trettionde juli

jag skrev tidigare att idag skulle jag få hem en ny medlem till familjen.
det blev inte riktigt som planerat, för just nu sitter det två små söta kattungar i min soffa :$

jag hade inte hjärta till att låta min lilla flicka vara helt ensam när jag nu jobbar
så mycket, därför tog jag med mig en syrra till henne. får se om jag behåller båda.
tror inte det blir så, tyvärr. meningen var att mamma ska ha den andra katten.
men vi får se hur det blir :) ska laga lite mat nu och mysa med dom. awww.

ny familjemedlem

idag flyttar denna lilla älsklingen in till mig. :)

helsingborgsfestivalen 2009

jag har varken digitalkamera eller mobilkamera.
tur så fick jennsan ett par bilder sen förfesten
hemma hos mig innan festivalen! :D enjoy.






tjugonionde juli

har precis duschat och diskat undan, somade halv sex igår ;p great. emelie och jennsan var hemma hos mig och myste. hyra tre filmer.. förstår inte hur vi alltid kan välja så fel filmer?!  den ena filmen handlade om en tjej som hade sex igenom hela filmen, den andra om ett par som ska göra en porrfilm. hahaha, slå oss. till sist hyrde vi filmen mammut.. iaf så blev det mycket skratt igår, haha. ska snart åka ut till väla och handla tyg inne på ikea och sen försöka hitta en bh. ikväll blir det nog bio, eller mys hemma. vi får se :)


haha, min syster och jag för många år sen.
ser ni nallen jag håller i, känner ni igen den? ;p

tjugosjunde juli

sitter på jobbet nu, men har lunch.. äntligen! haha. jättemycket folk här idag så jag och beccan springer som några idioter ;p slutar inte förren halv nio ikväll, måste hem då och fixa all min tvätt. tvättade sex maskiner hemma hos pappa igår och jag fick ta allt på cykeln, hahaha. måste sett skit dumt ut! så nu hänger allting överallt i min lägenhet. roligt! lägger in bilder från helgen sen när jag kommit hem. har föresten färgat mitt hår mörkt, äntligen! väldigt snyyyyggt. säger som emelie, keep in touch, haha.


beccan och jag.

tjugoförsta juli

jag är verkligen glad för att jag har mina vänner och familj, det känns skönt att kunna luta mot
någon när allt annat känns hopplöst. för just nu känns det så. har kommit in i en dålig period.
 jag hatar att inte veta vad som ska ske, att bara gå och vänta. hatar när man bryter en rutin.
får ont i magen och sover dåligt. på bara en tre veckor så har det hänt mer än det brukar
göra på flera månader... både på gott och ont. det ordnar sig snart, det gör det alltid.

älskar min famil och mina vänner, tack för att ni finns. <3

lägg inte pengar på kicks!

vill bara upplysa er om ifall ni hade tänkt handla hårfärg på kicks i helsingborgs centrum, den som ligger bredvid lagerhaus. jag har precis färgat håret brun/rött, men tyckte det lyste lila i solen så ville färga bort det. ville inte riskera att exprimentera med håret så jag bad om hjälp utav en i personalen som är frisör.. frisör?! jag sa tydligt till henne, jag vill varken ha mörkare eller lila hår! hon lät så duktig och hon är ju faktiskt frisör så visst litar jag på hennes ord! om jag hade sett henne framför mig nu så hade jag skällt ut henne. mitt hår är flera nyanser mörkare och det är mer lila än rött nu. bitch. själva färgen på håret är snygg, trivs faktiskt i den, men det var inte såhär jag ville ha det från början? ville bara säga att om ni någon gång vill ha hjälp med vilken hårfärg ni vill ha, så gå inte till kicks!

bilder från lägenheten.

tänkte visa lite bilder på min lägenhet :)
har inte fått det i ordning med allting ännu.
det saknas gardiner och lite sånt, sooon.
jag älskar alla mina marilyn monroe tavlor.
har samanlagt sex stycken i lägenhet nu! sexy.


köket.


mitt sovrum.


vardagsrum.

sjuttonde juli

idag ska jag färga mitt hår som lindsey har på denna bilden.
brun/rött, har varit sugen på det länge! :) ska försöka visa resultat
senare om jag får tag på en kamera. ska till jobb nu, puss.

man får pengar gratis!

om man blir medlem på den här sidan så får man pengar gratis!
helt sjukt, kostar ingenting och där finns massa gratis erbjudande.

bli medlem på den här länken bara:
http://www.woopa.se/signup.php?ref=Angeliya

sextonde juli

liseberg var riktigt roligt! :D vi ska åka tillbaka i augusti igen tror vi.
sjuka saker hände på den resan, vårt lilla gäng är i sin egen klass ;p
bilder finns på min bilddagbok: angeliiya

fjortonde juli

ringde nyss och skrek på en tant angående min hemförsäkring, det där med räkningar är inte min grej. fast det är inte mitt fel att dom skickar papperna till fel ställe?! ;s har varit på dåligt humör ända sen jag åkte buss innan idag. busschaufförer är nog det värsta jag vet. för det första är dom glädjedödare och för det andra älskar dom att jävlas med passagerare. grrrr. har börjat släppa min ilska nu, haha. ska ner i stan och handla lite på apoteket, sen bär det av till kul i juli med mamma, mormor och juan ;p kan väll bli trevligt.. i parken.. i solen.. med alla gamlingar? haha. det bjuds på mat så jag säger inte direkt nej? ;)

imorgon bär det av till göteborg! har tjatat hela sommaren om att jag vill åka till liseberg och nu jävlar är vi på väg. imorgon klockan 09.00 ska vi alla mötas. vi ska stå utanför när dom öppnar och springa in! haha. jag blir som ett litet barn på nöjesfält. kommer bli riktigt roligt! :D wiho. måste logga nu om jag ska hinna.


love you babes!

.

fuck you very much.
please dont stay in touch.

elfte juli

det finns inget bättre än när man kommer hem och ser att ens pappa har varit och fyllt kylen. han är extra snäll nu mot mig eftersom att jag är lite sjuk. knarkar ipren och tabletter mot bihålorna :/ känns roligt. trivs så jävla bra i min lägenhet! har fått det så mysigt nu. pappa kom precis förbi med en sladd till min dvd, så nu kan jag äntligen se film på tv:n och inte datorn! ;p haha. sitter på jobbet nu, men slutar om tre timmar. ska köra ut till min mamma och juan :) dom ringde nyss och var jätteglada, dom passar nämligen min systers kompis lilla dotter på åtta månader till imorgon. om dom är såhär glada för den lilla sötnosen så undrar jag hur det ska gå när jag får barn? dom kommer kidnappa ungen! haha. senare ikväll vet jag inte om det blir mys hemma hos mig med några vänner eller hur det blir? let's see :) nu ska jag hjälpa beccan i köket. puss.

everybody love shoes

klickade hem denna skönheten idag.
verryyyy najs! :D 167 kr med frakt.

åttonde juli

äntligen har jag fixat internet till min lägenhet. även om man tror att det inte behövs så är det som en drog. har suttit och betalt en massa räkningar idag, inte det roligaste but a man gotta do what a man gotta do! ;p har fått jättemysigt här hemma nu, väldigt mycket tack vare min familj, jennie och malin :) har fått i ordning allting väldigt fort, på bara tre dagar! har glömt berätta för er om ullared.. det blev en roadtrip! haha. började med att vi körde fel, väldigt fel. hamnade på andra sidan sverige! ;p tog oss tre timmar att komma fram, men det var det värt! jag hade velat åka tillbaka igen. handlade verkligen allt jag ville ha, och det var så billigt. ingea trams saker, bra kvalité! rekomenderar er verkligen att åka dit :)

igår blev det lite mys på balkongen med malin och jennsan :) till slut korkades det upp vitt vin och sen blev det en runda på stan. är så jävla glad att jag har dom två, bästaste bästa! drack rom igår, en jävligt speciell smak ;p haha. iaf, så innan var jag och hyrde filmer och skulle köpa med mig chockladbollar med hasselnötter i, me löve! så när jag står ute på gatan och ska äta detta tramset så spottar jag ut det fortare än.. det var rom i.. en jävla rinande rom röra! hahaha. inget jag rekomenera att äta dagen efter en utgång ;p ska laga middag nu och sen lägga mig på soffan. har fått feber också, passande nu när man börjar jobba imorgon ;) äh. det blir nog bra med det.


tredje juli

imorgon flyttar jag!!!!! :D har fortfarande inte förståt att jag ska flytta hemifrån, hur mycket jag än varit i den nya lägenheten. fast imorgon smäller det! mitt rum är helt tomt nu, bara en massa flyttkartonger överallt. kommer nog inte blogga på ett tag nu, har inte beställt internet till den nya lägenheten och min bärbara dator är fortfarande sönder. great! får ta och laga den någon gång. fast ska få låna min syster så länge :) hon är en snällis. en lika bra grej som händer imorgon är att malin kommer hem :D har saknat henne som en idiot. två hela veckor utan sin bästaste bästis är inte okej. blir nog massa kaffe på min balkong. öh. har inga möbler där ännu kom jag på? hahaha. söndag, då blir det kaffe på min balkong för då får jag bord och stolar av mammsen. sen på måndag blir det ullared med malin och jennsan, road trip with the best. måste sova nu så jag orkar imorgon :) önska mig lycka till. good night! puss & kram.


andra juli

åh jag har en så glad nyhet som jag vill berätta för allt och alla!
men den måste förbli hemlig ett tag framöver, berättar mer om någon vecka! :D

.



kiss my body .

bilder från helgen


på restaurangen harmony.


snygga syster.


sjukt fin solnedgång!


jag hade kunnat leva på den maten tills jag dör.
synd bara att servicen var sjukt dålig! går aldrig mer dit.


mathias och jag innan harrys.


två babes på en bild!


 syster & jag. <3



första juli

stress stress stress.. känns som alla ska äta bakpotatis idag?! haha.
har äntligen rast så jag får vila lite. ska inom min lägenhet efter jobbet.
känns konstigt att jag har egen lägenhet.. har nog inte riktigt fattat det ännu :)
vuxen flicka nu. ska slänga i mig en modifast och sen är det jobb igen.
är sugen på nattbad ikväll igen, har gjort det varje dag denna veckan, me love!

första juli

det är strålande sol ute och man kan knappt andas i lägenheten! jag ska jobba idag, 12.00 - 20.30! roligt?! ;s vill bara åka till stranden som igår, hur skönt som helst. men får bli imorgon istället :) ska även köpa färg till mitt sovrum, alla väggar är vita. visst det är enkelt och snyggt, men en fondvägg hade inte varit helt fel. nu måste jag duscha fort och sen ner i stan och byta adress innan jobbet. pusspuss.

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0