till Grekland, ska vara där en hel vecka. Gud så skönt, längtar så jag spricker. Kan inte sitta stilla ;p har fjärilar i hela magen, har haft det hela dagen.. OCH, denna dagen har varit katastrof! Verkligen, allt har gått åt helvete, men det löste sig till slutet iaf, som tur är, haha. Min tur har börjat vända! :D Men nu ska jag packa färdigt och äta mat, är mega super duper hungrig! Hörs om en vecka.. Hoppas det regnar i Sverige muhähähä.. see ya suuuuckers! (k)


image82    image84    image85

Friendship forever   <3

Hola at me baby!

Idag var sista dagen på jobbet, både roligt och sorgligt ;s kommer nog inte sakna jobbet utan jag kommer nog sakna johanna och våra dumma saker hahaha 10 paus haha ;D aä-e, vi kommer träffas ändå så jag behöver inte oroa mig för det dära. Vem vet jag kanske blir cc höganäs nästa chef haha, det hade jag faktskt velat se..

Imorgon natt åker jag, gud vad jag längtar! Ska till Grekland 1 vecka. Ska åka till Karpthos, paradisets ö eller vad? :) ska dricka drinkar och sola mig neger. Låter ganska perfekt! Men ärlig ska jag vara och erkänna att jag är nervös så jag spricker. Har aldrig åkt någonstanns utan min mamma och pappa haha om man inte räknar resan till sellfteå som var inom sverige ;)

           kommer sakna mina tjejer   `v.

Men nu ska jag skruva upp musiken och dansa hulla hullaaa, magdans next! Yeahh OOhhoohh



image80

I'm not your's anymore..

....


JAG ÄR HELT FÖRÄLSKAD!    <3 
image77

Sommar och sooool

Jag är så besviken på mina hjärnsällor! :( Jag trodde att jag slutade om fem minuter, meeeeen.. det är 1 timme och 5 minuter. ÄR MAN LURAD ELLER?! jag har damp, sjunger snart allsång på skansen för alla.

Imorgon är sista dagen på jobbet (JUUUUBBLAR!) :D väldigt skönt om jag ska vara ärlig. Johanna tycker jag ska bjuda på kladdkaka, men jag som inte ens kan blanda mjölk och smör?  haha, nej skämt och sido nu när vi ändå är igång. Kan inte någon smart jävel skriva en lista på vad desperata kvinnor kan göra när jobbet.. really sucks? Jag är väldigt desperat just nu.. saäeent.

Jag läste i en tidning ett test och självklart kunde jag inte hålla fingrarna borta. Och hur mycket jag än fuskar och säger fel svar så blir det alltid fel svar till slutet, alltså det svaret jag INTE ville höra! Gjorde i alla fall ett test om singlar och hur man skulle göra för att fånga den rätta. Jag gjorde allt för att hamna på Justin Timberlake (Det stod att han skulle vara kärleks guden) Men vem fan tror ni jag hamnar på även fast jag fuskade? Colin Farrell.. Bad boy nummer ett. Jag får nog skärpa mig med mina test och sluta fuska också för den delen.

Jag har tänk efter nu och jag har bestämt mig för att åka utomlands nästa vecka, kollade resor idag och det blir Cypern tror jag, vi har inte bestämt oss ännu. :) bara det finns en stand och drinkar. ska inte åka själv, i'm not so fucking lonely. så jag och min reskamrat ska bara packa väskorna. ska se om vi överlever 12 dagar tillsammans eller om vi kommer hem döda, ops. vi kommer inte då.

      

   

unfaithful.

"Jag säger att jag bara ska vara med tjejerna, men det är en lögn jag inte ens hade behövt berätta. För han vet redan var jag ska ikväll, det är ingen hemlighet längre!"

ONE WEEK!.. Nu behöver jag inte jobba på ett helt år, är det faboulosooo eller? ;) Skolan börjar snart och om jag ska vara extremt ärlig som man bara är ibland, så har jag saknat den. Eller ja, mina vänner som jag inte sett på hela sommaren. I miss them!

Min helg.. var ska man börja? Den var inte helt stadig iaf, haha. :D fest i fredags hemma hos anthalya & robin. Blev en aning mycket alkohol inblandat..  och det  hela slutade med att jag och jennie stod själva kvar på dansgolvet, haha! ;P ja, hur vi kom hem.. rätt lång historia, men jag kortar ner den: promenerade, liftade, moppe, taxi.. fråga inget mer haha! Hem kom vi och efterfest blev det på jennies balkong. Lördagen spenderade vi i jennies lägenhet, fick besök av semir, lite senare rabih med.. jag, ms. petra i egen hög personlighet skulle sova tidigt för jag skulle på utflykt med familjen på söndagen, haha.

Åkte till Danmark, väldigt lång resa blev det och väldigt rolig, som vanligt. Min familj är som filmen "Ett päron till fassa" men min mamma är pappan då. Höll på att missa avfarten i Danmark, efter 5 minuter ville alla ha mat, 2 timmar med allsång till Celine dion ;D Sara satt och höll mig i handen och slickade mig på halsen.. Gott folk tro inte för mycket nu, detta är bara min kära syster som behöver kärlek! Fotade allt vi såg, riktiga turister! Till sist kom vi fram till djurparken, det första jag och sara fick syn på var åsnor! DONKEYYY.. vårat favorit djur. Vi kramade,  fotade och hoppade omkring som små barn (Vill påminna er om att vi är 18 år och 21år). Morfar sa: Oh, man märks att ni trivs bäst här hos åsnorna! Min mamma sa mest: Petra du ser ut som du är förstånds handikappad. (Jag tar det som en komplimang!) ;D Såg zebrer. kameler, babianer.. en massa roliga djur. Filmade gjorde jag också.. Fick bevis på väldigt mycket hemlisar som finns i familjen! MUhaha.

"I still care about him like before but i can't tell him that i need him.
I'll never show my weakness, i'm gonna be strong in his eyes." 

      

   

Sleep with me.

God fortsättning :) ..

Jag har nog somnat till 5 gånger på jobbet nu och vaknat av att det ringt. Ska aldrig mer vara uppe så sent som jag var igår om jag ska jobba dagen efter. Tro mig, man håller sig inte vaken ;p Har underhållt mig med att titta på shrek 3 hela förmiddagen haha, skit rolig ju. Har äntligen kommit på att man kan kolla på film i växeln också, så nu blir det inte baaaara super mario och internet ;D har jag det soft? Och tänk så, jag får betalt för att sitta på internet, kolla på film och prata i telefon då och då. i love it!

Åkte in till stan igår och mötte jennie, hon blev sugen på bakad potatis så vi fick vandra dit! GAhh.. vem säger nej till mat? INTE JAG! gick in om gott och sött och handlade godis, jag skulle ha 1 choklad, men det blev 6, som mig mormor sa en gång i tiden: petra, du måste behärska din mat längtan! HAHA.. ja, hon älskar vi alla! jennie kläckte ur sig att hon hade öl hemma, så vi satte oss på hennes balkong och drack våra öl och tog lite picx. we look so fucking good together! ;) GggRrr När jag äntligen hade somnat i sängen så vaknar man av att mobilen ringer och VIPS.. vi fick besök, besök som stannade tills jag gick.. haha, stannade till och med kvar! Så inatt sov jag 1 ½ timme om man ska vara exakt. så ni förstår nog om jag gäspar till då och då haha.. GE MIG EN SÄÄÄNG!

Imorgon blir det party non stop! Anthalya och robin ska ha fest och jag är vip, only me in the v.i.p! :) dom andra är bara vanliga gäster, haha.. me speciaallll! ;p nej, i have no life and i like to write on english to even if i can not hahaha.. jag är så proffsig, måste nog börja med engelska b snart.


image53

WE LOOK SO FUCKING GOOD!
Detta föreställer då: Sanja, Jag, Jennie och Malin
Vi är jävligt snygga, visst tjejer?


 

Beby!


I'll be damned if I see another chick on your arm,
but wait.. I could have another you in a minute
matter fact he'll be here in a minute - baby
cheatin' guys, i already played ya


image52

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0