31 maj

sitter här i soffan med den bärbara datorn i knäet. min halvpappa tyckte det var nödvändigt med en dator till och jag sa inte precis nej ;p skönt att kunna sitta var som helst i huset. dom andra sitter ute i trädgården och dricker vin och skrattar, ska snart gå ut och göra dom sällskap. bilderna sen balen har börjat rulla in från hannah :) jättesnyggt blir det. ska sova här till imorgon, planerat så i alla fall. saknar min baby, mamma och juan sitter tillsammans och sara och patrik. idag är jag det tredje hjulet, haha. ska ta på en tjocktröja nu och dricka vin, ha en bra kväll!

31 maj

jättemysig dag igår! :) varmt som fan också. jag som planerar in i minsta detalj stod färdig en halvtimme innan man skulle hämta ut bio biljetterna och skrek på j att han skulle skynda sig för annars missade vi hela bion. vi kom 20 minuter försent och då visar han att han redan hämtat ut dom ;p jag som stressat som en jävel och varit nervös att dom skulle bli sura för att vi hämtat ut dom försent, men nejdå. allt blev perfekt! :) filmen var skit bra, what happens in vegas. om ni inte har sett den så rekomenderar jag den! :D åkte runt i stan lite, träffade emelieplutt & matte och det lilla gänget. dom skulle festa på crom men vi var alldeles för trötta. åkte hem och myste istället :) vill tillbringa all min tid med honom nu innan han åker. <3

                           image984

30 maj

gick upp och gjorde frukost till mig och baby, mysigt. somnade direkt efter det i hans armar och vaknade upp nu av att alla han kläder var här med inte han? haha. han hade tagit mina mysis och åkt hem för att sova.. tydligen är mitt rum för ljust för att kunna somna i ;p anyway. hittade pappas kamera sen igår så har många fler bilder sen balen igår, på bland annat mig och min bror. ville egentligen inte lägga upp dessa bilder eftersom dom hannah har tagit är tusen gånger bättre men detta för duga så länge. hon är på konsert idag så jag får dom antagligen imorgon :)

ikväll blir det bio med baby. den nya filmen what happens in vegas, har hört att den var jätterolig av många! :D så det får bli den. efteråt vet jag inte riktigt vad som händer. ska till mamma imorgon och fira en sen morsdag, så blir nog att jag går hem och myser bara så jag kan vara pigg imorgon. borde städa undan lite nu, pappa kom nyss med en ny film igen. ska mysa ner mig framför tv:n tills baby vaknar och får tummarna ur röven! :p

image982

30 maj

man kan inte riktigt beskriva gårdagen.. det var en sån dag som bara finns en gång i livet! alla var jättefina igår. vissa finare än andra, haha. vissas klänningar var sjukt fula, vet inte riktigt vad dom tänkt med men iaf ;p alla har sin egen smak. tog massa fina bilder i parken, lägger upp direkt när jag fått dom av hannah. än så länge har jag bara egna från digitalkameran ;) inte lika snyggt. hade tur som träffade carro & emma. carro bytade till och med till sig en plats bredvid mig ;p och sen kom emma också. vårt bord var helt galet, haha. baby kom också förbi hela tiden. åkte hem till emma snabbt som skulle byta om (men körde på balklänning iaf) haha. folk tittade hej vilt på oss när vi kom gående på söder i balklänningar och buss åkte vi också (inte varje dag man åker buss i balklänning) haha :D roligt hade jag iaf, på efterfesten också. åkte hem med baby vid 03.00, men det var lagom. han ligger fortfarande och sover, ska duscha nu.
image981

29 maj - balen!

idag ska jag gå på balen.. som en prinsessa! det är inte varje dag man får gå på en bal. även om det inte är på ett slott utan på gröningen i helsingborg så tror jag det blir jättefint :) och sen har jag min prins där också så jag har ingenting att klaga över. är pirrig i magen faktiskt om jag ska vara ärlig! men nu kommer mina vänner om 1 timme. borde sätta igång med frukosten ;p lägger ut bilder imorgon.

28 maj

idag var det sista dagen i skolan! :D eller inte sista, men sista lektionen. aldrig mer sitta vid en skolbänk och lyssna på något man knappt är intresserad av. hipp hipp hurra! om exakt en vecka är studenten om bara en dag! och imorgon är det balen. provade allting igår, blev perfekt! :) sprang runt som en idiot igår på väla för att hitta alla detaljer. tur att jag har mina vänner! ;p fick se listan också över bordsplaceringen. hm? har ingen aning om vem någon är, haha. men det gör ingenting. jag är inte den som är osocial! :p

älskling hämtade mig på skolan idag, åkte och lämnade hans vänner och sen åkte vi ner till stan. blev överraskad med en jättefin ros :) han är min sötis. han åkte nyss hem, men jag är ändå tvungen att städa, diska, duscha, laga mat och hela det köret. har knappt packat upp väskan sen resan. och tvätt tid har man inte förren på fredag! roligt.


image980

26 maj

image978blev ingen skola för mig idag, vaknade klockan elva av att pappa ringde och väckte mig. men jag har endå inga lektioner för jag är färdig med allt. hannah berättade att om exakt två veckor har vi ingen skola mer? någonsin.. känns konstigt när man tänker på det. den nionde ska jag börja arbeta? en vuxen arbetare? knäppt. ;p

pluggade med hannah idag, höll på att somna mitt i allt. har inte samma rutiner som i spanien direkt ;p körde hem till malin sen och snackade skit om allt möjligt. mysigt att träffa henne och nova :) ett tag sen nu. någon mer än jag som såg filmen med tina turner som var nu ikväll? sjukt bra film. hade aldrig sett den. see it! :D jättebra. baby kommer hem imorgon, han är fortfarande kvar nere i costa brava. vill ha hem honom nu nu nu! hade velat stå på flygplatsen imorgon när han landar men den ligger i göteborg så får nog hålla mig tills han är hemma i helsingborg ;p ska försöka sova nu, måste vända tillbaka dygnen.  ... . . .. good night people! :)

.

image977

25 maj

man kan inte förklara costa brava, det måste upplevas!

kan börja med att det var sjukt roligt. det stället och discona?! varför föddes man i sverige kan man ju alltid undra ;p det var skönt med semester. fick en jättefin lägenhet efter några moment och det var mega fint väder hela veckan. jag som planerat regn och ingen strand? ;p haha. min älskling kom också till costa, fast tre dagar senare. det kunde inte bli en mycket bättre remix! :D har cirka 450 bilder på datorn nu, ska fixa med allt imorgon :) men lägger inte upp något här, får bli på bilddagboken istället. min röst glömde jag nere i costa brava. låter som en gamal man som rökt i 60 år ;p haha! 2 veckor kvar till studenten.. ohyes! :D

veeeeerrryy naaajjjjsss!

costa brava!

image974

det känns som att jag glömt jättemycket och ändå är min väska stor som ett hus. vaknade innan alarmet idag, är helt spidad ;p fast dumt av mig att inte göra mig i ordning nu och istället sitta här. ska gå in och pussa på baby nu så han också vaknar. han kommer inte till costa förren på tisdag, kasst. håll tummarna klockan 15.10 för då lyfter vi! nu måste jag börja klä på mig så jag hinner, har bara en timme på mig!

och för er som stannar här i sverige ;) ha så jävla roligt!
kommer sakna hannah & malin, men vad har man inte mobilen till? :D see ya den 25:e!

.

image973

16 maj

det var sista dagen i skolan idag! :D imorgon åker man till costa barva och sen är det bara softa saker kvar i skolan. baby sov här tills idag, han ligger och sover i rummet intill nu :p jennie har också somnat i min säng. vad fan gör jag med dem?! haha. måste vara ansträngande att inte göra någonting. har kommit igång med packningen nu ;p är nästan färdig. ska bli så skönt att komma bort från sverige ett tag! och frisk har jag blivit! :D kan inte bli bättre. ska väcka dem två töntarna snart och sätta igång med maten, min mage kurrar!

                                              sju sovare nummer ett och nummer två..

     image971 image972


 

.

image969

15 maj

image967mår verkligen piss! jag har inte varit sjuk eller mått dåligt på ap länge och så kommer det nu 2 dagar innan resan? ;s orka. jag tänker stämma helsingborgshem, de idioterna låste ute mig från min egen lägenhet igår! baby kom och hämtade mig hos jennie, men när vi väll kommer fram så har dom bytat ut koderna och hela skiten är ur funktion?! och pappa är i spanien med nyckeln. tur att baby var med, annars hade jag stått där som en idiot och varken kunnat få tag på jennie eller kommit dit igen ;p fick sova hos henne den natten. känner nu bara hur min hals har svullnat upp och kliar. ska ta det lungt och softa, då går det över! :)

försökte gå igenom innan vad jag skulle ha med mig på resan men jag har fortfarande inte kommit någonstanns. jag skulle handla en massa saker men hitintills är min lista okryssad ;p får väll sätta igång imorgon. måste växla pengarna också, har inte hunnit fixa alla. euro.. svårt att räkna med dom! men men. pratade precis med min kära broder som också ska dit, helt galen är han! haha.

hörs senare, måste fixa la trixa nu! :)

14 maj

försov mig imorse, beror nog på att jag satt uppe hela natten med de jävla läxorna! men kom i tid till nationella iaf, gick hyffsat bra. hoppas bättre betyg på detta än det förra, det gick rätt åt helvete enligt läraren, haha. ska ha omprov i historia om 3 timmar, borde sätta mig och plugga nu. sjukt trött. men efter detta provet har jag ingenting kvar i skolan!! :D:D:D (bara en redovisning, om den blir av). ingen av mina vänner är i skolan, roligt för mig! ;p vad fan. kasst. ska hem och städa och softa hela dagen! :D kanske åka och handla om baby kommer. behövs nya saker i kylskåpet! pappa åkte inatt, föräldrafritt hemma hos mig hahah nej men nu måste jag sätta igång och försöka få ett liv. pusshej!

ps. för er som ska välja kurser i 2:an.. VÄLJ INTE SPANSKA! jag lovar er. ingen i min grupp tycker det är roligt och jag hatar det något så fruktansvärt. ta något annat, något enklare...

13 maj

har precis gjort klart hela religionsläxan! tog en jävla tid.. nu är det bara historian kvar. ska gå och göra nattmat, kommer aldrig överleva denna natt annars. och imorgon börjar jag 08.10 med nationella prov, frestande! hade helst bara velat lägga mig på kudden och somnat!  godnatt...

.


image964

you make me melt like an iceberg on the sea
baby you're doin' things to me that i never felt
you make me melt, never ever been this weak

you make me melt..

13 maj

skolan är snart slut!! har bara kvar nationella, omprov, mediaboken och en presentation av projekt och företagande. ska bli så skönt när allting är färdigt! :) och på lördag åker vi, känns inte på riktigt ännu. och nu har man jobb också? det känns för bra för att vara sant. fast jag borde kanske sätta igång med att plugga inför mitt omprov imorgon? fast så tänker jag så, ugly betty börjar snart och jag har ingen vidare lust att plugga. vad gör det med ett ig på ett prov på en hel kurs? han skjuter ju inte mig precis ;p

baby hämtade mig på skolan idag, han har hämtat mig varje dag denna veckan. min sötis! :) han kom även till skolan i morse för att ge mig en godmorgon puss, awe. åkte till mc'donalds och fetade oss lite. var meningen att vi skulle plugga när vi kom hem till mig men så långt kom vi aldrig. orkar inte plugga när jag är med honom. pappa åker inatt, kommer bli lite ensamt hemma men som sagt, ska tvinga hit både honom och mina vänner! ;p åh, jag är så glad! allting är perfekt för tillfället, lyckliga mig. men nu borde jag plugga..

image962

12 maj

det har varit en jättebra dag igen! tycker allt flyter på perfekt :) gick till skolan och hade nationella i spanska, hur det går vill jag inte ens veta. men orkar inte med spanskan mer, sjukt tråkigt. åkte ner till stan, skulle på arbetsintervju, och gissa vad.. jag fick det! :D spikat och klart. ska tacka min syster för det :) nu är vi inte bara systrar utan även kollegor. börjar redan den 9 juni, jag är så glad att jag inte vet vad jag ska skriva. ska bli så skönt att tjäna egna pengar! :) och nu är det bara 5 dagar kvar tills vi åker! åh, allt är så bra. sen hämtade baby mig på skolan, mötte upp dom andra. var meningen att vi skulle fika men vi stannade hemma hos mig och softade. jag skulle egentligen plugga men så långt har jag inte kommit ännu. i helgen händer absolut ingenting. pappa åker på tisdagnatt och sen kommer baby och bor här, om inte alla dagar fram till lördag så tvingar jag hit mina vänner ;p haha!

image958

11 maj

vaknade jättetidigt idag. fast det var bara bra för vädret var skit fint! x stack och jobbade, så jag fick lite tid att städa lägenheten och tvätta ;p gick till parken och mötte jennie, malin och nova. la ut stora filtar och bara myste, grillade och hade oss. älskar att softa med mina favoriter! jennies familj kom också förbi en runda :) borde göra sånt oftare när vädret är så fint. den parken är bäst från och med nu! la mig direkt på soffan när jag kom hem men stannade inte där länge. åkte ner med x till stranden och myste. och nu sitter man här, borde kanske sova? har nationella prov imorgon i både svenska och spanska, oh jättekul.. orka! 

           



firade semirs födelsedag igår ute i bårslöv! missade bussjäveln så fick vänta på knutpunken i en timme? min vanliga tur ;p dom bjöd på smörgåstårta och ni som känner mig vet hur mycket jag älskar det! kom knappt ut genom dörren efteråt. men är det kalas så är det! :D satt och softade utanför lokalen, mys. åkte sedan in till stan och gick in på crom. vad fan gör helsingborgare en lördag? sitter alla hemma? tråkmånsar. åkte med baby till mc'donalds, jag vet.. men jag blev sugen på det, nattmat är alltid bra! ;) haha. en väldigt lyckad kväll. en hel jävla lyckad vecka får jag säga! i'm miss happy.

            

10 maj

idag vill jag till stranden! titta ut! pappa och agnetha åkte precis men de ville inte precis ha med mig ;p typ tredje hjulet. igår.. åkte hem till malin och softade, vi var redan färdiga klockan 18.45? haha. har aldrig suttit klar för fest vid den tiden innan. gick hem till födelsedagabarnet sanja och började förfesta och sen utgång i stan :) naaajs. gick upp klockan 09.00 idag så jag kommer säkert vara död ikväll. men nixpix för då ska jag hem till semir på kalas :) han har ju också fyllt år, det blir smörgåstårta! :D min favorit!! WIHOO.. ska laga lunch nu och mysa framför tv:n. om bara x hade kunnat slutat jobbet nu och kommit hit, men icke.. jag får softa själv nu framtills ikväll ;p kan någon av mina favorit nördar vakna?! :D

             

vita kläder?

från och med nu ska jag inte gå ut i några vita kläder, dom för oturen med sig! mina shorts som jag berättade om igår, precis när jag loggat från datorn och lagt mig i sängen så råkar jag spilla ut ett helt glas apelsin jucie över dom. hur fan lyckas jag?! :/ så det är bara att hålla tummarna för att dom blir lika fina och vita som innan. undrar bara hur det ska gå på studenten för min del :$ men nu ska jag äta upp min frukost och sen iväg till skolan, puss!

idiot!

jag älskar att bo i lägenhet, verkligen! men antingen är min granne en knarkare som inte vet vad han gör eller så är han bara allmänt störd? nu spelar idioten elgitarr igen men bas.. vem fan håller på med sånt halv två på natten? är det någon jävla vana innan han somnar?! precis som att jag kommer kunna somna nu..

8 maj

klockan är snart ett och jag är jättepigg och hungrig, ska nog laga mat och titta på film? vet om att jag somnar framför tv:n ;p åkte till filborna idag och tittade på välgörenhets showen, mina älsklingar var jätteduktiga! :D åkte sedan hem och duschade och hela köret, 20 grader ute? holy makarony. stack med x och åt kebab, min mage stod ut som en ballong efteråt. jag fick damp i bilen haha, jag har köpt nya shorts till min resa som jag absolut inte skulle röra. tänkte att jag kunde använda dom en dag, men vet ni vad som händer?! jag tappar ut en hel burk coca cola över dom! smart? :( hoppas det går bort. gick runder i stan och mötte sedan jennie, sanela och en till. satt och fikade hur länge som helst :) mysigt. imorgon blir det utgång, har redan packat väskan! ;p godnatt! .. . .  ... grattis sanja på 19 års dagen! :D

image943

you make me melt, just like an iceberg..

8 maj

vaknade jättetidigt idag för att vara mig en ledig dag, men skönt. har varit ute och solat en timme nu, min näsa är helt röd ;p trodde inte det skulle bli så varmt idag så jag har inte packat ner någon klänning hem till min mamma. ska leta reda på något ur hennes garderob :) hon har köpt jättemånga kläder som jag älskar, good mummy! borde kanske sätta fart snart så jag inte missar bussen, vill ju inte missa när mina älsklingar dansar. hörs sen :) .. ... .. . usher ft. beyonce & lil wayne- love in this club part 2 . ... ...

7 maj

blev ingen skola för mig idag, ångest kan jag ju bara säga. men om man är ute till halv 3 på natten så får man skylla sig själv ;p är ledig imorgon, ska bli riktigt skönt. fast jag ska till filborna klockan 14.00 och se mina älsklingar uppträda! :) efter det vet jag inte, antingen vara med dem eller träffa x, let's see. på fredag blir det iaf utgång, både semir & sanja ska firas! :D sen på lördag ska jag till semir, najs :) bara en vecka kvar nu tills vi åker? leendet åker upp varenda gång jag tänker på det, längtar som fan! borde börja med den där packlistan? känner på mig att allt kommer fixas i sista minuten ;p handlade skor idag, tummen upp!

denna veckan har varit jättebra, om man bortser från skolan. har aldrig varit så off från skolan som jag är just nu. men när man har fjärilar i magen och livet är som en dans på rosor så bryr man sig inte speciellt :)

image942

.

när man inte kan förklara med ord
så går det lika bra med en låt.

6 maj

jag har varit på jättebra humör hela dagen idag! :D även om det inte hänt världens roligaste saker så har jag bara varit glad, eller ja, lycklig är nog ett bättre ord. semir fyller 18 år idag så det var meningen att vi skulle fika men det får bli imorgon istället :) grattis babe! <3 då missar jag inte desperate housewives ;) inte mig emot, både jag och jennie är helt spidade efter reklamen ;p iaf. malin och jennie följde med mig hem, sen kom sebbe och lämnade nova :) lagade mat till folket och sedan dog vi typ, haha. nu gick dem precis hem och jag vet inte vad jag ska göra riktigt? måste nog sätta igång med en packlista inför resan, jag är jävligt bra på att glömma saker och det vill man ju inte ;p puss.

image941

5 maj

det här med att göra vad jag vill och när jag känner för det har fungerat jättebra.. kanske inte om jag tänker på skolan för mitt prov idag gick verkligen skit dåligt, men det positiva är att jag hade roligt ända fram till 7 på morgonen idag haha :p handlade skor med jennie efter skolan, studentskor och hela köret. sen skulle tjejerna träna inför deras dansuppvisning. jag la mig bekvämt på golvet och somnade?! haha. jag var så jävla trött att jag somnade med mp3 i öronen och deras dunkande musik. bravo petra! ska hoppa in i duschen och bli till människa för xxx will be here soon. p o k!

                                      

.

det pirrar i min mage och det känns som att mina knä ska vika sig..

4 maj

somnade tidigt igår, redan vid 01.00 men det känns skönt för då vaknar man tidigt idag :) ska försöka få något gjort, som läxor bland annat. kolla vädret ute, nästan 20 grader har jag för mig? ska i alla fall ut med familjen sen och grilla i parken :D mysigt. men först måste jag ut och köra, måste måste måste idag, har längtat så länge! nu gråter dem på tv, haha måste se vad det handlar om. pusshej!

.

chris brown & jordin sparks - no air (live)



jag får rysningar i hela kroppen..

3 maj

sitter och fryser sönder här framför datorn. har varit ute i många timmar nu. blev många planer idag men bestämde mig för att följa med och grilla i parken, mysigt :) blev en massa korv, läsk och skratt. fast när klockan började närma sig 22.00 så hade jag ingen känsel kvar i tårna, hahaha. jag, jennie & sanela låg där som några luffare och sjöng med till låtarna vi spelade ;p sitter här med chips nu och tittar på film. borde seriöst börja plugga? jag är så skoltrött och jag orkar inte ens tänka på läxorna. imorgon ska jag i alla fall köra bil! :D wiho. om min mamma inte kommer med någon dålig ursäkt ;) haha. godnatt! . .. he makes magic.

                          

.

see i don't know why you cryin' like a bitch
you walk and talk like you don't know what and know you thought i'll care
but baby i don't care what i did, it was your fault somehow
and i don't care about the presents because i threw all all that shit out
now your friends begging me to take you back
but you fucked it up the first and now it's my time to do what i want.

3 maj

det tog mig cirka 5 minuter att förstå att livet är så jävla underbart. att få se usher dansa på mtv får mig att bli helt galen. killen har stil om jag får säga mitt. den känslan man får när man tittar på mtv och alla musik videor och alla känsidar som lever sitt glamurösa liv. vem bestämmer eller säger att inte någon av oss kan få det? står det på en fet jävla skylt "nej petra, du kommer inte uppleva allt du vill". det bestämmer bara jag, om jag vill något så ska jag fan göra det också. från och med nu! oj, vad lätt det var att skriva det. ska gå in i duschen nu och planera dagen. jag ska ha roligt, that's it.

image932

.

marvin . .. .
det värsta med att titta på tv-program som är in real life är att man aldrig får se dem igen. att jag gav mig in på so you think you can dance var det dumaste jag gjort. det blev några tårar när marvin åkte ut :( åh, helvetes jävla skit. måste jag sätta mig på båten över till danmark nu och leta upp honom? jag kan ju impa på honom med att mitt efternamn är dansk och att jag kan säga "skynda dig nu emelie" på danska? att titta på so you think you can dance nu är helt onödigt. det allra bästa med programet är borta!

image931




3 maj


image930
vaknade precis av att novis skrek. hon och malin har åkt hem nu. lite ensamt.. men idag kommer det bli en riktigt bra dag! har ingen aning om varför men jag känner det på mig bara ;p är jättepigg och sugen på att städa hela lägenheten? nej, ingen har slagit mig i huvudet haha. ska göra varma bullar i ugnen nu och sen mysa lite innan allt sätter igång. ha det bra idag :)

annars, vad händer ikväll? någon som har en ända liten ideé?


2 maj

blev väckt tidigt av malin idag, eller tidigt och tidigt.. halv 11 ;p men jag är van att sova länge. gick ner till stan och handlade badkläder och en ny tröja. jättenöjd! :) det behövdes, hade ingenting till min resa ju. åkte sen hem till malin och softade och hämtade novis. hon skulle också få vara med ju! handla nötter på tasty house och gick sedan och fikade, jennie kom också och efter ett tag sanja och emelie :) nu sitter man här och har inget liv. malin nattar nova, klockan är snart 01.00 och ungen har inte somnat? haha, sötis. mina ögon svider, ska kanske röra mig mot sängen? ska få upp malin från sängen så vi kan ha lite girl talk :)

1 maj

en pigg och glad malin ringde nyss och berättade om allt pinsamt jag gjort och sagt igår. det kan bli lite skakigt i ens knä när man får höra det haha men roliga saker var det iaf, skrattade som en idiot ;p hon föreslog utgång ikväll också nu när hon ändå är ledig från nova men orka festa idag också? det är en malin weekend nu! haha, nej men jag är verkligen trött, sov inte många timmar inatt. blir nog film mys eller något med henne istället :) ska krypa ner på soffan nu med täcket och äta glass direkt från packetet!

vissa vänner är helt gone i huet, sur är jag för ert beteende.

har druckit fem heinz sunshine nu, kan lika bra göra reklam för pappas företag när vi ändå är igång. om ni inte orkar trycka i er en massa viktiga tabletter som smackar bajs så köp heniz sunshine, skit goda är dom! speciellt den lila :) fast jag vet inte om dom har börjat säljas i affären än?

image928

    

boy, you ain't even worth the shit under my shoes.
i'm tierd of you and your i-can't-talk-and-i-don't-know style.

1 maj

det var en rolig kväll igår även om den inte gick alls som planerat! men det gör ingenting, jag hade roligt i alla fall. att det blev för mycket mot slutet hör absolut inte hit ;p haha. förfestade hemma hos malin, myspys. gick sedan ner till the tivoli fast där blev det katastrof. träffade lite vänner utanför men traskade sedan vidare. då var det bara jag och malin kvar, stack till gp och det är där minnet börjar slumra märker jag nu. efter det blev det steakhouse, och till sist the tivoli igen. men där inne var vi inte så länge :p körde malin hem och sen hem till mig. soft kväll faktiskt med en jävla massa skratt! :D vad ska du göra idag? :D

                                                   
                                           

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0