tjugoandra november

ligger i babes säng nu! har precis tittat på film, är helt ensam hemma. ;p har pluggat klart också, tummen upp för mig! jobb imorgon, 8-16.30, älskar mina tider och mina lediga helgen! bästaste på länge. det är inga problem alls att gå upp halv sju om morgonen, är sjukt pigg och så vet man att man ska ha roligt hela dagen på jobbet! haha. i helgen var jag hemma i helsingborg, träffade mina bästaste vänner och sen blev det en liten utgång i lördags :) har inte haft så roligt ute på.. evigheter? tack mina babes! nu i helgen är det mycket som händer, kalas, julbakning hos mammsen och sen lite julmys hos pappa på söndag. älskar mitt liv för tillfället, det ända som saknas är en lägenhet i malmö. kan inte bara det också fixa sig snart? typ imorgon? haha. nu kommer babe hem när som helst! wiho. ha världens bästa dag, för det ska jag ha!


en lycklig jag på oscars teatern i stockholm! ;D

farsdag!

idag är det min lilla pappas dag! han är världens bästa och finns där alltid. kommer med goda råd och stöttar när allting känns hopplöst. ♥ ingen kan ta min lilla pappas plats. vi firade honom idag med att bjuda ut honom på brunch på kronprinsen i malmö, sjukt gott! sen en mysig promenad. min familj är bäst! kan skryta med det lite. är hemma hos min syster nu, sover över här inatt :) massage och film mys står på listan. imorgon blir det jobb och efter det hem till mitt hjärta och plugga sönder min hjärna. prov på tisdag! nu ropar sara att jag ska skynda mig så vi kan ha maaaassaaaage! ;p ha världens bästa söndag!

jag och min bästa pappa! ♥

femte november

kom hem till min egen lägenhet idag! för denna helgen är jag ledig (och varje helg.. alltid!) hahaha. duschade och fixade mig. helvete vad länge sen det var jag fixade mig till fest, håret, sminket och kläderna. är sjukt taggad inför ikväll! har varit sjuk fram och tillbaka hela tiden i två veckor snart men mår som en prinsessa nu! & nu beger jag mig till sanela för att fira hennes födelsedag och sen gör jag och mina babes stan. har inte varit ute sen.. kan knappt komma ihåg? så ska bli sjukt roligt. :D har saknat mina vänner väldigt mycket nu när jag är i malmö så mycket! och imorgon blir det plugg träffa mallan och novisen! :D sen åker jag hem till mitt hjärta i malmö igen. massa mys hela kvällen, kommer behöva det! haha. men åh måste plugga hela dagen typ imorgon :( sjukt mycket som måste göras. nu ska jag åka! ;D ha världens roligaste lördag för det ska jag ha! PUSS.

fjärde november

heeeeeelg!!! :D
första lediga helgen på evigheter, och så kommer de bli i fortsättningen också.
ska ta ett glas vin nu och softa. imorgon är det fest så måste spara mig lite ju ;)

tredje november

sitter i min lägenhet nu! :) har saknat den som fan, märkte det när jag kom hem innan. har bott hos babe nu hela veckan, enklare med nya jobbet och så, mycket närmare! trivs som fisken i vattnet, dom små gullungarna är så söta även om dom busar heeeela tiden. vill flytta till malmö nu! vill ha en lägenhet där. åh! sjukt mysig stad. nu ska jag gå och träffa graffiti gänget, fika och mysa lite för att jag slutat där. sen ska jag sova hemma ikväll, blir tåget 07.12 imorgon haha. men jag är fan sjukt morgonpigg har jag märkt? ;p trodde aldrig det innan.

& stockholm med mitt hjärta var jätte mysigt även om jag var sjuk hela helgen. mega fint hotell mitt i gamla stan. blev massa shopping, bio, god mat, bastubad, mys, promenader och johan glans o company ;) haha, så jävla roligt! tack älskling för bästa presenten! haha. blev många skratt där. ♥ älskar dig mest!

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0