?

är det bara jag som har problem när jag ska handla?
finns inget svårare än när man står inne på maxi.. själv..
och har tappat inköpslistan! jag får panik. vad ska man handla?
sist fick jag ringa akut samtal till både min pappa och syster.

fast det är alltid så när jag ska handla, kan absolut inte shoppa själv.
vem ska jag fråga om råd? struntar hellre att gå in i affären om
ingen av mina vänner svarar i telefonen när jag ringer desperat! haha.

trettionde september

är så jävla förbannad på idioterna som arbetar på the phone house eller för tele 2 överhuvudtaget! dom lurar på en massa skit hela tiden. hallelulja skrik att mitt abonemang äntligen har gått ut, killen i telefonen som ville förlänga det blev förbannad över mitt skrik så han la på lika fort. och mitt internet fungerar heller inte? störigt! dom får skylla sig själva att jag inte kunde betala internet räkningen i tid, hade ju inget fungerande internet ;) annars.. har äntligen sagt upp min lägenhet idag! done. nu ska jag bara räkna dagarna tills jag får flytta in i den nya. så roligt att fixa och köpa nytt! :) ta ett lån kanske? haha. nu kommer vi alla bo på söder? haha. jennie, malin, emelie och josse. najs! :D puss på er.

just like you said..

du väcker minnen hos mig.
forever and ever.

.

varför vill man alltid ha det man inte kan få?
och varför får man fjärilar för någon omöjlig?

kommer få äta upp dessa orden.

tjugofjärde september

det är så mycket som har hänt den senaste tiden. tråkigt att jag inte har skrivit om det för jag glömmer så lätt. ska försöka skriva varje dag, så jävla roligt att titta tillbaka efter något år! en liten repris på allt? ..

.. var i malmö förra helgen och hälsade på min syster och hennes sambo tillsammans med min familj. blev bio och sen restaurang. tittade på filmen, flickan som lekte med elden. man tänker inte på hur många psykfall man träffar på varenda dag utan att veta om något? hoppas dom dör smärtfullt. sen på kvällen blev det bio igen, haha. fast med mina babes. tittade på den nya beck. skit bra, och gunvald var lika snygg som vanligt! ;p tog en taxi hem till emma efter att vi fikat lite. det blev utgång för dom andra men jag deckade skönt i min säng..

.. har äntligen fått bekräftat att lägenheten nere i stan äntligen är min! och jag flyttar in den första november. ska bo där tills jag dör. haha, eller tills det blir en till i mitt liv? kanske trångt med en etta då? eller? han kan bo på eget håll tycker jag. nej, kommer ångra att jag skrev det. blir så kärleksfull när jag verkligen är kär så kommer inte låta honom bo någon annanstanns än hos mig! ..

.. en jävligt glad nyhet är att min babe mallsan har fått en lägenhet hon också! och hon bor tio minuter ifrån mig. kan det bli bättre? både jennsan och hon så nära mig. love my babes! stort grattis till henne! ..

.. en utav mina närmaste vänner ligger inlagd på sjukhuset på grund av huvudvärk en längre tid :/ dom vet fortfarande inte vad felet med henne är. hoppas dom får reda på det snart, tycker så synd om henne..

.. hade en liten fest hemma hos mig förra helgen med semir, sen kom emma och jennsan också. fullerulle och roligt blev det även om det bara var jag och semir? den killen, han vet hur man får mig att skratta! hahaha. bilderna nedanför är sen dess! ..


jag & semir. puss på oss!



emmsan & jag.


emma? hahaha. oj.


my turki. lovely! ;D

tjugofjärde september

good morning! ..
min blogg har varit mongo konstig den senaste tiden.
 inte velat logga in mig osv :/ hoppas den fortsätter fungera nu.
hinner inte skriva mer nu för måste springa till jobbet, hörs
i eftermiddag istället. great! ha det najs. puss och smek.

r.i.p

pratade nyss med min mamma,
hon berättade att deras katt har dött.
aw. tycker synd om henne, hon älskade
verkligen den katten. snart får hon min.

r.i.p nalle 

fjortonde september

ändrade planer.
upp med musiken och klä på sig igen.
smek.

fjortonde september

kom precis innanför dörren. blev en liten återträff idag sen igår, då hade vi nämligen tacomys. så varför inte en dag till och trycka i oss resterna? :D haha. love my babes. åkte sen till semir på kaffe. hans mamma är en rolig jävel, hon hade passat bra i vårt team? vad tycker ni? är ledig imorgon, ska till doktern. hope it will be okey. tummen upp för de! min lilla morfar ska köra mig dit. det tackar man för! :) ska rensa kylen nu på allt gott och sedan titta på film. fick världens bästa sida av en kompis där man kan se alla dom nyaste filmerna som inte kommit till sverige ännu. puss på dig.

                  

ensamt och jävligt.

jag är en nörd. men idag flyttade min bebis katt. min syster ska nu ta hand om henne. jag är en känslig jävel så började nästan gråta, men den lilla plutten har sovit bredvid mig i två månader nu. kommer kännas tomt utan henne. och snart ska min mamma hämta min andra. det går inte att ha två katter i en etta nu när jag flyttar. helt jävla ensam kommer jag bli. ska köpa mig en man på tradera, har hört att dom lottar ut billiga jävlar där. ska gå och ta ett lyckopiller nu, på återsende suckers.



zindra. ♥

trettonde september

vad ska man säga om kräftskivan igår? det började med mat och partyhattar, till detta blir det sånger, snapps och diskutioner om vilka kräftor som faktiskt var godast. mat har vi aldrig varit dåliga på att trycka i oss. efteråt blir det fotbollsmatch, vilket slutar med att en 10 åring vinner och de 40 åriga gubbarna grymtar något i stil med, "ungen hade tur". sist hade min ena morbror med sin flickvän för första gången, vi välkomnade henne med att skjuta straff på henne, bokstavligt på henne! efter kaffet blir det spel, dessa jävla spel. slutar oftast med att vi måste läsa igenom reglerna.. igen för att se vem som har rätt, eller att någon argt lämnar bordet (min mormor gick en gång 3 mil hem) hahaha. min släkt.. jag älskar dom jävlarna! skrattar lika mycket varje gång åt dom. vi ses på gåsmiddagen, ska bli trevligt att se vad som händer då.

                         
                                   

äntligen händer det..

vet ni vad? gissa?
jag ska flytta, igen! haha.
har fått världens bästa lägenhet
mitt i centrala helsingborg. ni som bor
här vet säkert var laserdome vid bibblan
ligger? iaf, i samma hus. kan inte bli mer
perfekt. älskar det. åh. så jävla glad!

here i come, ny adress.. igen!

sony ericsson W995


har äntligen skaffat en ny mobil. :D
får den imorgon, om det nu går som planerat!
ska slänga den gamla sony ericsson mobilen som
jag lånat av en kompis i väggen. naaaaaajs.
plus, äntligen har mitt abonemang gått ut!

åttonde september

ååååångest. vaknade precis! ;s en hel dag är borta, igen.
det har blivit omöjligt att väcka mig på morgonen, vattenpistol någon?
sitter och dricker te nu, har blivit helt såld på det. fick en massa smaker
av pappa :) thanks. ska trycka i mig frukost nu och reeeelaxa. smek.

friendship.


jag och en av mina bästa vänner. ♥

prince charming

satt och pratade med jennsan innan om hur tjejer och killar beter sig. att vi lever på 2000-talet och har blivit moderna, i helvete heller. vi tjejer har för mycket stolthet i oss. vi skulle aldrig få för oss att gå fram till en främling och be om hans nummer, vilken förnedring om han säger nej. och att vi skulle kunna bjuda ut en kille? förbjudet. vi ska bara sitta snällt och vänta på att prince charming ska få fingrarna ur röven och kanske bjuda ut en. detta är inget man kan ändra på för det har alltid varit såhär. tänk om prince charming är en blyg jävel och själv tycker man han är dum i huvudet som inte visar intresse. på det sättet kanske man går miste om sitt livs chans? även om jag tycker såhär så skulle jag själv aldrig fråga om en killes nummer och ännu värre, bjuda ut honom. det är inte mitt jobb, det är hans. hans jävla del av uppgiften. tyvärr. jag tror det kommer sluta med att man sitter där om 40 år med killen som.. blev över? prince charming två. den extra killen. då tänker man nog hur det hade varit om.. om man varit modig nog att fråga den som egentligen var menat för en.

its all around..

jag kom på mig nyss med att jag är jävligt känslig och allmänt töntig.
märker hur jag själv lägger huvudet på sne och suckar med ett stor leende.
kan inte titta på en enda kärleksfilm utan att bli tårögd. hur fan somnar man nu?
får titta på borat om det här tramset ska ordna upp sig. haha. skjut mig.

ps. du är en idiot. du ska inte få mig att slösa bort mer dyrbar tid. tack för mig.

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0