puss?

jag hittade precis en massa bilder och jag ser en viss likhet i allihopa? hahaha.
emmsan och jag blir väldigt kärleksfulla när vi festar. pussar hit och dit. 
mega puss på oss!

    
     
    

tjugoåttonde februari

det är exakt 40 minuter kvar tills klockan är 00.00 och då kära människor börjar jag banta. därför fick jag en fin tanke att innan dess så får jag trycka i mig hur mycket av vad jag vill. har just nu två snickers i munnen samtidigt. folk som hade sett mig nu hade trott att jag aldrig sett mat tidigare, eller det blev lite fel där med tanke på min snygga figur. skulle nog skrivit från början att dom trott att jag aldrig mer skulle få se mat! hahaha. fan vad tråkigt jag fick helt plötsligt. har varit hemma hos emelie och softat, blev sen en runda på stan, skulle egentligen fikat men det var för mycket konstiga folk så vi softade bara runder på stan.. i regnet. puss på oss. ska titta på sista minuten resa nu för jag vill fly landet, far far away. men finns bara egypten och sånt trams. har varit där innan vid denna årstiden och det är fan kallt. gärna 40+. godnatt suckers, smek.

glömde berätta om vår väldigt trevliga fredag. ja. emelie hade fest hemma och jag och jennsan bad om lite nytt folk och det kan jag lova er att det kom! haha, en mixad jävla folkmassa var där. drog ner mot stan vid ett, blev en lyckad kväll! :D skrattar bara jag tänker på hur efterblivna vårt umgänge är. 

                 

tjugofemte februari

den tjugofemte är nog den mest underbaraste dag på månaden! däremot tycker jag inte om den tjugosjätte när man ser hur mycket av lönen som försvann på räkningar. helvete vad mycket jag skulle betala denna månaden ;s fast blev ändå en tripp inom väla med malin, emelie och elena :) mys. hittade en skinjacka.. äntligen! en vardagströja och en halsduk, plus lite smått och gott. det tackar vi pappsen för som ringer och erbjuder sig att betala mina saker utan att jag ens frågat och fjäskat med min snälla röst. puss på honom! var även precis och fikade med mallan, kvällsfika är något som jag hade kunnat göra varje dag. mega mysigt! fast har inte tid att sitta på datorn mer, måste fixa kläder inför morgondagen. då blir det party party för emelie som fyllt år! wiho.  sov gott mer er, smek.

               
                                  guuud vad jag längtar efter sommaren! eller iaf vår. give me!

tjugoandre februari

har precis plågat mina grannar med att springa fram och tillbaka i trapp huset för att slänga grovsopor, smällde lite extra i dörren för att dom skulle förstå att jag inte dött nu eftersom jag varit borta ganska mycket de senaste dagarna! det ekar snyggt i trapphuset också så jag sjöng juvligt aaaaaaall by my seeeeeelf som jag fått på hjärnan efter att tittat på bridget jones för mycket. henne tröttnar man aldrig på, hon är som johan glans. hjälp! betyder det att jag varit som honom om jag varit en man?! hahahaha. samma former, sexy. när jag var i malmö så kom jag till paradiset i en timme, dom sålde filmer för 19.50 kr st. jag gjorde ett hallelulja skutt och sprang fram till korgen och rotade upp allt jag kunde hitta. inga små barn vågade sig fram för jag var som ett djur, haha. efter tjugo minuter börjar jag och min syster skämmas och smyger försiktigt därifrån med armarna fyllda av filmer. 

var även på bio i lördags och tittade på fassan. fy helvete vilken rolig film, man skrattade nästan hela tiden och då menar jag inget trams skratt utan det var riktigt höga skratt och klappa händerna till det. se den! ni kommer inte bli besvikna, eller kanske om ni har sån tråkig seriös humor. när vi kom hem så tittade vi på napoleon dynamite! haha den hamnar högst upp just nu på roliga filmer, typiskt systrarna jacobsen humor. går inte att förklara den filmen, se den! nu ska jag äta.. igen.. för omväxlingen skull

                
                                  ett av dom bästa klippen i filmen: napoleon dynamite hahaha

sjuttonde februari

jag är fan sjukt dålig på att uppdatera, kommer ångra mig om några månader. det är roligt att kunna gå tillbaka och läsa ;p har haft fullt upp den senaste veckan, har varit med mina babes varje dag. kaffe och cigg, känns som vi lever på det ibland? haha. hemskt. i lördags blev det förfest hemma hos malin tillsammans med jennsan och anthalya. sjukt rolig kväll även alla konsikvenser. dagen efter blev det chippe och dippe hemma hos malin, där satt vi och diskuterade haha! gör nått, blir aldrig som vi tänkt oss. sen har min babe emelie fyllt 20 år i måndags, köpte en tårta till henne.. en fryst.. hahaha. så kan det gå. sen igår firade vi henne lite till, blev något glas hemma hos henne med galna människor och sen en tur i stan. najs! nu har jag icke mer på hjärtat. ska in i duschen nu och sen fixa & trixa. smek.


jennsan, jag & malin. ♥     my love.

nionde februari

har precis valt ut alla fotografier jag vill framkalla, blev ca. 700 stycken så blir att jag får köpa några album och fylla ut dom med! ;p förstår inte varför jag inte gjort detta tidigare? kostar knappt någonting. har underhållt mig med mina babes dom senaste dagarna, me love ♥  . .. . vilka jävla problem alla vi har? nästan så man skrattar åt oss, haha. är det inte det ena så är det de andra. tur vi har varandra i alla väder iaf. om en vecka blir det roadtrip upp till stockholm! :D wiho. ska bli najs att komma bort från skåne lite och allt som tillhör. & nu måste jag hoppa in i duschen om jag inte ska komma försent till jobbet. hade hellre velat åka pulka nu! haha. åh. föresten, var hos doktorn i ängelholm igår! emelie och beccan följde med mig, sötisar. i vecka 10 ska dom antagligen gå igenom allt och komma fram till ett beslut. bara får mig att hålla tummarna!

jag har alltid varit en nagelbitare, hur äckligt det än är. men nu äntligen har jag långa naglar, sanelas syster gjorde på mig i söndags då hon går en utbildning i det. verrynajs! :D ser äntligen kvinnlig ut om händerna.

             

femte februari

detta eviga tjat om let's dance, har alltid tyckt att det verkar vara ett program för lite äldre. kanske på grund av att jag är jävligt barnslig? haha ;p men ikväll råkar jag slå på tv:n mitt i utröstningen och ser snyggingen rabih! och snipp snapp slut så var han utröstad?! för helvete, här började jag ge let's dance en chans och så blir han hunken utröstad? ringde besviket min pappa som skrattar åt mig och försökte förklara att rabih var sämst av alla och därför åkte han ut. på grund av detta så ville jag ge mig själv en tröstpresent, klickade därför precis hem filmen a walk to remember. imorgon blir det bio! wiho :D avatar i 3D. jag kommer flippa ut, satt hemma hos jennsan för någon dag sedan och tittade på shrek i 3D, hahaha. jag sitter som en idiot och viftar med armarna och har mig ;p anyway, det kommer gå prima ballerina.  

              

femte februari

ops, bad day! fy fan vilken helvetes jävla skit dag detta har varit.. än så länge! har bara sovit tre timmar inatt vilket resulterade i att jag drack redbull som vatten hela morgonen blandat med kaffe. kändes som man skulle svimma, och sen alla jävla kunder på detta. jag brukar inte vara arg, men när jag väl blir det så blir jag så jävla arg! kokade av ilska på jobbet när kunderna betedde sig som idioter. ibland undrar man om vissa människor föddes utan hjärna?! fan vad arg jag är, känner hur det bubblar inom mig. har precis slängt i en maskin tvätt och bäddat upp soffan med kuddar och täcke. ska ligga där och sova tills jag vaknar av mig själv.. hoppas jag vaknar med ett bättre humör då för jag pallar inte mig själv just nu.

fjärde februari

there are things that
we don't want to happen
but have to accept,
things we don't want to know
but have to learn,
and people we can't live without
but have to let go.

andre februari

sitter fortfarande kvar på jobbet och dricker kaffe och röker cigg efter cigg. snart kommer min kära vän och möter upp mig sen blir det mys i stan med fika bland annat. ikväll är det paradise hotel final!!! det är sjukt hur man kan bli så sjukt besatt av en serie som går ut på att festa, ha sex och skämma ut sig i tv? haha. helt underbart faktiskt. denna final ska jag titta på med jennsan :D gärna en flaska vin till? why not? ska packa ihop mina saker nu, puss på mig. only me.

'whatcha say?

mmmm whatcha say,
mmm that you only meant well?
well of course you did
mmmm whatcha say, (whatcha say, whatcha say)
mmmm that it's all for the best?
.. of course it is..

stefan?!

fick precis ett sms från jennsan som just nu är och fikar på mezo. stefan från paradise hotel sitter nästan bredvid henne och fikar. min fråga är då vad i helvete han gör i helsingborg? haha. min andra fråga är hur fan jag ska komma ifrån jobbet för att springa dit och dregla över honom? ringa in någon? stänga stället? får knäppa händerna nu och hoppas på att han sitter snällt kvar när jag anländer.

fick precis ett sms till där det stod "han sitter med en tjej.." självklart sitter han inte med några snygga hunk kompisar. jaha, får väl bli jag, chips påsen och bridget jones ikväll igen.

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0