tjugonionde juli

det är festival i helsingborg och det är på min gata, sjukt mycket folk hela tiden och hög musik. jag kommer gå upp 5 kilo på dessa tre dagar för alla munk, langos och matstånd är utanför mig! haha. fast dom kilona springer jag av mig på jobb för där är det kaos, jobba 13 timmar igår och är på det ikväll igen, blir inget festivalande för mig i år ;p haha. ska gå en liten runda i stan nu innan jag börjar jobba. & jag vill köpa mig ett husdjur, även om jag inte får för jag är borta i perioder, men åh jag vill ha en liten kisse.. ensamt i min lägenhet och jag tror alla mår bra av husdjur. jävla mög. får väl köpa en vandrande pinne..


jag, jennsan & mallan. ♥ .. . förra året på festivalen.

tjugosjätte juli

snart är jobbet över för idag, sjukt fint väder ute så det har rullat in gäster hela tiden! ska försöka skynda mig hem till babi sen som ligger och myser hemma hos mig. var och hämtade han och gänget på sturup i söndagsnatt! gud vad jag saknat honom, men han kommer hem och är sjuk! haha, inte fyllesjuk även om man kunde tro de ;) han hostar sönder sig på nätterna, nästan så jag vill skicka ut honom! haha. synd om den lille! mitt lilla hjärta alexandra fyller 21 år idag, firas på docken eller hampan, får se om jag pallrar mig dit för slutar så sent, är sjukt trött och jobbar imorgon bitti igen :/ får fira henne ordentligt en annan dag! nu ska jag fortsätta städa.. tusen saker att göra!

tjugofjärde juli

sitter och myser hemma hos min mamma och juan nu :) har packat ihop alla mina saker, nu ska bara klockan gå fortare. ska hämta babe och hans vänner på flygplatsen 03.00 och jag brukar sova vid den tiden! ;p så blir att jag klunkar många koppar kaffe. äntligen kommer han hem! haha. är ledig imorgon så vi får en dag tillsammans, blir nog att vi sover bort halva dagen, haha men på kvällen ska vi på bio med hela hans familj :) ska krypa ner i soffan hos mamma igen och bli kliad i ansiktet, bästa! .. . & en varm tanke till alla i norge, och alla som lämnar världen för tidigt. ♥

.

So long my love sick youngsters, goodbye my use to be friends. I remember each vacation,
each day we wasted, it felt so different then. So long my casanovas, farewell to my long
 lost prince. I remember all the kisses, the hits it misses, i never knew i love like this.

After all the boys that i thought i loved before, i didnt know what love was, till you knocked
on my door. After all the boys that i wished had love me more, I didn't know what love was,
never had this before.Didn't know what love was, until you love me love me love me.
But yeah you love me love me love me, boy you love me love me love.
Didn't know what love was till you knocked on my door.

So long my towering soldiers, reminisce about the boy cross town. He's still the wide eye genius,
Hollywood dream said he'd never wanna be tied down. So long my high school teacher,
damn I had a crush but I couldn't reach ya. Remember all the guys,
they were never right, im so glad i found you this time.

                             

tjugoandra juli

nu slutar jag snart jobba! bor ute hos mammsen och juan i helgen. så ikväll blir det pizza time och mys med bonzolito! :) haha, dom är så roliga! visar var allt finns, förklarar att det ligger mat i frysen och hur tvättmaskinen fungerar. lägger pengar om jag behöver handla något! förklarar då att jag är 22år och har bott i huset innan och hälsar på ofta så jag vet redan det mesta, haha! ;p aw. ska bada och basta.. och göra ansiktsmask! haha. säger det alltid, men gör det aldrig. i helgen händer det inte ett skit, ska jobba både lördag och söndag. imorgon är det match mellan hif-malmö, det tar vi lätt hem! ;) kaos på jobb, men sånt är alltid roligt när man är två. smekhej!

jag och bonzolito för mååånga år sen. ♥

.

kan inte förklara med ord, så det kommer som känslor.

nittonde juli

idag gick jag upp ur sängen 1500? somnade tidigt igår och sov så länge? haha. blev ingen solning för mig idag! får sticka till solariumet ikväll istället ;p räknade ut att jag har inte sovit ut på mer än en månad för det har varit något varje dag! sjukt. sitter på jobb nu, alla ska till kul i juli idag verkar det som, och nu vet jag varför det var kaos igår, möller, glans och hela gänget var på fredriksdal ju! fan att jag missade det, hade lätt velat gå dit! haha :) imorgon åker jag till malmö och myser med syster och i helgen bor jag ute på landet, ska passa bonzolito! fan vad skönt, längtar redan! haha. ska bada, basta och slappa framför deras 100 kanaler! naaaajs. nu ska jag svabba golvet, alltid lika roligt! ;)

du lever bara en gång!

artonde juli

måste sätta mig ner och hämta andan! har varit kaos på jobb idag, vad är det för dag idag? inte löning? inte hif match? inget barnbidrag? är alla bara så jävla hungriga idag? ;p haha. har varit helt slut i kroppen dom senaste dagarna, sov tio timmar inatt och hade lätt kunnat somna nu. ikväll vet jag inte vad som händer, är seg men vill ändå göra något. bantar nu också så vill inte sitta hemma för då blir man sugen på något! haha. typiskt mig! imorgon börjar dom vanliga arbetspassen igen så börjar 1600 typ. stranden innan dess? eh ja! :) nu ska jag städa undan all röra som ligger. adjökens!

sjuttonde juli

sitter på jobb nu, har stressat sönder mig imorse med all mat och städning. föll pladask ner på röven nu! ;p haha. myste i hannah och björns stuga tillsammans med mallan och novisen från torsdag-lördag. jättemysigt! grillade, drack vin, spelade kort, badmintong, handlade godis och badade i sjön. helt avkopplande! meeeeer sånt tack.  vi blev så upp passade av hannah och björn, helt lyxigt! haha. ♥ bästa! nu är man tillbaka i verkligheten och känner mig helt trött, haha! var kanske skogskänslan. efter jobb ska jag handla något gott och köra hem och lägga mig i sängen tills jag tvingas gå upp! haha. bra att det regnar idag, slipper vi den ångesten! ska fortsätta jobba nu, haaaa de.

trettonde juli

varför gör saknaden så ont, man vet att personen snart kommer hem. är det för att jag tycker om att ha allt planerat och på mitt sätt? gärna rutiner så jag håller fötterna på jorden. när något då är borta så gör det ont och jag känner mig förvirrad. jag unnar gärna min pojkvän en rolig semester med sina vänner för man lever bara en gång. och jag hoppas han har jätteroligt och dricker många drinkar för mig. men måste allt vara så förbannat dåligt här hemma då. dagarna går extremt sakta och ingenting är roligt. det sägs att tiden går fort när man har roligt, men jag har så förbannat tråkigt. bölig jag är nu, haha. ska sluta! tänka positivt, tänka positivt.. brukar vara bra på det! ikväll myser jag med mamma, juan och bonzolito och imorgon med mina babes! tur jag har så underbara vänner, dom är bäst! ♥

älskar dig!

trettonde juli

vilken jävla bloggtorka jag ligger inne med, har lovat mig själv att bättra mig. älskar att läsa tillbaka! haha. bilder sen resan kommer snart upp. sitter på jobb nu, har lunch en kvart till. ikväll åker jag till mammsen och hämtar bilen, för imorgon åker jag, mallan och lilla novisen till hannah och björn i stugan. sjukt mysigt! mitt hjärta är utomlands nu och jag saknar honom mer för varje dag. men tiden går fort, får underhålla mig bäst jag kan!

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0