30 september

sitter och tittar på när sara sminkar sig, hon ska snart iväg till sin massageskola. jag tycker det är väldigt bra att hon går den, hon kan få träna hur mycket hon vill på mig! ;) gick upp 04.45 idag, jag känner mig som en jävla zombie. har sjungit till dolly parton låtar hela resan till malmö för att hålla mig vaken ;p hade tänkt krypa bort till saras soffa sen och lägga mig under täcket och titta på tv tills jag somnar, hade varit jävligt skönt! imorgon ska jag provjobba, är sjukt nervös! but a man gotta do what a man gotta do!

                     

29 september

släng top model i väggen, lägg ner desperate housewives och stäm jävlarna som sänder ugly betty och istället ska vi tacka youtube som har så underbara klipp! jag har nämligen hittat svensson svensson där! :D finns ingenting som kan få slutet på ens kväll bättre än hederliga gustav svensson! han är nästan lika bra som bridget jones, men bara nästan. jag skulle egentligen sova nu eftersom jag ska kliva upp om fem timmar men vem vill lägga ihop laptopen nu när man har detta framför sig? om jag inte kommer blogga så mycket för ett tag fram över så vet ni vad jag sysselsätter mig med!

29 september

Goooodmorgning people! :D

steg upp klockan 08.00 idag, rikitgt skönt. ha fått all tvätt tvättad, lång frukost och lite städning :) 
ska iväg till körskolan om 5minuter, ska köra lite, helt jävla nervös! haha. senare i eftermiddag
kommer mathias hit, ska färga hans hår. resultat får ni se senare, hoppas jennie också kommer :)
ska åka till mamma ikväll igen, åker nämligen till malmö imorgonbitti, ska gå upp 05.15, slå mig! ;p haha.
min syster bor nämligen i malmö så jag ska dit lite. hörs sötisar.

tacka gud för att jag har de två bästa vännerna! <3

.

Jag vill ge dig allt här i världen, men mitt liv vill jag dela med dig.

28 september

kom precis hem med dessa skor i påsarna! :)

  

28 september

somnade tidigt igår, kanske inte så konstigt? har gått upp nio hela helgen nu ;p riktigt skönt att komma upp! körde hem morfar innan och sen inom bauhaus. ska köra med mamma till familia nu :) eftersom jag varit hygglig och hjälpt till så ska jag få ett par skor, bara för det så kommer det inte finnas några!! får hålla tummarna. ikväll är det söndagsfikan som gäller, om bara mina kära vänner pallar trycket efter deras festande denna helgen ;) nu ropar mamma, måste köra! puss.
                             
                 
                                                                          älskar dig mamma!

27 september

ligger i soffan med laptopen på magen och ett glas cider i handen, detta kallar jag en perfekt lördag! :D gick upp nio imorse, åkte till familia där dom tydligen firade 2 års jubileum. fick en jättefin jacka av mamma :) äntligen något varmt och skönt att ha på sig! ikväll ska vi bara mysa.

igår var det en jävla bra dag!! jobbet som jag så sjukt mycket velat ha, gick dit och pratade med dom igår och jag ska få provjobba redan nästa vecka! ni får verkligen hålla tummarna! :D efter det åkte jag till danmark med mathias och emma. dom skulle fylla på sina lager där hemma men det slutade med att mathias för full innan vi kommit hem till sverige, haha. blev sen kinarestaurang och taxi hem.


jackan jag fick av mamma

25 september

klampade nyss innanför dörren, har spenderat dagen med att fika, sitta i bögaparken?  hade ingen aning om att den hette så, haha, ändå har man bott bredvid den några år nu? ;p var inom stadium också för malin skulle handla en jacka, väldigt snygg! vill nästan inhandla en likadan till mig själv. struntar i körskolan ikväll, känner inte för att sitta inomhus i nästan två timmar ;/ ska cykla hem till malin där hon och jennie är, ska liksom färga malins hår! :D hörs sen när jag är hemma.

                     

25 september

la mig tidigt igår och ställde klocka på nio idag, sen att jag inte kom upp förren nu hör inte hit! ska snart fixa mig och gå ner till söder. har lovat att köpa ett par skor till mamma :) fick även ett par själv! hon är en sötis. sen ska jag möta upp hannah och malin en liten stund, sen är det körskolan som gäller! ska sitta som en idiot där idag och sen gå på möte. vad som händer ikväll har jag ingen aning om? ska fixa mig nu så jag hinner! :)

24 september

idag har jag fjärilar i magen, känner mig nykär? haha. vet inte var denna känslan kommer ifrån.
kanske beror på alla videor man hittar på youtube och sen har jag inte träffat baby på några dagar.
sitter och tittar på när jennie sminkar sig, vet inte vad som händer idag? tror bara det blir ännu en mysdag.
ska ha en bara-mig-själv-dag, ska göra inpackning, måla naglarna och bara bry mig om mig själv.

23 september

klev för ett tag sen in genom jennies dörr, vi ska ha film mys tills vi inte orkar ha ögonen öppna! ;p var hemma hos mig innan där vi.. tittade på tv.. ovanligt? haha. malin och nova var också där :) vi skulle leka frisörer idag men kom fram till att det nog blir bäst att boka tid hos en frisör. förra gången blev ju inte så lyckat! :p haha. ska gå ut till jennie på balkongen nu, godnatt!


                                                           min nya kärlek fast i video. <3

                 

.

jag har blivit kär <3

23 september

GODMORGON SVERIGE!

jag vaknade precis i ett ryck, är sur på mig själv! jag tänkte gå upp tidigt idag och göra något
av denna dagen! men nu är klockan 14.00 och ingenting har hänt. väntar bara på att jennie ska
komma så vi kan dra till simhallen! :D blir nog en runda inom körskolan efteråt, great!
ikväll blir det filmkväll hemma hos mig :) mysigt. men nu ska jag göra frukost, det blir advokade
med räkor, för en gångs skull slipper jag ägg och makrill! :D hahahaha.

22 september

GODKVÄLL! :D

imorgon ska det plaskas, och några bomben skutt ska jag också klämma in!
ni har förståt helt rätt, jag och min kära kamrat jennie ska till badhuset.
väldigt roligt om jag får säga det själv! :D bara nu inte gammeltanterna har
sin vattengymnastik samtidigt, visst ska man vara shysst mot dom men tro inte att
jag tänker stå där och vifta på armarna i takt till aqua musik. nej, jag ska snorkla
under deras fötter med mitt underbara cyklop. om jag nu hittar det..




                     

22 september

har precis diskuterat med malin över telefon, nu ska jag samla ihop 31.000 kronor och sen jävlar! haha. får se hur det går med det sparandet. var på en intervju idag, hoppas verkligen jag får det! heltid och allt, hade jag behövt nu när jag bara arbetar extra :) håll tummarna! ska tjata tills dom ger mig jobbet, haha. var på körskolan innan och och övningskörde. egentligen borde jag inte vara nervös eftersom jag kört så mycket nu, men ja, ni som också gjort det vet ju! ;p startade i backe och hade mig.

21 september

kom precis innanför dörren, iskallt utomhus! har varit nere och fikat och sedan blev det en runda inom crom :) mysigt att sitta där nu när det inte är så mycket folk. måste bara inhandla mig ett par vantar! var meningen att vi skulle fira fem månader idag men blev inte så, jobb ivägen :/ istället ska jag slå på en film jag hyrde innan, fool's gold. vet du om den är bra? ska mysa ner mig nu, sov gott people!


mathias och jag igår efter jobbet.
nu ser ni även mina arbetskläder ;p

21 september

jag tror inte att gud vill att jag ska få sova ut på dagarna nu efter att jag arbetat, fastän jag stängde av varenda telefon som finns i lägenheten så vaknar jag av att min käraste pappa klampar rakt in på mitt rum för att hämta en sak, rycker lite i mig och frågar var jag lagt den. jätte-jävla-snällt! men det var ändå skönt att vakna :) det gick riktigt jävla bra igår, spelade ändå framtills jag skulle gå hem. tror det kommer gå skit bra när jag väll är igång. idag ska jag tvätta, övningsköra och allt det där viktiga. jag har börjat älska söndagar! :D haha. är jag dum i huet? nej, nu ska jag ringa min kära vännina.

20 september

dom här småtanterna är inte att leka med, bara för att man trevligt nog av misstag släppte in dom i porten så har man dom nu hängandes där nere varje jävla lördag. ringer upp hit och har sig. det är inte vilka tanter som helst, utan jehovas vittne tanterna! bara för att jag var dum och öppnade dörren så blir jag nu inte av med dom. och man kan ju inte skrika och be dom dra åt helvete? dom är ju gamla. anyway :D det jag ville komma fram till var att dom väckte mig, jag som hade tänkt mig en sovmorgon så jag slipper vara trött på jobbet ikväll. ska bara lata mig nu och inte göra ett dugg nu! föresten, behandla inte dina vänner som luft bara för att du tänker på annat.

.

19 september

kom precis innanför dörren, längtar efter att få lägga mig i min säng! det gick bra idag, över mina förväntningar faktiskt! :) fick panik emot slutet, gammelgubbarna blev fulla och allmänt otrevliga när det inte gick som dom ville. vissa var riktigt roliga, skulle spela med sina kreditkort och hela köret, haha. gick inom crom och träffade mina vänner som festade där, kändes annorlunda att stå där i sina arbetskläder, kände mig som en flygvärdinna, haha. åkte taxi hem, vågade inte gå när det är sent och man själv är nykter! haha. allt blir jävligt mycket läskigare då. roligt att se alla som ramlade utanför crom, haha. man ser allt på ett helt annat sätt när man är nykter. nej, nu ska jag ragga upp min kudde. godnatt!

                 

19 september

nu ringde de nyss från jobbet och frågade om jag kunde komma ner redan till 20.00, jag skakar i fingrarna så nervös jag är! för er som inte vet så är detta min första dag på jobbet, läskigt. men jag tror det kommer gå bra :) sitter redan färdig, vet bara inte vilka skor jag ska ha? hmm. anyway, hörs inatt igen.

             ni får önska mig lycka till, kommer behöva det!

.

                                                                                             . .. .... .  2008.05.21 <3

18 september

sitter här i mina arbetskläder, känner mig som en flygvärdinna och mitt nästa plan går till new york. tänk om det hade varit sant, lyxost jag hade varit! sanningen är att jag bara ska ner på kullagatan nu, därför jag har mina arbetskläder på mig, lättare att hitta byxor då. smarthue jag är! jag tror verkligen det sitter en gubbe där uppe och bestämmer vad som ska hända i våra liv. för varje gång jag träffar eller ser dom så är det på ungefär samma dagar. hade inte förvånat mig om det kommer en till trippandes på kullagatan senare. hoppas gammelgubben där uppe är schysst idag! snipp snapp slut, nu var detta inlägget slut.   

i got you. <3



when you smile at me, it makes me weak.
helpin' me through, all that i have gotten through
i'm thankful for everything you do for me boy, and you know
that i love you. i'll take care of anything you'll ever need.

i'm tryin' to keep my cool but i can't help it,
i can't imagine life without your love


i can count on you boy to be there when i'm fallin'
i didn't have to change for you to see that nothing can ever
come between you and me. i need you for who you are.
i'm so lucky to have you in my life.

17 september

jag är så jävla trött men jag får inte somna, håller fortfarande på att vända mina dygn så jag ska orka helgen ;p nu står pommesen i ugnen och vitlöksmöret ska snart göras! :D mums. jag älskar nattmat. ska lägga mig i sängen och titta på hundtricket, så jävla länge sedan man såg den, haha älskar den. minns när filmen kommit ut och vissa killar jag kände gick ut med sina hundar helt plötstligt, nu snackar vi inte om en stor cool hund utan en liten sötis hund. haha! :D måste erkänna att det fungerade, tjejerna kom fram!

jag måste beställa tid hos min frisör imorgon, lugg ska det bli! är riktigt sugen på det. vad tycker ni?
sist jag skulle göra det så sa min frisör, men petra du ångrar dig ju varje gång? huh? gjorde jag? haha.

film.

fy helvete vad dålig filmen darling var. där satt jag som en idiot och tänkte
flera gånger att snart blir den bättre! men nejdå. dålig rakt igenom. ska nog lyssna på
malin nästa gång, haha. men gör inte samma mistag som mig och lägg ner er tid på denna film!

.


min baby är den finaste av dom alla!

16 september

        goderafton! :D

det känns som att jag gör något av mina dagar även om jag egentligen inte gör det? haha. vaknade imorse av att baby ringde och väckte mig halv tolv, låter jättesent för er men sjukt tidigt för mig eftersom jag håller på att vända på mina dygn för att orka med att jobba natt i helgen :) är så jävla nervös, har övat som en apa hemma hos main och ja, hur det gick kan nog bara hon svara på, haha ;p har fått mina jobbkläder också, börjar äntligen kännas på riktigt! måste bara ner till stan imorgon och köpa byxorna, orka ha kort kjol? haha. var på körskolan också, jag vet inte om det bara är jag som tycker allt är komplicerat? alla frågor är huller om buller. måste dit imorgon också, mitt mål är att ha körkort innan nästa år! nej, nu ska jag mumsa på mitt choklad och titta på filmen darling. malin sa att den sög, men jag brukar ju gilla filmer som är dåliga? haha. berättar imorgon om vad jag tyckte. föresten, en sista sak! jag vet äntligen vad jag vill göra av mitt liv.. har två alternativ. antligen vill jag bli förskolelärare, innan vill jag bli lärare men kom fram till att småbarn är mycket sötare och det blir nog också roligare? tycker malin ska följa sina idéer också så kan vi starta eget, haha. annars vill jag bli frisör. fråga mig inte varför? jag har aldrig klippt någon i hela mitt liv om man inte tänker på alla gånger jag klippt mig själv? äh. anyway, godnatt sötisar.

              

musik.

solid harmonie - i want you to want me

sjukt gammal låt, minns när vi uppträde som småstjärnorna till denna.
ska vi köra något slags repris i storarummet malin och jennie? ;) hahahaha.



15 september

vaknade för ett tag sedan, har sovit bort hela dagen :/ men får skylla mig själv när jag ligger
och pratar i telefon hela natten. ska ner till körskolan snart och sen hem till malin och mysa, ska
försöka väcka jennie också, tror hon ligger och sover fortfarande ;p let's see.

14 september

söndagsfikan var riktigt mysig :) älskar att vi har våra bestämda dagar. kissade nästan på mig några gånger, haha. väldigt roligt! efteråt hamnade vi på crom? vet inte riktigt hur, haha. satte oss där och tog en öl. man kanske ska börja med detta också? först mezo och sen crom? haha. jennie och jag var jättesäkra på att vår sista buss hem gick 00.10 men vi hade så väldigt fel. var bara för oss att börja promenera hem! ;p ska göra mackor nu och sen försöka ragga upp min kudde. imorgon blir det en tjejdag med jennie och malin. mina planer ser ut så i alla fall! :)

                         

14 september

jag och mamma var och hälsade på min syster och hennes sambo också i lördags :) gick och handlade tillsammans på ett ställe där allt var jättebilligt, och vem älskar inte ordet billigt? jag blev kär direkt! haha. varför finns inte sånt här i helsingborg? jättebra produkter, detta behövdes verkligen i min hylla!


       
 



        maxfactor puder - 55 kr


´


      


        maxfactor fundation - 60 kr















    lacoste,  touch of pink
- 80 kr














       loreal, true match - vet ej, fick det av min syster :)










14 september

idag är det söndagsfika, samma plats och samma tid. jag gillar det här med söndagsfika, det är ungefär samma sak som när gamlingarna möts upp på söndagar för att spela bingolotto tillsammans ;p haha. kan se oss är om många år. kom hem idag, utan nycklar för dom har jag glömt hos min mamma. har varit i höllviken i helgen och passat mina kusiner, tycker inte alls om att dom växer så fort. dom fattar ju saker nu? haha. det är lätt att passa ungar, vi är på samma nivå när det gäller att underhålla sig, vi spelade wee och gituarhero, samt hade smink kväll och en massa film. jag lärde dom även hur man gjorde sig pittögd, väldigt underhållande! ska göra ett galleri med alla teckningar jag fått, awe. sötisar. <3

                              

11 september

goderafton kära bloggnördar! :D
jag har haft ett liv på senaste tiden, därför jag inte skrivit. oj vad jag ljög nu, haha. min dator har bråkat med mig så jag har inte kunnat besöka en enda jävla webbsida på två veckor. har suttit och rullat tummarna! ;p det har hänt en hel del faktiskt. har gått klart min utbildning, verkligen sjukt roligt! börjar nästa helg :) förra helgen var vi ute och festade, väldans roligt hade jag, vaknade upp glad och kry nästa dag, tack allihopa! :D min syster har även blivit något av min sambo, just nu ligger hon och sover i pappas säng, mysigt att ha henne här även om jag vill strypa henne ibland när hon bland annat slänger blött toalettpapper på mig från fönstert, hahaha. åker till mamma och halvpappa imorgon :) sen åker jag till höllviken på lördag för att passa mina favoritkusiner. här rullar det på..

                                   
                                                              glad och lyckig förra helgen
                                                                desutom, titta mitt hår! ;p

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0