tjugosjunde november

det första jag ska göra när jag kommer hem är att lägga mig och sova, ser du mina ögon, ser du?! ungefär så sa jag för en timme sedan när jag satt på malins balkong och tryckte i mig en chokladboll. här sitter jag, hahaha. jag vill sova, är cp trött men vad tråkigt att bara somna nu. tänk så händer det något? som vad. det är det jag heller inte vet, but i'm still waiting! :D denna helgen är jag ledig, halleluljaskrik. har inte bestämt något, men jag har mina funderingar. julbak blir det med mammsen iaf. kisses!

2008.05.01.

igår blev jag överraskad av baby med ros och present :)
vi firade inget speciellt, han var bara extra söt mot mig.
har kärat ner mig i parfymen jag fick, christina aguileras nya.
åkte ner till stan och fikade på ett fik jag aldrg varit på innan.
jättemysigt, ska dra dit mina vänner sen. buddainspirerat, me love!
gick på bio efter och tittade på twilight. se den! jag brukar inte tycka
om skräckfilmer men den var jättebra! tummen upp :D
tack för igår älskling <3 jag älskar dig!

tjugosjunde november

good morning. (:
nu är min halka inbokad, mina knä darrar. malin har lugnat mig lite, tror hon kommer få göra det ett tag till haha. längtar tills man kan trycka upp körkortet i huet på folk. nästa gång jag ska dit så bokar vi även in uppkörning och uppskrivning :D pappsen är hemma nu och hjälper mig med teori, vissa frågor är sjukt onödiga och riktigt konstiga haha. men, jag har inget att säga till om så det är bara att plugga på.

beyonce - halo

tjugosjätte november



uppe med tuppen! :D snart är jag ready. pappsen ligger och kvider
i sängen, gossen har nämligen blivit sjuk. har bärt tvätt fram och tillbaka
så nu tycker jag att jag förtjänar att vila ;) det är så jävla grått ute. roleeeet.
har letat efter nyårsklänningar hela morgonen på internet men det finns inget
som fallar mig i smaken. bad luck! funderar på att klippa ihop något eget snyggt,
tyvärr har min lilla kära-göra-kläder-mormor åkt till spanien i 5 veckor så henne
lär jag inte få någon hjälp av, haha. om ni vet någon snygg sida så please tell me! :)



tjugofemte november

nu verkar det som att nyår är planerat! :D så jävla roligt. att få fira med sina vänner, dricka champange och ha roligt. kan det bli bättre? :) vi var och fikade på bagatell, mysigt. länge sen jag träffade dom alla. får bli lite oftare tycker jag! nu måste jag springa till tv:n, hör att desperate housewives har börjat igen.

tjugofemte november

hi you! :) vaknade tidigt idag, jag och malin skulle nämligen ner på stan och äta frulle och
titta i affärer. hittade ett par väldig snygga jeans :D och lite mer.. blir alltid så när man
bestämmer sig för att inte handla mycket! visar bilder senare. ska slänga på mig lite kläder nu,
jubbet väntar. sen blir det fika med några vänner och ikväll har baby en överraskning till mig :) hihi.

tjugoandra november

är detta vuxen liv? börja jobba tidiga mornar och är hemma efter åtta, diska, laga mat, ringa sina vänner för man har inte tid att träffa dom. pojkvännen träffar man mellan duschen och tv-tittandet, några mysiga och intima stunder kan slänga sig i väggen. filmerna man laddar ner hinner man se början på. dag in och dag ut. jag hoppas detta är en jävligt dålig månad bara och inget såhär-kommer-ditt-liv-se-ut-från-och-med-nu. för om det inte vänder snart så gör jag något olagligt och flyr utomlands.

nittonde november

kära folk, här sitter jag i malins soffa och försöker komma på vad man kan göra i hennes storarum helt själv. malin och hennes lilla familj ligger och sover. ni förstår, jag är utelåst och snäll som hon är låter hon mig äta henne ur huset, sova på hennes soffa och använda hennes mysiskläder. en riktig vän :D haha. har glömt mina nycklar på jobbet så dum som man är. har gjort malins hår idag, väldans snyggt får jag säga. kommer aldrig betala några 3000 kronor för att göra hårförlägning när man kan göra det lika snyggt hemma. efter nyår, då jävlar! blonda slingor ska det bli i mitt bruna hår :D nej nu ska jag hitta en rolig film på hennes dator och försöka underhålla mig med den, brukar somna vid halv två så hoppas det är en långis.

sjuttonde november

jävla sverige. varför föddes man inte i en rik familj som gärna torkade sig med tusenlappar. bott i miami, suttit på balkongen med en drink i handen samtidigt som man hade massa människor som passade upp på en. jag föddes helt fel, det märker jag nu! haha. om inte livet i sverige förändrar sig inom några år så är det adjökens sverige och hola utlandet! imorgon ska jag också ut och åka, fast inte så långt, jag ska till malmö tillsammans med hannah :) vi ska shoppa och mysa, ska även äntligen hämta min dator!

sextonde november

att arbeta på ett ställe som serverar mat/läsk/kakor blir inte till något bra resultat för mig. här sitter jag med ett choklad i handen, en chokladboll framför mig, en läsk i kylen, en bakom mig och tre stycken tomma flaskor under sängen. vissa ser detta som himmelriket (tänker på min syster) haha. men min ångest kom nu, jävligt mycket ångest! ska baaaara äta upp detta, det är ju synd att slänga ;) haha.

.

om du känner att du vill göra något extra snällt nu innan
julafton så får du gärna köpa denna till mig, helst i svart :D

sextonde november

här är jag. livs levande! :D har inte orkat logga in här de senaste dagarna. helt off. har jobbat som en jävel varenda dag nu och det blir bara mer. fast jag ska inte klaga, jag har roligt :D idag tillexempel städade jag och fatte hela graffiti kliniskt rent (tycker ni också bara att det är rolig att städa om ni inte är hemma?), träffade en pepparkaks tjuv och därpå blev vår drickskål stulen och tom. schysst. haha. min hals har fortfarande inte dumpat mig. den hänger på men lika glad för det är jag! det ser ut som det varit julrea i mitt rum och alla har slagits om kläderna. borde egentligen städa... men nu börjar sanningens ögonblick och man vill ju inte missa när linda rosing är i tv. det kan bli riktigt spännande! ;)

tolfte november

vilken människa äger inte en temp? vill man inte veta hur hög feber man har?  min mamma äger ingen. när jag frågade efter tempen så tittade hon på mig och sa att det är bara nördar som behöver en temp. hahaha. jag är en supernörd isåfall för jag tittar min temp nästan hela tiden. måste jobba imorgon även om jag känner mig sjukare än på länge. brukar aldrig vara sjuk, sist jag var riktigt sjuk var när jennie fyllde 18 år. alltså snart två år sen. haha, snacka om att jag är en frisk nötkärna :D känns som att jag gjort något fel, får lätt ångest när något hänt. men just nu vet jag inte vad som hänt och det är extra störigt för då kan jag inte göra något åt det. hade velat ha baby bredvid mig nu, hans pussar hjälper alltid!

föresten, ett nytt onoff öppnar i malmö imorgon så just nu står min syster och hennes sambo längst fram i kön för att köa in. de säljer nämligen ut tio stycken bärbara datorer för bara 1000;- de ska handla en till mig också! :D så jävla lycklig jag blir. har velat ha en skit länge. och denna har cd-brännare och hela köret.

                                 

tolfte november

mina drömmar psykar mig! haha. igår hjälpte min syster mig att söka lägenheter på grund av att jag pallar inte bo hemma med päronen mer. känner att jag behöver något eget :) hittade världens finaste lägenhet, en tvåa med två våningar. totaly inlove! inte speciellt dyr heller :D iaf. jag drömde att jag fått en jättemysig lägenhet och allt det där, sen när jag vaknar fattar jag inte var jag är någonstanns. allt kändes som på riktigt. måste nog gå och prata med någon som kan tyda drömmar. känner att det behövs ;p måste slänga på mig kläderna nu om jag ska hinna med bussen till jubb. tjenixen!

elfte november

nu flyttar jag till mamma.
hejdå!

.

 

once upon a time..

vaknade upp precis och tittade mig omkring som en idiot. jag fattade inte var jag var någonstanns. brukar ni vara med om att ni drömmer så verkliga drömmar så ni måste tänka efter om det verkligen har hänt? jag gör. hela tiden. jag hade gärna berättat vad jag drömde om det inte var för att några av er läsare tycker om att se negativt på vad jag gör/säger. kan bara säga att det var som i en paradis, vi var utomlands, lyxhotell, poolen.. stopp! ska försöka vakna till liv med en dusch nu :D

tionde november


goderafton blogg nerds.
påminn mig om att jag ska beställa en massör som man bara behöver vinka på och som sedan knådar ryggen normal! ;D hade behövts nu. och ett eget mc'donalds. jag har inga stora krav :) ni som också bor i helsingborg, vad gör ni? finns det något roligt att göra i denna kära stad? haha. vad gjorde man innan? har man alltid haft såhär jävla trisst. ett tv-spel behövs, det förstår jag nu! supermario ska det bli :D jag vet, jag fyller snart 20 år men jag har hört att man ska behålla sin ungdom så länge som möjligt! palla bli gammal och tråkig! nix. ett skumbad var beställt, adjökens.


ny mobiltelefon?



om man redan är uppbunden på ett abonemang och har ett
år kvar på avtalet. kan man då byta telefon?
jag skulle vilja byta till denna telefonen istället för min andra.
men är det ens möjligt att byta eller kostar det en förmögenhet?

nionde november

körkort är något av det jobbigaste jag vet! det där med att jag ska ha det i handen innan nyår kan vi bara glömma. sanningen är att jag inte orkar plugga teori?! sjukt tråkigt. jättesvårt också. jag hatar svåra saker och om det är något jag inte kan så ger jag ofta upp enkelt. mindre bra men sant. försöker väcka jamale men han sover hela tiden. vill titta på film och pussas nu, det är typ det ända jag orkar! haha.

nionde november

jag har blivit kär, i alla dessa!
jag måste ha varenda en utav dom.
me loves perfume.

grattis!


grattis på farsdag!
love you. <3

<3


älskar dig hjärtat. <3

nionde november

hej? vad hände? hela kvällen gick så fort, kändes som en timme. men man brukar ju säga att tiden går fort när man har roligt. jag och baby var först ute hos min mamma på kalkonmiddag med släkten :) mysigt. sanela fyllde 18 år igår så vi åkte till hennes partaj. vi i vårt knuttegäng brukar vara dåliga på att träffas samtidigt ;p så det var extra roligt att alla var där! efter det begav vi oss in till stan där det blev utgång. jag hade tänkt softa mig igenom hela kvällen men så blev det inte. mitt huvud snurrar och jag känner suget av pizza! ingen jävla pizzeria har öppet nu. blir ingen mer utgång för mig nu, jag ska jobba nästan varje helg, fina pengar i fickan! nu ska jag laga frulle i ugn. ikväll blir det massa mat, vi ska fira pappsen! <3

                          
                          
                          

bekännelser..

man ska ju vara en cool och självständig tjej som kan skryta om hur bra man klarar sig på egenhand samtidigt som man lyssnar på låten i don't need a man. om sanningen ska fram så sitter jag och lyssnar på claude kelly - like an iceberg och saknar min pojkvän. det är väll konstigt hur beroende man kan vara av en person? hur mycket man än irriterar sig på honom för att han inte tänker som en eller förstår hur man vill ha det, så vet man innerst inne att han alltid finns där i vått och torrt. en signal och sen är han där med en hjälpande hand. fan vad känsligt detta blev. men om man nu ska vara cool så kan man lika bra vara ärlig också. jag älskar min pojkvän, punkt slut. men säg det inte till honom, han blir lätt så kaxig ;) haha.

femte november

vilken dag säger jag bara! idag var det så dött på jobbet att våran chef bad oss skrapa bort tuggumin från golvet. brist på glädje? malin och jennie kom ner ett tag och hälsade på :) hade varit mysigt att få sitta ner med dom och snutta på en latte men nej, haha. kom hem för ett tag sedan, har varit hemma hos marie med cassie och fått massage. marie utbildar sig till massör och hon behöver någon att öva på, tänkte vara lite shysst så jag lät henne massera mig i 50 minuter ;) somnade gott på hennes säng efteråt. är utråkad nu, tänkte göra.. tvätta? ett tips, köp inte tvättmaskin, ni kommer få för er att ni ska tvätta allt, man letar efter smutstvätt! imorgon jobbar bara jag, fatte & cassie. kommer bli en rolig dag! :D

   . ... .  veckans to do

måndag
: jobb
tisdag: shoppa, träffa jennsan och körskola.
onsdag: jobb och massage.
torsdag: jobb och mysa med baby.
fredag: jobb och sen åka till mamma. i miss her!
lördag: kalkon middag med släkten och baby, sen fest för sanela på kvällen som fyller 18 år.
söndag: fira farsdag med tre rättersmiddag hemma, allt för daddy! <3



                                                        jag älskar hösten, om inte vintern mer!

fjärde november

jag blir så sur på mig själv när jag somnar på soffan och sen inte kan somna om på kvällen! jag ska jobba imorgon så borde egentligen redan sova ;p handlade lite på stan idag, en kofta, vantar och en päls, sen en massa små krams. det sved i plånboken men värmde varmt om hjärtat! :) åkte hem till jennie och slappade lite, lagade mat och myste. sen skulle jag till körskolan, jag vet inte vad det är med mig men jag somnar ofta där inne! hahaha. lite pinsamt med väldigt skönt! ska titta på mamma mia nu och dejta kudden. goodnight.


provar kläder inför lördag


nya koftan jag inhandlade idag

.

i smiled enough
i flirted enough
i posed enough
got freaky enough

i drank enough
i danced enough
i partied enough
i sweated enough

took pictures enough
conversated enough
i sipped enough
i got enough

all i want is to be with you now

fjärde november

gick och la mig tidigt igår så jag skulle kunna lyfta på ögonlocken idag, jag är nämligen ledig! :D sitter redan påklädd och färdig för att bege mig ut på stan och shoppa. är sugen på något nytt! ska försöka att inte smälla upp de sista jag har på kontot! sen blir det nog lunch med pappa och sedan ett besök hos malin och nova. har saknat dom små filurarna! ikväll är det körskolan som gäller och sen sist men inte minst.. desperate housewives! känns som att hela min dag är planerad! ;p haha.

andra november

jag måste veta en sak, för jag tänker inte ringa sjukhuset och skämma ut mig! är det farligt att dricka gammal läsk? missförstå mig nu inte, jag har inte sparat öppnade läskflaskor under sängen som jag tar fram ibland utan när jag nyss var på middag hos min pappas förlovningsbrud så drack jag julmust, överlycklig att dom säljer det igen! efter ett tag berättar hon att den läsken är från förra julen men det har inte varit öppnad så därför är det inte farligt. jag säger det bara, snart ringer jag min pojkvän och storbölar som en treåring och ber han komma hit och ta hand om mig så mycket som det svider i magen! kan jag ha ätit för mycket eller är det farligt att dricka gammal läsk?

andra november

ibland är jag blond, jag erkänner. igår var jag riktigt dum i huet! jag och baby skulle hyra filmer eller ja, det var jag som bestämde filmerna och han var i sällskap. det blev penelope, tingeling och brudens bästa man. alltså, ingen action, inte ens lite blod. då är det riktigt töntiga filmer enligt min käraste. jag erkänner att jag är en töntig barn/disney/tonårsälskare. men visst gillar ni mig ändå! haha. det jag skulle komma fram till från början var att jag hyrde filmer som ska spelas i playstation eller h-tv eller vad fan det nu hette? där satt jag som ett fån och kunde inte få igång två av filmerna haha. körde dit innan och rättade till det lilla felet, killen bakom disket skrattade som en idiot och tittade konstigt på mig medan jag förklarade, där stod jag, dum och kände mig allmänt blond.. bara en kanindräkt som saknades nu vid halloween.

andra november

jag som var så trött igår och bestämde mig för att inte ens lämna sängen. filmerna var hyrda och chipsen stod på bordet. vet ni var man hittade mig klockan halv tolv? jo, jag drack drinkar inne på stinsen. så blev det med den hemmakvällen! jag började min filmkväll vid tre på natten, då blandade jag dipp och la mig framför filmen penelope. ska snart ut och köra med pappa, sen blir det fondue, min halvbror har kommit hem från spanien, han har varit borta ett halvår så det ska bli mysigt :)

förste november


sju månader idag! <3
jag älskar dig baby.

förste november

ta da.. jag har städat hela lägenheten, till och med tvättat golven! vilken rolig lördag, hipp hipp hurra! sanningen är att jag är utråkad, drar snart av mig håret! mamma och juan är i danmark, pappa och agnetha är i malmö. de skulle först hem till min syster och sen titta på björn gustavsson. jag är inte ett dugg avundsjuk, inte heller på att dom har gått på restaurang idag. jag vill också gå ut och äta! ska ringa mina vänner sen och se hur planerna ser ut. jag vill göra jättemycket idag men orkar inte ens duscha?


jag älskar min familj!

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0