trettionde oktober

när jag kom hem från jobbet innan så ser jag att alla mina saker är ihop packade. allt i skåpen var nerpackat, plus här var städat. visar sig att min lilla mormor har varit här hela dagen och hållt på. söt är hon! mamma och juan kommer snart, vi ska köra till den nya lägenheten och måla! ska bli roligt att visa den för dom :D imorgon smäller det! längtar så jag spricker. ska bli så skönt att det äntligen blir av, all denna väntan! får roa mig med datorn nu för allt är nerpackat, till och med tv:n haha. fast måste springa ner i källaren nu och hämta tvätten. wish me luck!

riverside



har fastnat helt för serien riverside!!
har suttit bänkad framför datorn hela dagen.
har fallt pladask för en av dom. gissa tre gånger?!
hans jävla stil och attityd, varför faller jag för sånt trams?
ett svin som beter sig som en idiot. hahaha. stupied me!

tjugoåttonde oktober

efter en jävla massa beslutsångest så har jag, jennsan och kim bestämt oss för att
gå ner i stan och fika. det regnar och är kallt. men vad fan?! vad gör man inte för en kaffelatte? ;>
 
puss på er.

gifta sig med en bonde?!

nu har jag yttligare en dum och korkad fråga. men vem i helvete vill gifta sig med en bonde? en jävla mjölkbonde? jag är inte speciellt insatt i den här bonde grejen men mjölkbonde eller kobonde, same shit?! jag är själv uppväxt på landet i en by men verkligen inte på någon gård. skulle aldrig få för mig att flytta tillbaka till något liknande. i love the city! hade helst velat bo i new york. men får nöja mig med trafiken från södergatan. om jag läser detta om tjugo år så kommer jag skratta. för då bor jag säkert mitt ute i ingenstanns med fem barn och en go och fet mjölkbonde! lyckliga tillsammans med alla korna. åh. haha, vilken mardröm! vi får hålla tummarna att det går helt åt andra hållet.

tjugoåttonde oktober

jag har varit uppe sen klockan åtta imorse och städat. har precis haft visning på lägenheten och imorgon ska jag ha en till. fast jag är rätt elak.. inte mot dom utan mot dom som äger lägenheten. jag ogillar dom i ett finare ord. men om sanningen ska fram så hatar jag dom, ett par jävla idioter är dom! så därför. barnslig som jag är så berättar jag helt ärligt vilket rukel denna lägenhet är. egentligen är det inget man behöver berätta, bara att titta sig omkring? det är ett rivningskontrakt? ska fortsätta titta på how i met your mother haha, skit roligt! ska ner i stan sen och hämta nycklarna till min nya lägenhet :) then im gonna work.



jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen..

det är fult att skryta om sig själv. men att vara stolt är en helt annan sak. kom på innan när jag körde hem att jag är jävligt stolt över mig själv. jag har fixat det bra för mig själv. jag har fixat det själv. jag gick ut skolan med hyfsade betyg, jag hookade upp ett jobb och en lägenhet. plus mitt körkort. jag har fått mycket hjälp av min familj och det är jag evigt tacksam för men i grund och botten så har jag gjort det själv. detta är kanske inte något stort för vissa men för mig betyder det mycket. det är några steg högre på min livstrappa. jag går till jobbet varje dag och är fan aldrig sjuk. jag är duktig på det jag gör. jävligt duktig och det vet jag om! det som återstår nu är att få det färdigt och fint i min nya lägenhet. next on my list: få en utbildning! det får ta den tid det vill innan jag börjar med det. vill inte sätta mig på någon kurs jag ångrar sen. ska leva i nuet ett tag först. får se vad det leder mig till. har nog aldrig berömt mig själv innan eller tänkt på det här speciellt mycket. känns skönt nu! som belöning ska jag äta choklad (men först ska jag städa hela lägenheten för imorgon ska jag ha visning).

tjugosjätte oktober


lite ångest över att jag inte packat ner något fick mig till att göra detta.. totally empty!

tjugofemte oktober

sho bloggish. haha, förlåt. var bara tvungen! ligger döende på soffan nu. helt ärligt så minns jag inte när jag var såhär trött senast? denna helgen har tagit slut på all min energi. hatar mig själv då, blir otrevlig.. förlåt till alla som sett mitt snea hue idag! haha. it's gonna be better. tittar på love actually  nu, tröttnar aldrig på den filmen. loves it! tryckte precis i mig en mc'feast & company. great! ska ligga kvar på soffan hela kvällen och om  jag ska röra mig så är det för att sträcka mig efter fjärrkontrollen eller ciggaretterna.


tjugofjärde oktober

jag är så jävla trött. har jätteont i ryggen, svider och sånt ;s känns som att jag aldrig kommer bli av med inflamationen. är fortfarande på jobb, 10 timmars pass både idag och imorgon. kommer bli levande runt tisdag, haha. skulle egentligen på kalas idag för min halvpappa, får se om dom kalasar fortfarande när jag slutat. annars ska jag bara hem och packa ner saker, städa. sen.. trycka ner mig på soffan och äta allt jag kommer åt. :D hamnade i malins soffa igårkväll, blev många skratt! haha. jävlar vad jag tycker om mina vänner.

tjugotredje oktober

satte mig nyss ner, duktig och bered på att betala alla mina räkningar! ser då att jag inte fått någon lön? fick panik och trodde direkt att något var fel på min bank (som alltid). fick då veta att lönen kommer på måndag. varför klantar jag alltid till det och missar sånt? var helt inställd på att shoppa lite idag och bara unna mig funny stuff. ikväll blir det mys hemma hos malin, hannah kommer ner till skåne denna helgen så ska bli myspys. så jävla länge sedan! blir idol och chippe med dippe, ska jobba imorgonbitti så blir inget nightparty..

men nu ska jag ut på äventyr och köra skåne runt. don't gonna tell you. puss på er.

helvetes jävla tisdag!

hela denna natten/dagen har varit ett jävla helvete. kunde inte sova en blund, hostade och frös. tog på mig tre par mysis byxor, två tjocka tröjor plus täckte. ändå frös jag? ;s så trodde självklart att jag var sjuk? blev arg redan då. efter tre timmar sömn så måste jag upp och flytta biljävlen för jag ville inte ha böter, för var tredje tisdag så städar dom gatan här så då måste man flytta sig. när jag vaknar upp en timme senare och tittar ut på gatan så är det första jag ser en jävla idiot som står och lappar min bil!!!! bra start på dagen. och den blev inte mycket bättre sen heller. fan vad jag känner mig negativ! måste städa också, åh. vill bo hemma igen. bugar och bockar för att jag är ledig imorgon! smek.

sjuttonde oktober

sitter hemma hos min mamma på landet nu, har precis tryck i oss skaldjur, tårta.. och lite mer mat! ingen i min familj är dålig på att äta, en sak som är 100% säker. till och med mina två små älsklingar fick smaka. hunden och katten då, så ni förstår haha. ska titta vidare på johan falk filmerna med min mamma snart, är helt såld. skam att säga det, men dom är ett snäpp bättre än beck filmerna! då förstår ni nog hur bra dom är ;) hela denna dagen har jag varit på bra humör, kan inte sluta le, det är något som gör mig glad. hade kunnat leva på den glädjen. nu ska jag snabbt titta lite på real madrid matchen innan filmen sätts igång. dom leder med 2-1.. jag sa ju det, idag är det en jävligt bra dag! puss på er!


jag och mina små älsklingar!


shanty behövde också diskas. no coments! haha.


awwwww. shanty & bonzolito.

sextonde oktober

har varit på bra humör hela dagen, det har varit en bra hårdag och jag känner mig allmänt snygg. inte varje dag man gör de! om man nu inte räknar med att jag sitter på jobb i lite mindre fina kläder med håret i en toffs ;p när jag kom till jobbet tidigare så hade min chef en present, hon har köpt spikmattor till alla oss. gulligt! jag har velat ha en jättelänge, men aldrig orkat köpa en? ska testa direkt när jag kommer hem :D hoppas min rygg blir great. blir även mys hemma hos mig ikväll med mallanballan. idol, film och gotte. najs! imorgonbitti blir det jobb och sen födelsedagskalas för min halvpappa! :) grattis till honom! men nu måste jag fortsätta jobba om jag ska komma härifrån någon gång.

adjökens!

femtonde oktober

min fingrar skakar. ögonblicket blir som dimma.
jag kommer inte ihåg vad jag sa eller gjorde.
jag är kanske elak, men hjärnan styr inte över hjärtat.

femtonde oktober

det är julafton om ca två månader?! jag hänger inte med, allting går för fort. och jag flyttar om bara någon vecka, har inte ens börjat leta efter flyttkartonger ännu? kick me. haha. har tvättat sen sju imorse så det är go go i mig. funderar på att göra om i lägenheten.. igen.. när någonting blir lite jobbigt så måste det ske en förändring, så har det alltid varit och så kommer det alltid att bli. sängen i storarummet? ohlala, nu jävlar suckers. ska först trycka i mig en rostemacka. doktorn vid två också, and then work. wiho. just like glamour.

ett skratt förlänger livet, jag kommer leva till 100 topp.

idag kommer nog min syster ullabritt hit och sover över.
får ta och ringa henne eftersom hon inte svarar på mitt sms!
iaf.. då måste jag bara visa henne detta klippet! hahahahaha.
jag skrattar så jag viker mig. min dåliga humor. hej. hahaha.

hmmmm..

när pappa och jag körde hem från restaurangen för en timme sedan så började jag fråga ut honom om var vi ska begravas? finns det plats för oss? han tittar på mig med ett utryck som betyder "varför adopterade vi dig för 20 år sen" haha, nej men helt seriöst.. vi är sjukt många människor! hur ska vi alla få plats? alla vill väl ha en fin sten med ens namn på som tyder på att.. hej jag levde, dont forget.. får nog ringa morfar och fråga om detta, gubben är en smartis!

tionde oktober

glömde berätta om vår roliga resa i taxin igår. haha. sjukt!
om jag kunde så hade vi haft det på film nu. vi skulle åka inom
mc'donalds på vägen hem med våran favorit taxichaufför. ni vet den
känslan när man skrattar så man inte får luft? ungefär så var det
igår i ca. 20 minuter! ;p haha. kan inte gå in på detaljer om varför
vi skrattade.. hehehe.. bland annat ett och annat roligt citat från
malin och våran kära vän mathias. hahaha. älskar dom jävlarna!

dream it, earn it.. live it!


blev bio ikväll med mina två favoriter! självklart tittade vi på fame.
sjukt bra film som verkligen berör. den kommer kladdas ner bland mina favoriter.
just nu vill man bara sjunga så högt man kan. den tjejen i filmen sjunger som en gudinna!

tionde oktober

ohhh vilken super duper underbart trevlig lördag vi har mina käraste! :D och vi mår alla så bra sen igår. tummen upp för det! sitter på jobbet och försöker fördriva tiden. najs! det var jättemysigt och trevligt hemma hos sanela och emil igår :) kul att träffa alla gamla vänner, plus deras lägenhet var jättefin. det var däremot inte lika roligt i stan. jag förstår inte varför jag går ut? jag har haft lika jävla tråkigt de senaste gångerna! gör nått. och när jag väl kommer hem så kan jag inte sova, blev fyra timmar sömn inatt och jag är så jättepigg idag. or not! haha. ska ta mig en funderare nu på vilken kaka som skulle glida ner lättast? gillar mitt jobb. maaaaaaat överallt. men nu ska jag bege mig. tänkte skicka irriterande sms till mina vänner som säkert sover fortfarande. puss på snälla mig! vilket jävla bra humör jag är på idag! :D

nionde oktober

drömde världens sjukaste dröm inatt! kan inte komma ihåg om den var bra eller inte.
den kändes bra tror jag. jag gick tillbaka fyra år i tiden. vi var sexton år igen! haha.
om ni nu själva minns den tiden så kan ni tänka er hur min dröm var. rolig, samtidig fjantig.
hade gärna somnat om igen och drömt hela dagen, men plikten kallar och jag måste jobba.


jag: sexton år och jävlig! ;p

.

kan inte förklara känslan.
lyckorus blandat med fjärilar.

nytt nummer!

föresten, mitt simkort fungerar inte längre. cp mobil jag har köpt till mig! ;s lust att slänga den också i väggen. så idag köper jag nytt simkort och får därför nytt nummer. det går inte att ringa eller skicka sms till mig nu, om ni undrar varför ni inte får tag på mig! haha. ska köra till dokton nu, puss.

god-jävla-morgon

hittade en rolig webcamera hemma hos min mamma!
click click, here you go. ;p


sjunde oktober

jag börjar fundera på om någon jävel lägger sömntabletter i min dricka om kvällarna? jag somnar vid elva varje jävla dag?! hur blev det såhär, haha. har sovit 13 timmar inatt och mina ögon skriker ge mig sömn ;p ikväll ska jag hem till mormor på middag. behövs! vill verkligen inte åka hem till min lägenhet. det hänger tvätt precis överallt. det där med att köpa ett tvättställ har jag aldrig tänkt på! så om man undviker skiten så finns den heller inte! känner mig ändå inte hemma i den lägenheten. längtar tills jag flyttar! i den jag bor i nu har det känts så onödigt att fixa om och måla? det är ett rivningskontrakt liksom. orka lägga pengar på något dom ska riva snart. är inne på ikeas hemsida varje dag och tittar på saker som ska handlas till den nya :) lägga nytt golv och allt. wiho! anyway. nu på fredag är det inflyttningsfest i sanela och emlis nya lägenhet, ska bli najs. fast ska inte med och festa efteråt, jobbar denna helgen också.. jobbar varje eviga dag nu när beccan inte är där. saknar den fisen!

ska bränna upp tvättmaskinen!

efter ha stått i fem minuter och försökt sparka in dörren så kom jag på att jag istället verkligen  ska förstöra tvättmaskinen när jag kommer in. ska vänta in den stunden. vilken jävla idiot låser dörren till tvättrumet när någon annan ska tvätta?! slänga ner den jävlen från åttonde våningen. kan inte förklara hur förbannad jag är. orka vänta en vecka till? ska jag gå naken? happy moment. luftigt och bra. suckers.

sjätte oktober

jag är nervös. löjligt nervös. jag har planerat att ge mig på tvättmaskinen vi har i den skabbiga källaren. har aldrig tvättat där tidigare, men vad kan gå fel? hehe. allt om jag känner mig själv rätt. kommer antingen ta sönder den och smyga försiktigt därifrån som ingenting har hänt, eller glömma en röd strumpa, eller tvätta på fel dag så mina kära grannar skäller ut mig. vilket som av dessa alternativen. så.. håll tummarna för mig!

fjärde oktober

godmorron godmorron era jävla sovknuttar! jag är uppe och pigg! :D börjar inte jobba förren två men nu ska jag köra och hämta malin och sen blir det ikeatime i några timmar. det behövs! eller jag ska titta, malin ska handla. haha! var hemma hos malin igår och hjälpte henne att få upp allt. kvinnan har mer porslin än drottningen! holy makarony. där gör det inget om en talrik går sönder, hon har hundra stycken till i så fall. men nu ska jag hoppa i skorna och bege mig. ni får ha en mysig söndag.. suckers.. oh känner mig på ett retligt humör idag he he he

fredags stämning!

charlie wilson - cant live without you.

andre oktober

wow! mitt internet fungerar äntligen igen :D det ska firas. jag har redan firat en gång idag med kinarestaurang för att allt med lägenheterna är fixat. nu ska jag bara få nycklarna så vi kan börja renovera. done! känns så skönt att allting är fixat. fast blev lite ledsen när mamma och juan tog min lilla älskling ifrån mig.. känns helt ensamt i lägenheten nu. ingen irriterande jävel som river i mina byxben och biter i mitt hår. ska mysa ner min framför tv:n nu och försöka somna, upp och jobba imorgonbitti, efter det ska jag hem till malin och nova i deras nya fina lägenhet. puss på dom och grattis igen! good night. :)



jag och min galna vän mathias när han fyllde 20 år. :D

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0