tjugonionde april

rip min lilla prinsessa ..  †

nicki minaj



tjugosjätte april

good morning! .. klockan är ganska mycket men sover i evigheter nu, satt uppe hela natten igår. hatar att gå och lägga mig eftersom jag fåt hostanfall då! haha, sjukt. tvingar mig att vara vaken. har inte varit på jobbet sen förra torsdagen. saknar dom små pluttisarna. :) fan vad barn kan glädja en, helt sjukt. pappa sa att det säkert är 10dagars feber jag har. men vem fan har feber i 10 dagar?? kill me. malin och hannah är också sjuka! lite roligt att vi tre är sjuka samtidigt, synd vi inte bor nära varandra. isåfall hade vi kunnat myst ner oss i soffan och tittat på film tillsammans! ♥ men krya på er babes.

& nu har jag varit jätte duktig! jag har betalt hyran, för båda lägenheterna. gjort en adressändring till malmö. städat och rensat bland alla våra räkningar. sagt upp min el i förra lägeneheten. och ringt viktiga samtal. tänkte diska nu och laga någon god frukost. funderar på att aktivera min kropp för att se om febern kommer tillbaka, helt sjukt är det - igår hade jag inte feber på hela dagen så tänkte gå till jobbet idag. på eftermiddagen gick jag ut och storhandla med hampe och hans mamma. mår dåligt i affären men tror det är för att jag är trött, suttit inne sen i fredags?! men när jag kom hem så var febern tillbaka. så fort jag går ut och gör något så kommer febern? om den inte är borta tills på måndag skulle jag gå till doktorn befallde min mamma! haha. hon är söt .. ska försöka hinna med lite till nu, lust med att fotoalbum?      


denna kör jag på i mallorca'

.

du ska inte vara rädd för mig när jag skriker,
utan det är när jag är tyst som du ska oroa dig.

tjugofjärde april

jag är sugen på glass! något kallt. jag är sugen på min pojkväns humor, han borde fan komma hem och ta hand om mig. jag blir sjuuuukt gnällig när jag är sjuk. värre än en kille typ! but, i know it. jag erkänner det iaf. vill ha någon som underhåller mig, väljer film till mig, lagar mat och pussar mig i pannan. nu kommer pradasket inte hem förren 9 typ? fun. funderar på att ta en promenad, men varje gång jag gått ut eller gjort något aktivt så har min feber höjts igen. TIPS PÅ VAD MAN GÖR I HEMMET? (förutom tråkiga saker..) saknar mina vänner idag.. och min familj! åh vad blödig jag är, haha. skrattar åt mig själv nu. ska skärpa mig nu och göra något nyttigt. hm, kolla på bridget jones och äta potatis sallad direkt ur burken. PUSS!

tjugotredje april

jävla ap mög!!! mådde som en liten pärla nu på kvällen, hade bästa samtal med mina vänner och så poff när hampe kom innanför dörren så mådde jag dåligt igen. febern är tillbaka! är det han som gör mig sjuk? man börjar undra. vilket sjukdoms trams jag har för tillfället.. men om man skulle se en film till nu för omväxlinghetens skull? ;) skickade mitt hjärta till affären så han kunde handla host medicin till mig. hoppas på något gott också. massage. glass. massa pussar. pill i håret. klapp på pannan!


jag älskar dig mitt ♥

tjugotredje april

kom precis hem från mötet. folket tyckte jag såg blek och förjävlig ut, typ? så fort jag kom dit kände jag mig dålig igen. hemma känner jag mig frisk, har ingen att jämföra med. (förutom hampe som är en fisk..) får se hur jag mår imorgon, skulle bara höra av mig på morgonen. sjukt att jag får dåligt samvete när jag är sjuk! berättade för dom om det idag, fick reaktioner som 'men DU är sjuk, stanna hemma!' 'skit i oss, vi klarar oss, din hälsa är viktigare' 'vila nu upp dig imorgon så du kommer tillbaka frisk och glad som alltid' 'söta lilla du, man ska inte jobba om man inte mår bra' .. dom är så söta! ska krypa ner under täcket nu och titta på film, inget städande, inget dansande eller diskande. soooooooooooova is the shit!

.

& DU har förstört min förmåga att tänka egocentriskt i vissa lägen.
karma is a bitch, och jag hoppas du har det jävligt nu. (jag vet att du har det..)
måste tillägga att jag älskar människorna omkring mig, dom bryr sig. på riktigt!

tjugotredje april

imorgon ska jag fan gå till jobbet! .. jag får panik av att sitta hemma, har storstädat badrummet, köket, storarummet & sovrummet. tvättat fönsterna och haft mig! är jag normal? haha. borde ligga nertryckt i soffan, men om jag ser en ända jävla film till så spyr jag. har börjat få fyrkantiga ögon! ;p är möte på jobb ikväll och är sugen på att gå dit faktiskt, mysis utan smink? how cares .. har lust att sola imorgon efter jobb, kan fan inte komma ner till mallorca och vara vitast på stranden. BIG no! ska slänga mig i duschen nu så jag ser lite fräsh ut senare. 'inbillar man sig att man är frisk, så är man det!'


ge mig sommar nuuuuu! :)

tjugoandra april

jag har nog världens bästa pappa! ♥ eftersom jag är sjuk och inte kunde åka till helsingborg i helgen så körde han ner till malmö idag bara för att lämna min dator som varit på lagning i evigheter! fick även en massa tidningar så jag har något att göra. :) snacka om bästa! är förbannad för att jag är sjuk, denna helgen skulle jag träffa mina vänner och sova hos min syster! istället har jag legat som en invalid på soffan och tittat på typ 20 filmer!! får nog vara hemma från jobb imorgon också. :/ sjukt tråkigt! har ingenting att göra ju. men i fredags kom jonte och rebecca hit och hängde med oss. vi hyrde tre filmer och masssssa godis! roliga jag deckade direkt i soffan och sov typ hela kvällen? haha. ;p & nu måste jag fortsätta ute i köket, jag och älskling lagar fläskfile i ugn med potatisgratäng! detta låter sjukt men jag ville fan spela bingolotto ikväll hahahaha fick sånt konstigt sug av det! är jag dum i huet typ? ;p ha deeee.



happy birthday to me'


söta lykke tog en paus mitt i kalaset. ♥


min fina familj! bästaste bästaaaa.


bästa patte & syster. ♥


dom fina smörgåstårtorna vi gjorde! ;D riktigt lyckat.

tolfte april

snacka om blogg torka? .. har haft fullt upp och inte pallat sitta vid datorn typ. blir lika arg varje gång, älskar att gå tillbaka något år senare och läsa om saker som var då. detta är ju ändå en slags dagbok! anyway, jag har fyllt år, 23 stora år! ;) fan man börjar bli vuxen nu, eller ja det är bara en siffra, känner mig inte speciellt vuxen. firade min födelsedag på en 50 årsfest! sjukt jävla roligt hade vi. träffade störts sköna människor. trodde faktiskt inte en sån fest kunde bli livad .. helt sjukt! veckan efter var seg, kände mig sjuk i tre dagar haha! ;p hade sen påsk ledigt, naaajs! på fredagen var vi på wallmans salonger! så jävla roligt. :D min mormor är nog världens sötaste. och tack till mamma och juan som bjöd på hela kalaset! ♥ på lördag var det påskmiddag/kalas, hela min jävla släkt fyller år nu! blev massa mat så tills slut deckade vi på soffan allihopa framför en film. var hemma mitt i natten! sen på söndagen kom mina fina vänner och hälsade på, beccan, anders & lilla theo och sen malin och lilla novisen. mysigt! hampe var inte riktigt van vid att ha barn i lägenheten, haha! lika bra att lära honom i tid ;) vill fan inte vara barnlös heeeeela livet. han ville nog känna sig ung så på kvällen ville han absolut ut och festa, något vi gjorde på etage! har fan inte haft så roligt ute på evigheter, inte för att jag går ut så ofta längre men ändå! haha. en helt perfekt kväll och när vi vaknade dagen efter skrattade vi så vi höll på att dö .. sjukt bra påsk! tummarna upp för det. & nu på lördag ska vi ha kalas för lilla mig. :) har aldrig fixat ett kalas för mig tidigare så ska bli spännande och se hur det går .. nu börjar snart revange på 3an! ;)


theo & nova. ♥    två favoriter.

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0