tjugoåttonde oktober

good morning! :D . .. sitter på tåget upp till stockholm nu, vaknade nyss av att hampe antagligen var utråkad och knuffade på mig. & vi sitter precis bredvid personalens typ "rum" så ett två tre så stänger en kille dörren och drar förbi gardinen sen trycks det upp en rumpa i fönstret?! hahaha. måste även tillägga att tjejen där inne sa innan dörren stängdes att hon jobba med den bästa personalen idag! ;) hahaha. två timmar kvar tills vi är framme, ska läsa mig tidning nu och se om man får ner någon frulle.

kunde inte jobba mina två sista dagar på mitt nu gamla jobb, jag är fan aldrig sjuk! aaaaldrig. men visst fan blir jag sjuk då. det blev värre så babe följde med mig till läkaren, dom suger! fick göra blodprov, koll med magen osv osv osv. sen säger dom att dom troooor det är en inflamation på tarmkörtlarna? jaha? vad är det? ingen stress berodde det på iaf. men ska knappra tabletter nu som tar bort smärtan i magen. kan ju tillägga att jag ser ut som en fet ko för tillfället, min mage står ut som en ballong och ser gravid ut! :p men har inte speciellt ont längre.

nu är hampe sjukt otolig och måååååste ha datorn! jag har ju faktiskt en tiding jag kan roa mig med. boys sucks! jag är lite arg på honom som glömde hörlurarna till datorn.. sen att jag glömde min plånbok i morse så vi fick köra rally hem, stackars hampes mamma, men vi hann med tåget? bigggg deal? haha. ;p bye!

tjugoandra oktober

jag hatar att plugga, jag vill kasta min engelska bok, dränka den i vatten, sätta eld på den, riva ut sida för sida, bita i den, gömma den, ge bort den, köra över den.. massa saker jag vill göra med den nu! är så trött i huvudet och utråkad, städar hellre? förstår ni då hur tråkigt det är? kan prata engelska och förstår folk som snackar. whyyy maaan? varför ska jag vara tvungen att läsa engelska b??? om jag blir godkänd i denna kursen ska jag fira ordentligt, ordagrant.. o r d e n t l i g t ! nu ska jag ta en cigg, dricka kaffe, röka en cigg till och be mamma massera mig. ha de najs!

tjugoandra oktober

jag är jävligt lyckligt lottad! jag har en underbar familj som stöttar och alltid finns där för mig, en underbar pojkvän som älskar mig även när jag har mina dåliga dagar och skriker för allt och beter mig som en idiot. att han står ut med mig ibland är ett under. jag vet om att hans finns där, alltid. snart flyttar vi ihop och det kan inte kännas bättre. ♥ och mina vänner, världens finaste! lyssnar och finns där. man förstår nog inte alltid hur bra man har det! och hur underbara människorna omkring en är. ni är bäst allihopa för att ni är ni.

tjugoandra oktober

sitter på jobb nu, vaknade 06.00 imorse? roligt en lördags morgon :) men jag hade hög feber igår när jag kom hem efter jobb så tvättade och deckade sen på soffan. mår bra idag? fattar inte varför jag har feber lite då och då? freaky. men är på sjukt bra humör idag och känner mig utvilad, ska mysa och plugga hemma hos mammsen idag. och imorgon åker jag hem till mitt hjärta. ♥

& denna helgen är sista helgen på mitt jobb? sjukt. slutar på torsdag. trivs som fisken i vattnet på mitt nya jobb, barnen är så söta och gulliga och personalen är snälla. dom verkar väldigt nöjda med mig då dom vill ha mig som fast vikarie och jag ska vara där varje dag hela november! :) wiiiieee. känns skönt att jag ska jobba med något jag älskar, är väldigt tramsig av mig och att då finns det inget bättre än att jobba med barn? dessa barnen har inte ens fyllt två år ännu så ni kan ju tänka er hur små pluttisar det är. nu gäller det bara att jag kommer in på skolan så jag kan utbilda mig till förskollärare, men det blir inga problem, känner det på mig. ;) nu ska jag rulla chokladbollar, cassi är så söt, hon har gjort allt till mig på jobb igår! tack. :)

cassi & jag för snart ett år sedan.

sjuttonde oktober

jag har länge sagt att 'åh vad roligt det ska bli att plugga', just nu tar jag tillbaka dom orden! jag fattar inte? hänger inte med? jag tyckte bättre om gymnasiet när man gick till skolan varje dag och kunde fråga sina lärare. nu pluggar jag på distans eftersom det inte går ihop med mitt jobb annars. men fan vad mycket ansvar det är? man ska typ veta själv vad man ska göra, och detta var min tredje lektion? fattar noll iaf. var på en morgon kurs idag, och från och med nu ska jag bara gå på kvällskurserna där det är samma lärare, min gamla lärare. och att man måste prata engelska hela tiden? haaaalloooo, jag kan inte alla ord, såna krångliga! hahaha. vilka problem jag har va? ;) nu har jag lite mer hum om vad jag ska göra iaf. blir inte enkelt!

sitter på jobb nu, fick nyss en bamse beställning! fan vad duktig jag är egentligen, sjukt snabbt gick de. tar ett break från jobb i två dagar iaf. & på torsdag när jag är tillbaka så är det bara EN VECKA kvar här??? har lite ont i magen faktiskt. åker till stockholm på fredag morgon med babe och myser, och när jag kommer tillbaka har jag ett nytt liv. bara sådär! haha. men jag är proffs på att stressa upp mig i onödan ;p allt kommer gå bra, håller tummarna att vi får en lägenhet snart!!! nu ska jag fortsätta jobba, kör till babe ikväll, skönt att somna bredvid honom. tycker jag förtjänar lite massage efter min hektiska dag ;)

vill åka utomlands, nuuuuu!

tolfte oktober

idag har jag gjort något jag inte gjort på flera år, jag besökte biblioteket! ;) lånade en bok till skolan, började igår och jag är i behov av lite skol matrial. tror ni dom hade böckerna? nej. att köpa allt kostar nästan 2000kr och dom pengarna har jag inte just nu, hehe. när jag kom till skolan igår, vem tror ni min lärare är? eh jo min förra lärare från gymnasiet som gav mig G, och därför måste jag plugga engelska B nu! haha, lite komiskt ;) hon var glad att få träffa mig iaf! detta kommer gå skit bra :) jobbet i malmö rullar på också, dom ringer och vill att jag ska jobba men dom får vänta tills jag jobbar klart mina sista dagar här i helsingborg.

& har ont i magen varje dag, jag tycker inte om förändringar som inte jag har full kontroll över. att börja skolan. sluta jobba på mitt jobb som jag gått till i tre år. flytta till en annan stad, i helsingborg är jag inte rädd för något, jag vet var allting ligger och var man ska gå och inte gå, alla genvägar. nu ska jag göra om allt, lära mig var allting finns och alla små genvägar. men det ska på samma sätt bli spännande, för när jag har fått kontroll om allting och det flyter på som en rutin då är de perfekt. och jag kan inte sluta tänka på att jag alltid kommer krypa ner under täcket om kvällarna tillsammans med mitt hjärta. :)


ta mig utomlands! sverige är för kallt och kallare blir de.

tionde oktober

nu är det 17 dagar kvar på mitt nuvarande jobb! shit pommes fritt vad konstigt det känns. har hängt här i tre år nu och att veta att jag aldrig mer komma vara här? sjukt! ;p men livet måste gå vidare, och jag vet att jag gör rätt! fan inte många som får den chansen som jag har fått. att få arbeta med det man vill plugga till, håll nu tummarna bara att jag kommer in på skolan nästa höst ;) fin lön får man då! haha. i lördags kom mina babes hem till mig + mitt hjärta. vi åt taco, drack vin och skrattade! blev en rolig kväll även om den inte slutade så bra för mig, haha! mådde sjukt dåligt. ;p jag är en klen jävel! slutar snart på jobb, ska hem och mysa då! har blivit medlem på en sida med maaaaassa lägenheter i malmö!!! ska ringa om dom imorgon, stora och fina och ligger i innerstan ;) me like! & liveeeet är underbart!

sjunde oktober

drar hem till min babe mallan & novisen efter jobb! ♥
imorgon ska jag mysa med hannah, mina vänner är guld värda!

sjunde oktober

duktigt irriterad idag! men hej, det är fredag! (& jag jobbar till 2030)

tredje oktober

sitter på jobb nu och rullar tummarna, tiden går sjukt långsamt! ;p idag börjar jag skolan!! är fan lite nervös. men är så glad att saker äntligen börjar komma igång. letar lägenhet i malmö som en idiot.. hoppas vi hittar något bra! :) åker till malmö ikväll, jobb står på listan och är tillbaka i helsingborg på fredag! så mycket som händer nu och jag är nervös hela tiden, hahaha.

& om tre veckor typ åker jag och baby till stockholm över en helg! :) fick det i present av honom! aw, världens bästa. vi ska titta på johan glans och company!!! lyxigt. bo på fint hotell i gamlastan och bara mysa runder. eh skansen står på min lista! ;) haha. nu ska jag fortsätta jobba, pussss.

första oktober

hellu :) .. sitter på jobb nu och pumpar musik! hela stan är ute idag känns det som så jag har haft fullerulle! ;p igår myste jag med släkten hemma hos min morbror och firade att lilla jacob har kommit till familjen. min morbror och hans fru har adopterat världens sötaste lilla pojke! :) sov hos mamma sen med syster, myste och lekte med lykke imorse. ikväll vet jag inte vad som händer? har bilen så får se ;)

& mitt nya liv har startat nu, jag har sagt upp mig från jobb, börjar plugga på måndag och flyttar till malmö så fort jag kan! detta kunde jag fan inte tro för ett år sedan! ;) haha. happy me!

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0