2014-06-04

Efter denna helvetes dagen så relaxar jag med jordgubbar, körsbär, vindruvor och vaniljkvarg i soffan. Känns som jag har varit på festival i några dagar, är helt slut ..

Första : bilhelvetet krånglar som fan, måste lämna in den igen men nu på peugeot så dom får gå igenom den igen då förra mekanikern inte hittar något fel.

Andra : igår märkte vi att elen var borta i storarummet och i vincents rum. När vi starta ugnen så fungerade lamporna igen? Men när vi stängde av så slockna allt. What?!?!?! Har suttit i telefon hela morgonen med försäkringsbolag. Har haft panik hela dagen och velat dra av mig håret! Typ gå och lägga mig och gå upp när allt är klart. Det hela fixa sig precis, Hampes kompis är elektriker så han kom över och hjälpte till. Är så tacksam!! 

Tredje : har så helvetes ont i ryggen, orkar inte ens klä på Vincent stående för då vill jag bara lägga mig ner. Vad fan! Detta har varit en helvetes dag, så nu ska jag äta mitt goaaaaa och mysa ner mig! Håller tummarna att det blir en najs natt också. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0