tjugonionde november

snart är det jul, brukar alltid få julstämning så fort snön kommer.. men den är nog gone detta året? vaknade tidigt imorse, gick ut på en långpromenad. riktigt skönt när det var så kallt! :) haha, jag är sjuk i huvudet. efter jobb så ska jag färga mitt hår, älskar när det är nyfärgat. skulle egentligen förlänga mitt korta trista hår men får vänta tills nästa månad. julklapparna går före ;) haha. funderar på om jag ska klippa lugg ikväll? är så jävla sugen på de. let's see :) flyttar till min mamma i några dagar nu, ska bli skönt att komma ut dit. träffa lilla familjen, mys! ska ställa mig i köket nu och hacka sallad, och inte skada mig denna gången! hahaha. är så jävla klumpig. adjökens!

pälsklings lykke!

 

hitta henne liggnades i vasken skrikande "petaaa jag vill baaaaada" :D


puss (v.

sjuttonde november

hur mycket jag än tänker ibland så förstår jag aldrig. man försöker sätta sig in i personers agerande och i hur dom tänker. men ändå ställer man sig frågan 'hur i helvete kunde man låta det gå så långt. ingen är en ängel, alla gör misstag, vissa fler gånger. men det handlar om att ge och ta. försöka komma fram till något som fungerar med båda. jag har sett det, folk som lyckats hur jävla jobbigt det än har varit. sen har jag även sett dom som misslyckats. dom som mått skit och aldrig trott dom kunde resa sig upp. alla har nog haft den känslan någon gång, att dom givit upp. men ändå så står man på sina ben idag och har det jävligt bra. den hemska perioden som man går igenom ibland och som man tror man inte kan komma upp ifrån, den försvinner. tiden läker de flesta sår. om man själv vill. strunta i dom som gör dig olycklig, det finns så många andra. jag älskar min familj och mina vänner, det är dom som får en att må bra i dåliga dagar. och jag börjar bli arg på dom som behandlar andra som leksaker. när det passar dom själva. man är värd det bästa!

fjortonde november

idag så har jag.. ätit? haha. när vi vaknade efter vårt festande igår så gick vi och åt brunch på swea. sjukt gott! :D dom hade allt möjligt. synd bara att jag inte var i så gott skick så kunde inte äta så mycket. blev sen en jättegod middag hos pappa, och om jag ska vara helt ärlig så är jag lite små hungrig nu! men ligger på soffan och latar mig och har ingen lust att resa på mig :) duscha igen hade varit skönt, och en ansiktsmask så man blir som ny. blev lite utelåst igår till 5 på morgonen (min vanliga tur? haha) men fick i alla fall sällskap tills jag kom in. tack för igår till mina babes, dansade sönder mina fötter! :) nu ska jag mysa vidare, ha en mysig söndag. och grattis till världens bästa pappa! big love.


emelie & jag.

trettonde november

redbull är min bästa vän idag! utan den hade jag inte överlevt dagen, haha. har sovit ca. 3 timmar inatt. satt uppe till klockan 6 nu med och började jobba 10.00.. smart petra? men hellre ha roligt än att sova :) undra hur trött jag kommer vara i eftermiddag och ikväll ska vi inte ens snacka om. tur jag har vin i kylen hemma som väntar! wiho. har köpt en ny tröja, äntligen! snygg faktiskt :) skönt att veta vad jag ska ha på mig ikväll i alla fall så man slipper stressa isönder. är jävligt bra på det annars! ;p haha. nu ska jag fortsätta jobba :) ha en bra lördag! puss.

tolfte november

tjing tjong! haha. äntligen har det lugnat ner sig, är helt slut idag! ;p sov länge idag eftersom jag råkade vara uppe till halv sex imorse. alltid roligt! :) mycket skratt i alla fall. när jag slutat jobba ska jag hem och slänga mig på soffan och inte röra mig förutom när jag måste byta kanal. hannah har kommit hem till skåne idag! :D wiho. ska få träffa den lilla pinglan imorgon! naaajs. lutar även mot en utgång imorgon! wiho. tog ledigt på söndag så man kan köra all out :) orkar inte festa och sen jobba dagen efter, har blivit en jävla kärring! haha. min syster kommer även till helsingborg, vi två tillsammans blir.. roleeeet! haha, med vårt jävla skratt och humor. gör nått. nu ska jag göra viktigare saker. puss!

nionde november

gör aldrig samma misstag som mig!
och klättra upp och titta på dom översta hyllorna i köket,
ångest x 1000 för att man glömt att städa där på ett tag.
nu stänger jag dörren till köket och hänger mest i storarummet.

nionde november

idag gott folk har jag gjort en insatts! jag tänkte såhär, att om jag börjar pensionspara 200kr i månaden så är jag uppe i ca 72.000 när jag är 50 år. när man har fyllt sina gamla 55 år och säkert har en massa rynker och löst fett som bara dallrar ner till knäna, då får man ta ut alla dessa pengar! smart tänkte jag. jättesmart! just nu äger jag ett fint gymkort som jag stolt visar upp i plånboken när jag handlar. sen att jag aldrig går dit är en annan sak. svett luktar äckligt och det gör även killarna på gymmet. då svettas jag hellre med en nyperfymerad kille som är i action. så därför sa jag idag upp mitt gymkort och invisterade pengarna på min pension. då när jag fyllt mina 55 år så kan jag både ta bort mina rynkor och operera mig lite var som. hahahah. nej, ta mig inte seriöst. men nu har jag blivit så mogen iaf att jag börjat pensionspara. gör nått.

                  

åttonde november

nu har jag fått en tankteställare igen! :D haha. typsikt mig. jag läste tillbaka i min blogg, då var jag 18 år. skrev att jag aldrig ville bli vuxen, betala räkningar och sånt trams. för då blir man automatiskt tråkig! helvete säger jag bara, jag fyller snart 22 år och sitter där med en bunt räkningar varje månad och eget place. är jag tråkig nu då? om jag ska vara ärlig så är jag nog inte lika sprattlig och.. ivrig som då. haha, nu är jag lugnare och tänker oftast två gånger innan jag gör något. hoppar inte in i saker för spänningens skull. fan, är jag vuxen nu då? sho och shim säger jag bara! haha. jag vet faktiskt inte vad jag är, ungdom eller vuxen? ibland får man höra "du är vuxen nu, sånt klarar du!" och vissa säger "ta vara på din ungdom, du är fortfarande liten". haha, jaha? sug.

igår myste jag hemma hos semir och philip med jennsan. somnade på deras soffa och vaknar i slutet av filmen, haha. roligt ju! men var helt död efter all flytt och jobb under dagen. gick hem och deckade på soffan istället. riktigt skön är den nya soffan faktiskt. lagom stor för lilla mig! :D behöver inte en sån mega stor som jag hade innan. när jag slutat jobba idag så ska jag och cassi gå och fika, alltid mysigt. måste fan även köpa ett par jeans på gina tricot som cassi berättade om. vem som helst får snygga ben och röv i dom. HOLY JÄVLAR tänkte jag, vad i helvete väntar vi på? haha. snygg röv säger jag aldrig nej till. lite sexiga underkläder behövs också, tröttnat på dom gamla. och sexiga saker får man aldrig för lite av.

                 

fjärde november

dagarna bara försvinner? det är redan november! holy makarony jag kommer dö i december. stressar i sönder mig, haha. måste lugna ner mig, ska nog börja med en rutin att gå upp lite tidigare på morgonen så jag hinner äta frukost innan jobb. idag börjar jag inte förren 16.00 så hinner ta det lugnt en lååång tid. ska måla om idag! vitt, stilrent och snyggt. var på ullared igår med min syster och patryk, fy helvete vad det var folk där men handlade allt som jag letat efter! hämtade även min tv hylla, wiho! nu kommer soffan på söndag sen är jag snart klar! :D nu ska jag koka ägg och börja måla, smekhej.

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0