2013-11-28

Det börjar fan bli tungt nu! Läste igår att vår prins väger ca 2 kilo nu, alltså två mjölkpaket? Hur fan får han plats undrar jag? Är det inte jävligt trångt? Ibland glömmer jag bort att jag är gravid för magen är inte "i vägen" ännu, haha. Fredag imorgon, vilket betyder mys! Jag och babe ska höja julstämningen hemma och julpynta och äta lite "julmat" haha får se om vi lyckas. Jag är så sjukt sugen på grönkål och skinka!! Haha. Vill handla julgran imorgon också men det fick vänta lite, vill gärna ha julgranen till i slutet av januari också haha vill ha julkänsla ända tills jag åker in på förlossningen. ;) nu är jag snart hemma, sitter på bussen nu. Hatar bussar, alltid sena i Malmö på grund av vägarbete. :@ alltid något att bygga. Ska ut en runda med Ludde och sen ta tag i min to-do-lista som Malin sa var bra att ha, när man är färdig med den så förtjänar man sig något ;) ska bli klar med den fort men jävlar vad många samtal jag måste ringa och fixa med. Det som suger med att vara vuxen! Haha. 


54 dagar kvar idag. <3


2013-11-23

Jag har upptäckt swefilmer! Hallelulja. Holly makarony. Thank god. Idag har jag tittat på film efter film, fick panik ett tag och börja städa och vika tvätt men Hampe påminde mig att jag ska vila så nu ligger jag i soffan med Ludde och myser. Har precis ätit en topp middag! ;) min babe kommer hem om en halvtimme och då blir det Camilla Läckberg filmerna! Hur kan jag ha missat att dom kommit ut?!




2013-11-22

Är det redan fredag? Var har denna veckan tagit vägen? Känns som det precis var måndag, vet inte om det beror på att jag jobbar mindre nu? Men skönt är det. Känns helt underbart att kunna sova på morgonen när man varit vaken mitt i natten flera gånger, och att kunna gå och vila på eftermiddagen. :) från och med måndag så är jag på en annan avdelning, ska täcka upp där mina sista tre veckor. Ungarna på min avdelning förstod nog inte riktigt när jag berättade det för dom utan på måndag kommer dom fråga varför jag inte är hos dom! Hahaha. Fan vad jag kommer sakna dom när jag ska vara hemma. Har gjort en deal med dom att jag ska få massa kramar när jag kommer och hälsar på. ;) har precis tvättat och städat här hemma, ska ha kräftskiva nu! Haha. Har lagrat upp med ett helt förråd i frysen så det räcker hela vintern. ;) happy friday! 



2013-11-21

Ligger fortfarande kvar i sängen, funderar på vad jag ska äta till frukost? Är sugen på bacon men orkar inte gå och handla. ;p Hampe är ute på en långrunda med Ludde. Imorse när vi vakna så kändes det som julafton! Haha. Det är inte ofta vi kan ligga kvar och kramas i sängen då någon alltid ska jobba. :( Men idag jobbar jag 13-17, sen förra fredagen jobbar jag bara 50% för att varva ner med bebben. Vårt lilla hjärta, känns helt sjukt nu när det inte är lång tid kvar. Idag låg vi och prata om vad vi ska bli kallade, Hampe valde mellan pappa, kungen eller legenden? Haha jag dör lite. Vilka föräldrar vi kommer bli ;) världens bästa team! Nu ska jag kravla mig ur sängen och göra varmchoklad. 



2013-11-17

Idag ska vi träffa hela stora släkten! Sjukt länge sen vi sågs allihopa, minns typ inte? Måste varit i somras. Ska iaf ha gåsmiddag idag, jävligt bra tradition enligt mig då det är så gott. ;) hoppas bara den lilla är beredd på detta och gjort mycket plats i magen så jag får plats med all gås och sås. :) denna helgen har varit super najs, i fredags hade Hampe folk hemma som kolla fotbollen och drack. Kände piken och körde hem till Therese och hängde, blev pizza och mycket skratt. Haha! Väckte Hampe tidigt på lördagen och sa att klockan var 12, haha. Ville ut och kolla julklappar. Blev en massa till lilla hjärtat Alicia, vi hitta allt vi ville ha. High five! ;D sen åkte vi hem och myste, jag var lite sympati bakis med Hampe. Jag tror sånt smittar! Haha. Nu ska jag göra mig i ordning, hitta några kläder som passar. 

Fina mormor och Alicia.

2013-11-09

Min halsbränna är borta! Så himla skönt. Hoppas nu bara att den stannar borta också. Jag och lillkillen är ett rätt bra team. ;) när jag tänker på att han snart är här så får jag ett fånigt leende på läpparna, små skrattar och blir helt lycklig i hela kroppen. Satt fan och små snyfta på bussen hem förra veckan för jag lyssna på en låt jag tyckte var fin! Haha. Dessa hormoner är inte att leka med. Gråter för dom mest tramsiga saker! Som att Anna bok i körslaget sa att hon skulle rida (minns inte exakt) men då börjar jag gråta och Hampe tittar på mig som att jag är dum i huvudet? Hahaha. Tyckte det var fint! Men ibland kan jag också bli livrädd, tänk så gör man fel eller blir en sån förälder man själv avskydde som barn. Fast tror vi kommer bli super föräldrar, mycket trams, flams och lek! ;p Hampe är helt underbar och jag är så glad att det är just han och jag som ska ha en knodd. High five till oss! <3 .. Ikväll ska vi fira Hampes lillasysters kille som fyller år med att gå ut och äta. Finns sushi där och jag ska trycka i mig! Fast längtar tills jag kan äta sushi med lax, ska fira med det när jag kommer hem från bb ;) haha. Det regnar ute nu, ska mysa ner mig framför en film tills babe kommer hem.  

73 dagar kvar. <3

Happines




2013-11-08

Hade planerat att skämma bort Hampe lite idag och laga middag (något jag sällan gör då han står för matlagning och jag för städning), potatisgratäng, lövbiff och kantarellsås men det hela slutar med att vi tillbringar vårt fredagsmys med Jonte och hemkörd pizza. Skicka precis iväg dom med Ludde för att ta ut pengar och handla något mot min förbannade halsbränna! Gör så in i helvetes ont. Hela denna veckan har varit skit! Mycket gråt och gnäll då jag haft ont. Men nu ser jag positivt! Nästa vecka börjar vi om, jag har gjort en deal med lillkillen i magen att om han är snäll mot mig så ska jag vara extra snäll och sjunga mindre. ;) nu ska jag mysa i sängen framför idol och vänta på dunder medicin! 

Detta yankee candle ljus är ett måste hemma hos oss! Är galen i julen och har redan satt upp en liiiiiiiten julgran och massa kanel ljus. I love christmas!

2012-11-07

Ligger fortfarande kvar i sängen, det regnar ute så det gör ingenting! I natt har jag fått sova, känns underbart! Bara varit uppe två gånger. Han sparkar för fullt nu, en pik att jag ska göra frulle? Haha. Önskar jag hade en kyl bredvid sängen. Johanna kommer sen och lånar Ludde ett tag, underbart för mig då han tycker jag är skit tråkig att gå ut med som inte kan leka eller gå fort. Mitt lilla hjärta, han har blivit så mysig. Han brukar inte gilla att ligga hos en någon längre tid men nu kryper han närmare så man kan klia på honom! :) idag ska jag inte göra någonting förutom att vila, ska iväg en runda till jobb ikväll på brandutbildning så måste ha ork då. 

2013-11-07

Vi längtar efter dig! 


2013-11-06

Idag går vi in i vecka 30. <3


Dålig sändningstid..

Varför är det aldrig något bra på tv mitt i natten? Mest sändningsuppehåll på viasat kanalerna. Kan inte sova då det gör ont i magen, vaaaarför. Igår kändes det bra igen efter att ha vilat lite, svårt att beskriva känslan för det är något jag aldrig haft förut. Barnmorskan gissar på en massa så ska få träffa en läkare nästa vecka. Är mest orolig för min lilla prins men dom säger att det inte ska vara något problem med honom. Får väl gissa på att dom har rätt! Dom är ju ändå kunniga inom sitt område. ;) smyger omkring i lägenheten då jag inte vill väcka Hampe och Ludde, tänkte göra varm choklad nu och ta en apelsin. Starta en Disney film och hoppas på att jag somnar! :) god natt! 





Vecka 29


Mina två fina hjärtan. <3

2013-11-05

Ligger i soffan och tittar på Johan Falk filmerna. Har varit hemma från jobbet både igår och idag, ska dit imorgon. Den lilla knodden i magen bråkar lite men efter att ha vilat så känns det bättre, han sparkar för fullt nu! Hela tiden. Magen är hård som en sten och man kan känna vårt hjärta, men vet inte skillnad på rumpan eller huvudet haha. Går in i vecka 30 imorgon, det är bara 10 veckor kvar sen. What? Hur gick det så fort? Känns som igår vi såg att vi plussat. Det var en sjuk känsla, minns att vi var ute och gick i över en timme med Ludde och bara pratade. Vi fattade inte riktigt att det var sant, vi skrattade, att vi skulle bli föräldrar! Det är fan något stort. Nu är snart vår lilla prins här! Allt i hans rum är typ klart, alla bas möbler finns nu. :) nu ska jag mysa med Ludde och se en film till, är så uttråkad! 


Samma kväll som vi fick veta att vi skulle bli föräldrar. <3

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0