trettioförste mars

nu är min födelsedag snart slut, har spenderat hela dagen med mina älsklingar! tack för allt idag ♥ jävligt många skratt & dumma kommentarer, haha. ska snart sätta igång en film och mysa.. det jag kan bäst! duscha i några år ska jag också göra. lust att dricka idag men orkar inte ens röra mig mot kylskåpet!

någonting jag har lärt mig nu är att aldrig ta något för givet. är så förbannad så jag darrar. förstår inte hur vissa människor fungerar? skapade gud dom utan varken hjärna & hjärta? jag tror starkt på karma. thanks.

                                         älskar min mamma, världens vackraste och bästa! ♥

hipp hipp hurra för mig! :D

vaknade till av att det plingade i min mobil hela tiden, grattis sms rullade in! :D awww. emelie ligger fortfarande och sover på soffan den jävlen, sitter och funderar på om jag ska gå in och hoppa på henne lite, eller om jag ska gå och hyra en film och göra muuuums frukost. båda två låter väldigt frestande! :D annars så har jag inte planerat så jättemycket idag.. det regnar självklart också! typiskt, bara för att det är min födelsedag! ikväll blir det mega mycket mys, bio och sen kanke träffa en vän. puss på mig!




tjugonionde mars

fyfan vilken hemsk natt detta var, vaknade av att jag grät av mardrömmar. minns att det var en kille jag känner som var mördaren ;s helt sjukt. & det var första natten på en vecka som jag sov ensam, tur att jag inte behöver göra det ikväll igen. innan älskade jag att vara ensam, men inte längre! haha. sitter och väntar på min skjuts till malmö nu, jag har glömt ställa om klockan här hemma så är jävligt sen. orkar inte mig själv! tur att jag är snabb, kan tyvärr inte säga samma sak om min skjuts! fast nu tutar dom där nere, puss på er & stort grattis till min systers sambo som fyller 25 år idag!!! :D

.

don't tell anyone about the way you hold my hand
don't tell anyone about the things that we have planned
won't tell anybody how you turn my world around

won't tell anybody
won't tell anybody
they want to push me down
they want to see you fall

tjugoåttonde mars

vill börja med att tacka alla som kom för att fira min födelsedag i fredags! :D hade sjukt kul hela kvällen, lyckat blev det! stressade ihjäl mig hela dagen, glömde min mobil i affären osv ;p haha. min sötnos anthalya gav mig i present att jag fick mitt hår fixat inför kvällen hos en frisör. tusen tack, det behövdes! haha. annars så har jag bara tagit det lungt i helgen, tittat på film och varit med mina babes. ikväll blir det mys igen. på måndag är det tillbaka till verkligheten.. jobb, jobb & jobb! fast denna veckan kommer bli bra i och med att jag fyller år ;) plus så stod det väldigt bra saker i mitt horoskop. tummen upp för allt just nu!







tjugofjärde mars

kom precis hem från solariumet och snart blir det jobb. känner mig glad hela tiden, både igår och idag. i dont know why! men det är jävligt positivt i och med allt på senaste tiden :D har haft emelie sovandes hos mig några dagar nu, mysigt. hon lagar mat till mig och så blir det massage! haha. hon får gärna bo här om hon vill ;) måste hoppa in i duschen nu, puss. ps. igår när vi klämde på varandras ryggar så glömde vi helt bort att vi hade tända ljus och titta på resultatet hahaha..


tjugonde mars

det blev en lyckad kväll igår & oväntad. mycket skratt, tummen upp för det. är på jobbet nu, helt pigg och glad? förstår inte hur detta gick till eftersom jag sovit fyra timmar inatt, haha. pyser hem till emelie efter jobbet, och ikväll blir det mys. me like, yupp. är helt rastlös, vill bara ringa mina vänner men om jag känner dom rätt så sover dom jävlarna fortfarande! haha. måste börja jobba nu, pusshej!

nittonde mars

sitter på jobbet nu, börjar lugna ner sig med kunder nu så tar en liten paus :) är på riktigt bra humör idag, vet inte riktigt varför men tror det beror på att det börjar bli vår, äntligen! så jävla trött på all snö och slask. ikväll blir det en liten utgång med mina babes, ett bra tag sen jag var ute. fast imorgon blir det jobb så ska ta det lite lungt, fast det brukar jag säga och ända kör jag hela vägen! haha. måste fortsätta jobba nu, ha en bra fredag & så ses vi kanske ute? puss.

artonde mars

igår myste vi alla hemma hos mig, blev planer inför min födelsedag. ska köra på 80 tals tema, så om ni ser några idioter vandra runt i helsingborg den 26:e mars så är det vi! ;) haha. emelie lagade mat till oss, kyckling med curry. brukar avsky curry men detta hamnade på min topplista! ska bjuda hem henna oftare! haha. alla gick hem sen men emelie sov över här, tittade på isprinsessan. förstår inte varför jag tittar på dom filmerna så sent, blir lika rädd varje gång! ska snart iväg till jobbet och vad som händer ikväll får vi se..


me & emmsan. ♥   

sextonde mars

när jag kom hem från jobbet idag så fick jag se en fin överraskning! min halvpappa har tillbringat hela dagen med att lägga golv i mitt storarum. awwww :) jättefint blev det. älskar min lägenhet nu, mega mysigt. ska aldrig någonsin flytta härifrån! haha. nu ska jag försöka hjälpa honom med det sista ;p ciao!


vissssssst blir det snyggt?

femtonde mars

min halvpappa är världens bästa!
han har hållt på att lägga golv i min lägenhet sen imorse.
& titta så fint det blev. är super duper nöjd! graciaas. ♥


: före


: efter

fjortonde mars

beställde hem ett par enkla svarta skor för några dagar sen.
fick äntligen hämta ut dom idag, men när jag kom hem så märkte
jag att dom var sjukt små, kändes som två storlekar mindre ;s
orka skicka tillbaka dom? jag vet knappt hur man gör. ah!
                  

trettonde mars

hur i helvete tänker svenska folket?! jag tror ni förstår vad jag pratar om. visst var texten och själva låten jättefin men att vi skickar iväg blekfisen efter den andre. förra året skickade vi iväg en transa som skrek och detta året ett flickebarn som är blekare än snön. ja.. melodifestivalen får mig alltid att bli sur. minns när måns sjöng för några år sen, mitt hjärta gjorde volter och jag satt och filmade honom från tv:n. satt i soffan i mitten av en fest och grät som ett liten barn. och jag skyller inte på alkoholen för denna killen får mig att bli knäsvag med bara ett leende. vi är snart tillsammans, var inte oroliga. jag ger aldrig upp hoppet! hahaha. nej jag orkar inte mig själv ikväll. jag röstade fleeeeera gånger på al fakir som tyvärr bara kom tvåa! äääääääh. får väll bara hålla tummarna att denna tösabit fixar det i oslo. nu ska jag packa ihop hela min hall.. ja ni läste rätt, på måndag lägger vi nytt golv i min lägenhet. puss på min underbara familj bara för det. & tack kära släkten för ikväll, alltid lika trevligt med våra diskutioner och mys i soffan, haha.


big love to my family.  ♥

tolfte mars

förlåt för mina arga inlägg som jag skrivit nu på senaste tiden, men jag är fan arg nästan hela tiden känns det som. ilskan bubblar inom mig ikväll igen, vill slänga talrikar och glas omkring mig men orkar inte städa efter mig sen. hahaha. har varit på en väns rg hela dagen idag, vet att det inte kommer gå som vi vill och att det kommer ta ett tag innan allt kan bli som vanligt. men tummarna kan man alltid hålla :) miss you boy. & ikväll ska jag inte göra någonting alls. kanske mina babes kommer hit, annars får jag underhålla mig själv? höhö. nu ska jag söka en massa trams. smek och hej. 

TA MIG UTOMLAAAANDS!!

               

ett skratt förlänger livet..


puss på mig.

elfte mars

jag som har varit så glad dom senaste dagarna. & nu är jag på dåligt humör igen! jag vet vad det beror på men kan inte göra något åt situationen ännu, bara att hålla tummarna, söka och vänta. bort från skiten ska jag i alla fall! nej, nu ska vi vara positiva. något jennsan lärt mig, man ska försöka göra all negativ energi till positiv. hade varit great att alltid vara positiv :) ikväll ska jag bara ta hand om mig själv med ansiktsmask, hår inpackning och måla naglarna. ska upp tidigt imorgon, kommer vara hel spänd men ska hålla tummarna för dig hela tiden. nu skriker min mage efter mat, majskolvar står det på menyn. haha, jag sa ju att jag skulle förbättra mig och börja laga mat.. en bit på vägen är jag i alla fall även om majskolvar räknas som snabbmat ;) hehe. puss på er.



gårdagen spenderades med mina babes. ♥  love!

i hope everything turn out perfectly well


jag saknar dig din prutt plutt.

sjunde mars

hejsan dagboken. höhöhö. jag är på betydligt bättre humör nu sen jag skrev mitt förra inlägg, haha! visst sitter ilskan kvar men inte lika starkt som tidigare, kom på att jag inte ska lägga ner min energi på en person som är obetydlig. anyway, denna helgen har jag spenderat i malmö plus så har jag jobbat. var på familjemiddag innan, efter det hämtade mallan och jennsan upp mig. körde runder lite och tramsade oss. brist på liv i denna staden? man kan tro att alla har dött? haha. slutade med att vi satt i min soffa och myste, jääättemysigt visst? haha. kom aldrig fram till någon film så vi sappade mellan kanalerna, alltid trevligt. det ska bli ändring nu, från och med nu ska jag börja laga mat oftare i mitt hem, plus lära mig spela piano och träna engelskan. tappade den för ett tag sen? ;p hehe.


här har ni malin i full action när hon tvättar bilrutan, haha.

helvetes jävla dag..

jag vet inte vad det är med mig, men har den värsta perioden på länge nu. är sjukt irriterad på allting, ledsen, sur och arg. gråter bara jag tappar hårborsten på golvet. trodde innan att det kanske var på grund av att jag hårdbantar men inte nu längre. jag har panik. har inget livsglädje känns det som. fan vad hemskt det låter, jag brukar alltid vara glad, tycker i alla fall jag. brukar ha ganska lätt att skaka av mig ilskan och le och skratta, ett måste på mitt jobb. inlärt trams. hoppas detta bara är en liten-mini-period och att den försvinner snart. stackars mina vänner och familj annars som måste stå ut med mig. älskar dom jävlarna som alltid lyssnar när jag tjatar. älskar dom extra mycket just nu för det. ♥   hade aldrig klarat det utan er! 

andra mars

hahahaha här har ni två idioter i en smäll!
jag och jennsan försökte ta av ett par jeans
som fastnat i hennes ankel! :D hahaha.

hej dagboken!

varnig för flummigt natt inlägg. 

något av det som skrämmer mig mest är förändringar. missförstå mig inte nu, jag älskar att förändra mitt yttre och göra annorlunda saker i vardagen. men jag tycker inte om förändringar som förändrar mitt liv på en längre sikt. som när något man verkligen älskar försvinner, eller som att min pappa nu har flyttat tillsammans med sin tjej och att lägenheten jag bott i inte finns längre. det var mitt hem och jag har aldrig kännt mig hemma så bra som där. innerst inne vet jag att jag aldrig hade flyttat tillbaka eftersom jag har mitt eget nu och klarar mig perfekt. det som nog skrämmer mig mest är nog att jag måste bli vuxen snart.. på riktigt! klara allting i livet på egen hand. jag är rädd eftersom jag inte har en aning om hur mitt liv kommer se ut om fem år. tycker inte om när jag inte vet vad som ska hända. blir nervös. jag har ingen aning om vad jag vill plugga till. har mina ideér hela tiden men tar inte tag i något eftersom att det inte känns 100% rätt och är osäker att jag väljer fel. det var mycket skönare när man var liten och ens föräldrar berättade för en vad man skulle göra och inte göra. borde vara bättre nu när jag kan göra vad jag vill med mitt liv, bli vad fan jag vill. för jag kommer väll inte alltid bo ensam och jobba inom restaurang branschen? blir besviken på mig isåfall. måste sluta vara så rädd för detta och se det som en utmaning istället. kanske på grund av detta som jag siktar in mig på ett svensson liv hela tiden med man, barn, villa och volvo. trisst med tryggt.


but it dosent mean anything..



första mars

helvete det är redan mars! snart fyller jag år, tiden går alldeles för fort för jag hänger inte med? ;s fast i och för sig så gör det ingenting för jag har nog aldrig längtat efter sommaren så mycket som jag gör just nu! är så trött på all snö och slask! finns absolut ingenting att göra. sitter hemma hos emelie nu, full är hon också haha och det är måndag. brist på saker att göra. har suttit och spelat kort med några som var här, haha. dom fick lära mig fast jag fuskade ändå. hehehe. får nog ta och röra mig hemmåt snart, känns som jag har tusen saker att fixa ikväll.

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0