tjugonionde maj

jag älskar sverige när det är sol och varmt! vaknade vid halv sex av att lykke frågade efter bonzolito, lät mamma ta hand om henne medan jag sov vidare till halv tio ;p haha. blev en stor frukost med frullar och sen åkte vi till familia. mysigt att gå omkring där, fick bland annat en jättefin bikini av min mamma :) längtar tills jag kan använda den. hela släkten är här nu och sitter i trädgården och grillar, ska göra dom sällskap. adios!

tjugoåttonde maj

nu är det dags för freeeeedagsmysss! har precis ätit smörgårdstårta och nu blir det nam nam och film. lykke är också här denna helgen så springer mest runt och leker med henne hela tiden :) awww världens sötaste! och så jävla duktig för att vara 1,5 år gammal. hon städar till och med undan efter sig själv? haha. imorgon kommer släkten hit så hela denna helgen blir en myshelg. synd bara att inte min syster också kan komma, länge sen jag träffade henne! nu ropar lykke och står och drar mig i handen. ska busa vidare! pusshej.


lilla lykke i sina nya solglasögon! awww.

tjugosjunde maj

hellu :) .. har varit hemma i min lägenhet i helsingborg idag, fixade med räkningar osv. efter det gick jag och fick en ansiktsbehandling, gud vad skönt, sånt borde man unna sig oftare! ska försöka bli bättre på att skämma bort mig och min kropp. jag förtjänar det till 100. senare kom jennsan hem till mig, hon är en söt jävel! hon tog direkt tag i min disk och började städa upp lägenheten medan jag låg som en efterbliven i soffan! haha. efter det blev det en mysig fika på mezo. längtar till den riktiga sommaren kommer.. om den kommer? ;s

är hemma hos min mamma nu och jag är så jävla arg, blir förbannad på melodifestivalen! hur i helvete kunde inte sverige gå vidare när den röd-galna-skrikande-något(?) stod och skrek på scenen som en galning, smack så var hon med i finalen. visst så är annas låt en ballad och kanske inte speciellt rolig, MEN hon hade känsla när hon sjöng (vilket inte många av dom andra länderna hade), plus varför ska man nu kolla på melodifestivalen på lördag? får väll mest titta för spanien och danmarks skull.
            

tjugofemte april

måste skriva att jag älskar mina föräldrar mest i hela världen.
de finns alltid där och ställer upp med 100%, ni är bäst!
hade aldrig klarat det utan er idag, tack för att ni fanns där! ♥

(v)

du kommer till en tid i ditt liv när du inser vem som betyder något,
vem som aldrig gjorde det, vem som inte kommer att göra det,
vem som alltid kommer att göra det.

tjugoandre maj

hahaha, min vän jennsan ringde precis och hon är fortfarande full. fan vad roligt det är när folk är fulla, dom pratar om allt och inget och skrattar hela tiden! ;p älskar den pricken! ska jobba till halv åtta ikväll, sen får jag se vad som händer? kanske grilla? :) maybeeeee. något händer alltid. smek&hej.

tjugoförsta maj

nu har min familj äntligen kommit hem från kreta! :D känns som dom har varit borta för länge och jag har faktiskt saknat dom lite för mycket. pappsen har fått underhålla mig här hemma i sverige! nu när jag är ledig i några veckor så tänkte jag försöka spendera mycket tid med min familj, hinner aldrig sånt annars eftersom jag jobbar. så nu blir dom säkert glada när jag kommer och stör hela tiden! ;D hehe. ikväll blir det mys med ostkrockar.. förlåt.. ostbågar! har fixat hem en massa bra filmer så kommer inte röra min röv speciellt mycket ikväll. lördag och söndag består av jobb, fast blir nog en runda till malin på lördag för att grilla :) ska jobba klart nu, smek.

tjugonde maj

en mini diss..

1. folk som pratar (spottar) om sina hundar.. i evigheter, osexigt.
2. gamla fyllegubbar som tittar en extra gång.
3. att helsingborg inte har några korvstånd öppna om nätterna!

ett plus däremot denna kväll har varit att det har varit sjukt fint väder och att man fick några skratt på hampan med dom bästa! me love you long time. ska göra nattrutiner nu, smek.

tjugonde maj

good morning! .. . det var ett tag sen, hehe. med de senaste veckorna har varit som en berg-och-dalbana, up and down. gjorde en roadtrip till stockholm med mina vänner, sjukt roligt och jag kunde köra hela långa vägen utan att krocka. sen om det gick lite vilt ibland hör inte hit, haha. har jobbat mycket också, fast det behövde jag. ska ha lite semester nu från och med nästa vecka. ska försöka hinna med allt som jag vill göra. ska bygga om min hal tillexempel, hälsa på min syster, shoppa på ikea med min fader, träffa gamla vänner. tummen upp för allt sånt! :) har en inneboende också just nu, fast hon åker hem på fredag. det är min systers kissekatt som jag en gång gav henne, lilla zindra. fast min syster har döpt om henne till äääälskliiinnnnnggg. sött.. på en katt.. haha. men ska äta frukost nu och titta på the back-up-plan med jennifer lopez, såg prinsessan och grodan precis, awww. den kommer stå längst fram i hyllan när jag snart får hem den på posten. smekhej.


             


tredje maj

sitter på jobb nu, ser all disk och allt som ska göras men orkar verkligen inte stressa med det ikväll. sitter här istället och glor, känner mig helt död även om jag inte gjort ett piss idag plus har bara jobbat några timmar? & det händer självklart ingenting ikväll heller. hem och.. städa.. läsa en jävla bok eller glo in i väggen. wiho vad allt är roligt just nu. ett argt inlägg blev detta, imorgon kommer jag vakna på rätt sida :) men ska ta itu med allt på jobbet nu, smeeek.

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0