.


GOTT NYTT JÄVLA ÅR TILL ER ALLA FRÅN OSS ALLA :D

image414
Ikväll blir det fest hos Jennie och sedan tåget vidare till Malmö :D Men nu måste jag fixa det sista och idag är det väll dags att sätta på sig förlovningsringen så man slipper alla svettiga och sliskiga typer där ute som fått i sig för mycket haha :p

30 December

Sitter och klappar mig själv på axeln nu, har städat hela lägenheten idag. Pappa kommer hem idag! :D Även om vi beter oss som ett gift gamalt par som bråkar om fjärrkontrollen, vem som ska laga mat och vems tur det är att dammsuga så har jag saknat honom. Imorgon är det nyår?! Missade jag något eller har dessa senaste 6 månaderna bara försvunnit? Vad fan har jag gjort som är menningsfullt? Haha. Ja? Skriver en lista när jag kommit på tillräckligt många saker. Imorgon ska det iaf firas med både champange och glitter! ;D Har nog aldrig varit med om någon dyrare nyår haha och då syftar jag bara på allt jag köpt till mig själv, som jag ska bära på nyår. Ja, vad fan tummen upp, inte varje dag man firar ett nytt år. Tolvslaget ska vi fira i malmö och jag ska få fira det med baby :) Sen kommer det väll sluta med att jag mår så väldigt dåligt och någon måste passa upp på mig dom närmaste dagarna, så jag tänkte låna hans säng och tv ;) haha. Men nu är allting fixat inför nyår iaf och jag kan andas igen, jag hittade faktiskt exakt allt på min lista :)


Jag och mina vänner brukar prata om att vi måste börja göra saker lite mer oväntat, ja ni fattar? Så efter att jag har haft dom boende hos mig sen torsdags så skulle vi ner och sola lite igår. Slutade med att jag inte kom ut ur solariumet HAHA och pengarna fick vi tillbaka? snäll flicka. Gick omkring som idioter på stan och sjöng julsånger i våra pyjamaser och väldigt naturliga i ansiktet, för naturliga för min smak haha. Sen kom det där oväntade.. Vi gick på bio!! hahaha och vi såg bee movie en väldigt gullig film faktiskt. Jag kände mig hemma i den salongen, alla där inne var 4+ haha och jag kunde skratta åt de mest barnsliga saker utan att folk tittade ;D helt underbart. Men nu ska jag sätta saker i håret så det blir lite snyggt imorgon. puss och hej din orörda-grej

 
           image413

27 December

Nu är jag arg, verkligen jätte arg! Min kära vännina Jennie ringer till mig och berättar att hon och jag ska åka till Thailand på onsdag och det gäller bara att vi bokar nu också. Vi hade så jävla roligt i Grekland tillsammans så varför inte Thailand nu när vi ändå är igång? :) Men nej, vi fick nyss reda på att det kostade dubbelt upp än vi hade räknat med så nu sitter vi här och är riktigt pissed of! Vi ska sitta och sörja tillsammans hemma hos mig och äta chips. Det funkar alltid! Jag hade tänkt att vi kunde åka till BR och handla lite uppblåstbara palmer, kokos olja och några thailändare, sen solar vi solarium bara för alla pengarna vi samlat ihopa? Låter som en riktigt bra plan. :)

                          image406
Denna bilden är sedan jag och Jennie en sen fredags kväll blev
rastlösa och träffade en snäll tjock gubbe som blev våran bil-utan-tak-vän :)

.

HAHA hon är ju underbar! :D

                ´

              

26 December

Pengar rullar på som dom ska och det går bra nu.. stopp! Det ska egentligen vara.. Pengarna rullade in men dom tog slut snabbt. Haha, ja det var en jävla gnäll på mig om min fattigdom men jag har kommit på mig själv med att jag inte kan hantera mina pengar, jag ska nog aldrig öppna en bank. Jag hade smugglat ner pengar i fickorna hela dagarna och fuskat med alla koder :D Så ser ni mig på en bank så fly! Jag skulle bara följa med Hannah och Petra till Novalund för att handla lite saker, men det slutade med att jag handlade upp allt jag hade och då menar jag verkligen varenda liten krona. Sen är jag världens dåligaste på att handla julklappar, min kära pojkvän handlade en jätte fin julklapp till mig men vad handlade jag? Nej ingenting :$ Jag trodde inte vi skulle handla något, så nu är det jag som måste hitta något och det är snabbt haha men jag hade tänkt att han ska få peka och jag betala. Mycket bättre lösning på mitt problem, gud vad jag är fantasifull. Så nu sitter man här fattig som en idiot och kan inte ens ta bussen någonstanns. Hade tänkt åka till min kära pappa imorgon som inte är hemma för han är utomlands och firar en romantisk jul med sin flickvän. Förstår inte vad det är för fel på mig och min syster? haha. Har bjudit över mina vänninor också om dom nu har tid och lust att se mitt ansikte för en gång skull. eh, tvingar dom annars? HAHA. Jag vill ju visa dom mina nya steg som jag kör i mina nya kläder, har övat och allt för deras skull! :( Sen i helgen tänkte jag ta det lungt för ovanlighetens skull? Nej nu ljög jag igen, jag har faktiskt inte druckit en droppe alkohol på 6 veckor, jag har inte vistats ute i Helsingborg på väldigt länge. Man kanske skulle börja om igen nu innan året är slut? :D Fast om jag känner mig själv rätt så kommer jag se på text-tv att det finns en jätte bra film som jag säkert redan sett ett antal gånger och sen sitter jag där igen i min fula pyjamas och chips på magen.

Jag måste klaga på mina vänninor.. igen.. haha ni skriver blogg.. ALDRIG! Vet ni inte om att jag inte har något liv och att jag faktiskt vill läsa om era spännande liv? :D Det där med att jag vet allt i förväg för att vi pratar i telefon varje dag hör inte hit ett dugg.

                            

.

Det här med att träna har jag aldrig riktigt förståt. Jag kör på Anthalyas: skippa diet, bli fet! Känns så avslappnande när man får säga det, prova själv. sen det där med sommar och bikini, jag har inte förståt vad mina vänner har emot mina ideér om badräkter eller snygga t-shirtar? haha. Jag får ett svar bara om att.. eh?! gud petra, folk kommer skratta åt dig. Så jag har en underbar lösning på detta lilla problem, jo för vad vill man göra på stranden? Jo man vill bli brun och jag använder nog hellre brun-utan-sol då, man får ju inte en massa sol strålningar på sig då, det är ju mycket farligt och livet älskar vi så inte vill vi dö i förtid heller, det fixar vi ändå på så många andra hälsosamma sätt. Så om ni ser något stort gult med många fula färger, helst prickigt också och lukten av kokos-olja haha, bli inte rädda att tyskarna har invaderat oss, det är bara jag som solar!

        image401

.

             

20 December

JUL LOV! :D Vågen, jubeeel.. extra super duper skönt att det äntligen är lov. Försov mig i morse, verkligen en extremt bra början på sista dagen i skolan (tummen upp för mig..) Åkte med Hannah till skolan :) trodde julshowen skulle bli lika tråkig som den alltid brukar vara men jag har inte skrattat så mycket på länge. Det var riktigt jävla skit bra! Eric och Linus var riktigt roliga och spidklasserna var bästaste! körde backstreet-gays och lite mixat med tony montana, kineser och spice girls (juckande killar uppträdde) HAHAH. Det jag ville få sagt var att det var jätte bra! Och sen bjöds det på julmust.. oooooooh julmooosst gillar vi!! Morten sa ungefär såhär: Och så håller vi i julmusten försiktigt så vi inte spiller. Samtidigt som han sa detta kommer jag småspringandes på mina klackskor och frågar vad han sa samtidigt som jag spiller ut halva min julmust framför honom. Haha bravo petra verkligen! ;) Såg sedan en tecknad film som lärarna hade valt ut för oss ungdomar, skrämmande nog var jag rädd hela tiden och lämnade till sist salen hahaha.. ja här har ni mig, jag erkänner att jag är en riktig mes!

.

Varför ska man alltid göra allting så komplicerat och varför planerar man sitt liv i förväg? Jag kan lova er att ni har tänkt ut och planerat er framtid, jag har också gjort det. Man har sina planer om var man ska bo och vem man ska leva med och vilket jobb man ska ha. Men jag har förstått nu att det handlar inte om framtiden utan om nuet, livet nu och inte om tio år. Varför stressa upp sig och tänka ut en massa, jag är jätte lycklig precis som jag har mitt liv nu så varför sträva efter något bättre? :) Jag har en underbar familj och världens bästa vänner och sen en bonus, min pojkvän <3


                     image389

Visit in my mom's place

Idag har det varit jätte mysigt, drog med mamma och Juan ut för att handla julgran :) hamnade på baohaus där mamma och Juan gick omkring som att dom var i himmelriket ;p medans jag roade mig med att ta en pratstund med Aziz och Patrik. Länge sedan jag såg dom två små filurerna. Åkte sedan till maxi där vi bara skulle handla en julgran men det slutade som alltid med att våran vagn var överfylld med mat (vi älskar mat..) jag råkade slänga ner det mesta i vagnen, men det är fan jul så då får man :D köpte fyra filmer till mig, eller mamma betalde dem så länge och när hon kommer på att hon betalade dem så ger jag henne pengar ;tog en runda inom max också och åt oss fetare. Sen julpyntade vi när vi kom hem, satte upp julgranen och sjöng julsånger :D jättemysigt. Längtar till julafton och nu ska baby också fira med oss. Kan inte bli en bättre julafton :) men nu ska jag titta på mina filmer och sova sen, sista dagen i skolan imorgon!


                   image385

min prins..



  

Mitt hjärta  :D

   

19 December

Tänkte sova bort hela denna dagen men det blev inte som planerat! När jag verkligen vill sova så ringer det folk hela tiden, om inte mobilen så ringer de fan hem haha, och sen kunde jag inte somna om för jag visste att det låg pizza kvar i kylen sen igår och den vill man ju inte ska bli uppäten av någon annan familje-medlem! :D Vi ska åka och handla julgran idag, mamma och Juan tror att vi bara ska handla julgran men icke-som-nicke, vi ska storhandla hade jag tänkt ;) blir en liten överraskning. Har flyttat hem till mamma igen för ett tag, trött på det stressiga stadslivet, eh haha visst ;p och gott folk, trumvirrvel, imorgon slutar jag skolan! VÅGEEEEEEEEN.. tack tack och åter tack för de :) ska bli riktigt skönt med lov. Har nog aldrig längtat så mycket innan. Baby kommer direkt på fredag :) och sen är det filmkväll och sånt mys med tjejerna i veckan och sen gott folk det stora vi alla väntat på, nyårsafton. Men vad händer den 31 december? Bara jag som har noll koll på läget? eh. yes! Den stora frågan är: Alkohol eller icke alkohol på nyårsafton? Jag vill minnas tolvslaget detta året haha så jag ska nog ta det lite lugnare än tidigare år :

 
image377

The notebook  <3

shall we dance?

Shall we dance? Det är en av de filmer jag inte kan tröttna på. Jennifer Lopez spelar riktigt bra. Det är nästan så jag kanske ska börja ta lite kurser i dans, men kan ni se mig hoppa omkring på golvet och dansa vals och salsa? Trodde inte det heller. Kör min egen dans i lägenheten haha, pappa tittar underligt på mig.. han förstår nog inte var han hittade mig, han brukar säga att de hittade mig vid en rundell och sen dess har de inte blivit av med mig haha så tragiskt det kan gå ;p Glömde säga innan att jag är världens lyckligaste, idag körde vi sånt julspel och jag vann en film jag velat ha skit mycket.. ett päron till fassa, en av världens bästa filmer! :D Ska ha film kväll nu när jag ska bo ensam och då är det den som kommer rullas allra först ;} bara varnar er!

                          image376

16 December

Dessa tre senaste dagarna har varit de bästa på länge :) jätte mysigt. Åkte till baby i fredags och kom hem idag. Hyrde sånna sjuka filmer, eller den med usher var skit bra (kanske beror på att usher var med? haha) har somnat sjukt sent varje natt, eller ska nog inte ens kalla det natt för jag somnade på morgonen. Men hallå, vad väljer man, sova eller tiffany persson? :D tiffany persson utan tvekan. Var med Visar också lite men det blev fotboll och då somnade jag direkt, jag ser inte det roliga med fotboll, det är en sån sport man inte kan skratta åt, om jag nu skulle få för mig att titta så måste det vara för killarna.. för det där med att springa efter en boll har jag aldrig fattat. Sedan körde dom mig till Helsingborg idag och så firade jag julafton med pappa och hans tjejs familj. Riktigt roligt! :D Jag och min syster kan inte sluta skratta, en av hennes söner är så jävla rolig. Sen spelade vi sånt julspel när man skulle få presenter och jag vann filmen jag ville ha ;} hehe. Åt sedan julmat och spelade något spel Marcus hade fixat, hela familjen satt som zombies hahaha skit roligt. 8000 poäng eller 76 000.. sara? ;) haha. Öppnade julklappar och hela köret. Mysigt som satiken var det. Nästa måndag är det julafton.. igen! Fast med mamma. Lite positivt det där med att ha skilda föräldrar.

           2007.12.16  <3
                                       image375

.

 
MIN IDOL! :D

                            

Denna killen gör mig stum, tänk han om några år ;)

                   

14 December

Sitter i skolan nu och har mediekommunikation :) Vi ska göra en kampanj om barn i andra länder som lever i krig, ja ni förstår själva. Igår var jag rik, eller iaf i 4 timmar. Råkade handla upp allt på väla igår.. obs. det var julklappar också ;} pappa blev inte lika glad som jag blev. Han tycker jag handlar onödiga saker för ofta, förstår inte aaaalls vad han pratar om? Nu säger min lärare till mig att stänga av dator-skärmen, men det kan han glömma :p orkar inte lyssna just nu. Har hört hur man lägger upp en kampanj ungefär fem gånger redan! :/ Ska åka till baby efter skolan idag, det här med att man bor så långt borta ifrån varandra är lite tråkigt :( men nu måste jag börja arbeta, annars börjar en viss lärare vid namn ulf bli mycket arg haha

                   image374

12 December

Det är idag som min kära vän jennie brukar säga, dags för fest! fast klockan är nu halv nio och jag sitter fortfarande hemma och desutom fast hemma hos min mamma. Hon bor ute i öknen och det går inga bussar. Fast ska inte klaga, jag får ju fira min lussevaka med morfar och min hund? yes, jag gör vågen nu för er alla! ;p Nej, detta året orkar jag inte gå ut. Det är skit kallt, och jag har det mysigt i min pyjamas och min tv (med inga program alls..) Nästa år, yes.. nästa år får det bli :)
                 
                 

like.. you hang up, no you hang up, kind of love.

              

.

Jag kan inte säga att jag är jätte ledsen men inte heller att jag är glad. Jag borde vara glad eftersom jag till och med några gånger har sagt att jag gör vad som helst bara denna personen försvinner långt bort från mig. Men nu när jag vet att det kommer ske.. på riktigt, så känns det lite dumt. Rätt fånigt av mig att ens orka lägga ner en tanke på detta.

11 December

Detta året har jag faktiskt varit snäll exakt hela tiden, eller den tiden jag ville vara snäll så har jag varit det. många plus poäng där. Och ingen snö har vi och ingen julgran och ingen julmusik.. ändå är det julafton om fem dagar! Eller för min familj är det de! :D ska fira med pappa innan han åker till new york och firar. Vill också fira julafton där, dom går verkligen in för det haha tänker på ett päron till fassa då. Ska skriva ner det på min göra-i-livet-lista ;> Det är i dessa juletider man ska ha mycket pengar och köpa många julklappar, fast jag är inte rik, jag är fattigast i världen :( har 40 kronor bara haha. Ska handla någon julklapp till pappa på fredag när jag åker till baby. Dom har kanske mer där eftersom det är en större stad. I hope so! Och det är imorgon vi här i sverige ska vara duktiga och vänta in lucian, men det brukar sluta med fest :p sen skickar dom hem en när man kommer till skolan. Men inte duktiga jag (sån ängel..) haha ska bara vara hemma, orka gå ut utan pengar? plus om jag fortsätter i samma stil 1, 2, 3, 4.. jag är en party myra så kommer jag dö innan 30, tragiskt, kommer sluta som bridget jones.

På torsdag ska jag permanenta mitt hår och nej inte sånt som kärringar har utan med skruvlockar ;> Hannah ska göra det på mig om hon nu kan, annars får min kära expert mormor göra det. visar resultat sen :)


                   

Hahaha jag tröttnar aldrig på Sune och hans familj.. har alla dom filmerna hemma
och det är bara på julen man får se extra på dom. :D

.

                   image359
Älskar oss tre tillsammans mer än något annat.  <33

7 December

Höll på att försova mig i morse, tur att jacqueline ringde och väckte mig :p det var roligt i skolan idag, hör ni? roligt haha.. men sant, min klass är helt skadad, har inte skrattat så mycket på länge :D min lärare och jag pimplar vin på fredagar och hånglar på rasterna, det är därför han inte är förlovad hahaha. Ska måla mina naglar nu och fixa en tjock tröja, ska ner och hämta min baby på stationen :) puss hej

               image358

6 December

Äntligen är jag klar med all läxa, har suttit hela denna veckan med detta tramset. Känns skönt :) Ska sova tidigt inatt så jag orkar upp imorgon, vi har mediekommunikation imorgon hela dagen och jag tycker det är riktigt roligt! :D men kom nyss på att jag har ännu en till läxa, seriöst, skjut mig? :/ Äntligen är det helg, har längtat mer än på länge. Min baby kommer också till mig, saknat honom jätte mycket :(

              

I'm looking for a lover not a friend
Somebody who can be there when I need someone to talk to
I'm looking for someone who won't pretend
Somebody not afraid to say the way they feel about you

And I'm looking for someone who understands how I feel,
Someone who can keep me real and who knows always
Baby I like to have you in my way
And I'm looking for someone who takes me there,
Wants to share, shows he cares
Thinking on the one that I've been waiting for

.

  

sånt här tycker jag är riktigt roligt hahah
jag vet att jag har väldigt torr humor :D

              

           

.

             

As much as you accused me of cheatin'
I should have cheated
As much as you accused me of lying
As much as you accused me of clubbin'
As much as you accused me of cheatin'
boys, I cheated you all

5 December

Denna vecka har varit en väldigt lugn vecka, har inte ansträngt mig ett dugg :) kan det blir bättre? Fast idag gick jag hem till min mormor, hon skulle hjälpa mig med ett arbete om det finska inbördeskriget. Intresant? Hrm. Ja, nu kommer sanningen fram.. min mormor är finsk och då har jag ju det finska i mitt blod. Hon berättar stolt om hur finlands svensk hon är. Glöm inte det, finlandsk svensk! :D Jag älskar henne och hennes dumma kommentarer.
"Petra säg efter mig, jag måste behärska min matlängtan! Säg det nu!" Eller idag när jag var hos henne..

mormor - vem är det som ringer dig hela tiden petra?
jag - det ringer inte mormor i mobilen?
mormor - jo men berätta nu, vem är det som ringer?
jag - jag får sms?
mormor - oj, jasså får du sms, det låter ju som det ringer..
(efter en stund) det ringer igen petra!

Sen kom min morbror lite på besök och kramade mig och sprang igen, han har alltid väldigt bråttom :p Men han hann faktiskt erbjuda mig lite jobb om jag var intreserad, och vem säger nej till jobb när man blir erbuden :) Jag måste börja försörja mig själv, kan inte leva på pappa hela livet :p även om jag gärna hade levt på honom livet ut.
Så här sitter man och lyssnar på töntiga låtar och har en telefon tryckt mot örat. Get a life?


image355
Jennifer Lopez
Kan inte låta bli att luta mig tillbaka och bara le när jag ser denna bilden! ;)

.

                                                               
                                         image353
Robert Lillhonga och Caroline Mårtensson utsågs i går till årets
kulturstipendiater i Helsingborg.
http://hd.se/helsingborg/2007/12/05/kulturstipendium/

Ja om man nu har en lite kändis till morbror så får man väl skryta.
Mormor gör det ju varje dag haha

4 December

Efter att ha varit hemma två dagar så ska jag till skolan imorgon, ger mig själv en klapp på axeln ;p har så mycket läxor nu att mina tankar till och med har gått till att hoppa av :/ så långt har det gåt, haha. Fast har nästan pluggat färdigt nu och jag ska sova. Idag sov jag mega länge, ingen som väckte mig! Vaknade 15.00, tur att jag har min snygga ögonbindel så jag inte vaknar av allt ljus :D I helgen blir det ingen utgång, ska börja ta det lungt med det och ta tag i mitt liv haha nu låter jag som en 40 åring igen, fan också.. men jag ska iaf bara vara hemma, titta på idol och sånna tv programm vi alla följer när vi inte har något bättre för oss. Besselito kommer också till mig i helgen :) så helt ensamt och deprimerande blir det inte ;D tummen upp för det med..

Man brukade alltid skriva sån önske lista när man var yngre på alla saker man ville ha och man följde jul kalendern och tände adventsljus.. Men i våran lägenhet har vi inte ens en adventljus-stake! Inte en ända pryl som bevisar att "Hej vi är kristna och firar faktiskt julafton.." haha, men nej, vi ska fira jul även detta året även om det inte kommer bli som alla andra jular. Ett päron till fassa, har något sett denna underbara film? Om inte, se den! Där firar dom en riktig jul haha och den är desutom skit rolig. Hoppas mamma har julpyntat iaf när jag kommer hem till henne.

      image351 image352
Jennifer Love Hewitt
Vad skönt det känns när man ser sånna här bilder på kändisar,
nu vet man att inte dom alltid är perfekta.

3 December

Nu behöver jag en massör, en som kan klia mig på ryggen och trycka lite i nacken. Hade inte varit helt fel! :D Men klockan 2 på natten finns det inte en jävel som ställer upp på sånt arbete. Har suttit och försökt göra om min blogg hela kvällen och äntligen blev jag färdig, mycket fint resultat med hjälp av min älskade bästa syster sara ;)

Jag har aldrig förstått det där med måndagar och veckodagar, jag tycker måndag ska tillhöra helgen för det är då man är som mest trött. Idag skulle jag äntligen få sova ut och ha det lite bekvämt men nej då ringer min lärare och väcker mig, hör ni hur tramsigt det låter? haha, dom har till och med mobil nummer, borde be dom ringa oftare och väcka mig. Hjälper faktiskt. När jag äntligen somnat om så plingar det på dörren och där står Jennie och Sandra, haha överraskning nummer 2.. bästaste överasknigarna som finns! Imorgon ska jag inte heller till skolan, ska sova ut och arbeta hemifrån. Mitt liv låter riktigt avkopplande, softigare än softast!

Idag åkte mamma och Juan till Venezuela i två veckor ♥ kommer sakna dom. Men har huset för mig själv en lång tid så jag klagar inte ett enda dugg!

2 December

Och så var det söndag igen och den är precis likadan som varenda söndag, man är utsliten efter helgen haha. Var ute med Jennie & Malin i helgen <3 tack älsklingar! Väldigt roligt blev det, speciellt förfesten hos mig. Sen i lördags åkte jag och Semir till malmö, han bjöd mig på världens godaste mat efter några moment, proppen gick säkert sju gånger haha men till sist blev det klart. Jag tycker om det där med att han bjuder på mat varje lördag, kanske ska bli en tradition i mitt nya liv? Varje dag är ett nytt liv.. tänk på de.. sen efter det åkte jag hem till Besar där jag hittar tre små fotbolls nördar som är helt inne i fotbollen, meningslös sport tycker jag, springer efter en boll som det vore guld och här sitter vi framför tv och skriker! Blev en sen natt och ändå vaknade jag tidigt haha.. jävla problem det där med mitt sovande, kommer aldrig få den där skönhets sömnen :( men inte mitt fel den här gången faktiskt, jag fick ju inte ens försöka sova haha. Sen idag började jag röra mig mot verkligheten vid halv 5, var duktig och följde med när vinterdäcken skulle sättas på OCH nej jag gjorde det inte för då hade ingenting blivit rätt haha. Jag somnade nog till fem gånger på tåget haha och det var inte bara jag som gjorde det, alla sov :p nu sitter jag här och sjunger till alicia keys - noooooo oneee.. ska lägga mig i ett bad och sen sova.. prov imorgon och det kommer inte gå bra så önska mig lycka till klockan 08.10 ;)          puss puss puss puss!


           image310

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0