2013-12-30

Nu är det bara 22 dagar kvar tills den lille är beräknad, det får gärna gå fort nu för nätterna har börjat bli jobbiga och har en halsbränna från helvetet! Har varit och handlat lite idag, annars bara legat i sängen och tittat på serier och film. Tänkte göra en ansiktsmask nu och försöka bli människa men är så jävla trött! Är riktigt butter idag, tur jag är ensam hemma så det inte går ut över någon annan haha! ;p imorgon är det nyårsafton? Whaaaat? Känner verkligen inte för att klä upp mig. Ska se ett avsnitt av skilda världar till nu. :)





Ett röstmeddelade!

Handlade denna.. ko.. eller vad det är med vingar till Kian i julklapp. Ville absolut ha en likadan till min pluttis så körde dit idag igen och handla en. ;D Till saken, när jag var där första gången så hade jag mobilen på ljudlös och såg sen att jag hade ett röstmeddelade, började lyssna och slutar med att jag står och gråter på parkeringen. Hampe och hans syster förstod inte riktigt men det var Ida och barnen från jobb som ringde för att säga "hej Petra" och jag med mina hormoner klarar inte sånt hahaha dom är för söta! Måste åka och hälsa på så fort jag kan. :) 



.

So much love 



Kusin-kärlek.

Alicia klappar på lillkusinen. <3


Mys dejt.

Var hemma hos Malin för någon vecka sen med min syster, Alicia och Jennsan. Mysigt-som-fan! Sånt borde göras oftare. <3




2013-12-27

Har haft en super mysig jul, vill inte att den redan ska vara slut. Längtar redan tills nästa, då har vi vårt hjärta med oss också! Då är han nästan 1 år. Men vill inte att tiden dit ska gå fort, ska försöka stanna och njuta av tiden i nuet som alla säger och inte längta framåt. :) idag är det bara 25 dagar kvar! What? Kan inte förstå det, att om max 39 dagar har vi vår prins hos oss (om jag går över tiden). <3 kändes idag att man är gravid, har ändå haft en hyfsat bra gradivitet. Inte kännt det speciellt tungt tidigare men nu bara den senaste veckan är det mycket mycket tyngre! Kan inte gå för långt utan måste sätta mig ner och pausa. Kan inte hoppa och flänga som förr, och vaknar varannan timme om natten typ för ligger inte bekvämt osv. Men kan fortfarande ligga på rygg och har inte haft något problem med ryggen alls, hoppas det fortsätter så, man kan ju alltid hoppas. ;) har varit ute och shoppat med Hampe idag, fick pengar av honom som jag kunna skämma bort mig med men tycker det är mycket roligare att handla till den lilla plus heminredning så fick bli lite sånt. Var sten död efter 4 affärer så chilla en stund innan vi stack till entre och titta på bio. Blev en liten sista dejt nu innan vi blir föräldrar på riktigt, sen kom vi på att vi har 2 år och 9 månader idag! High five till oss! ;) wihoooo.

Annars så har julen blivit över lyckad! Firade hemma hos mamma med hela familj och släkten. Fast Hampe var med sin familj så vi firade lite på morgonen med mysfrukost i soffan framför en julfilm. <3 maten hos mamma var den bästa jag ätit på länge! Och hela stämningen var på topp, kolla på Kalle anka, öppna julklappar och myste framför öppna brasan. :) fick hur mycket julklappar som helst? Jag är vuxen nu men blir bortskämd av min fina familj. Blev så glad för allt! Fick mycket saker till vår lilla prins, det bästa till honom var en säng, troll bedside crib som vi fick av min syster och hennes sambo. Snyfta och börja typ gråta när jag öppna mina julklappar, haha måste vara hormonerna för jag brukar reta min mamma och syster som blir rörda och gråter lätt. ;p haha! Sov sen över hos mamma på julafton och åkte hem dagen därpå. Tack för den mysigaste julen på länge min fina fina familj. 

Nu ska jag gå ut en sista runda med min vovve innan vi kryper ner i sängen och sover. Jonte var här och kidnappade Hampe innan, tyckte han kunde roa sig lite eftersom han blivit en innesittare med mig, haha. God natt! <3

Fina mormor och Alicia på julafton. <3

I love christmas!

2 dagar kvar..



LOVE

Tänk att man kan älska någon så mycket som man inte ens har träffat ännu. <3 mamma och pappa längtar efter dig!

Julgalan 2013

Igår körde jag till Helsingborg för att gå på julgalan på arenan med min fina familj. Mamma hade bjudit mig, min syster, mormor och min morbrors fru. Det var riktigt roligt att få fixa sig lite extra, händer inte allt för ofta nu för tiden. ;) haha! Kändes lite lyxigt. Det var hur mycket folk som helst, vi satt i Guldbågen och buffén var super god! Det är något speciellt med julmat. :) efteråt startade showen, hade super bra platser nära scenen och både jag och Sara fick rysningar när Darin startar upp allt! Hahaha. Vad hände där liksom? Darin? han har aldrig varit speciell innan? Haha. ;p snygga Agnes var där också och bästaste Timbuktu. Det var sånt jävla ös där inne. Folk stod och dansa på borden, mina fötter var som två ballonger så jag fick sitta ner barfota typ haha. Men jag kände hur han dansa med där inne i magen, han kände stämning. ;)

Darin startade upp showen 

Snygge Agnes 

Robin och Gina var presentatörerna

Timbuktu var bästaaaaaste

Tack mamma för en super bra kväll! <3


2013-12-14

Tja! .. har gått på semester nu! Och sen i januari går jag på mamma ledighet vilket innebär att jag nu inte kommer jobba på över 1 år! Det kommer bli super mysigt att vara hemma och bara få vara den bästa mamman jag kan till vår skrutt. Många på mitt jobb som undrat vad jag ska göra mina sista 5 veckor innan han kommer (38 dagar!?!?) för dom vet hur jag kan bli när jag inte har något att göra. Men jag har massor att göra! Det är jul nu och det är massor som ska fixas och sen bara umgås med familj och vänner. Och jag ska vila! Som aldrig förr! ;) tiden kommer gå super fort. Det kändes inte speciellt konstigt igår när jag gick hem från jobb, fatta nog inte själv att jag inte kommer tillbaka. Men när mina fina barn (ja, jag kallar dom för mina!! Haha) krama mig och sa att dom kommer sakna mig och att jag ska komma och hälsa på med min bebis så fick jag hålla mig för att inte börja gråta! Kommer sakna mest allt roligt dom säger och gör, eller när dom ser en och springer aaaaallt vad dom kan till en bara för att få säga hej och kramas. Kan ju vara mina hormoner som gör mig så känslig också, haha. ;) nu ska jag äta frulle och titta på en film, min hals är helt svullen och har typ ingen röst kvar? Så idag ska jag göra ingenting alls!



2013-12-10

Idag försöker jag vara riktigt huslig så därför bakar jag! Åkte och handla med baby och kände mig så nöjd som hitta allting snabbt. ;) nu sitter jag här och snuttar på glöggen medan jag är inne på min andra omgång, brände förra skiten! Försöker göra knäck. Hur bränner man knäck?!?! Jag rörde och fixa hela tiden! Haha. Men ger mig inte, ska fan lyckas och dom ska bli goda. Ska baka massa annat också inför fredag då det är sista dagen på jobbet, så har lovat att bjuda på något gott! Har sagt att det är på deras egen risk. ;) vill göra ett pepparkakshus också men vill knappt tänka på hur det ska gå.. haha! På fredag är det även julbord med min familj, eller ja det är tjejkväll så inga killar får följa med. ;) ska till arenan i Helsingborg och äta och se julshowen. Bra avslut på en fredag tycker jag :) nej nu måste jag röra i knäcken igen så jag inte bränner den igen! ;p haha. 



2013-12-04

Nu har jag legat sjuk sen i söndags, nu får det fan vara nog! Har tryckt i mig tabletter och vilat hela veckan så nu är febern borta! High five! Imorgon ska jag till jobbet. :) nu är det bara 7 arbetsdagar kvar innan jag går på semester och sen mamma ledighet! Sjuuuukt. Idag har jag mer energi så har pysslat och fixat, Alicia har kalas på söndag så måste bli klar tills dess. ;) vet inte var min pyssliga sida kommer ifrån? Har aldrig haft den förut, haha. Har tänt en massa ljus, varmt upp glögg och har ensam hemma på tvn. Nu ska jag slå in julklappar! Lillen sparkar i magen för fullt nu! Jag älskar det och jag älskar dagar som denna. Mysfaktor till max! :) 


Går in i vecka 34 idag! Nu är det verkligen inte långt kvar. Var på ultraljud i måndags, känslan av att få se sin lilla älskling är magisk! <3 Man blir helt tårögd! Allt ser bra ut och han följer kurvan :) fick även en bild i 3D, det kändes konstigt! Nu har jag typ ett ansikte på honom, känns helt overkligt och jag längtar så jag snart blir tokig! :) hon som gjorde ultraljudet var jätte gullig! 

1 år!

Hipp hipp hurra för världens finaste lilla tjej Alicia som fyller 1 år idag! <3 tänk att tiden gått så fort, du kommer alltid vara en liten prinsessa i mina ögon.

Mosters ögonsten!  

2013-12-02

Jag älskar dig lilla sessan! Mosters fina skatt. Snart har vi en till liten i familjen, längtar tills jag får se er tillsammans! Mina allra finaste! Tänk så roligt vi ska ha tillsammans. <3 

Alicia, jag och vår prins i magen! 

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0