tjugonionde januari

hoppade precis ut ur duschen, har redan varit och handlat drickan till ikväll och solat. jennsan fyller 21 år på söndag så det ska vi givetvis fira ikväll! :D tycker om när folk fyller år, hela stämningen blir på topp automatisk då. myste hemma hos jennsan igår med pizza, godis och film. fick skjuts hem mitt i natten, tog även med mig lite kläder hem från henne eftersom jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll? alltid samma jävla problem. har även väldigt kort hår nu, lite längre än till axlarna. ska försöka vänja mig vid det, blir säkert bra :) haha. nu måste jag sätta igång om jag inte ska komma försent. ses i dimman gott folk, puss på mig!

min storasyster har även kommit på att hon har en scanner hemma,
så nu får jag en massa sötis bilder sen vi var små pluttar! awww.

tjugosjätte januari

jag är helt jävla besatt av paradise hotel! hur i helvete hamnade jag i detta? haha. kanske beror just nu på att jag har gått och kärat ner mig i kristoffer :$ varför möter man inte på liknande hunkar i helsingborg? nej, för det finns inga sådana personer här. tyvärr. så därför gott folk ska jag bege mig upp mot stockholm om typ två veckor. prova lyckan där liksom! haha, nej inte därför jag åker dit utan för att hälsa på min favorit jennsan som flyttat dit. om jag hade varit rik så hade jag lämnat helsingborg direkt och bara gjort något roligt av mitt liv, levt livet typ. tycker inte riktigt man kan göra det här i helsingborg? men nu sitter man fast här med jobb, lägenhet och räkningar. fyfan vad trisst det låter! hahaha. men nu ska jag tänka positivt, vissa människor har varken mat på bordet eller tak över huvudet. så helt dåligt har jag ju inte det med en lägenhet mitt i stan, fast jobb och kyl plus frys fyllt med allt jag älskar! :D ska skruva upp musiken nu och ta en cigg till innan jag gör min ansiktsmask. puss på mig!

           
                      min syster & jag. ♥     i'll always love you!

tjugofjärde januari

good evning nerds! ... . det blev bio efter jobbet, var och tittade på snabba cash. vet inte riktigt vad jag ska säga om den filmen, älskar joel kinnaman som spelar sjukt bra i huvudrollen men annars så var inte själva filmen jättebra! det är inte bra att se en film när man har höga förväntingar, ska ändå ge tvåan och trean en chans när dom kommer ut :) för övrigt ser min lägenhet ut som andra världskriget x 10. borde egentligen städa undan men har absolut ingen ork eller lust. förstår inte hur bara jag kan stöka upp såhär mycket? haha. förstår nu vad min pappa menade när vi bodde tillsammans, förlåt pappsen! ;p ska skruva upp volymen på musiken nu ta en dusch. denna månaden måste jag handla en vinterjacka, jag fryser ihjäl!



ibland älskar man, 
men man lär sig något av det.
både på gott och ont.

nittonde januari

jag har sjukt dålig humor, hahaha. skrattar åt idiotiska saker (precis som min syster..) ta johan glans tillexempel, denna kille, hahaha. bara hans namn är roligt - johan glans! glaaaaaaans. fick precis tag på hans film och skrattar som en idioit åt alla hans dåliga skämt! helt underbar, hade velat adoptera honom!

för tillfället har jag inget liv alls, somnade sent inatt och har sovit bort halva dagen. missade nästan hela min tvätt tid (igen..) tror jag tappade hjärnan på nyårsafton för jag är inte lika smart längre? haha, nej det var ett skämt. gud vilket ointressant liv man har just nu. det går bara ut på att sova, jobba och göra-något-för-att-man-måste. man går och väntar på att något ska hända, för snart händer det något jätteroligt, visst! eller inte. lat och jävlig är man, haha. men har kommit en liten bit på vägen i alla fall, puss på mig för det. nu ska jag sätta igång nästa maskin med tvätt och sen blir det jobb. treeeevligt trevligt gott folk!

                                                             

artonde januari

i helgen fyllde min älskling malin 21 år! :D
hipp hipp hurra för henne, självklart firade vi detta!







.

I never meant to start a war
you know, I never wanna hurt you

elfte januari

kom precis in dansande från dörren, mina grannar måste tro att jag är någon idiot som springer omkring i trapphuset iklädd mysis kläder, rosa fluffskor och headset i öronen. mimar och tramsar mig! haha. har jobbat idag, efter det blev det en fika med beccan och sen en tripp inom gina tricot. skulle bara handla en tröja inför lördag när vi ska fira mallans födelsedag! slutade med att jag kom därifrån med sex tröjor. vad hände?! men är sjukt nöjd med allt och det sved inte direkt i plånboken. me like! :) har varit överglad hela dagen, vårkänslor? överskotts energi också så åkte hem till jasmine och tittade på paradise hotel och myste. kom precis hem och är redan utråkad. får nog bli en tjej kväll med mig själv. har börjat bli sällskapsjuk, tidigare kunde jag älska att vara ensam hemma men nu får jag panik. har inte varit själv en ända kväll på en hel vecka nu. ska packa väskan inför imorgon, ska träna innan jobb. ni läste rätt, jag har börjat träna. stolt över mig själv! puss på mig.

                 

picturs.

nyårsafton.
















lördag








femte januari

jag är verkligen kass på att uppdatera här men har varit i full gång varje dag sen nyår! självaste nyårsafton blev riktigt jävla roligt. middag hemma hos semir och sen utgång i stan. firade tolvslaget med alla mina babes! :) kunde inte bli bättre. sen hamnade jag på efterfest i åstorp? haha. fråga inte mer. dagen efter låg nog hela sveriges befolkning instängda, haha. jag och jennsan rörde oss inte mer än när vi skulle handla pizza. på kvällen kom jasmine och två till hem till mig. mys! lördag blev det jobb med beccan, åkte sedan till jasmine för att dricka lite, jag blir alltid rastlös när jag dricker så det hela slutade med att en kompis kom och hämtade mig och vi drog hem till beccan för att fortsätta där, blev sedan utgång i stan och slutade med efterfest fram till sju på morgonen! haha. det har hänt fler saker men inget jag orkar skriva ner nu, detaljer blir så jobbigt. bilder från alla dagarna lägger jag upp i ett eget inlägg :) fick min soffa och tv igår, älskar min lägenhet nu! tacka min familj för det. dom jävlarna ställer upp hela tiden. puss på dom.

                     

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0