cam'ron



<33

musik.



sjukt gamal låt, hahahaha.
vilka minnen man har av denna sen 8:an. :D

30 juni

herre min jävlar vilken dag.. att vara vara vuxen arbetskvinna passar inte mig! imorgon slänger jag av klackskorna, de softisikerade kläderna och det vuxna tillpuffade håret. imorgon kör jag rakt av på mysiskläder! att göra sig till på mitt jobb behöver man verkligen inte, där kan du komma hur fan du vill för ingen reagerar, alltså, det finns inget nytt att komma med för alla har redan sett ut så. hahaha. känns som att jag behöver titta på bridget jones ikväll, åh vad jag saknar henne! måste sätta på den redan nu! :D jobbade över till halv 7 idag, snacka om död?! slänge i mig mat direkt när jag kom hem, städat och haft mig. jag har till och med diskat utan att pappa bett mig? jag brukar låta det ligga, undvika köket tills jag orkar ta itu med det, haha. men nu så jävlar.. jag är på hugget säger jag bara! 

det är värst vad min blogg har blivit gullig och väldigt kärleksfull, haha. tittade precis igenom den och det handlar väldigt mycket om j. om det inte är en text så är det en bild. när blev jag sån här överdriven? jävlar, det har smygit sig sakta på mig och jag har inte ens tänkt på det. min syster sa t som i toffel.. hm, toffel är väll mer när man skiter i sin omgivning och bara hänger med sin love? eller? vad fan. sprider ju bara min lycka och kärlek till er! :D jag är ju snäll. ingen som klagat hittintills iaf ;p




j. <3

godnatt!



ska krypa ner i sängen nu och försöka sova.
sov sött & dröm bäst! :)

29 juni

har myst hela kvällen med malin. <3 åkte och handlade jordgubbar, choklad och läsk. vi skulle inviga min fondy för choklad som jag fick i studenpresent! :D jävlar vad gott det var, men jag åt mc'donalds precis innan, smarthue? så jag låg ner och kved efteråt för att jag var så mätt, hahaha. jag har tur som har malin faktiskt, hon är min snutte! alla är bortresta nu tycker jag, men inte jag! haha. ska bara jobba en vecka till och sen har ja semester i tre :) så jävla skönt! blir antagligen göteborg en helg. sen om exakt 2 veckor kommer j hem! :D:D:D:D ska möta honom på flygplatsen i köpenhamn 09.20, oh holly makarony vad tidigt jag måste ta tåget! men vad gör man inte för kärleken ;) haha.

har gjort om på mitt rum idag :) super snyggt får jag säga! störra utrymme nu. snodde en massa saker från storarummet och pappas sovrum, hahaha. ställer tillbaka det innan han kommer :) bor själv nu i två veckor ju eftersom han och hans flickvän bilar ner till italien. mig lämnade dom hemma med en fylld kyl! hahaha. :D jag klagar inte! känns precis som innan eftersom pappa bor hos sin flickvän typ. ;p


                

i miss you.



Will you come home and stop this pain of missing you? <3

29 juni

när jag vaknade imorse var jag sur, riktigt förbannad. ska ta allting från början.. när man festar, och då menar jag inte ett glas vin med lite dans på det, utan när man verkligen festar! varför är det då alltid någon jävla idiot som ska öppna sin mun om något eller förstöra hela min jävla stämning. ville vrida om näsjävlen på honom! han umgås inte med mig mer och känner mig inte som person ett dugg, och sen ska han yttra sig om hur jag ska leva och vem jag ska träffa? jag är 19 jävla år gammal så jag kan nog bestämma själv vad jag vill göra av mitt liv, men hey brush man jalla allt vad du säger, tack för att du förstår vad som är bäst för mig? eh? ångrar att jag inte sa något igår i stil med, men då tycker jag du ska gå hem och plocka ut frugan som du har i garderoben i smyg, använda din frihet som du har, göra något åt ditt utseénde för du är sjukt ful och sist men inte minst, LÄGG AV MED MUSIKEN! du kan inte sjunga. detta här hade jag velat säga men då hade jag nog fått en fet jävla smäll på näsan så jag gav han mer en arg blick och åkte hem.

men annars hade jag jäääävligt roligt igår! :D roligt att träffa alla igen.. eller nej nu ljög jag, det var inte roligt att träffa alla idioter som fanns där och som jag hatar men dom andra var det roligt att träffa :) tack för festen emma! samma kommentar kommer nu, jag ska aldrig mer dricka, jag tror att jag måste softa med det hahahaha. eller nej, är det fest så är det!

nu kommer jag bli töntig igen men ni behöver inte läsa det. det kändes igår som att jag satt mellan alla som var tillsammans, där satt dom och tittade varandra i ögonen, pussades och hade sig.. själv satt jag och skickade mina sms till j. har nog sagt detta tusen gånger men jag vill bara ha hem honom! klarar inte av att sitta i sverige längre utan honom. saknar hans skratt, hans retliga skratt när han hackar upp sig haha, saknar när han jävlas med mig, saknar hans pussar, när han rör mig.. oh jag saknar allt! 15 dagar kvar bara tills jag får hem honom! :) ska göra frukost nu, ha det bra :)

                            

.



touch my body
every night is like an nightmare
when your' not there. i miss the feeling
of when you touched my body.

partytime!



ikväll blir det födelsedagsfest hos emma! :D
ska börja locka mitt hår nu så jag hinner med allt idag.

28 juni

vaknade precis av att bonzo kom in till mig, min lilla prins! :)
mamma hade köpt räk baugetter, kyckling sallad och frukost
bullar. ooohhee, det var bara att hugga in! :D jättesmaskens!
ligger på soffan nu och gör absolut ingenting, rätt skönt? men
sveriges tv program är sjukt tråkiga, varför visar dom inte lång
filmer mitt på dagen? :D plus poäng som fan hade det varit!


                                         
                                   min prins <3



           

27 juni

kan inte somna, ligger i sängen och tittar på big. någon som sett den? handlar om en pojke som önskar att han var stor och poff så blev han stor.. vuxen.. tänk om man hade kunnat önska något som bara blev sant, helt plötsligt. hade önskat att imorgon när jag vaknar så plingar det på dörren och jamal står där :D rätt synd för jag vet om att det inte kommer hända :( 17 dagar kvar tills jag får möta upp honom på flygplatsen. kommer hoppa på honom och aldrig släppa igen! tänk när det var 38 dagar.. oj, trodde aldrig att jag skulle klara det. tur att jag har jobbat varje dag och att jag har haft mina tjejer där, annars hade tiden gått sakta ;p gick sjukt bra på jobbet idag, vann en flaska vin och hela köret :)

har kört runt halva skåne idag med mamma, övningskörde :) gick skit bra om man inte räknar med rundellen jag missade, hahaha. vet vad ni tänker, hur fan kunde hon missa en rundell? men nu var det såhär att den var väldigt liten och bara gjord av kullersten så jag missade skiten totalt hahah. tur att det inte fanns några andra bilar ;p mistag gör vi alla. pizza time efter det och sen mys med familjen hela kvällen :D fikade även med anthalya idag och shoppade på stan :) hittade exakt allt jag behövde, lucky me! men nu kurrar min mage, sjukt hungrig. ska springa ner och väcka bonzo så jag har lite sällskap i köket, haha.

             godnatt allihopa! :)


:DDD



jag är jätteglad för jag får tillbaka min mobil nu!!! :D
jag har väntat i snart tre veckor men äntligen är min
älskling lagad, ska springa dit direkt efter jobbet!

25 juni

att vuxna människor kan vara så jävla hemska och bete sig värre än man gjorde på högstadiet visste jag inte? tackar mina chefer för att de är så förstående och bryr sig. :) bytade platser och hela köret idag, fick en skit bra plats bland dem som arbetat där länst, skit bra för nu kan jag lyssna på dem och bli bättre! :D fast det var segt som fan idag men blev lycklig när jag såg min lönecheck, men, 2000 kr ska jag ge bort.. har en massa skulder! ska aldrig mer någonsin ringa från min mobil hahaha den telefonräkningen är inte rolig. ska ladda ner filmer nu och laga mat, magen kurrar! :) puss. .. . 19 dagar till mitt hjärta är hemma! <3

24 juni

jag är sur.. detta har inte varit min dag ett ända dugg för jag har tänkt för mycket. haha, det lät sjukt, jo för jag brukar ju inte tänka?, nej men vad fan ni förstår poängen. har bara suttit hemma efter jobbet, trodde det skulle vara gossip och lite roliga program men det var något annat istället om mode, fast det fungerade också ;p känner mig sjuk, har mega ont i halsen, säkert emma och malin som smittat mig, för att jävlas ska jag hosta i en burk, spara den, och öppna den framför dom när dom är friska. haha, nej vad elak jag är. :) lovar, ska inte malin! haha. night-time för min del nu, har inget bättre för mig. föresten, från och med nu ska jag hålla min mun stängd från alla människor, för det finns inte vett i någon nu för tiden. ska inte hemligheter vara hemliga? eller har jag missat poängen? godnatt!

                   

24 juni

sitter på jobbet fortfarande och jag slutade för 37 minuter sedan.. jag jobbar över.. visst låter det snyggt, jobbar över. hahaha, nej sanningen är väll så att jag inte har något liv för tillfället och jag är trött på att sitta hemma, letade desperar i min plånbok efter pengar så jag kunde ta bussen till någon av mina kära vänninor men nejdå, varför skulle jag ha 9 jävla kronor på mig? såhär sitter jag. ska pysa hem om någon halvtimme, det är kusligt när nästan alla har gått hem, helt jävla dött! ses allihopa.

23 juni

idag har jag fått för mig en massa.. på jobbet trodde jag att jamal var död så jag sprang fortare än fan till affären för att kunna ladda på hans mobil.. det visade sig att han sovit och inte sett mina sju sms haha. sen nu malin. ja, jag vet inte riktigt.. nu förstår jag hur en mamma känner sig när hennes barn är ute hahaha kan ni se mig när jag får ungar "ha mobilen nära hela tiden, ring varje timme och säg var du är, du måste komma hem max 19.00!" jag är stämplad till att bli en riktig looser redan nu, men det är väll alltid trevligt? hahaha. ska krypa ner i sängen nu och titta på en film hade jag tänkt mig, fast först.. mackor och oboy!

hon dog?..

hahahaha på fullaste allvar, jag trodde malin var död för ungefär 20 minuter sedan eller i alla fall kidnappad! lyssna nu, vi hade pratat i telefon i kanske 50 minuter så lägger jag på för jag var tvungen att slänga soporna och telefonen bryts om man går dit. så när jag är tillbaka så är jag utelåst (ovanligt), så jag ringer malin igen och då svarar en gammal tant "hej, vem är det, vad vill du?" jag bara "hahaha, roligt malin, heeeeej" (med en jättetöntig röst) sen blev hon i luren sur så jag la på och tänkte shit, det var nog inte malin? så kollade jag men det var samma nummer som malins :/ ringde sen henne som en idiot men hon svarade inte så då trodde jag att hon tanten gjort något mot malin hahahaha ringde jennie och förklarade och tvingade nästan pappa att köra mig till henne. efter 10 minuter svarar malin helt lungt och fattar inte vad jag babblar om. hahaha, ja.. vad ska man säga.. efterbliven? nojjig? JAG? klart inte :$

23 juni

var på mitt topp hemliga möte idag, det gick.. rullade, tummen upp! vandrade runt i stan som en jävla vante, helt loost! hahaha. och blåste gjorde det så jag såg ut som en tillplattad fisk. :) väntar på att min potatis ska bli färdig för min mage skriker och gör kaos annars! oooooooooch sen? no idéa! softa.. för softa är jag jävligt bra på! smek.

i helgen blir det fest hos emma, wihooo! hemma fester är roliga och jag har bett och bönat till gud att någon ska ha en snart. måste ut och handla kläder bara för just nu har jag inga och naken är inte alltid populärt. finkänsliga jävlar. hahaha. får bli vin denna helgen också, blir så jävla fnittrig av det men sånt gillar vi så tummen upp.

ska trycka håll i min potatis nu och se om den andas. :) kommer sen!

23 juni



är så jävla avundsjuk på er som ligger där hemma och sover nu!
hade kunnat göra vad som helst för att få krypa under mitt täcke igen.
ska slänga i mig lite frukost och springa till jobbet sen, ses! :x


godnatt!



ska försöka sova nu, ska bara ringa jennie :)
finns alltid något att prata med henne om.
22 dagar kvar till baby är hemma! sov gott allihopa! <3

råd!





köp aldrig detta vaxet!
jag köpte det för ett tag sedan och
bestämde mig för att prova att vaxa
benen. helt misslyckat! det drar inte
bort allt hår även om man gör exakt
som det står i brukshandvisningen
och det finns bara så jättelite papper
att det räcker till ett ben. ett kasst köp!
antingen kör jag på rakhyvel från och
med nu eller så går jag till någon som
verkligen kan det! .. . veet sucks! :/










22 juni

kom hem från novas kalas för ett tag sedan :) mysigt. en massa jävla kakor så min mage står ut som en ballong nu! :D haha. tänk att det lilla grynet har blivit ett år.. det var ett helt år sedan hon föddes! världens sötaste :) jennie följde med mig hem lite men hon skulle ner till jobbet ju. så ja.. jag ska laga mat, se på alla filmer jag laddat ner och sen sova. jobba imorgon, rooooooolet. nej! haha.

jag berättade om att resa i ett tidigare inlägg, helt fel.. bilderna är på ett annat hotell och det var inte där jag var för 2 år sen ;p det var i marocko jag var i då och egypten var sommaren 2006. blev rätt nu hoppas jag, haha. jag är helt jävla snurrig, sitter och blabblar med händerna haha, inte mitt fel att det finns två hotell med samma namn i samma stad haha men iaf, ååååååååååååh jag längtar!!  :D men måste få något i magen nu, någon riktig mat! ;p haha. ha det bra!


                                            
                                      
                                                                   nu är det rätt bilder iaf..

22 juni

snacka om att jag är dum i huvud! haha. det ringde hem till mig och så snackade personen något konstigt, jag bara "jävla telefonförsäljare.. förstår inte vad dom säger", sen ringer dom igen och då förstår jag att det är jamal som ringer haha det är ju alltid en person som snackar arabiska i början (mixat på engelska) haha. åh vad roligt att han ringde, nu är hela denna dagen också perfekt! :) fast är sjukt orolig, det är inte lungt nere i libanon nu.. krig och sånt.. hade velat att dom åker därifrån men ja, jag kan inte bestämma det. ska se klart min film nu och sen fixa mig inför kalaset :)

21 juni

jag kan inte somna, har tittat på jättemånga filmer nu och det laddas fortfarande på med nya! :D vad bra att jag använde min hjärna idag till att ladda ner filmer. jag och baby har 1 månad idag, känns sjukt lite om man jämför allt vi redan varit med om. utomlandsresa, balen och hela köret :) beror nog på att vi träffades ett bra tag innan vi blev tillsammans. tjatar om det hela tiden men jag vill ha hem honom nu ikväll! alla sms som skickas hjälper inte.. det är hemsk att vara så kär i någon som är så långt borta!

föresten, nu är resan beställd! :D vi åker till egypten i januari. hurghada blir det, samma som för 2 år sen fast ett annat hotell denna gången. sjukt fint ställe! någon annan som varit där? åh, vad jag längtar!!! :D även om det är i januari så har man ju något att se fram emot. detta räddade hela min sommar! haha.

                                  
                                  

21 juni

ikväll ska jag inte göra ett dugg, har laddat ner alla american pie filmer så ska ligga i sängen och titta! ;p funderar på att laga mat men orkar verkligen inte.. huvudvärken försvann precis, hittade panodil. min pappa hahaha han hade råkat köpa fel panodil, dom han hade köpt var för små bebisar och så skulle man trycka upp tabletten i röven, haha. ja?! fick slänga dom såklart men hitta vanliga nu :D tur som fan för annars hade mitt huvud exploderart!

någon som har en bra film att rekomendera? helst en rolig! 
måste ladda ner någon bra men mitt huvud står still :)

ms. spears!

 


    jamie lynn spears har fött en liten flicka.
    hon ska heta, maddie brian. inte det finaste
    namnet på en liten flicka. men familjen
    spears har alltid varit lite speciell, haha.
    hoppas jamie klarar detta bättre än britney!










.

21 juni

nu vaknade jag till liv.. med huvudvärk och ångest. det var midsommar och idag ligger halva svenska befolkningen på soffan och kvider så jag behöver ju inte känna mig ensam haha. ska göra världens största frukost, dra för gardinerna, lägga mig i soffan, titta på film och stanna där hela dagen! ska inte springa efter telefonen eller något, som min mamma säger: om det är viktigt så ringer dom igen! :p var rätt irriterad när jag skrev mitt förra inlägg, men det får man vara klockan 5 på morgonen, speciellt om det är midsommar och man har hållt igång hela dagen/natten ;p haha! och jag har sagt detta tidigare men jag säger det igen, jag ska inte festa mer eller i alla fall dricka mer, (fest hos emma nästa lördag, hahaha, ses där!) visst var det roligt när man var singel men nu känns det konstigt, eller inte konstigt, men även när man festar så finns tankarna på j där. en jävla tur att mobiler finns, haha. åh.. nu är det bara 24 dagar kvar.. när vi är nere på 15 dagar kommer det gå fort sen! :) hoppas jag! när han är hemma kommer jag kedja fast honom!

imorgon ska novis ha kalas! :) mysigt. jag slipper tvätta imorgon, så tack mallan för att du satte kalset då! :D haha. jag längtar till fredag sjukt mycket!! då får jag min lön och det innebär en helt ny garderob! ska handla sånt trams jag velat ha länge också.. bra prylar! måste verkligen rensa ur min bokhylla haha. föresten, någon som vill tjäna 10kr och då städa min lägenhet? ;) en bra deal om ni frågar mig!

men nu ska jag bege mig mot kylskåpet och slänga ihop något! HA EN BRAAAAAAA DAG! :D







21 juni

vad ska man säga om denna dagen? den började roligt, var sjukt hemskt i mitten och rolig mot slutet. är sjukt arg och irriterad på många folk, men palla bry sig. orkar inte med dom längre, bättre att bara skita i dem och sluta bry sig. vet vilka som står mig närmast nu. men en jävla midsommar blev det i alla fall :) hade på mig det svarta, det fick duga ;p tack jennie för en goodie kväll, du är underbar! ska trycka i mig några mackor nu och sen lägga mig och sova i evigeheter! det bästa hade varit om jamal hade varit hemma nu, legat i sängen och gnällt om mat och sen somnat mysigt bredvid mig. längtar sjukt mycket tills han kommer hem.. hade kunnat göra vad som helst om han bara hade kommit hem nu!!

klädproblem!

vad fan ska jag ha på mig ikväll? :/
i need some help!

 

ha en glad jävla midsommar!

sitter och lyssnar på paula dbdul - dance like there's no tomorrow, klunkar vin och väntar på jennie! :D idag är det midsommar, wiho! firade hemma hos mamma innan med släkten, very najs! sitter nu hemma hos pappa i stan och väntar.. väntar och väntar! hannah och néa ska också åka in till stan, nu börjar dom tveka men ska försöka övertala ;) det ända lilla problemet vi har är vad fan vi ska göra? jag vill fan inte gå på uteställena i helsingborg som jag kan göra varje fredag (har en konstig känsla av att vi hamnar där..) men jag vill på en hemmafest med roliga människor! :D såja, det ska jag fixa.. eller i alla fall försöka haha. ska fortsätta dricka mitt vin nu och snabba på tjejerna!

         ha en bra jävla midsommar allihopa! :D


syster och hennes pojkvän


jag, agnieszka, morbror, syster och patrik


midsommarstången jag berättade om innan haha


mums! :D

19 juni

idag fick mina kära kollegor se mitt rätta jag, slängde i mig en jävla rebull och en massa kaffe haha stod sen och viftade på rumpan och dansade till "don't you wish you'r girlfriend was hot like me" emma hängde med och kontoret fick en liten uppvisning, hahaha. har nog skrattat igenom mig hela dagen där idag. halv fyra slängde min chef upp ett flak öl, ett flak cider och en jävla massa vin, hallelulija och så var festen igång! 5 familjepizzor kom också in på bordet. jag njöt! :D hannah kom och hämtade mig sen, var ju dags att handla en födelsedags present till nova som fyller ett år på måndag. det lilla grynet har börjat bli stor! :)

malin kom hem till min mamma sen, myste där ute i evigheter tills min mamma kommer ut och har fått för sig att vi ska bygga en midsommarstång! hahaha. ja, den blev jävligt snygg måste jag säga. ska sätta i blommor och sånt trams imorgon :) har fortfarande inte bestämt direkt vad jag ska göra imorgon, men fest blir det i alla fall. min dektektiv jennie ska luska upp allt till imorgon ;) blir middag hos mamma på dagen och sen stan mot kvällen. min syster och hennes pojkvän kommer också, wiho! känns skönt att ha någon i samma ålder där haha. längtar till imorgon iaf, har inte roat mig sen studenten!

är extra glad för jag fick veta att jamal ringer imorgon! :) han ringer en gång i veckan. dom bästa minuterna på hela veckan! (om man inte räknar med alla sms) haha. nu är det bara 25 dagar kvar tills han är hemma, åh kan knappt hålla mig! men stopp, nej. nu ska vi inte bli böliga, bort med denna musiken och igång med något roligt! man ska ju inte göra det värre som malin sa, haha.


malin & jag på studenten! <3

19 juni

ska snabbt iväg till jobbet nu, har stått och gjort en kyckling sallad med potatis hela morgonen så nu är jag jättestressad. typiskt mig! ;p mamma hämtar mig efter jobbet, hon är en sötis. datorn där ute är seg när jag är inne på bloggen så blir nog inte att jag uppdaterar förren efter midsommar. måste springa nu! ha världens bästa midsommar :) . ... ... jamal <3

.

det kändes skönt att rensa bort allting från datorn, det var mycket enklare än vad jag hade trott. det var bara att trycka på en knapp och sen var det borta föralltid. blir förvånad att jag tar det så lätt, men det blir så när åren passerar förbi :) sex and the city avsnitten är skitbra, sitter fastklistrad framför tv:n men just nu är det reklam. ska väll gå tillbaka till min soffa innan jag fastnar här för någon dum anledning ;p

musik.

18 juni

idag har det varit en mysdag med mig själv. planerat en jävla massa med m nu och det kommer bli jättebra! :) <3 ikväll är det 8 avsnitt med sex and the city. jag har redan lagt fram täcket och allt mys, hahaha. ska göra bakad potatis nu med skagenröra. jag vet, vet inte ens själv varför jag står varje dag och lagar middag till mig själv? men orka äta smörgåsar och sånt trams ;p och svälta vill jag ju inte göra. imorgon är sista dagen på jobbet! :D ledig på fredag, wiho. det är midsommar ju. ska först fira hos mamma och sen bär det in mot stan, vi har inte planerat exakt men det kommer ;) ska titta på made nu och mysa. 

.. .. . nu är det bara 26 dagar kvar tills min älskling är hemma! :)
                                              

18 juni

jag pratade om ångest i min förra inlägg ifall jag sjukanmäler mig en dag från jobbet.. nu börjar den krypa fram! jag orkade verkligen inte gå ur sängen klockan sju i morse, min kropp vägrade.. och jag med för den delen! kunde inte somna igårnatt, sjuktsvårt. låg där och räknade får och hade mig haha. har nog aldrig älskat en sovmorgon så mycket som denna, sov ändå till 12.00.. visst, inte så länge men för mig är det evigheter ;p haha! ska soooooooova hela dagen!

idag ska jag göra ingenting och det ska bli så jävla skönt!! ska bada jättelänge och bara ligga på soffan i evigheter. titta på film efter film efter film. sånna här dagar ska man ha (även om det brukar vara en söndags dag, haha). jag kör den som min egna speciala petra day!

17 juni


allting är pissed of för tillfället. inget går som jag vill. även om jag har börjat sälja bättre på jobbet och allt omkring mig är som det ska så är det ändå någonting som inte är rätt? har ont i kroppen och vill sjukanmäla mig varje jävla morgon, men då får jag ångest. så det går ju icke. känns som att jag vandrar runt i en jävla cirkel och väntar på att något ska hända. men vad vet jag inte ännu. var och fikade med tjejerna idag i sex timmar, vilka jävla normala människor fikar i sex timmar? ;p jag kan ju inte kalla oss normala.. men det var mysigt, hade saknat alla :) ska göra en macka nu och sen krypa ner i sängen och titta på en film, ska ta en rolig film för denna deppiga musiken får mig inte att bli gladare. godnatt! <3

vad ska alla göra på midsommar? :)

!!!!!

OBS! lämnade in min mobil på lagning igår och fick tillbaka en lånemobil (vill inte ens nämna modellen) hahaha. men alla era nummer är borta, så skriv gärna till mig så jag kan få tillbaka dom. ser inte vem det är som skickar sms osv. tack :) ska springa till jobbet nu, pusspuss.

.

we're like Romeo and Juliet
like the tallest mountain on the widest sea
nothing's big enough to hide us.
when we make love its overwhelming
I just touch the heavens
you're an angel, you're an angel

and I don't wanna go to sleep
cuz' you are like a dream
for every night I see you there,
and I swear you are the answer
what we have is made of gold

I don't need three wishes
oh I just need one
for us to never be finished
for us to never be numb
when they say it's over
we'll just say I love you
wnd when they say it's finished
we'll just keep on building.

musik.

Paula Abdul - Dance Like There's No Tomorrow

är nykär i denna låten! :D

mycket gladare! :)

efter mitt lilla utrbrott tidigare idag så har allting varit jättebra! :) pappa kom och hämtade mig strax efter och sen körde vi skåne runt. jättemysigt. satt och sjönt tillsammans till skivan coldplay, pappa tycker han är jätte häftig som har köpt den, haha. söt är han. han skrek faktiskt bara till en gång när vi körde och det var när jag svängde i full fart haha. men vad fan, om man har chansen nu att köra runt i hans bil så gör jag det gärna med lite fart. mammas är lite söligare ;p åkte hem till hans flickvän, var bjuden på middag. mathias kom också hem, alltid lika roligt att träffa sin bror för han har alltid gjort något idiotiskt hahaha. fixade även vin till midsommar! :D det vinet jag älskar, wiho! ska titta på film nu och mysa :) väntar bara på att baby ska komma in på msn så jag får prata med honom i 10 minuter iaf, sover allra bäst då. <3

.

jag är sur, irriterad.. rättare sagt pissed of! jag är sjukt trött fast jag sovit som en idiot denna helgen. min mobil är sönder, ljudet bara försvann igår så nu hör jag inte när det ringer eller om jag får sms. kul?! och om jag lämnar den på lagning så får jag ha en gamal ful mobil så länge plus att alla mina sms försvinner (låter töntigt, men dom jag sparat betyder mycket). jag har inga pengar. och jag behöver både hårfärg och en midsommarklänning. och sist men inte minst, det är 29 dagar kvar tills jamal är hemma. vad fan.. allting suger för tillfället. ska gå ner och sätta mig på trappan och sitta där tills jag får ett jävla tecken om att livet är lite great iaf.. haha, oj. choklad hjälper också. juan har säkert gömt undan ett ;p

15 juni

var hemma hos hannah igår :) åt massa gottit och tittade på tila tequila. haha, vi började nästan gråta när hon valde bobby. satt där som några töntar, haha men roligt var det. tur att bobby vann, för det första var han sjukt snygg och sen var han bara bäst för tila. hon andra var så självsäker och det finns inget mer som får mig att äcklas så mycket som självsäkra människor. ta inte detta fel nu, jag menar inte att man inte ska ha mål och tycka bra om sig själv. jag syftar på de människor som gärna säger högt "jag är bäst så säg inte emot, och jag vet faktiskt att jag är snyggast". de tröttnar ut mig i längden.

satt precis ute i trädgården, det som är bäst med bärbar dator, man kan sitta var fan man vill! :D men att det inte finns någon datormus gör mig galen, tycker det är skit svårt med denna inbygda skiten haha. pappa hämtar mig senare, ska köra och åka och handla. imorgon ska jag jobba.. hurra.. det enda som är roligt med jobb är när man får lön. ska köpa en helt ny garderob! :D

14 juni

nu har jag bestämt mig för vad jag ska idag! jag ska ta bussen till ekeby, ja, jag ska frivilligt åka till ekeby :) vill träffa min familj lite och sen ska jag träffa hannah. jag hade gärna druckit en jävla massa vin idag men får se hur det blir med det, haha. man kan ju alltid hoppas ;p fast i och för sig, klockan är 15.00 nu, vid 23.00 ikväll ligger väll jag på soffan och halv sover, hahaha. jag har börjat lära känna mig själv. men ska springa till bussen nu för annars missar jag allt.

ska jag färga tillbaka mitt hår till brunt eller ska jag göra fler ljusa slingor i det blonda jag har? :) jag tror nog det lutar mot det blonda, tycker om det bäst! känner mig så blek när jag är brunhårig, haha.

                     

14 juni

blev mys hemma hos malin igår med henne & jennie :) rökte vattenpipa och hade oss. deckade till sist på malins balkong tillsammans med dom andra, haha. fast tog bussen hem vid 12 och la mig direkt på soffan, jag skulle se film hade jag tänkt men vaknade upp där halv 3 och jag fick se slutet, roligt ;) la av telefonen, ställde mobilen på ljudlös, ja exakt allt för att jag inte skulle kunna bli väckt! vem tror ni då klampar in klockan halv 10? jo min kära pappa. "petra var är min dator sladd?" ooooooh. och jag har verkligen inget morgonhumör, hahaha. sen ringde j hem till malin igår! :D:D:D fick prata i 9 minuter denna gången, haha. oooh, jättelänge! ;p nej, men det är länge för oss.

nej nu ska jag göra jättemycket frukost och bara dega hela dagen, för imorgon ska jag tvätta och köra! ;p

                               

13 juni

för idag är det fredag ohyes! lyckliga mig! :D verry najs. en jävla bra dag har det varit, gick riktigt bra på jobbet idag så på torsdag bjuder dom oss på pizza och om vi är ännu bättre nästa vecka så blir det öppenbar också! :D haha, sånt gillar vi! borde nog sova en timme, känns som att min kropp behöver det, men orka sova nu? haha. väntar bara på att pappa kommer hem så jag kan få maaaaaaaaaat. är sjukt hungrig! ;p ska ringa mallan igen också, måste veta vad som händer ikväll. något spännande att komma med? visstja.. vi bor i helsingborg, mitt misstag! hahaha. j ringer också idag! :D bästa dagen på hela veckan. nej gott folk, ha en jävligt bra fredag för det ska jag ha! ops.. nu ringde mallan! :D haha. see ya.

ops! titta vilken fin design hannah gjort till mig! :D kände att det var på tiden att ändra. tack snutt! <3

12 juni

vet inte vad jag ska ta mig till. äntligen förstår jag hur min mamma hade det när hennes pojkvän bodde i spanien, att bara kunna prata i telefon och över sms är hemskt. hon hade det så i ett år, jag ska bara ha det så i fem veckor men jag känner redan nu att detta kommer bli en jävla katastrof. jättetöntig är jag kanske men det skiter jag i. tänker sjukskriva mig imorgon från jobbet, det är påfrestande att sitta där och vara glad och trevlig när man egentligen bara vill gråta som en liten fem åring. ska prata klart med j på msn nu och försöka övertala honom att ta en tidigare biljett hem, tror det blir svårt eftersom allt redan är beställt men man kan alltid prova :( om någon har något bra knep på hur man botar saknaden så berätta det för mig illa kvikt! måste bort från datorn nu, it's driving me crazy! godnatt.


11 juni

känns som att allting brakar. hade velat ha ledigt, semester, kalla det vad fan ni vill! längtar sjukt mycket till helgen så jag kan sova ut. somnar senast halv 12 om dagarna nu, kommer inte upp på morgonen. annars så är jobbet bra, alla är jätteroliga och snälla :) soft jobb. lite påfrestande bara med kunderna som är otrevliga men annars är det tummen upp.

skulle egentligen fikat med mina älsklingar idag, hade jag tänkt iaf ;p men blev så att jag åkte hem och städade lägenheten ordentligt för min pappa pekade med fingret igår och gav mig en sur blick. då vet man vad som gäller, haha! plus att det regnade ute, orka fika då? jag är ingen inne-sitta-människa! imorgon ska jag hem direkt efter jobbet och sova sova och sova. titta på film och sova! måste vara pigg ifall jag ska göra något på fredag. kan inte sitta hemma och deppa över att j är bortrest. det kan inte fungera så plus att jag kan inte göra det redan nu, 34 dagar kvar!

känns som att min blogg kommer utvecklas till en jävla böl-sida och hur roligt är det egentligen? men sen kom jag på att ni behöver absolut inte läsa. känns mest bra att få skriva av sig och så kommer det fortsätta tills j är hemma. tittade på holiday idag, ni vet den filmen med carmen diaz, grät som en idiot igenom hela filmen. haha, ja! men det är så mycket kärlek hela tiden och där satt jag och försökte få fram ett sms till andra sidan jordklotet. men ska sova nu :) är nog bäst! sov gott!

ps. a tror han att han har stil på grund av att han har en jävla bil.. hahahah var bara tvungen
jag vill ju välkomna mina läsare på bästa sätt och jag vet att han uppskattade detta! :D



jag vet, matte och jag är ett jävla bra team! hahah.




9 juni

idag är jag världens lyckligaste! :D först och främst gick det kanon bra på jobbet. alla är roliga och trevliga :) najs. var och övningskörde med pappa, gick också jättebra! ska snart börja köra ute i stan sa han, även fast detta bara var tredje gången jag körde ;) åkte sedan och handlade, fick 3 filmer av pappa. very najs och hela kylen är fylld med sånt jag älskar. åh fyfan vad måndagar kan vara bra! tummen upp. håller på att göra creps nu, love.

.. men det bästa med hela dagen var att min älskling ringde hem till sverige idag!!! :D hade saknat hans röst jättemycket. även om jag blev bölig direkt och helt snyftig så höll samtalet i hela fem minuter. känns konstigt att han är på andra sidan jordklotet just nu. men ikväll kan jag iaf somna bra! :)

8 juni

hannah och malin åkte nyss hem. dem kom både för ett bra tag sedan, satt och pratade om allt mellan himmel och jord. bestämde oss att åka till mc'donalds, för vem vill inte hänga där en söndag? jag trodde vi skulle ta mc'drive så jag hade min söta röda pyjamas-mysis dräkt med flippflopp till, haha. väll där inne sa han som jobbade att jag hade en väldigt fin pyjamas. jag kan lova er att mitt ansikte var lika rött som självaste pyjamasen! haha. höll på att slänga ner mina nycklar i mc's skräp också, tummen upp för mig idag! ;p men jag har haft roligt med mina tjejer, i love them! :D

borde sova nu så jag orkar upp imorgon. vet inte vad det är med mig om kvällarna nu, vill verkligen inte somna hur trött jag än är. sitter och lyssnar på samma låt om och om igen och tittar igenom våran video. att man kunde sakna någon så mycket att det gör ont visste jag inte tidigare. ska jag ha så här ont i magen av saknad varje dag nu tills han kommer hem. jag hade kunnat göra vad som helst för att få sova med honom inatt, bara få pussa på honom tills jag somnar :(


8 juni

kom hem för ett tag sedan! :) känns skönt men ändå tråkigt. men ja, haha. bor lika själv här som i min systers lägenhet. tur att malin snart kommer hit, hon ska mysa med mig lite. finns inte så mycket att göra idag, de flesta ska ner och grilla men eftersom jag har ett jobb att sköta imorgon så kan jag inte ;) haha. oj, som det låter.. jobb! kan fortfarande inte förstå det. men ska göra en macka nu, såg innan att pappa har fyllt på hela kylskåpet till mig! :D WIHOOEE. sånna här dagar diggar jag. puss&smek!

ps. alla bilder från studentveckan ligger nu uppe på bilddagboken! :)
www.angeliiya.bilddagboken.se

8 juni

innan sa man alltid hur mycket man hatade platsen där man växte upp och att man aldrig skulle sätta sin fot där efter att man fyllt 18 år. visst, jag bor inte kvar där, men att bara komma dit och hälsa på mamma, sitta i trädgården som är fylld med blommor och bara mysa. det är nog det bästa jag vet! men nej, mina planer är inte att bosätta mig där ;p haha. om jag får välja att vakna till tutande bilar eller en tupp som skriker så väljer jag lätt tutande bilar! ;p

var på stranden hela dagen idag med mamma, juan och självklart bonzo. min hund kan inte vara på land, han får panik om han inte får vara i vattnet exakt hela tiden. jag somnade skönt på min filt efter en massa mat mamma hade med sig :) trodde min pappa skulle hämta mig i min systers lägenhet vid fyra, vi skulle väll övningsköra? mitt minne är kort för han ringde nyss och sa att vi hade bestämt igår att det är imorgon vi ska köra och att han hämtar mig senare ikväll. ja, min hjärna är inte alltid med. haha! imorgon börjar jobbet :) ska bli spännande faktiskt, ljuger om jag säger att jag inte är nervös som fan! detta är mitt första riktiga jobb om man inte räknar med sommarjobb. men vad fan, a man gotta do what a man gotta do!

ska äta nu och titta klart på min film :) älskar att vara i denna lägenheten, allt finns förutom jamal.

sömnproblem

jag kan inte somna, har tittat på två filmer nu och hela familjen somnade på soffan, utom jag. vet inte vad det är med mig, känner mig helt tom och trött men ändå kan jag inte somna. saknar j sjukt mycket. jättelöjligt, han har inte ens varit borta en dag. men det handlar inte om att han inte varit borta länge utan att jag vet om att jag inte kommer få krama, pussa, mysa eller skratta med honom på fem veckor. det känns som en evighet. har ont i hela kroppen. om jag hade varit snuskigt rik nu så hade jag köpt första bästa biljetten så jag kunde åkt till honom.

hyrde flickan i källaren och stardust idag, flickan i källaren var det dåligaste filmen genom tiderna. riktigt kass, hyr den aldrig, ladda inte ens ner den! stardust däremot var jättebra, den satt jag som klistrad framför. imorgon ska jag till stranden med mamma och juan, mysigt :) fast låg med jacka och tre filtar idag, alla runt omkring mig låg i bikini haha men jag frös som en idiot. ska övningsköra med pappa också! :D ska läsa klart boken att älska en porrstjärna, riktigt bra bok! godnatt!

7 juni

efter ett allvarligt samtal med min mamma så tvingar hon med mig till stranden. solen ger en lycka sa hon! haha. så ja, ändrade planer. men ska bli mysigt att träffa mamma & juan lite :) plus så behöver jag bli lite brun. brun utan sol håller inte i längden. ses kanske :) ha det naaaaaaaajs.

7 juni

vaknade precis, känner mig som en insnöad sengångare som har rört sig från sängen till soffan. igår var jag bara hemma med mig själv och tittade på en massa filmer. the notebook är nog den finaste filmen jag vet! :) jag måste ut i solen idag, kan inte sitta här i lägenheten och tycka synd om mig själv. jamal åker idag och kommer hem om fem veckor, alltså 38 dagar utan honom! :( sist klarade jag 3 dagar innan jag började snyfta :$ då skickade vi ändå 10 sms per dag. nu kommer vi inte alls kunna skicka många, iaf inte han.. blir väll jag som bombar honom med sms varje sekund. hade kunnat skriva en bok här om honom men det låter vi bli med. kommer väll en om 3 veckor ;p haha. istället för att sitta hemma och deppa så ska jag åka ut till åstorp och grilla hemma hos mathias med de andra. ska bli mysigt! :) och imorgon ska jag öviningsköra.. och på måndag, då börjar jag jobba! känns så jävla konstigt att säga det. ska göra frukost nu och mysa framför the notebook (igen).



min student är oförglömlig! :D att man bara får uppleva den känslan en gång i livet är synd! jag hade iaf jättejättejätte roligt. det känns konstigt att aldrig mer gå till skolan? aldrig mer träffa alla de där människorna. jag vet redan nu att jag inte kommer träffa alls många från filbornaskolan, träffa och träffa.. menar mer umgås. men iaf, min studentfest var perfekt och allt var jättebra! :) tack familjen!

                                                 

5 juni

kan inte fatta att om bara några timmar tar jag studenten! denna känslan är obeskrivlig och jag tycker verkligen synd om dem som inte ska få uppleva studenten! har fixat allt nu, sitter här och försöker töja ut mina skor till imorgon för vem fan vill ha skoskav på sin student? bränner en skiva till bilen också :D detta kommer bli perfekt! borde lägga mig i sängen och sova nu, är sjukt trött. denna dagen var den mysigaste på länge. spenderade den med min älskling, han är verkligen något av det bästa.

rekomenderar verkligen locktången från babyliss. lockade mitt hår innan och herregud vad fint det blev! behövde bara hålla 5 sekunder och woala, finaste locken :) godnatt!

image997

.

image996

jag och älskling på balen! <3

för imorgon tar jag studenten!

imorgon.. då jävlar smäller det i taket! :D:D:D studenten för fulla muggar. men hej, här sitter jag i min systers lägenhet och har inte fixat ett skit. eller nu ljög jag, jag har faktiskt varit nere i stan och ute på väla och handlat saker inför morgondagen! allting i sista sekund. fick tag på en jävla locktång också! :D tänkte ha håret som jag hade det på balen, hoppas bara att det blir lika bra imorgon. det känns inte på riktigt ännu.. gör väll det imorgon när jag sitter i bilen med jennie & sanja och skriker för fulla muggar!

var på swea igår med jennie, malin & sanja. älskling och hans vänner kom också efter ett tag. dessa student dagar har varit sjuka! :D haha. hade gärna gjort om dom.. oh helvete.. jag kommer aldrig få uppleva student dagarna igen. nu är jag vuxen (enligt min ålder, men inte enligt mig) orka bli vuxen och leka viktigt. tråkmånsar rättare sagt. nej, nu ska vi inte vara elaka mot dom äldre! :D haha. borde ringa jamal och se vart han tar vägen, ska ha myskväll idag.

image995


3 juni

vaknade tidigt idag även om jag la mig sent igår. vet inte vad det är med mig, kan inte sova länge om dagarna! hade behövts mycket mer sömn inatt eftersom det är utgång ikväll igen ;p men jag hade tur för det fanns tvätt tid redan nu på morgonen, så har redan kört 2 maskiner. vill bara hem till lägenheten så man kan sova, äta och duscha! :) min mobil är stendöd så man får inte tag på någon.. roligt. känner mig efterbliven utan den! och inga nummer kan jag i huvudet heller. fast okej, alla mina vänner sover säkert ;p

det var roligt igår, riktigt mysigt på gröningen med mina favorit tjejer! :) såg solnedgången och hela köret. begav oss mot wallmans senare vid elva-halv tolv. jag tyckte att det var roligt, var på så jävla bra humör också igår! :D fast jag ska vara ärlig.. jag trodde det skulle vara mer.. show?! missade jag den eller hade dom ingen? trodde det skulle bli lite go go med svenska hits och show artister. men jag hade roligt iaf! :)

ikväll blir det restaurang med klassen och sen utgång mot hampan & swea. ska bli mysigt med restaurang, sista klassen ska göra tillsammans. men hälften kommer väll bara komma.. blir inte förvånad! vår klass har alltid varit lite.. splitrad! :p synd på ett sätt men skönt på ett annat. man behöver inte undvika folk eftersom dom inte är där! ska lägga mig i badkaret nu och försöka bli människa. frukost hade inte varit fel.
                image992

1 juni

blev en runda ner om gröningen idag med jennie :) älskling och anel kom också efter ett tag. skönt att bara ligga i gräset och mysa. hade kunnat lega där längre men var tvungen att åka till mamma och hämta nycklarna till lägenheten. jamal skjutsade mig, han är min sötis. lämnade av jennie och körde sedan. blev lämnad på närlunda nu. har precis städat hela lägenheten, klinisk ren blev den! ;p väldigt stökigt, haha men min syster förvarnade mig.

baby kom nyss inom och överraskade mig med mc'donalds, han visste att jag inte hade någon mat här. han gör mig verkligen glad, får mig att skratta hela tiden. hade velat att han sov här inatt, känns konstigt att sova själv i denna lägenheten (har aldrig gjort det innan..), brukar alltid sova själv annars men nu känns det annrolunda ;p äh, han lovade att komma imorgon istället. borde sova nu, sängen ser sjukt skön ut! :D imorgon blir det skolan snabbt även om jag inte har några lektioner. måste försöka fixa studentpasset och ska även skriva ut bilder till mitt album från costa brava och balen. förfest och sen wallmans salonger! :)

image991

1 juni

så irriterande! när jag äntligen fått tag i alla bilder från balen så vill inte bilddagboken ladda upp dem :/ och orkar inte göra det här på bloggen. blir för mycket! ;p och jag får inte tag i någon som kan köra mig till mamma heller, behöver åka dit och hämta ett usb-minne och sedan nycklarna till lägenheten. flyttar till till min systers lägenhet nu denna vecka. bor i princip redan själv här hos pappa eftersom han aldrig är hemma men jag vill ha något eget, som bara jag bestämmer över (för tillfället) ;p ska försöka få tag i jennie, eftersom hon har blivit bestulen på mobilen igen så kan man inte få tag på henne och jag vill verkligen ner till gröningen idag! :) hör av dig om du läser detta baby. ska göra frukost nu och sedan ta ett bad. adios!

bild från balen.

image990

1 juni

efter några vinflaskor och mycket skratt tillsammans med min familj så begav jag mig in mot stan. malin och sanja hämtade upp mig :) awe. åkte och hämtade jennie och satte och sedan på mezo för att röka vattenpipa och dricka kaffe latte. kändes som hela stan var ute och där satt vi och nördade oss. gick för att hälsa på emelie och matte utanför crom och efter ett tag beslöt vi oss för att gå in. inte alls mycket folk men vi roade oss så gott vi kunde "1..2..3.. HAHAHA" haha ;p mysigt att bara vara ute med tjejerna utan att festa. tänkte göra mackor och sätta igång en film, är ensam hemma inatt. både pappa och baby är på egna håll :( men jag överlever! imorgon tänkte jag bara softa, kanske grilla i parken? hade varit mysigt :) ska ringa tjejerna imorgon när jag vaknat!

måste fixa studenpasset!!! idiot som jag är har inte köpt något än och allting börjar nu på måndag. hoppas verkligen dom fortfarande säljer det på min skola! :) annars vet jag inte vad jag gör. godnatt! :)

image989

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0