tjugosjunde juli

jag måste tatuera mig! jag vill ha en text som betyder något
på ryggen. hade varit sjukt snyggt. ska även pierca några hål till
i öronen. sugen på att färga håret mörkt igen. fast där har jag
beslutsångest. ska boka tid för tatuering nu direkt efter sommaren.

tjugosjunde juli

att förlåta är inte att glömma utan att
acceptera det som har hänt och gå vidare..

idag är det inte någon jävla bra dag. känner mig arg och vill inget hellre än att åka bort från helsingborg och allt folk här. det ger en ångest x 100. man får inte klaga för allt ska alltid vara så underbart men jag är trött på skiten nu och folk som beter sig idiotiskt. jag är ingen ängel själv men jag vet var gränsen går. något ganska många borde lära sig. ska shoppa loss nu och sen åker jag till malmö. puss på mig själv.

tjugotredje juli

idag är jag på ett så jävla bra humör! :D sitter och ler för mig själv hela tiden och tycker inte att något på jobbet är ansträngande, inte ens att det är varmt? då har det hänt något med mig. åkte till min syster i malmö igår och shoppade loss, var rea i typ alla affärer så jag kom hem med flera kassar. evigheter sen jag handlade något till mig själv! min syster lagade mega god mat och sen blev det mys hela kvällen, spelade super mario wii. hahaha, skrattade som några idioter "DÖÖÖ DIN JÄVLA LOOSER, DU SÄNKER OSS!" haha. sitter på jobb nu, efteråt hämtar pappa mig som äntligen är hemma från italien, har saknat honom! blir middag och sen är jag och beccan bjudna hem till en gamal arbetskollega, blir att vi sitter lite där och sen hampan, i think? jobb imorgon så vi har lovat varandra att ta det lite lungt.. men vi vet ju hur det brukar gå? haha. nu ska jag fortsätta jobba, smek & har världens bästa fredag!

me love!

man tröttnar aldrig..

.

i know that i'm playing with fire,
but right now i don't care!

artonde juli

jag älskar helger som denna! har varit sjukt bra :) vill inte alls åka hem till helsingborg, ångest på den staden! i fredags efter jobbet så åkte jag ner till malmö, mötte upp min familj och några vänner. låg och stekte på stranden hela dagen, jag och min syster har jobbat hela sommaren så vi var typ vitast på stranden?! haha. grillade och myste efter det. me love! detta var min första lediga helg på hela sommaren så tyckte detta skulle firas med några drinkar, så när mamma och juan hade kört hem så blev det fest för hela slanten. några vänner kom hem till min syster och patrik och därefter gick vi ner till stan. väldigt najs att se nya ansikten ute och inte mötte ett ända fult hue från helsingborg. vid kvart över fyra vek min syster och patrik av (dom skulle jobba efter fem timmar) haha men vi andra fortsatte. vi tog cyklarna och vinet och festade vidare på stranden, jag hoppade i vattnet fortare än jag fick av mig kläderna, haha. vill ha fler kvällar som den! :) igår körde jag hem till helsingborg men ångrade mig lika fort igen och körde tillbaka till malmö, blev pizza och mys hela kvällen. jobb imorgon så var tvungen att bege mig hemåt, mindre trevligt.. but a man gotta do what a man gotta do! blir snart upphämtad och sen blir det en fika. smek på det.


syster & jag.


puss på världens bästa mamma! (v)

Good to me

fjortonde juli

det är varmt idag, fast lite svalare än igår tror jag för man behöver inte springa in i frysen lika ofta! haha. jobbar 10 timmars pass idag, nog kul när det är fint väder, men det är fina pengar! :) jag och cassi har legat på golvet och skrubbat med klorin som typ askungen! haha, man kan göra städa till något roligt. ska åka till stranden så fort jag slutar, måste baaaada. var och tränade igår, äntligen har jag och beccan kommit igång igen, får se hur länge det håller denna gången. får bli imorgon också, pussssh. ska fortsätta ta kunder och städa nu, smekhej.

tolfte juli

vad gör jag uppe nu? ska upp sex timmar typ! haha. direkt efter jobb åkte jag ut till jennsan och alex som jobbade. dom hade mycket folk och dom var en man kort så vad gör man inte för sina darlingar? bara att slänga på sig en arbets tröja och göra det bästa man kunde. haha, jag visste inte ett skit så jag gick mest och plockade disk ;p dom är så duktiga så. körde hem till mallan efter och krängde pizza i hennes uterum, kom nästan precis hem. satt där i några timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. myssss. blev inget natt bad men hoppas på det imorgon istället :) imorgon blir det jobb och sen kul i juli, alltid najs att hänga med familjen. mallan och novisen kanske också kommer förbi. me like! men måste sova nu, smek & godnatt.

tolfte juli

fan vad varmt det är! kvavt :/ vill åka till stranden men ska jobba idag. kom nyss hem från ett möte, håller nu tummarna att allt går som planerat, måste ha lite förändring igen. ikväll ska jag mysa hemma i min lägenhet, länge sen jag sov hemma. har bott ute hos min mamma med lilla lykke, världens mysigaste. har lekt en massa och varit på stranden. det blev förfest och utgång i lördags, sjukt rolig och galet. dans och drinkar med både nya och gamla ansikten! aldrig fel. sen att jag tappade bort mina nycklar och blev utelåst hör inte hit, sitter mest och skrattar åt det nu. dum och klumpig? typiskt petra. fast man lever bara livet en gång så ja :D

& om du fortsätter bete dig som en idiot så blir jag galen. du är som en jävla berg-och-dalbana!







elfte juli

jahap, då vet man hur en hemlös känner sig!
ska man gråta eller skratta? snygg man är.

i don't got time to play high school'

I'm so grown and intelligent
it's clearly evident that you're a child,
and honey playtime is not right now

but, I'm not gonna get on your level,
not gonna pull me off my cool.
Im such a grown ass woman,
I dont got the time to play high school.
you need to get on my level,
'cuz right now you just look like a fool.

you see, that im so grown it's silly,
I'm so above fussin'
but if I wasn't,
I'd probably be halfway to your house.
but I'm such a damn lady,
I'm not gonna mess up my hair,
tryin' to go there,
break a damn nail or a heel tryin' to knock you out.
but you would have a problem, no doubt
no doubt.

åttonde juli

sitter på bussen ut till mamma nu, skönt med bärbar dator för helvete vad tråkigt det är att åka buss!! skit varmt också, verkar inte som att skånetrafiken vill att bönderna på landet ska överleva sina resor från stan? haha. jag vägrar att åka buss till jobb imorgon bitti så mamma och juanito har lovat att jag ska få köra in med bilen :) parkerar gratis på knutpunkten, me like! fick panik av stan och allt som finns här igår kväll, idiotjävlar. så bestämde för att bo hos mamma några dagar istället :) mysigare hos henne. imorgon ska jag hämta lilla prinsessan lykke på dagis efter jobb! blir maaassa mys. småbarn är så jävla söta, var hemma hos malin igår där nova och nicole busade. awww, haha! men nu ska jag strax hoppa av bussen, gotta go . . kiss!

sjunde juli

om jag hade haft en bil nu så hade jag kört hem till min mamma
och myst med hela familjen. varför körkort men ingen bil? pappa och
hans sambo åkte till italien idag, fy helvete vad avundsjuk jag är!
saknar min lilla prins, även om han inte är så liten längre.


min prins bonzolito & jag. (v)

andre juli

för idag är jag ledig. idag är jag leeeedig. & imorgon med! WIHO!
stranden nu, och jag ska inte lämna den förren solen går ner.

första juli

hej babes! ♥ igår var jag helt cp. sov först tio timmar på natten, gick iväg och jobbade några timmar, kom sen hem och sov yttligare fem timmar. åkte sen iväg och myste, efter det deckade jag direkt? inte konstigt att jag är speedad idag! :D det är kunder typ hela tiden på jobb så mina fötter svider men det tar vi igen ikväll, blir tjejkväll med vin! och sen är jag ledig i två dagar, blir stranden heeela dagen imorgon. steka, steka & steka! måste bli lite brun snart. smektja!

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0