nittonde juni

detta är min sista arbetsdag sen har jag semster i två veckor! ;D har inte ens börjat packa min väska och ska sticka till malmö imorgon och sen vidare utomlands. jag är inte speciellt smart ;p haha. men får fixa allt när jag kommer hem. igår blev det kalas för lilla novisen som fyller fyra år på torsdag! :) hon fick hello kitty pennor som man blåser i, haha slutade med att vi alla satt vid bordet och ritade. lilla sötnosen! och ääääntligen har jag en ny mobil, har redan lärt mig den jävligt bra! haha. men alla mina nummer är borta så får fiska upp dom igen. nu ska jag fortsätta jobba, ha det bäst för det ska jag ha! ;D pussss.

femtonde juni

fan vad livet är underbart! ;D är så sjukt glad idag. vaknade pigg imorse och stack och pratade om utbildning, ska plugga vidare, äntligen vet jag vad jag vill! haha. ska plugga upp 2 av mina betyg nu i höst och sen söker jag in till förskollärare i malmö. sjukt störigt för det är såna dumma ämnen som jag bara strunta i när jag gick i skolan? om allt går som jag vill så flyttar jag till malmö i vår :) har bästaste syster och pojkvän där. 40 minuter med tåg så kan jag träffa mina babes i helsingborg ;) så lätt blir dom inte av med mig! haha. känns sjukt skönt att jag tagit tag i allting nu. och om prick en vecka sticker vi utomlands?! :D ikväll blir det mys med mina kära kollegor, love it.

fjortonde juni

igår när jag kom hem trött och sliten efter jobbet så hade baby fyllt hela lägenheten
med rosor och tända ljus. har aldrig sett så mycket mat i min lägenhet förut! ;p haha.
jag tror nog att jag har världens bästa pojkvän :D ♥ har gjort mina naglar idag,
och snart kommer mina vänner hit med kinaaaamat. livet är underbart! wihoooo.trettonde juni

om exakt en vecka har jag semester! ;D tummen upp för de! sen drar jag, babe och hela min familj till kroatien i nästan två veckor! jag längtar som en idiot. springer omkring på stan och köper nödvändiga saker hela tiden som jag ska ha med mig! ;p haha. idag har vi myst i parken med mallan, emelie, jennsan och hennes lilla bebis hund. är på jobb nu och har tusen saker att göra men var tvungen att ta en liten paus ;p på kvällslistan står det taco och mys med babe. finns inget bättre! ♥ & imorgon blir det jobb med cassi 0900-1500, najs! nu ska jag laga mat, haaa de.

croatia here we coooome ;)

elfte juni

nynne & bridget jones är mina bästa vänner idag.
om klockan hade varit sent hade jag delat en tre apor med mig själv!

sjunde juni

hellu :) är på sjukt bra humör! vaknade grinig och ledsen, haha. tur jag har babe som pussar mig glad då! tänkte köra hem till bästaste malls efter jobb, har redan varit hos andra bästis innan ;p lika bra att ta alla på en gång! haha. synd man inte kan köra upp till göteborg och träffa hannah också ;/ en helg i sommar när jag är ledig ska jag köra dit! har bott hos babe väldigt mycket på senaste tiden och jag älskar det, nästan så jag inte vill åka hem när jag måste. det tar emot! tur han inte bor i norrland! hahaha. igår körde vi ner till stranden och tog ett kvällsdopp! ;p första gången för i år (för min del..) haha. riktigt skönt faktiskt! ;D blir att jag kör dit imorgon efter jobb igen, studentfirande igen! wiho, sånt är roligt men vet fan inte vad jag ska ha på mig? nu ska jag fortsätta jobba, puss!

så mycket kärlek. ♥

sjätte juni

idag är det vår nationaldag! ;D trevligt. jag jobbar. ovanligt? min hals är fortfarande cp, men lika bra nu kanske när jag skulle sluta röka, haha. det har tyvärr inte gott så bra som jag velat. myste hos mammsen igår, gud ibland vill man nästan flytta tillbaka när det är så mysigt. det är nog det ända stället jag kan stressa ner och vara lugn :) efter jobb ska jag fixa lite saker, köra hit och dit. hade fan velat sola lite också, ska regna hela veckan sen. stackars studenterna! ;/ tänk det är tre år sen man tog studenten!? helevte. jag är stor nu! hahahaha.

femte juni

idag är jag negativ, vaknade upp och kände mig arg direkt! haha, jävligt roligt. igår var det sjukt fint väder så låg och solade med cassi tills jag började jobba. det resulterade i solsting tror jag? låg hemma hela kvällen med feber och ont i halsen. sitter fan i idag också? åh, blir så grinig. därför åker jag ut till min älskade mamma idag :) min syster är också där så vi ska mysa. big brother finalen idag ;) får övertala mammsen att titta med oss! haha. nu ska jag trycka lite mat och städa. smek.

tredje juni

ikväll blir det mys hemma hos malls. ♥
saknat henne och lilla sessan.

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0