trettioförsta mars

HAPPY BIRTHDAY TO MEEEEE! :D
fyller 20 år idag. stor flicka!

trettionde mars

tänk att om bara 24 timmar så är jag 20 år. känns jättegammalt, dubbelt upp och sen är jag 40 år. som min mamma. herregud! tiden får gärna stanna nu :) har precis packat ihop mina saker, malin kommer snart och hämtar upp mig. vi ska handla lite ingridienser för ikväll ska vi baka tårta till imorgon. wiho! :D sånt gillar jag. har varit ute i solen hela eftermiddagen med jennsan och fikat. mys! bara inte solen försvinner nu. är trött på kylan. borde slänga på mig lite kläder nu om jag ska hinna.



looooove.

tjugonionde mars

kom precis in från kylan. blev först filmkväll hemma hos mig med rebecka och jocke :) haha, vi dog av skratt när vi tittade på johan glans. sjukt rolig! fick sedan reda på att dom kände mig granne som glatt hoppade över stacketet, haha. skruvat. ska snart upp och jobba, känner inte för att sova även om jag borde. har även planerat in denna veckan, imorgon blir det först lunch med dom. ska sen möta upp jennsan på en fika, vi ska även försöka få ner mallan i stan ;p ska sova över hos henne imorgon. vill inte vakna upp ensam på min födelsedag, haha. så tråkigt vill jag inte ha. blir nog en drink på tisdag kväll, vi måste ju fira lite! ska köra akon på reepet nu och försöka somna, ni får ha det bra! kisses.

tjugonionde mars

denna helgen har varit great, om vi bortser från vissa händelser i fredags. blev förfest hemma hos sanela, drog sedan in till stan där vi hamnade på crom och sedan harrys. haha, sjukt ställe. roligt mot slutet :) blev efterfest sen, där jag dejtade kudden väldigt snabbt. igår var jag i malmö med min släkt och malin. vi fyller alla år nu samtidigt så det firades med 3 kamp och buffémat. min släkt är jävligt speciell men jag älskar dom ändå, haha. senare på kvällen blev det hemmakväll med x. var helt död imorse när jag skulle upp till jobbet, haha. men roligt hade vi. sjuk dag! ;p borde göra någon nytta nu, adios!

tjugotredje mars

hej snyggingar! :D har varit på bra humör hela dagen. sen att jag har tappat en tallrik, spillt vatten på hela byxbenet eller skämt ut mig för en söt kund har inte med saken att göra. today i'm ms. happyface! det ska hända så mycket nu tycker jag, pirrar i hela magen. ex, på onsdag kör jag och malin till göteborg för att hämta upp våra babes på flygplatsen, ska även träffa hannah, evigheter sen! på fredag blir det fest för hela slanten. ett tag sen nu! och på lördag kör jag och malin ner till malmö för att fira min och min systers födelsedag! :D wiho! sen nästa vecka fyller jag 20 år... hela 20! fyhelvete vad tiden går fort. nästa fredag ska jag fira med vänner och på lördagen åker jag till london! :D hasta la vista baby, here we go!

föresten, höll nästan på att glömma bort det viktigaste av allt! jag har hittat världens finaste lägenhet. eller inte jag, utan mamma och malin! ;p vi ska på visning nu på torsdag. håll tummarna för att jag får den, hade varit helt underbart! :D äntligen börjar saker och ting rulla på tycker jag och sånt gillar vi!

nittonde mars

snart ska jag bege mig till jubb. har ingen större lust när det är såhär fint väder.
igår blev det sandaler och vårjacka, körde på stort! :D igår åkte jag hem till emelie
och alvin, tays var också där. blev mys. lagade kyckling i säkert två timmar, haha.
men det var värt det! ;p fick även se mina babes i cam från thailand, haha.


tays vovve fanny och jag.

femtonde mars

hi people! :) jag har tyvärr inte skrivit blogg på grund av att jag har gått under. sant. jag tror att mer än halva svenska folket har tappat sina hjärnor i köttdisken på ica. hur fan kunde melodifestivalen gå så snett?! jag ringde som en idiot och röstade på min blivande man måns. är man besatt om man har hans röst som sms signal? hahahaha. satt och surade på malins balkong efter det i cirka tre timmar. blev en massa mys där ute tillsammans med henne och semir. <3 föresten, min kropp har fått för sig att strejka mot sömn. sover max fem timmar om natten nu. helt sjukt? imorgon är jag i alla fall ledig. har inga planer, men något ska hända. i vilket fall som helst så får jag inte gå ner på stan. har handlat upp för mycket av mina pengar nu. fick med mig ett par jeans och två klänningar för någon dag sen. känner ångesten krypa i fingrarna. ;p visar bilder på det senare. ikväll blev det mys med m, tittade på beck och lite sånt. :) ska underhålla mig lite till med att skicka sms med töntarna som är i thiland. skrattar bara jag tänker på dem, hahaha. den 25:e åker jag och hämtar hem dem! :) ni får ha det bra, för det ska jag ha! kisses.

trettonde mars

oj. vad dålig jag har blivit på att blogga! det ska bli bättring, promise! :) har hänt en massa denna veckan. i måndags var jag i göteborg, körde upp mina bebes som skulle till thailand. har lust för att ta nästa flyg ner till dom, men jag ska ju åka till london om tre veckor! längtar som en idiot. :D igår var jag hemma hos alvin i åstorp med emelie. tryckte i oss pizza och fetade oss. åkte sedan hem till en kompis och tittade på film och lite sånt mysigt. annars har jag mest jobbat. ska jobba imorgon också så det blir ingen utgång för min del ikväll. ska snart köra och hämta upp några i åstorp. vi ska åka och fika :) blir kanske en runda inom shakspear för att hälsa på jakob och kalle. ni får ha en bra helg! :) kisses.

åttonde mars

det är läskigt hur mycket en film kan skrämma upp en. efter att precis ha tittat på beck så sitter jag som en stel pinne. har kollat i varenda rum nu och kännt på ytterdörren tre gånger. brukar tycka att det är skönt att vara ensam hemma om kvällarna men just nu är jag desperat efter sällskap! ;/ börjar inte förren klockan två imorgon, ska bli skönt med sovmorgon om man inte räknar med att jag får besök på förmiddagen. ska sussa vidare ändå. ;p var meningen att jag skulle köra upp till göteborg imorgon och lämna två kompisar på flygplatsen, men min mamma har fortfarande sommardäck på sin bil och pappa ska till tyskland. jaha? får se hur det blir, haha. ;p blir kanske en roadtrip ändå? hade varit roligt att komma bort från helsingborg lite. längtar som en idiot tills vi åker till london.. och aldrig komma tillbaka. tummen upp för det!

                    

jag glömde nästan..



.. att visa er mina bruna linser, snyggt.

åttonde mars

good morning darls. det blev inte riktigt som planerat igår? visst, malin och jag lagade mat, laddade ner filmerna och satte oss på plats i soffan när vi fick känslan av att, kanske borde vi gå ut på stan, det kanske händer något roligt där? och så var det kört. tog taxi ner i stan och mötte upp dom andra. blev en massa skålande med champange :) vet inga andra som är så speciella som mina vänner. underbara är hela jävla högen! pappa ska sälja alla sina gamla skivor så det är en kille här nu som värderar allt. tycker synd om killen, en jävla massa lådor! haha. ska spana och titta vad han gör nu, ses.

                  

sjunde mars

hi, now i'm back. :) har haft en liten paus för att rensa hjärnan. känns mycket bättre nu! min syster och mina vänner är bäst. tycker lite synd om dem ibland för att de måste lyssna på mitt tjat. annars är allt great, jobbet fungerar som det ska och londonresan bokas på måndag, äääntligen! och denna helgen är jag ledig, den första på länge, så igår myste jag hemma hos mamma. körde sedan och hämtade jennie och semir, drack lite vin hemma hos mig och åkte sedan ner till stan. :) en helt lyckad kväll. fast ikväll ska jag mysa hemma hos malin, laga mat och titta på melodifestivalen. ska hoppa in i duschen nu, kisses.

                  
                                                                        gårdagens outfit

.


bloggpaus.


Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0