tjugonionde april

good morning (: har inte gått upp ur sängen ännu men det känns som att min kropp är mycket piggare idag! man kan bara hoppas. hade behövt köra ut till väla en runda sen, ska även ut till min mamma och sen träffa jasmine. får se. :) först ska jag iaf städa hela lägenheten, ordentligt! är på det humöret idag. måste färga min utväxt också. ser förjävlig ut. pirrar i fingrarna att färga det lite brunare? men nej. nästa lön.

.


it's funny what love can make you do.

tjugoåttonde april

har fått svar nu på varför jag sovit så mycket de senaste dagarna. jag har blivit sjuk, jätteroligt, nu mot valborg och allt! kunde inte komma mer lägligt. fick gå hem från jobbet lika snabbt som jag kom dit. sitter bara och väntar nu på att pappa ska komma hem så jag kan köra och hyra filmer och massa gott. sånt behövs för att bli frisk har jag hört! sen om det är en dum ursäkt för att få äta glass en tisdag hör inte hit!

tjugosjunde april

vad fan?! ;s jag vaknade precis! har sovit bort hela jävla dagen. ahhh.

tjugosjunde april

jag vet inte om det är något fel på mig, men ska man bli tröttare destu mer man sover? jag sov nog hela dagen/natten igår och ändå är jag sjukt trött. fick hälla i mig kaffet på jobbet ;p ska bara ligga hemma resten av dagen, kanske grilla ikväll eller åka hem till min mamma? vad händer föresten på valborg?

.

när man känner paniken ända ut i fingrarna,
så finns det inget bättre än hans kramar.
"allting kommer fixa sig, jag lovar!"

tjugosjätte april

good morning :) vaknade för ett tag sedan, älskar att sova! igår var det roligt.. och kaos. allting började jättebra, det var ovanligt roligt. men mot slutet hamnade vi på akuten, en kompis till mig hamnade i bråk. när vi sitter där inne så börjar mitt finger blöda och bulta. grät som ett litet barn. tur att vi var på akuten så dom kunde plåstra om mig direkt. undrar när min fingertopp ska läka? min mamma vill att jag syr men det behövdes inte sa dom. ikväll kommer min pappa hem från egypten så nu måste jag städa fint här hemma :) var inte aktiv med kameran igår, fick bara en bild. woala! jag och beckan, haha.

tjugofjärde april

vilken dag.. inte en utav dom bästa! började med att jag försov mig, körde snabbt ner till jobbet. fick även veta att vi inte fått in vår lön.. igen.. blev jävligt ledsen eftersom jag ville göra något denna helgen, är ledig och allt! min mamma fixade det till mig så länge. :) bäst är hon! var helt spidad, kunde inte sitta stilla. skulle vara hygglig och hacka löken inför morgondagen, klumpig som jag är så skar jag av mig en bit av mitt långfinger. blod överallt. sitter med någon jävla plåster/bandage inlindat runt mitt finger! skadat. så sorry cassi och johanna, men toppingen får ni göra själva ;p haha. blev lite svårt efter min insatts. har myst hemma hos min mamma hela kvällen, kom precis hem. känner mig helt nere så orkar inte göra något ikväll.börjar sakna mitt bruna hår!
kan tyvärr inte ha det på sommaren,
det bleknar till orange nästan direkt.

expressing of feelings.

 

putting on my makeup
i'm going out tonight
with your last words on my mind 
i wear the dress of our break up
and it won't feel right
please tell me i'll be fine

cause every choice is a new mistake
every turn, every step i take
to escape from your memory
seems impossible for me 

i run away but i can't let go 
i said i don't but i need you so
every thought in my head says no
but i can't let go
and everywhere all i see is you 
i don't care what i have to do
i'm a mess and it starts to show
but i can't let go

i start to miss you

tjugoandra april

ikväll får vi besök, en främande man ska sova i mitt storarum. har till och med blåst upp en gigantisk luftmadrass till honom. men om sanningen ska fram så är det inte någon kompis till mig som kommer, jag hade aldrig kommit på något som heter luftmadrass? ;p min pappa och hans kompis åker till egypten inatt. tänk om man ändå kunnat följa med! denna gången ska dom till kairo. dit vill jag! men jag ska inte klaga, jag får stället och bilen för mig själv. ett kylskpå fyllt med mat. kan det bli bättre? :D haha. kom precis hem från en åktur i stan, ska mysa ner mig i soffan nu med lite chips och dipp.

tjugoandra april

vaknade för ett tag sedan, skönt att inte stressa innan jobb som jag alltid gör. ;p trycker i mig mackor nu och lyssnar på den här låten, den har gått i repeet i min lägenhet i en vecka nu. har blivit helt kär. idag händer det absolut ingenting? ska jobba tills ikväll, blir kanske att jag kör en runda till mina babes och dricker kaffe. får se. :) måste klä på mig nu.

bilder från england.

här är bilderna från southampton.
tack tjejer för resan! :D great.tjugoförsta april

nej jag blev inte bortrövad i england, jag kom hem fint och säkert. har bara levt ett socialt liv de senaste veckorna så jag har inte orkat blogga. jag hade gärna stannat kvar i england, trivdes bra där. folket var det trevligaste jag mött, jämför med oss sura svenskar som inte ens hälsar på sina grannar? haha, galen resa annars. det har hänt ganska mycket sen jag kom hem, roligt har jag haft! :) lägger upp alla bilder i ett inlägg senare. för nu ska jag laga mat till mig och beccan. det behövs efter vår gårdag. rebecka fyllde 25 år så det firades. riktigt roligt! :D tack alla.

                                         
                                         
                                         

fjärde april

hej alla! eller hejdå kanske? :)
är snart helt klar med min packning.
har fortfarande inte förståt att ikväll sitter jag
i london. kniper mig i armen då och då. har städat
hela lägenheten nu. såg ut som andra världskriget
sen igår. tack så jättemycket allihopa för igår! :)
ni får ha det bra, så hörs vi om en vecka. ciao!
tredje april

min födelsedag blev jättebra! :) vaknade upp hemma hos malin där jag tryckte i mig lite tårta. kom sedan till jobbet där rebecka överraskade med en massa snyggt. fick presenter och tårta där med :D blev fika och restaurang på kvällen. mysigt. tack alla! <3 sen i onsdags åkte vi till malmö för att handla lite smink. älskar den affären, för samma pris får man dubbelt så mycket. blev restaurang där också, vi rullade ut, haha. på kvällen blev det restaurang.. igen.. fast med min familj :) mycket firande, men sånt gillar jag.

jag har kommit en liten bit på vägen, enligt min beräkning så skulle jag ligga i soffan och slappa fram tills mina gäster kom, men så fel man kan ha. kom precis hem från väla, var där med malin och inhandlade allt till ikväll :) påsarna står fortfarande ouppackade på bordet och min resväska stor på golvet.. empty.. jag borde ha packat igår men hade inte tid, haha. har en jävla massa att göra fram till sju och ändå sitter jag här ;p för er som inte hänger med så har jag precis fyllt år och ikväll ska det firas! :D om vi ska vara helt ärliga så är jag lite pirrig i magen, inte bara för ikväll utan för imorgon åker vi till london.                                                
                                     
                                    

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0