tjugonionde mars

igår blev det en mysig dag med min babe jennsan, fikade i solen och myste sen på hennes balkong och tittade även på video sen vi var små! haha, fan var härligt det var att vara liten! stänger på jobb om två timmar, ska sen vänta här yttligare en timme tills mitt tåg går till baby. tycker lite synd om honom idag för imorse var jag inte den enklaste personen! vaknade på fel sida, skrek, snyftade och fick utbrott varanan minut! haha. tur han är bästaste ibland! ♥ saknar min syster sjukt mycket, en halv månad är hon och hennes sambo borta.. känns som en jävla evighet! pratar dagligen i telefonen, ingen som förstår och skrattar så mycket åt min skämt som hon! hahaha. fan, hon borde komma hem nu! hennes sambo fyller år idag, stort grattis till honom! :) nu ska jag höja musiken och dansa runt samtidigt som jag moppar golvet!

jag, syster & patrik. ♥

tjugosjunde mars

jag har fortfarande inte lyft mig från soffan! haha. hela min kropp är fastklistrad, har inte ens duschat ännu. hur jävla nasty är nu inte jag? får nog hoppa in där nu, borde sova också men det är så tråkigt att sova själv. vill ha kli i hår och på armarna ;p haha. ska sova med baby nästan varje kväll denna veckan. jag har det för bra ibland :) fyller år på torsdag, vet inte om jag tycker det är något speciellt att fylla år längre? jag har sagt att jag är 22 år dom senaste månaderna iaf, haha.. hur snyggt låter 21 liksom? skjut miggggg. blir jobb 10.00 imorgon och sen tio timmars pass på tisdag, sen är jag ledig både onsdag och torsdag! najs :) åker ner till malmö efter jobb på tisdag. nu ska jag ringa min väninna och se om hon lever, haha.

tjugosjunde mars

jag mår som jag förtjänar idag! jag har rört mig två gånger idag och det är när jag tog híssen ner till laserdome för att handla läsk. har nu ätit mat två gånger, choklad, glass med kolasås och druckit mycket läsk. letat i kylen ett antal gånger för att se om jag kaaanske hittar något gott! :D tittar på bachelorette nu, hon har ett antal hunkar att välja ut, undra om hon klarar av att hantera så många killar? haha. jag har en kille jag försöker hantera och det är inte alltid det enklaste! haha. nej skoja, han är bästaste. ♥ ikväll står det mys på min lista! tänkte hinna äta en gång till och kanske ställa mig i duschen? behövs nog sen allt dansande igår!

tjugosjunde mars

vill tacka mina babes för igår! ♥
kameran gick följa med för en gångs skull, haha.
























.



tjugofjärde mars

jag fyller år om precis en vecka :) big girl! .. . är sjukt trött idag och vill bara hem från jobbet, om man nu får klaga lite? hehe. har vaknat runt sju varje morgon nu av mig själv, kramper i magen gör fan sjukt ont ;s knapprar tabletter hela tiden. & idag har mamma fått besked om att lägenheten i kroatien i sommar är våran! helvete vad jag längtar! två veckor med dom bästa. ♥ ska sola sönder mig och bara njuta! har tusen saker att göra imorgon efter jobb, allt som ska handlas till på lördag. har inte ens någon outfit än? blir naket i värsta fall, haha. efter jobb ska jag hämta bilen och köra till malmö, mys står på min lista! kommer decka direkt så blir nog inget roligt sällskap, men vadådå? haha. nu ska jag vara duktig och städa här på jobb!

tjugoandra mars

i'm happy! :) har varit ledig idag, sjukt fint väder! 14 grader var det någon som sa? missade mycket av solen då vi låg instängda och tittade på film. men ångesten kom och vi mötte upp mina babes i parken för sushi time. verkar bara vara jag som älskar det? haha. "äta med pinnar? vad är detta för blad? vad är det röda?" haha, sweet. deckade hemma hos mig sen tills jag bestämde mig för att handla en mobil, stod i evigheter och frågade dumma frågor och ville testa tills jag bestämde mig för en iphone 4, men skulle ändå gå och och sova på saken. jag ska inte handla impulsivt när det handlar om bindningstid! ;p haha. var och hälsade på mathias i hans nya lägenhet, jättefin! vill ha en liknade själv sen. efter de blev det big brother hemma hos mig med mat och massage. ibland är livet jävligt underbart! haha. & måste tillägga att jag trivs hemma nu, har fått jättefina blommor som står i varje rum! :) överraskningar är bästa. tio timmars pass imorgon så måste sova nu. ♥


tjugoförsta mars

sitter på jobb och sjunger högt som fan, bara inte mina kunder störs, men med min vackra stämma (pappa gnäller på den..) så gör dom inte de! hahaha. blev väckt imorse, massa mys och sen blev det solning för min del. tänk så mycket bättre man kan må av att vara lite brun? längtar efter sommaren som fan! har så mycket jag vill göra! :D ikväll blir det mys, ska försöka traska hem till någon av mina vänner men får se hur det blir med de. är ledig imorgon, wiho! ska försöka ta tag i vad jag ska ha på mig på lördag, ska fira min födelsdag då tillsammans med alla mina vänner! :D 22 jävla år fyller jag snart, helvete vad gammal jag börjar bli! men jag njuuuuter av livet för det är så jävla underbart. & måste tillägga att jag saknar min syster och hennes sambo sjukt mycket som just nu ligger och latar sig på stranden i thailand. ♥

love you sis. ♥

sjuttonde mars

nu är jag glad igen! har världens sötaste morfar ♥ han kommer och lämnar bilen till mig nu så jag kan köra ner till malmö och sova där. börjar 10.30 imorgon så får gå upp lite tidigare, tar mig 5 minuter att gå till jobb men att köra därifrån tar typ 45 minuter! haha. fast det är de värt :) jag har också bestämt mig att jag kan inte banta så hårt som jag vill för isåfall kommer jag sura och vara gnällig varje dag. ska äta nyttigt i veckorna och synda på helgerna. har klarat det innan så gör det lätt nu igen. tänk ändå så duktig jag varit, har nog inte riktigt förstått det själv. blir fortfarande lite förvånad när folk berömmer mig för tycker inte det är något speciellt, men tydligen är det de! stolt över mig själv iaf. haha, man måste ju peppe och berömma sig själv! hahaha. nu har jag slutat jobba så ska fixa det sista innan jag går. p&k.

sjuttonde mars

arhh. .. jag är irriterad, sur och allmänt gnällig idag. det började redan igår, hade feber när jag kom hem så kröp ner under täcket direkt och sov bort det mesta av kvällen. vaknade imorse och har tvättat och städat hela lägenheten, var på topp humör. & nu har det kommit tillbaka! är sur och irriterad men vet inte på vadå? vill bara hem till min dusch och säng nu. kan detta bero på att jag blivit beroende av coca cola och har lovat mig själv att inte äta/dricka skit på vardagarna. ska gå ner mina sista tio kilo även om jag kommer fundera på att dunka huvudet i väggen ett antal gånger. känner mig sjukt blek också, ska besöka solariumet imorgon. allting är fult också just nu, håret, kläderna. fan vad negatvi jag är! känner inte alls igen mig själv, hahaha. vill heller inte mysa själv ikväll, hade velat ha sällskap men jag kan inte alltid få som jag vill utan får snällt och lungt vänta tills på lördag. hade nog behövt en dos av mina vänner ikväll, dom brukar kunna få mig på bättre humör för just nu bubblar det inom mig. hoppas bara det har gått över till imorgon..

with nothing but your t-shirt on



nothin feels right when Im not with you
sick of this dress and these Jimmy Choos
takin them off 'cause I feel a fool
try'na dress up when Im missin you

your smell is still there' and in bed i lay
with nothing but your t-shirt on

sextonde mars

jag hatar sj! något så in i helvete. tågen är alltid försenade! var precis att jag kom i tid till jobbet idag. jobbigt att åka hem men får tänka positivt :) har haft det jättemysigt, många skratt och det gillar jag! hahaha. har hunnit med ikea, älskar det stället! går omkring och tänker vad jag ska köpa inför min nya lägenhet som jag inte ens har ännu? haha. köttbullarna är också ett måste med extra sås! haha. får bli några dagars ensamhet nu, i helgen tänkte jag hälsa på min mamma och leka med lykke. lilla prinsessan! :) blir jobb också, som vanligt. gud längtar efter min lediga helg så jag snart dööör. efter jobb vet jag inte vad som händer? kanske softa med matte, who knows. puss.

blond igen? beslutsångest. ingen platinablond iaf.

trettonde mars

igår blev det en myskväll hemma hos malls :) nova hoppade upp och ner när eric sjöng i melodifestivalen, frågade hela tiden "näääär ska han vinna?" haha. så jävla söt hon är den lilla prinsessan. åkte hem och gjorde ansiktsmask och duschade i evigheeeeter. sjukt seg! har nog sovit tolv timmar inatt. min kropp behövde de! ;p ikväll ska jag nog mysa med mina babes, länge sen vi satt och babblade i mun på varandra. saknar dom! hade behövt städa min garderob också, mindre roligt, men hittar fan ingenting där inne! haha.

tolfte mars

hahaha.. . vilken sjuk kväll det blev igår! :) skulle vara en lugn kväll med något glas vin men slutade med att vi tömte nästan allt som stod i kylen? vad hände? ett jävla svamp drickande! ;p hahaha. mycket skratt och trams blev de. me like! :D jobbar i ca en timme till, malls hämtar upp mig då och sen ska vi ha mys kväll till melodifestivalen. det är faktiskt final och det får man inte missa, hoppas vi inte skickar iväg någon som skämmer ut oss i världen.. igen! haha. ska börja förstänga nu så jag kommer iväg i tid. ha världens bästa lördag people, för det tänkte jag ha! livet är underbart ibland, visssssst?

elfte mars

blev ingen mysig hemma kväll med mig själv igår. körde iväg på ett litet äventyr istället :) suprises är alltid najs. ska gå hem från jobb snart men min röv har fastnat på stolen! hahaha. blir en sväng inom ikea och sen får vi se vad som händer. mina babes ska gå ut ikväll, men jag kan inte följa med, får se om man drar en sväng inom dom ;D blir ingen ledighet imorgon, ska jobba 1400-1930, och samma sak på söndag. längtar till min lediga helg! nu ska jag vara social med beccan innan jag går hem! ♥ pussheeeej.

tionde mars

efter jobb ska jag hem och decka. & vara social med mig själv.

nionde mars

får man lov att gå omkring och små le som en jävla fjant hela tiden? haha. jag gör det i allafall :) beter mig som när jag var yngre! men det är positivt tror jag, har kanske äntligen turen på min sida. stänger på jobb om en timme, går omkring och små plockar hela tiden, är sjukt rastlös! ville inte åka tillbaka till helsingborg idag, hade gärna stannat några dagar till, but a man gotta do what a man gotta do ;) jobbet kallade. ikväll ska jag mysa med mina babes! länge sen jag såg deras huen. ♥ imorgon blir det jobb 1000-2030, många timmar nu men det är bara bra! lilla cassi är sjukis, fan alla är sjuka, vill inte bli de nu. isåfall ska jag inte vara det ensam i min lägenhet iaf! ;p hahaha. har missat big brother hela veckan också. får snappa upp alla detaljer ikväll! sjukt hur kul det kan vara att se folk göra bort sig i tv! ;p haha.

sjätte mars

jag är helt slut, ligger deckad på soffan och försöker tvinga mig själv till duschen! bowlingen i fredags var najs, haha det gick riktigt bra i slutet för mig även om jag hade lite otur! ;p men jag var inte sämst iaf ;) haha. vilket jävla team vi var, jag visade upp mina körtalanger, slutade med att jag nästan körde över en cyklist! hahaha. niklas är också en rolig prick! haha, skrattar bara jag tänker på honom! haha. igår blev det jobb och sen en runda inom semir och philip där alla mina babes festade loss. jag var en tråkig jävel så stannade inte så länge. får ta igen det en annan helg! :) wiho. fyller snart år och det ska firas! nej, nu kallar duschen och sen blir det söndags mys. jobb 1000-2030 imorgon :/ mindre kul en jävla måndag? haha.




fjärde mars

är sjukt glad och speedad idag? ;D haha. mamma väckte mig tio men grymtade att jag ville sova mer, när klockan var halv tolv så drog hon upp mig ur sängen ;p myste med film, kaffe och frukost. bästaste mamma! även om hon var sjuk stackarn. lånade bilen och nu sitter man på jobb, slutar om ca en timme :) ska köra till malmö ikväll och umgås med lite folk, bowling som jag suger på, men bjuder gärna på mig själv! hahaha :D får se om det blir att man tar en öl eller kör hem ikväll? en nykter helg? var ett bra tag sen. låter lite som en alkolist, hahaha! men vi har haft så jävla roligt på den senaste tiden. mina babes ska ut i helsingborg ikväll men jag får hänga med dom imorgon när vi ska fira philip. även om jag jobbar och kommer vara boring! ;p & nu ska jag städa så jag kommer iväg, ha bästa fredagen för det tänkte jag ha!

älskar dig sis. ♥

tredje mars

good morning :) .. . var så jävla trött när klockan ringde 08, drog mig själv upp ur sängen och slängde i en maskin tvätt. deckade i sängen igen, vaknade efter 1 timme igen så blev inte så mycket sömn ;p är cp hungrig nu, vill gå inom ett kondis och handla bullar? men dom är alltid stenhårda. ska till frisören om 50 minuter, så måste skynda mig nu! :) åker ut till mamma sen och myser där ikväll. & jag snea loss för två dagar sen och måla om hela hallen? najs. blev mycket ljusare och större, väntar bara på mina nya möbler, men det tar sina lilla tid. haha! en hatthylla hade varit bra? råkade ju riva ner dom 2 andra haha ;p

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0