trettionde maj

att sluta röka är det svåraste jag gjort! kan inte umgås med människor då?
vilken jävla bitter människa jag blir, hahaha. får nog börja med att sätta upp
mål och försöka sluta sakta men säkert. två cigg om dagen börjar jag med.

tjugoandra maj

puh.. jag är skit jävla trött! har sprungit som en idiot på jobb idag, började ös regna ute, nästan haglade? så alla sprang in till mig! ;p haha. ändå mysigt. ska hem sen och mysa framför tvn och göra ansiktsmask och bara typ sova? haha. jobb hela veckan men ledig fredag, lördag och söndag! :D på fredag drar jag och babe till tyskland, sen är vi bjuda på någon fest hos hans kompis på lördag. det blir najs! :) ska bli riktigt skönt med en ledig helg. igår myste vi alla ute hos mamma, tryckte in oss i soffan allihopa! haha. vilket team vi är ♥ nu ska jag stänga ner på jobb. mycket att göra men kul, känns i benen! pussss.

tjugonde maj

somnade på soffan igår och har sovit sjukt dåligt inatt. har haft konstiga drömmar som har varit så verkliga! de flesta klasskamrater har varit med, folk har dött och vissa varit idioter? får spel på mina drömmar ;p haha. har suttit hemma och solat hos jennsan hela förmiddagen, haft högläsning för henne ur min bok! så jävla spännande! haha och fan vad svårt det är att läsa högt. har man inte gjort sen skolan! ;p jobbar för fullt nu och ikväll händer det alltid något? ska iaf möta upp cassi :) får se vad jennsan och alex ska göra. who knows! imorgon ska jag hämta babe efter jobb och min syster sambo, blir mys hos mamma med allihop! har börjat hänga där en del nu ;) nu kallar jobbat, fullerulle idag för det är fotboll! heja hif :D

sextonde maj

mysig dag! :) sov länge, äntligen! haha, kan inte sova länge när jag och babe sover tillsammans! vaknar alltid av något ;p fast det kändes sjukt konsigt att somna själv igår, har somnat med en arm runt mig i en vecka nu. att man kan sakna någon så mycket även fast man bara varit utan den i en dag är sjukt! fast kör dit imorgon :) hihi. har fikat med malls hela dagen och snart kommer alexandra hit. vi ska ta bussen ut till min mamma och hämta bilen, blir väla imorgon efter jobb ;) fick presentkort av min kära pappa idag. stor puss till honom! :D & på onsdag blir det en syskon dag, jag och min kära syster ska luncha och mysa i stan. me like!

tolfte maj

great day! :) är på så jävla bra humör idag, vaknade tidigt imorse och kände mig helt pigg, satte mig och lockade håret direkt inför bröllopet. hampe fråga vad som hänt, han var helt förvånad att jag var på så bra humör på morgonen! haha, något han inte är van vid (fast det försvann ganska snabbt när jag fick klädproblem! haha). bröllopet var fint, min morbror och hans fru gifte om sig. älskar min släkt, mysigt när vi alla träffas! kändes lite konstigt när vi gick så finklädda i stan bara mitt på dagen en torsdag! haha. jobbar med jennsan nu, snart kommer babe hit sen kör vi till mamma :) ska sova där tre nätter nu. vi ska köra lykke till dagis imorgon bitti, haha, så jävla vuxet! ;p nu ska jag fortsätta jobba, pussss.

åttonde maj

det märks att det är strålande sol ute för alla kommer in lättklädda på jobb och handlar med sig maten. jag måste börja hänga i solariumet om jag ska hänga på alla andras solbränna! är seg i hela kroppen och längtar tills jag kommer hem, ska decka på soffan med en bok och film :) hade gärna velat att babe kom till mig ikväll, vi brukar inte vara ifrån varandra såhär länge. tar ganska hårt att vi bor så långt ifrån varandra :/ men jag har tur som har en så snäll pojkvän. måste skryta lite om honom ju, hehe ;) denna helgen har jag spenderat med mina vänner, mysigt! men nu ska jag städa undan på jobb lite, pussss.

sjunde maj

good morning! :) sitter på jobb nu, trycker i mig en potatis! gud vad sugen jag blev på det, kom från ingenstans! ;p haha. blev en rolig kväll hemma hos semir igår, tack alla! ♥ gick hem från stan lite tidigare, pallade inte trycket till sist. har sovit sjukt dåligt inatt, vaknade flera gånger så har nog samanlagt sovit tre timmar ;s fint väder ute och jag ska sitta inne hela dageeeen men får roa mig med jennsan :) tur jag inte är själv iaf! ha det nu så bra och sola för mig också där ute.

sjätte maj

snart slutar vi jobba! är lite stressad eftersom min vän semir fyller 21 år idag, grattis till honom! :D och han ska ha lite fest hemma innan alla ska ut och det börjar 1900 och jag slutar 2030. det blir att skynda sig där hemma innan jag åker dit :) jennsan jobbar hos oss nu också, känns verkligen skit bra! hon är så duktig! ;D denna helgen blir inte speciellt spännande eftersom det blir mycket jobb i helgen men det blir roligt när lönen rullar in. anyway, nu ska jag städa vidare. ha världens bästa fredagskväll! :) puss.

femte maj

jag blir så trött på mig själv.. . jag har varit små irriterad och allmänt jobbig att umgås med någon dag nu haha så bestämde mig för att nu är det synd om hampe och jag får nog ta tag i mig själv och ha lite egen tid. ni vet, vara ensam i lägenheten, inga sms, inga samtal, dricka vin och titta på bridget jones och sex and the city samtidigt som jag äter ben&jerry's glass, och göra mina tjejsaker. visst låter det roligt! det var sjukt skönt att ligga halvnaken, lite småful på soffan och bara bry mig om mig själv men nu ska jag vara helt jävla ärlig! fy fan vad tråkigt jag har.. ingen som skrattar med mig eller åt mig, ingen som kitlar mig tills jag drar honom i håret, ingen som bråkar med mig om fjärrkontrollen eller som hetsar om vilken mat som ska göras och hur starkt det ska vara. hahaha! vi är rätt lika han och jag, vi har hört det några gånger nu, men hur roligt är ett förhållande om man inte kan skämta och skratta med varandra, haha. jag har jävligt roligt iaf! fast satte ner foten när han ville att jag skulle använda min mff halsduk (som han köpt till mig + en tröja där det står i love malmö) hahaha. men det var sjukt roligt att få på fotboll, ska lätt göra det igen!

lite bilder sen valborg.


kräftor och vin, bästaste!


hampe tåler inte skaldjur men fick ett äpple :) HAHA


söta syster


jag och babe vid elden


eehm?


ja.. efter några drinkar och en flaska vin! haha.

femte maj


världens vackraste mamma har jag! ♥
& här med storasyster i famnen.

.


min babe (v.

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0