tjugoandra juli

jävla skit! nu ligger både jag och hampe nerbäddade i soffan med feber och ont i halsen. why man? varför kan man aldrig få bli frisk!! såg fan fram emot att jobba sista veckan innan semestern, kommer lätt vara sjuk hela semestern också. skulle inte bli förvånad. ska ringa vårdcentralen imorgon och hoppas på att febern är borta på morgonen. något som däremot är positivt idag är att vi har blivit hundägare idag! alla papperna är påskrivna och egentligen skulle han följt med oss hem idag men eftersom vi jobbar så får vi vänta tills nästa söndag med att hämta honom. skönare när allt är klart med flytten också! :) tog med honom ut på ängen idag och myste, älskar den lilla pricken redan. fett nervös är jag! ska mysa klart nu. ♥

tjugoförsta juli

jag är så jävla tacksam att jag är frisk!! vill aldrig mer bli sjuk. haha. idag har varit en bästaste dag, hur mysigt som helst på jobb. en riktig mysfredag! och sen hem till hjärtat som serverar mig mat framför film, fredagsmysssss! jonte och jesper kom sen, blev helt plötsligt att dom hade förfest? haha. jag får ju inte dricka nu på ett tag i och med allt som hänt i veckan med akuten. blev utgång för deras del medans jag myser hemma. :) längtar lite till imorgon, sjuk i huvudet som jag är, ska packa och städa? hur kan man ens längta till något sånt? haha. har slängt fem sopsäckar med kläder! naaaajs. (då får man köpa nytt, hehe.) men ska bli så skönt när allt är klart. & på tisdag hämtar vi nycklarna. ;)

artonde juli

det stod att den 17/7 skulle vara min turdag? TURDAG? vilken jävla turdag? i måndags kväll fick jag åka in till akuten och blev hemskickad mot morgonen med massa morfin i mig. återkom på tisdagen och var där hela dagen. måste bara säga att vi har nog den sämsta sjukvården någonsin?! dom kunde inte hjälpa mig eller säga vad det var. åkte fram och tillbaka till olika läkare, röntgen, ultraljud osv. skulle åka in akut igen om jag fick kramper. mår bättre idag iaf så tänkte gå till jobbet imorgon, har så lite barn så bara mysigt att vara där och tänka på annat. :) & blev på sjukt bra humör när vi fick träffa vår lilla älskling, skriver på papperna på lördag och hämtar honom nästa söndag. men namn? help. ludde? ludwig? kingston? jag har alltid svårt att välja. ska fortsätta packa nu, flyttar om typ en vecka!! allt kommer bli så jävla sjukt bra!! ;D

fjärde juli

idag har vi varit och träffat vår lilla bebis, jag blir kär varje gång jag är där'
sötare varelse får man leta efter. om ca tre veckor kommer han hem till
oss. håller tummarna att allt kommer gå bra. ♥ & har äntligen fixat typ
allt till lördag då min bästa vän gifter sig!!! ska bli så roligt :D .. .   kisses!


första juli

fotboll hit och fotboll dit .. visst är fotboll roligt att titta på, men ikväll när jag är ensam hemma känner jag inte för att glo på det? ska smyg kolla lite då och då. har istället hyrt massa filmer, handlat gotte så jag ska bara mysa med mig själv ikväll. ;) har varit ute och cyklat en runda nu, ska börja packa och fixa här hemma tänkte jag. mindre än fyra veckor kvar tills vi flyttar nu?! sjuuuukt.

igår var vi på konfirmation för min fina lilla kusin fanny! jag och lilla lykke körde inte så seriöst i kyrkan och satt mest och åt godis och drack kaffe ur hennes mini porslin som hon hade i väskan. ;) tryckte i oss lite tårta sen och hoppa på studsimattan och bada i poolen. mamma körde mig till tygelsjö efteråt då jag skulle på 45års fest med baby och hans familj. sjukt najs fest men drog hem när tanterna börja jucka mot varandra till "im sexy and i know it" haha.



jag och bästa lykke! ♥

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0