trettioförsta januari

mina planer idag var att ha sovmorgon, vakna och ha allt klart inför idag. en aning fel.. vaknade precis och jag kan knappt få upp ögonen. hann inte förbereda ett dugg igår. så nu sitter jag här och lockar mitt hår i full fart. snart kommer mina älsklingar hit också. för idag är det nämligen jennies 20 års dag! :D och den ska firas. vi börjar redan nu klockan 15.00. grattis älskling. <3 hipp hipp hurra för jennsan!

tjugonionde januari

har äntligen hittat något att ha på mig på lördag! sökte igenom alla, då menar jag alla affärer igår. gjorde ett nytt försök imorse tillsammans med malin. hittade både det ena och andra :) bland annat ett par slitna jeans, me love! och sen en jättefin klänning från vila. ska prova den med skor nu och se om den duger! annars får jag leta reda på något imorgon igen. att man aldrig får nog? haha. ;p



you change your mind,
like a girl changes clothes,
yeah you, PMS,
like a bitch.

i should know,
that you're no good for me.

we fight, we break up,
we kiss, we make up,

you don't really want to stay, no.
but you don't really want to go-o.


used to laugh bout nothing,
now your plain... boring.

i should know that,
you're not gonna change.


tjugosjungde januari

är fruktansvärt trött på min bloggdesign. orkar knappt skriva i den mer, ni som känner mig vet hur jag är, klarar inte av att ha det likadant hela tiden. ny hårfärg hit och dit. förändring är alltid bra! :D har varit nere i stan och myst med malin på bagatell. en ny tjej bakom kassan, kan ju inte säga att vi blev nöjda med våra dryker. men synd om tösabiten, där ansträngde hon sig och så skulle vi klaga? nej. ;p har även gjort min mörkerkörning idag, så jävla roligt. älskar att köra bil. ge mig mitt körkort nu! om jag klarar det så ser ni mig på vägarna om två veckor ;) road trip då.

ska trycka i mig ett marabou choklad nu och titta på bröllopsduellen. ska sitta uppe hela natten och titta på alla filmer jag har fixat hem. är ledig imorgon så man får ju passa på! har tittat efter lägenhet nu, kanske inte det bästa med min lön? men vad fan. förlorar inget på det :) imorgon blir det shopping i stan. måste fylla på min garderob plus hitta något snyggt till helgen! :D jennie fyller 20 år så det ska firas, wiho! presenter ska också inhandlas. alla fyller år nu verkar det som ;p snart min tur.. eller ja, om 2 månader? :D

tjugosjätte januari

hej :) somnar snart sittandes på dator stolen och klockan är fyra? haha. måste sätta igång med städningen om jag inte vill ha en skrikande pappa om två timmar. tackar jag nej till! ;p var lite på emelies skola innan, känns helt sjukt att komma in i en skola? rektorer, massa elever och plugg.. hemskt! jag som inte ens orkar plugga hårt på mitt körkort, undra då hur det hade gått i skolan. haha! körkort.. snart uppskrivning. åh.

min och emelies plan i lördags om att gå på bio och mysa förvandlades snart till en hejvild kväll på stan! det var bara för oss att slänga på oss något annat och sätta oss i taxin till katrin. de oväntade kvällarna sägs bli bäst, jävligt sant. roligt hade jag. riktigt roligt om vi ska vara nogranna. :D               kisses. ;x

                 
                                                                   jag och emelie i lördags! <3

Fotografier.

sammanlagt tog vi 1500 bilder nere i egypten! ;p
kan inte lägga in alla, men här är några.













tjugotredje januari

hello u :) har inte skrivit på ett tag, elva dagar om vi ska var noga. kom hem från egypten i tisdags, men har inte haft tid eller lust. det känns hemskt att komma hem till sverige! att bara veta att det finns något finare, exotiskt ställe som framför allt är värmare gör mig förbannad! ska jobba som en idiot nu så jag kan åka iväg i sommar! :D ikväll har jag haft en hemmakväll med min bror. tittade på filmen inte utan min dotter, sjukt bra film. borde egentligen sova nu eftersom jag ska jobba imorgon :/ men på kvällen blir det mys med emelie! :)


tolfte januari

nu har jag äntligen lyckats stänga min resväska! :D tog en jävla tid att få ner allt i den. känns som jag har glömt något? jag är inte speciellt praktiskt när det gäller att packa. blir alltid för mycket av det onödiga! haha. ska snart ta en paus i badkaret, måla naglarna och ha mig! me loooove. töntig som jag är så grät jag en skvätt på jobbet innan. fatte flyttar till umeå på onsdag och detta var sista dagen jag såg henne på ett bra tag. här har ni mig, fröken känslig! anyway, kommer sakna henne! måste sätta igång nu om jag ska hinna med allt. vi ses om en vecka, ha det naaaaajs i sverige! ;)

                    
                                                       det bästa med att flyga är utsikten! me love.

elfte januari

ligger fortfarande i sängen. har inga planer som helst att kliva upp idag! enbart för att gå till kylskåpet. blev utgång igår också, lite mycket på senaste tiden men det har bara blivit så. igår hade jag jätteroligt iaf :) var meningen att vi på jobbet skulle gå ut för att fira att fatte kommit in på sin skola :D slutade med att vi firade.. utan fatte. haha, eh? men vi hade roligt iaf. jag har blivit beroende av hamburgare, från kiosker. tryckte i mig en 200g igår, haha. gottigt! ska leta efter något i kylskåpet nu och sen kanske packa? jag har nog inte förståt att vi ska åka om två dagar!!! :D bye sweden.

                     
                     
                                   

nionde januari

hellu :) igår blev det en riktig myskväll hemma hos mathias. somnade ungefär sex imorse efter att ha skrikit på mathias och att han ska sluta knuffa emma mot mig ungerfär tjugo gånger. hahaha! sitter och lyssnar på akon - beautiful samtidigt som jag sneglar mot spegeln var femte minut. ni förstår, jag har gått och blivit blond. känns jävligt ovanligt även om jag har varit det innan? anyway. new me! :) love it. ska gå och handla lite saker nu och sen blir det en åktur hem till mathias där det blir förfest ikväll. kisses!


åttonde januari

tvättade nyss bort hårfärgen! får hålla tummarna att det blev perfekt nu :) i hope so. ett jävla stå i med detta håret, men vill jag ha något så ska jag ha det också. fort ska det gå! ikväll blir det mys hemma hos mathias, är ledig imorgon så man får passa på! :D tror det blir att man dejtar kuddarna där inatt. orka åka buss mitt i natten? föresten! igår hände det något skumt! en kille addade mig på msn, han hade något viktigt att säga. nämligen att han pratat med mig i två år, både i telefon och msn? en tjej som kallar sig blondieplayer eller något har använt sig av mina bilder ett bra tag. är det inte sjukt? mest pinsamt för mig. vem vet vad hon säger till dessa människor. har anmält det nu. haha, men stackars kille som lagt ner två år av sin tid på en tjej som ljugit. nej, nu ska jag packa mig en väska och föna håret. kisses!

sjunde januari

har någon av er sett den där reklamen när en kille snyter sig konstant och så änvänder han ett nässpray och woala så är allt bra? dom glömde berätta att när man använder detta så torkar hela insidan av halsen igen! tack kära reklam för att ni gjort mig dåligare än vad jag var från början. jättetack! hoppas och ber att jag blir frisk till helgen. massa saker som händer då ju! plus att på tisdag åker jag. kan ju inte vara sjukis då :( ska färga mitt hår nu, blev inte så ljust som jag ville sist. men nu kommer det bli verry najs! :D


femte januari

hahahaha jag är dum i huet! på allvar. kom nyss på mig själv med att jag skrivit fel datum på de senaste inläggen. slå mig någon. iaf, kom nyss hem. frös fingrarna av mig där ute. kan det inte bli sommar snart! detta börjar gå mig på nerverna! slutade tidigt idag så jag, casandra och fatte yrade runder på stan. hittade inte någonting! samma gamla visa, när man vill ha något så hittar man inte ett skit. tittade på tatuering idag också, vill så gärna göra en nu! men har inte bestämt mig riktigt ännu :) let's see. fikade nyss med mina babes. man kommer hem med magkramp varje gång, haha. så jävla roliga! ;p men nu ska jag dregla över mitt kylskåp ett tag. pappa har proppat det fullt med allt jag älskar! :D kisses.

                     
                                                                    en vecka kvar, sen åker vi! :D

fjärde december

har precis färgat mitt hår. blev hur snyggt som helst! :D
trodde jag skulle få sneryck vissa tillfällen! pillade ut hår från varenda
hål på den där jävla mössan! hahaha. visar bilder sen.

fjärde december

nu var det klart! har precis rensat mitt rum på allt skit. något jag borde gjort för ett bra tag sen. men, bättre sent än aldrig. nu ligger det i min papperskorg där det hör hemma. jag brukar spara på saker och minnen, men denna gången blev det tvärtom. egentligen tänkte jag mysa hemma hos malin idag. slinga mitt hår och lite sånt :) tog nämligen ut mitt löshår igår, skickar tillbaka det imorgon. tänker inte betala för något skit. så nu ska jag äntligen färga håret igen! men det blir nog att jag slingar det själv för jag orkar inte ens röra min röv till bussen ;p ska kolla igenom allt nu, en vecka kvar tills vi åker! :D bye sweden!


love you mum!

tredje december

oj. det blev en väldigt stor utgång för min del igår. det kom shotar från både höger och vänster.
glad som jag var log jag och skrek skål. just nu känns det som att jag drack för en hel marinkår.
haha, men roligt, det hade jag! :D jävligt roligt om vi ska vara nograna. tack för igår bebes!




första januari


gårdagens outfit!

hoppas ni alla hade en bra nyår :) det hade i alla fall jag.

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0