trettionde december

idag skulle jag sova läääänge för det var min lediga dag. vaknar halv elva och är pigg som en idiot! ;p haha. så gick det med den sovmorgonen! gick ner på stan för att kolla efter det sista, hittade två par skor. i'm in love! det finns ingenting som heter sparsam när man hittar något man verkligen tycker om! punkt slut. blev restaurang och mys på stan sen. efter det mötte jag upp mina darl, blev en tur på väla! :) kan äntligen luta mig tillbaka och vara jävligt nöjd med mina köp inför imorgon. kommer bli en snygg kväll. och snyggt, det tycker vi om! tänk att detta är näst sista kvällen innan det är ett nytt år?! sjukt.


beyonce - new shoes

i got the new haircut
the one that you said that wouldnt look no good
i took that job you said i could not get
and i were that dress you said i'd never fit
when i walk in the room every head turns
every eye is on me
too bad you're not here to see it
and by the time you get this
i'll be so long gone and far
i'll send you a postcard

tjugonionde december

jag är så jävla arg. beställde löshår från rapunzel för cirka två veckor sen. riktigt snyggt de första dagarna, men nu! det ser förjävligt ut. jag kan inte ens ha det i en fläta, så fult är det. ser ut som ett affro hår. har försökt med inpackning hur många gånger som helst nu men ingenting verkar fungera. jag tänker inte betala så mycket pengar för detta håret. och precis åkte halva av. det hade var så invecklat att det inte gick att borsta. istället så åkte halva av och nu ser det fan inte klokt ut. nyår i övermorgon. roligt! man ska sova med fläta och använda inpackning och inget spray på själva håret. allt det har jag gjort varje dag och ändå ser det ut såhär! köp aldrig löshår från rapunzel säger jag bara. vill dra av hela skiten nu!

fotografier

 blev lite bilder sen den 25:e december! :D
tack för en rolig kväll mina darlings.






tjugoåttonde december

förlåt för dålig uppdatering men jag har jobbat som ett djur under julen. haha, blev riktigt roligt mot slutet, kan jag hjälpa nästa? coca cola? tyvärr slut. sallad? slut också. fanta? tyvärr. hehehe ja, det mesta är slutsålt! är ledig på tisdag, ska bege mig ut på en shoppingrunda då! :D behöver ett och annat inför nyårsafton. ett par snygga skor hade inte suttit helt fel. hittade dessa nyss på sprites hemsida. bara att hålla tummarna om att dom finns kvar i affären. hade passat perfekt till min klänning. 

tjugoandra december

jag ligger i min säng och skriver detta inlägget. ni hörde rätt. jag har äntligen fått tillbaka min bärbara dator, den var liksom sönder när jag köpte den men nu jävlar! :D borde egentligen sova nu, ska upp om sex timmar och jobba ;/ roligt att jobba på lillejulafton? tur att man har något att se fram emot på kvällen, vi ska nämligen fira julafton hemma hos min mamma imorgonkväll. det blir så när man har skilda föräldrar, men inget jag klagar på! då får man ju fira julafton två gånger! :D haha. ska försöker somna nu, annars är jag döende imorgon och det är icke bra! sov gott med er. kisses!

tjugoförsta december

hi you :) har verkligen inte lust att sova, är pigg i hela kroppen och känner faktiskt för att ta en sväg på stan? :D det är söndag men känns som lördag! får hålla mig i skinet några dagar till! bara några dagar kvar till julafton, har nog inte längtat efter julen såhär mycket på några år! ;p och snart åker vi till egypten, kan inte bli bättre? ;) och nu blir vi ännu fler som åker. mina brossor och min syster sambo ska också med!

idag har jag jobbat. blev restaurang efter det :) mysigt. malin kom också ett tag hem till mig men hon körde precis hem. flickebarnet är överlycklig för att hon ska åka till familia imorgon och titta på kevin som vann idol! haha. snutte då :D för min del blir det provning av kläder inför nyår nu. kisses!


ehm, hjälp?

nu känns det, jag vet vad som fattas!
en jävla kamera att bära runder på.
tar aldrig några bilder längre, väldigt synd.
malls har hjälpt mig att hitta dessa godingar.
vilken ska man ta? hur väljer man bland allt?


Elgiganten
Canon IXUS 90
1.990;-


ONOFF
FUJIFILM Digitalkamera
2.499;-

artonde december

för några dagar sedan var jag hemma hos malin och myste :) nova fick för sig att vi skulle göra glasyr på pepperkakorna, absolut inte jag och malin som ville men självklart ställer man upp och gör det för den lillas skull ;) hehe. slutade med att jag och malin satt som några idioter och gjorde en jävla massa pepparkakor! :D snyggigt. visade stolt upp dom på jobbet (som den nörd jag är) och då fick jag i uppdrag att göra liknande som vi kunde sälja! så denna kvällen har jag suttit i två timmar och försökt göra snygga hjärtan. det där med att jag skulle göra ett pepperkakshus kunde jag ju bara drömma om. hur fan lyckades mamma när man var yngre? slutade iaf med att jag slog isönder skiten.


när jag var hemma hos malin...



...och tidigare ikväll

sjuttonde december

en vecka kvar till julafton . . . ?



nu är alla julklappar handlade! :D känns skönt att ha det gjort och slippa springa i affärer dagen innan?
nu är det bara nyårskläderna som ska bestämmas. har mina funderingar :) ska se filmer och mysa nu. kiss!

femtonde december

hellu :) sitter på jobbet nu och har lunch. funderar på om jag ska springa ner och köpa något gott på pressbyrån! :D alltid lika tråkigt med luncher, jag är så fantasilös och vet aldrig vad jag ska göra. brukar sluta med att jag börjar småstäda. ska trycka i mig en chokladboll nu och luta mig tillbaka.

jag har ju tjatat om bruna linser nu ett tag, min syster hade det innan och det blev verkligen en förändring. snyggt! :D såg nyss på hemsidan www.fargadelinser.com att man kan få färgade linser gratis om man bloggat i mer än 2 månader. jag har ju bloggat i 1 ½ år. give the brown to me! :D dom kommer åka på till nyår kan jag lova. bara att skicka iväg ett mejl till dom så har du också ett par.

fjortonde december

idag smällde det! jag velade länge om jag skulle färga håret blont eller ha brunt, till sist blev det blandat! ;p haha. fick mitt efterlängtade löshår hemskickat i fredags, så nu har jag hår ända ner till naveln! :D har velat ha det jättelänge nu! fick unna mig en fin julklapp själv ;) malin var snäll och fixade fast det idag. tack darl! äntligen lite förändring, precis som jag ville! visar bilder sen, är helt slut nu. kisses!

fjortonde december

igår besökte jag malmö, blev allt från julhandlade till turkisk magdans. kom dit vid halv sju på morgonen med min mamma, slängde mig i min systers säng och somnade om igen. är ingen morgon människa precis ;p fick handlat alla mina julklappar nu iaf, för en gångs skull är jag jävligt nöjd med alla mina julklappar! hade gärna bott i malmö, är kanske dum men jag tycker om när det är så mycket folk, betydligt mer julstämning än i helsingborg haha. på kvällen hamnade vi på en turkisk restaurang där det kom ut en tjej och skakade rumpan till mixad musik. om man skulle börja med magdans? hur coolt som helst! 

                                                

elfte december

det blev som jag sa igår, kunde inte hålla fingrarna i styr så jag började städa, tvätta och göra om på mitt rum! ;p jävligt snyggt om ni frågar mig. ska bara försöka hålla det såhär nu! var precis och inpulshandlade julmust, apelsiner och nejliker haha. kände att jag behövde lite julstämning! :D pappa är en aning dålig på det, en julstjärna hängs upp och sen var det klart. om jag hade fått bestämma så hade vi redan köpt julgran, haft tomtar överallt osv! ;p haha. ska laga något att äta nu, brände nyss mina vitlöksbröd i ugnen. råkade gå ut och lämna dom där i 20 minuter kanske? haha. slå mig.

beyonce - broken hearted girl.

tionde december

hi you! :) har varit med mina goingar ikväll. vi var hemma hos jennie och åt pizza, me like! satt säkert i en timme och försökte beställa mitt jävla löshår ;p fungerade inte. men nu får jag mixa tummarna att jag får det på fredag och att det är rätt färg! har jobbat som ett djur denna veckan och det fortsätter nu, haha. goa pengar iaf! behöver det nu! skulle egentligen städa och göra om på mitt rum, har lust att köpa nya saker, förändra allting. ny kula nu inför det nya året :D denna helgen blir det malmö för min del, wiho! fun stuff. ska trixa med mitt rum nu. kan inte hålla fingrarna borta! kisses.


me loves them.

nionde december

kom nyss inspringandes in genom dörren. har varit hos malin och färgat blonda slingor, det blev riktigt snyggt faktiskt. bra jobbat darling! vet bara inte om det finns löshår i den färgen? lever inte med kort hår ;p blir kanske en omgång färgning till tomorrow? hehe. ska jobba hela dagen imorgon också så egentligen borde jag sova redan men är inte ett dugg trött. blir film och godis time istället! :D

ursäkta för den hemska bilden, den är tagen nyss med min dåliga mobilkamera.
ser ut som att jag bara har slingor i mitten av håret? haha.

nicole scherzinger - happily never after



normally this would be the time
that she would let him talk her out of leaving
but this time, without crying
as she got into her car, she said

no happily never after
that just ain't for me, because finally
i know i deserve better after all
i'll never let another teardrop fall

sjunde december

hej folk. lever ni? :D jag vet inte riktigt om jag gör det. blev en hård kväll igår. vi var alla på julbord med show och sånt. riktigt mysigt och hur kul som helst! blev utgång efter det i stan, något jag minns sämre. roligt hade jag iaf även om slutet blev lite för mycket, haha! ;p jennie och mathias var här en runda innan med kina mat och gottit! :) funderar på att lägga mig i ett bad nu och sen dejta kudden. why not? :) tack för en rolig kväll alla, speciellt till mathias som fixade allt! :D <3





femte december

hej alla glada! :D jag är riktigt dum i huet, allvarligt. jag sov till halv två idag så nu kan jag inte somna och jag ska upp tidigt imorgon för att jobba. slå mig! ;p jag kan inte sluta le, är helt jävla glad och jag vet faktiskt inte riktigt varför. imorgon blir det julbord och fest. har kärat ner mig i en jacka på hm, var slut på väla så får kolla i stan imorgon. mixa tummarna för min skull, please! :) ska till mc'donalds nu och feta mig.

                     

fjärde december

klockan är 00.38 och jag har fortfarande inte gjort ett skit av vad jag planerade! ;p haha. måste bada, göra inpackning, stryka mitt hår, titta klart på filmen you don't mess with the zohan och äta kvällsmat (igen). istället har jag suttit och nördat mig vid datorn. föresten, dom hämtade min bärbaradator idag! :D wiho, äntligen ska den in på lagning. tog dom tre veckor att pilla sig hit! har även tillbringat tre timmar åt att prata i telefon. man borde kanske sätta igång? ;p haha. goodnight kiss!


i can't sleep trough the pain..



she's starin' at me,
i'm sittin', wonderin' what she's thinkin'.
mmmmm
nobody's talkin',
'cause talkin' just turns into screamin'.

and now is i'm yellin' over her,
she's yellin' over me.
all that that means
is neither of us is listening,
(and what's even worse).
that we don't even remember why were fighting.
so both of us are mad for... nothing.

fjärde december

nu är allt bokat! :D snart har man körkortet i handen. håller bara tummarna för att jag klarar det. har nog inte varit såhär nervös på länge! mina knä darrar. men mixa tummarna för mig! :) hoppas också att jag får någon av lägenheterna jag ansökt om! känns som att allt rullar på ordentligt nu, skickade till och med precis iväg min önskelista till pappsen. nu ska jag göra mig sötis och prova kläder inför lördag. jävlans roligt kommer det bli! försöker även byta ut så jag inte behöver jobba på söndag, ska man ut så ska man göra det ordentligt! måste röra på röven nu om jag ska få något gjort, ha det bra :) kisses!




andra december

goodmorning ppl! (: ligger på mammas soffa med datorn i knäet, jävligt behagligt. har hunnit trycka i mig några frullar och ett antal glas julmust. ligger och funderar på om jag ska färga håret? vad tror ni om blonda slingor? sjukt sugen på det! :D var med mamma och letade efter en klänning innan. ska gå på julbord tillsammans med alla mina vänner på lördag! mysigt. men kläder är ett problem. vill ha något fint men enkelt. let's see! ska skriva upp mig på ett x antal lägenheter till nu. kisses! :)

                                               fick tag på några bilder sen i lördags när vi var ute (:


här började det..


..och här slutade det!

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0