tjugoåttonde november


jag älskar mina tjejer. ♥

tjugoåttonde november

kom precis hem från kyrkan, har varit på begravning för gitte.
tänker på dig och hela familjen kimpan. de hade gjort det jättefint
i kyrkan för henne med alla blommor och ljus.

changeling.

changeling.



jag gör samma dumma misstag igen och tittar på en film som
håller mig vaken hela natten! jag är galen i filmer som vissa av
er redan vet och denna filmen var sjukt jävla bra! både jag och
mathias satt som två stela pinnar i soffan, ville inte missa en
minut av filmen. så om ni inte redan har sett den så tycker jag
att det första ni ska göra imorgon när ni vaknat till liv är att
gå ner och hyra den. trust me! - måste se den en gång till.

tjugotredje november

det var så länge sen jag skrev blogg att jag knappt minns hur man inleder ett inlägg. typ? lägger av ett hallelulja skrik nu när mitt internet äntligen fått tangenterna ur röven. att man kan vara så beroende av internet är sjukt. vad i helvete har jag gjort den senaste veckan? att jag ens överlevde, haha. inget speciellt har hänt.. tror jag? igår var jag och fikade med mina två bästa babes, jennsan & mallan. två kottar i ett nötskal. puss på er :) me love you long time. först fikade vi i någon timme, sen körde vi runt som några nördar och hamnade till slut hemma hos mig där vi lyssnade igenom gammal musik som väckte minnen. sjuka minnen vi har tillsammans ;p imorgon är jag ledig, eller ja.. ledig och ledig? ska upp tidigt och träffa pappsen, sen ut till mamma och ta sprutan som alla pratar om. efter det måste jag hem och tvätta alla golven, städa och sånt trams. tvätta står också på listan. vilket kärring liv jag lever, haha. men efter allt det tråkiga ska jag träffa jasmine :) nu ska jag underhålla mig själv med att läsa alla bloggar jag missat den senaste veckan. no life, i know.          good night.

sjuttonde november

mitt internet där hemma har sneat igen, så jävla störigt! visar sig att dom lurat på mig något som bara går att använda en vis tid och sen snear de :/ blir så trött på sån här skit! ska gå och prata med dom imorgon, känner mig helt handikapad utan internet. vad gör man annars när man är hemma? åh. arg blir jag, haha. sitter på jobbet nu, inte speciellt mycket att göra just nu så tänkte städa lite. see ya later aligator.

femtonde november

jag är så sugen på att färga mitt hår!
denna röda färgen på bilden under hade jag i sommrar.
är typ svarthårig nu? tråkigt & jävligt dystert? jag känner mig
blek när jag har såhär mörkt hår. kanske lite ljusa slingor?
im a chicken right know, men orkar inte om något
går fel. då går jag i taket! haha. let's see. 



nu fortsätter heartbreak hotell! haha. kärringar men humor!
kan inte röra mig nu. beccan och jag tryckte i oss alldeles
för många pannkakor, haha. gotta go goo go. puss.

femtonde november

nu kommer vi tillbaka med det här om att handla! jag måste börja göra en lista om vad jag ska handla. hur gör ni? är det bara jag som tycker det är sjukt svårt att handla? fick panik inne i affären och det slutar med att min söta pappa kommer och hämtar upp mig och så kör vi till citygross tillsammans. bäst att handla med honom, för han vet vad jag vill ha i mitt kylskåp. inte så konstigt kanske, han som har köpt min mat typ hela livet? haha. till sist hamnade vi på burger king. efter ett långt samtal om allt mellan himmel och jord så vill jag bara skriva att jag är stolt över min pappa. tycker mindre om honom när han skrattar åt min burger king krona! inget fel på den.. eller på mig. 20 år gammal? vuxen? jag? släng dig i väggen!

femtonde november

godmorgon! :D det första jag gjorde när jag vaknade var att titta vad som kommer på tv ikväll. & fråga mig inte varför jag har en sån dum rutin! haha. anyway, ikväll visar dom filmen heartbreak hotell! den filmen.. vet inte hur många gånger jag har sett den! haha. skitrolig film och man tröttnar aldrig. men ska hoppa i kläderna nu och gå och handla frukost.

fjortonde november

min babe mallan ringde precis och försökte tjata med mig ut. but im totally dead! hoppas dom får roligt ikväll, förstår inte hur dom jävlarna orkar! haha. järngänget var det han sa? ;p men nu ska jag ta en lång dusch innan jag somnar igen. ni kan få se på bilderna sen igår så länge.. enjoy!








neyo - make it work



sometimes i love you more than you'll ever know.
& other times you get on my nerves.
hey, that's just reality, no.. cuz it can't always be
kisses, hugs and beautiful words.

sure everyone has their problems, that's a given.
this wasn't what we were wanting.
before we want to make it work - maybee it's enough?
but don't forget my words.

i'll be there for you when you call.

fjortonde november


just like a sunday - ska inte röra mig på hela kvällen.
jag och malin sov länge idag efter vårt festande igår, haha.
men jag är sjukt trött iaf, ska inte med ut och festa ikväll.
min kropp måste återhämta sig först! haha. puss på er!

elfte november

playing right now.. ♥

tionde november

mina fingrar är som isbitar, har suttit utomhus i mer än en timme och snackat skit och skrattat som en idiot med jennsan, emelie och josse. haha vilka minnen man har. pratade om allt mellan himmel och jord. london baby! det var en sjuk jävla resa som vi måste göra om. leva livet lite! ;p haha. innan dess var jag hemma hos malin och myste. den söta jävlen överraskade mig med mc'donalds mat! mums. annars.. har haft överskottsenergi hela kvällen och jag är fortfarande inte trött?! ska laga middag nu och titta på en film. finns inget annat att göra vid denna tiden? i helgen ska vi iaf ut. det behövs! alldeles för länge sedan jag festade till det. ska faktiskt bli riktigt roligt! :) och det verkar som att alla känner samma sak. great! då blir det som bäst. men ska inte nörda mig här längre.


när jag var i london, maj 2009. :D happy me!

tionde november

vilken jävla seg dag?! blir aldgrig pigg känns det som. har ändå varit uppe sen klockan nio och tvättat, och helvete vad svårt det var! stod där med boken i handen och försöka tyda hur man startade skiten! jag är inte korkad, men orka tvätta i en maskin som har så många extraval? haha. åkte sedan till min doktor, allt ser bra ut nu och jag behöver inte komma tillbaka förren om tre veckor! finally something great. min mage kurrar, har stoppat falukorven i varmt vatten så den tinar haha, geeee migggg maaat! ska vara lite social nu.. med mig själv? haha. måste hem till mallan också och hämta mina brillor. en hel tv kväll idag ju ;) smek.


har glömt att berätta, jag har klippt lugg.. igen! verry nice.

nionde november

tjabba tjenna. kom precis in från regnet, mysigt. eller inte. min skor var genomblöta, kanske för att jag omedvetet trampade i alla vattenpölar? haha. stack till oj och handlade gottis till malin som ligger hemma och är sjuker. så kom skräcken för affärer igen.. ensam.. hatar det! går omkring som en vilsen höna. det har börjat bli bättre nu när jag är på maxi, men nu. haha, skrattar åt mig själv. stupied girl! vi tittade på ullared hemma hos henne, jennsan tycker vi är idioter som ens lägger pengar på sakerna! vi hade ju kunnat åka utomlands istället! förstår inte vad hon menar. ullared är väll en höjdpunkt för alla människor? haha. i love that place! och nej, jag överdriver inte :D jag ska dit igen om om tre veckor och shoppa loss. kärring? jag? kanske kommer gå så långt att jag hamnar i tv serien och shoppar loss med tanten som handlar för 40.000? haha. nu ska jag sortera tvätt, laga kvällsmat och titta på sista filmen med johan falk. imorgon är jag ledig, wiho! tvätt all day long.. .. ..  sweet dreams!


"ullared har stängt. slaaaakta ullared!" hahah. min kassa humor.

MTV EMA 2009

fastande precis med blicken och kunde inte slita mig.
beyonce är världens vackraste kvinna! sjukt snygg.
hennes uppträdande precis på mtv music awards var
 jättebra. sexy! go goo gooo beyonce in red!

femte november

now it's easy. cool down. haha ;p jag sa ju att det skulle gå över efter några timmar. fick höra jävligt bra nyheter idag, magen krampar och man ser dubbelt?! haha. ungefär den beskrivningen, så kanske ni förstår hur jag känner. typ? fick tyvärr även höra dåliga/sorgliga nyheter. något som är mindre bra och som vi inte ska blanda in i denna bloggen. maybee the secret one? blev precis färdig med all sortering av mina filmer, great. ska värma min kebab rulle nu och softa framför mtv. plinga någon av mina babes och skvallra? smek.

femte november

jag hoppas er morgon varit bättre än min! jag känner mig irriterad och arg. små, små saker blir stora och jag får utbrott! trodde allting skulle bli bättre när jag flyttat, skulle inte finnas några problem kvar. så fel man kan ha? idioter försvinner aldrig. tyvärr. har tryckt ner mig i soffan med täcket över näsan. tänker inte röra mig härifrån förren jobbet början 16.00. kommer vara glad om sju timmar.. fungerar så haha.

några av sakerna..

.. från ullared! ;p

















fjärde november

holy makarony! idag har jag tillbringat heeela dagen på ullared. svenska folkets stormarknad! ni som snackar om att ullared är trash? släng er i väggen. riktigt fina och snygga saker.. jag överdriver inte, ni skulle sett min kundvagn!! var tvungen att lämna tillbaka halva när jag skulle betala. NOOOO, måste dit i mitten av december igen så jag kan handla allt det. plus en massa julklappar! :) satte ihop min bokhylla igår plus mitt soffbord med min syster som hjälp. så nu är här jättemysigt med alla nya saker och tända ljus.


igårkväll när vi satte ihop hyllan.. jävlar vad jag skrek då! haha.


halvfääärdig. resultat får ni se senare..






tredje november

nu har jag flyttat och allt är i princip klart! it's perfect. i helgen hann vi flytta, måla alla rummen plus tapetsera. min pappa, mamma och halvpappa är great! :) trvis riktigt bra i denna lägenheten. ska köra till ikea med beccan nu, min favoritställe nu för tiden haha! måste handla en bokhylla och sen en spegel (råkade slå sönder min förra i flytten). sen imorgon bär det av till ullared, haha. det stället.. oj oj.. den kärleken går inte att beskriva.. haha! måste klä på mig nu om jag ska komma iväg någon gång. och ikväll kommer min syster hit och sover :) najs. puss på er.


fick tag på en bild av storarummet mitt i flytten och målningen. ;p

it's not easy all the time..

maybe were friends
maybe were more
maybe it's just my imagination
but I see you stare just a little too long
and it makes me start to wonder
so baby call me crazy
but I think you feel it too
maybe I, Maybe I
just got to get next to you

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0