2014-02-28

Vi har haft den mysigaste morgonen på länge! Eller den börja med att Vincent kräktes efter att tryckt i sig för mycket mat, men han var super glad och gjorde sina glada ljud och log! Haha. Vi tog en lång promenad med Ludde, klockan var bara 07 så det var helt tyst ute. Vi gick till ängen och sprang och lekte. :) efteråt handla vi ostfrallor, slängde i en maskin tvätt och la oss sedan i sängen igen och myste. Vincent ligger på mig och sover nu och det regnar ute! Älskar såna här dagar! Kan inte bli mysigare. Hampe slutar tidigt idag så vi ska köra till hans föräldrar och ta en lång promenad till åkern, sen middag och spel där! :) denna helgen ska jag inte göra nåååågot. Varje helg har vi haft något planerat så denna ska vi bara mysa hemma under täcket. <3






2014-02-22

Nu är vi ute på äventyr, jag är cheerleader och Vincent är maskot. 
Fast vår maskot sover sig igenom spelet! Men tur för han med sig, 8-3 till oss! ;) 







2014-02-21

Förstår inte vad all energi kommer ifrån? Sover betydligt mindre nu än vad jag gjort på 25 år och ändå känner jag mig pigg? Vincent och jag var uppe halva natten och lekte, träna och åt frulle. Till sist decka han så då smög jag in i sovrummet och somna jag med. 05.30 vakna han igen och kände sig pigg! Haha, what? Bara att gå upp :) men konstigt nog så är man inte trött? Vi gick och la oss igen vid 08 och sov två timmar. Mysigaste som finns att somna med honom intill sig, min lilla bebo! <3 har stor städat hemma idag, lagat pulled pork i fleeeera timmar och nu rensa jag garderoben precis. Vincent har somnat i sin vagn och Hampe och Jonte spelar FIFA. Rätt mysig fredag iaf! ;) älskar när det är fint hemma, slappnar av på ett helt annat sätt då! Haha. Speciellt nu när man bara går hemma, då ser man skiten varje dag. 

Imorgon ska vi iväg en massa vänner, ska spela innebandy på oseriös nivå! Jag och Vincent ska hänga med och heja på Hampes lag! ;) blir inget spelande för oss även om hälften som ska vara med aldrig hållt en klubba i handen! Haha. Efteråt ska vi köra hem till Jonte, stannar där ett tag innan vi kör hem och myser, dom andra ska ut och festa. Tänk sen när man själv ska gå ut, kommer klara någon timme men sen kommer jag sakna hem till vincent säkert! Haha. Nu vaknar nog snart vårt lilla hjärta, får se när han känner för att somna om igen! ;) 

Homies

Träningspass. ;) 




2014-02-19

Idag blir Vincent 5 veckor och 4 dagar! Dagarna går så snabbt så njuter av varje dag med honom! Igår åkte vi buss för första gången, jag var skit nervös och planerade upp allt i huvudet. Men han somna mysigt i sin vagn utanför lägenheten och sov hela resan, vi kom både på och av bussen utan problem! ;) det var ju inte så farligt! Haha. Vi åkte till BVC och nu väger han 5620 gram och är 56,5 cm lång! Vår stora kille! :) vi hade även ett mammasamtal, kände mig löjligt positiv till allt men jag är glad dagligen och ingenting är jätteeee jobbigt så jag vill dra håret av mig. Man har lärt sig lillkillen nu. ;) sen åkte vi hem och gick en långrunda med Ludde, älskar att våren är på väg! Massa sol och islatte så mår man bra! Haha. Klockan 18 la jag mig för att vila på sängen medans Hampe lekte med Vincent. 5 timmar senare kommer dom in och pussar på mig, då har dom varit ute på en långpromenad och skulle nu sova. What? Vilken lyx! Men somna om efter en timme igen. :) älskar mina fina killar! Idag ska vi köra till min kusin och hänga! Sen åka och handla mat, ekar fan i vårt kylakåp nu! Haha. Men först massa bebis mys i soffan! :)

Igår fick Vincent äta ur flaska första gången! Jag pumpa lite och så fick Hampe mata honom. Stoltare pappa har jag inte sett på länge! ;) <3



2014-02-17

Mysigaste dagen på länge! Blev en liten utflykt med familjen, Ludde fick bada så han var världens lyckligaste! Vincent sov hela tiden. Blev många pussar, kände mig som kär på nytt! Jag älskar min fina familj. Ni är det bästa jag vet! <3 ..








2014-02-16

Idag är vi trötta! Lillkillen somna tidigt igår vilket resulterade i att han vakna 00.00 och vakna tätt mellan timmarna sen. Var helt död när vi gick upp, Hampe skulle till jobbet så han körde ut Ludde till tygelsjö så jag fick vila hela dagen. Fick dåligt samvete men han älskar att vara där så han får busa ute hela dagen! Jag hade varit världens tråkigaste att umgås med idag. Jag och Vincent gick och la oss igen men sen har det inte blivit mycket sömn för någon av oss. En ledsen kille idag! Har blivit många pussar, kramar och mys idag. Har suttit fast i varandra! <3 nu är vi nybadade med pyjamas på i sängen, hoppas mitt hjärta somnar in nu och får sova några timmar. Snart kommer Hampe hem från jobbet, ska bara hämta hem Ludde också. Han får mysa med oss i sängen då och titta på film om inte jag också somnat innan dess. ;) haha! Hoppas på mer sömn i natt så vi är pigga och glada imorgon! 




2014-02-16

#mybabyboy

Endless love

Älskar min lilla familj! Vincent ligger intill mig och pratar för fullt medans min älskling snarkar bredvid. Han tog precis min hand i sömnen. Jag hör Luddes drömljud från golvet. <3 ska starta en film nu och krypa ner under täcket, sen pussa mina älsklingar godnatt! 




#yumyumyum


"As I look into hos eyes, I found myself 
wondering how I could be so lucky"

Alla hjärtans dag!

Idag är det kärleksdagen! Vaknade tidigt och både jag och Vincent var utvilade så vi smög ut i storarummet och lekte i babygymmet och myste. :) sen låg han bara och prata, nös och skratta haha. Världens finaste lilla kille har vi fått! Gick och la oss bredvid Hampe igen sen och somna om. Körde sen till Emporia och handla lite, gick sjukt bra, var rätt nervös för var andra gången jag och Vincent åkte iväg utan Hampe. Men han var så nöjd i vagnen och titta glatt bara! ;D puh. Tyvärr så jobbar Hampe idag ända till 21.30 så jag, Vincent och Ludde myser hemma. Var nyss ute en långrunda med mina babes, känns som vår väder! Har gjort potatisgratäng och sen blir det kladdkaka med myckeeeet grädde! ;) ska försöka hålla oss vakna till älskling kommer hem, då blir det massa mys. Kanske kan se en hel film idag utan att decka? Haha. Imorgon kör jag och Vincent till Helsingborg för att först kusin mysa och baka, sen på kalas hos Emelie! :) ska bli super kul att få träffa alla mina vänner! Man kan märka på mig så fort jag träffat dom för jag är på extra bra humör, tramsar och säger dåliga skämt! Haha, lite som när man är nykär hahahaha. Älskar dom iaf! ;) nu ska jag kolla till maten. <3

Mitt glada hjärta imorse! :D <3

2014-02-07

Klockan är 05.30, jag och Vincent har disco i storarummet nu. Spelar musik och leker i baby gymmet och gosar. Försöker göra en deal med honom att om vi leker lite så sover vi sen, men ska upp om tre timmar så får se hur det blir med den saken! ;) var hos hampes föräldrar igår och Vincent sov i princip hela dagen så inte så konstigt han vakna klarvaken 04.00. Vi ska till BVC idag, efteråt ska vi till happycandy och handla jäääätte mycket godis! Har längtat hela veckan efter att få gå dit (upptäckte affären i tisdags och blev helt såld på allt som fanns där inne) haha. Sen hämtar vi upp Ludde innan vi kör till Helsingborg. :) denna helgen ska vi träffa mormor och morfar, hela familjen och mycket vänner! Ska bli så roligt. Innan jag skulle somna så var jag helt speedad, känslan som dagen innan skolfotograferingen kom. Har saknat alla så mycket och längtar efter mammas kramar! <3 nu ska jag busa med Vincent och se om han går med på min deal. ;) 

På tisdag blir han 1 månad. <3


I love you!



2014-02-05

På lördag blir Vincent 1 månad?! Så snabbt tiden har gått, alldeles för fort! Och detta är sista veckan Hampe är hemma med oss innan han börjar jobba igen. Har varit mysigt att vara hemma tillsammans! <3 hade velat åka till bokskogen idag och grilla men det kanske är lite hybris haha men blir så glad när solen tittar fram! ;D så blir en längre promenad med Ludde istället, brukar gå till en stor gräsplätt så han får springa lös, han äääälskar det! :) sen ikväll ska vi laga mys middag och titta på paradise hotel finalen!!! Vi har blivit beroende och har tittat på alla avsnitt tillsammans haha trodde aldrig Hampe ville titta på det. ;) hejade på Thobias och Aina innan men nu är dom splittrade ju, blir så jävla arg i allafall om Jeppe vinner! 

På fredag kör vi till Helsingborg efter BVC och stannar till på söndag. Ska träffa mormor och morfar, sova hos mamma, träffa vänner och familj! <3 ska bli så sjukt roligt, första gången Vincent sover borta! ;) hoppas bara på att min tand är bättre då, min visdomstand vill titta ut nu och det gör så jäääävla ont! Trycker i mig panodil då det värkar i hela käken och ner i halsen. Om det inte försvinner snart så får jag gå till tandläkaren! :( tur som fan jag har min försäkring! 

Min lilla sovfis! <3

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0