tjugofemte september

vaknade upp hemma hos mamma och juan på landet idag! fan vad mysigt. vill bo där (ibland!) haha. skönt att komma hem också. åkte och handla bullar och myste tillsammans, mamma försökte krama mig hela tiden eller klappa på mig för hon har läst att det är bra för människor som stressar inombords! haha, så jävla söt. dom körde mig till jobb och nu sitter jag här, vill verkligen hem nu! laga söndags middag och mysa. vill möblera om min lägenhet.. igen.. men orkar inte, för vill bara flytta därifrån. fattar inte varför egentligen, älskar min lägenhet, men känner bara åh jävla mög skit när jag lagar mat, köket är för litet! hahaha. andas.. håll ut.. andas! ;p ha världens mysigaste söndag, för det ska jag ha!

veronica maggio - satan i gatan

har inte tyckt om hennes musik speciellt innan,
men är lite smått kär nu tror jag. diggar henne som fan!

tjugofjärde september

lördag morgon! ;D & jag sitter på jobb. slutar runt tre idag, najs! ska mysa med lilla mammsen och pappa#2. :) blundade när jag lämnade min lägenhet i morse, hade panik igår med kläder så det resulterade i att allt ligger på golvet! haha. borde fan rensa bort skiten, får inte plats i min etta. flyttar gärna nu tack! :) NUUUU! och jag längtar till svensson svensson filmen kommer ut! 14 oktober, wiho. eh ska ju lätt gå på premiären! ;) hahaha. en film med familjen svensson svensson kan ju inte vara dålig. har sett serierna tusen gånger och kan replikerna utantill! sjukt störigt att se det tillsammans med mig! haha. om jag skulle resa mitt arsle och jobba lite? kanske? jaaaaa. ha de!

tjugotredje september

livet är jävligt underbart! ;D idag är det en sån jävla bra dag då man vet att nu kommer det bara bli bättre med tiden. allt rullar på som jag vill, det går lite sakta, but whatever det går framåt i allafall! ikväll har jag inte bestämt mig ännu för om jag ska åka till mammsen, ut och dricka drinkar eller mysa hemma? beslutsångest! haha. jobbar till 2030, inget vi hurrar för när det är fredag men vadådå, ledig på tisdag, det är något man hurrar för däremot ;) jag och hampe har ett halvår då! ett halvår??? hallå.. tiden har gått sjukt snabbt. fjärilarna i magen finns fortfarande kvar, och oftast beter vi oss som nykära, på ett sånt där tramsigt sätt ni vet! haha. ska starta sex and the city nu och sooofta.



när vi var i venedig. ♥

nittonde september

igår städade jag äntligen hemma och fixade! ;) duktig jag är. gick och fikade med mina babes efteråt, semir åker hem till stockholm idag, det gillar inte vi andra! vill ha han heeeeemma. tog bilen och brumade till hampe sen, sov där inatt. mys! men tillbringade min kväll på akuten, han hade svårt att andas och det blev fan bara värre så hela familjen burrade in sig i bilen och körde mot sjukhuset i malmö. trevligt! nu har man varit där också! ;p haha. han fick veta att han hade astma :/ kul. medicin fixat, check! uppe med tuppen imorse och jaaaaa. :D där satt den. jag har en jävligt bra dag idag! alla tummar upp för mig. och e ciggaretten jag köpte fungarar faktiskt, har rökt sjukt lite. inte en ända cigg idag och så ska jag fan fortsätta. synd bara att jag inte har motivationen till att sluta, vill egentligen inte men måste typ.. haha. jobbet kallar, tja tja.

fuck you' oh here we go.

sjuttonde september

har inte gått upp ur sängen ännu, jag har sagt detta i säkert en vecka nu men jag måste städa, få en förändring, möblera om!!! tycker inte om när det ser likadant ut hemma. längtar tills jag flyttar som en idiot nu! om det finns en snäll själ där ute så fixa en lägenhet i innerstan i malmö ;) hade gjort mig lycklig. ska snart gå till jobbet, yeey! slutar halv åtta så får se vad som händer. dessa veckorna framöver är spännande! och jag gillar det. brukar inte gilla förändringar men när det är till något bättre så är det positivt! duschen kallar nu och vill jag blir människa! haha.  

femtonde september

har varit rökfri hela dagen så slog till på stort nu och beställde hem dessa
e-cigaretter! hoppas dom hjälper mig med min sociala-nödvändiga-telefon-cigg, haha.
måste verkligen sluta röka, fan vad dyrt det är! & jag måste bara sluta!

trettonde september

sitter och väntar på att mallan och novisen hämtar upp mig. ska färga hennes hår och busa med novis! :) tar tåget till babe ikväll, färdig och redo med allting nu! tänkte träffa min syster imorgon också! äntligen är den fisen hemma, brun och fin! håll tummarna för mig, jag förtjänar det! ;) haha. pusssss.

 &  här är lite bilder sen i lördags.


jag & jeeesper.


marielle & konne. happy faces!


nisse, babe & victor.


fylle puss? haha.


bakade kanelbullar, pizzabullar och vaniljbullar på söndagen. :)

tolfte september

är så sjukt glad idag! ;D har fått bra besked. är på jobb nu, babe och jag körde hit, skönt att slippa tåget. han väntar hemma nu så vill bara att klockan ska ticka fortare. har haft en sjukt najs helg i malmö! myste, bakade, festade och allt som tillhör en ledighet ;) längtar redan tills nästa lediga helg haha, ska unna mig det oftare. ikväll blir det nog hemma kväll, jobbar till 2030 och börjar 1030 imorgon. & föresten, jag saknar min syster!!! hon är utomlands och jag tror hon och patrik kommer hem ikväll! wihoo.

min fina fina syster. ♥

åttonde september

idag har jag fått världens bästa besked på evigheter!
och jag har nog inte varit gladare på lääääänge. tummen upp! wiho.
någon som har en lägenhet i malmö som vill byta mot min föresten? ;)

åttonde september

jag har inte dragit upp mina persiener eller slängt bort mitt täckte. ligger fortfarande och myser! vill verkligen inte gå till jobbet idag, men vem känner inte så när man ligger nerbäddad? ;) mitt hjärta kommer hit sent ikväll och det ska bli så skönt att äntligen slippa sova ensam. min sista arbetsdag imorgon sen är jag ledig en helg! ska bli så jävla skönt! :) annars händer det inget speciellt? åt middag hos pappa och agneta igår, godaste maten på evigheter och efterätten var så god så snodde med mig hem. & imorgon äter jag middag hos babe och hans familj. ibland lever jag lite lyx! ;) duschen kallar! adjökens.

sjätte september

idag är jag på ett strålande humör! ;D vaknade av mig själv imorse, tog hand om mig själv och sen ut på stan! jag måste vara snygg till på lördag och det betyder att jag måste handla en ny klänning! träffa beccan och emelie som hjälpte mig och hittade en riktigt snygg klänning. ska bara se vad min pojkvän tycker ;) fikade sen två gånger och nu är jag på jobbet! :) ikväll sover jag nog över hos beccan för hon är ensam med den lilla bebben i magen. när man ser hennes kula längtar jag nästan tills jag får barn?! hahaha. sjuk jag är! nu ska jag dricka min pulver påse.. bantar igen.. haha! och röker som en idiot. jag som skulle sluta! men man kan inte göra allt samtidigt ;) smek hej!

femte augusti

slutade tidigt på jobb idag, sjukt skönt att gå hem och softa. :) håller på att tvätta för fullt nu, finns nog inget tråkigare än att tvätta. synd man inte är miljonär så man kunde slänga kläderna så fort dom var smutsiga och köpa nya. fast är sugen på en klänning till helgen? but.. vill inte slösa mina pengar! min käre pojkvän vill att jag börjar bli lite ekonomisk och tänker framåt och sparar mina jävla pengar istället för att slösa bort dom på onödiga saker! hahaha. typiskt mig, men tyvärr inte mitt fel, prylarna som vill ha mig som ägare! ;) och jag har svårt för att säga nej! jobb imorgon och sen inga planer? whaaat. ciaaaaao.

tredje september

sitter på jobb nu, en lördag! ;p haha, som vanligt. blev en lugn hemma kväll igår och idag ska jag på kalas för babes söta mamma fyller år :) konne fyller också år men blir nog ingen fest för mig och hampe. jobb imorgon också! men nästa helg så jävlar ;D då blir det köpenhamn för hela slanten med ett glatt gäng. länge sedan jag var ute och dansade! har fan ingenting i garderoben heller.. får leta fram något! måste färga mitt hår också kom jag på, helst idag, en jävla utväxt man har! haha. ha världens bästa lördag!

.

männen upptäckte elden,
men kvinnan uppfann hur man leker med den.

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0