impulsiv? jag?

jag tog precis tag i saxen och klippte lugg!
har precis slutat och det blev så långtråkigt medan
jag väntade på jennsan & kimi, haha. men resultatet blev
 snyggt, me like! docken nu med mina babes <3

tjugoåttonde juni

good night! .. . måste bara slänga in ett litet inlägg innan jag ska mysa ner mig för vill inte glömma denna dagen. har varit jättemysigt om man inte räknar med dom första timmarna efter att jag steg upp? efter jobb så åkte jag ut till råå och hälsade på jennsan och alexandra på deras jobb i restaurangen. världens godaste pommes! :D haha. gick ner till stranden sen med några vänner, bada, skratta och solade! evigheter sen. nästan pinsamt att ligga på stranden, haha. gick upp till restaurangen sen efter igen och delade en pizza med sanja. gud vad jag äter idag (står pommes i ugnen nu som väntar?!) hahaha. blev att vi softade på uteserveringen tills vi blev rastlösa. åkte till en park i helsingborg och spelade kubb. sjukt roligt! ett helt jävla gäng små barn samlades omkring oss ville vara med och spela. blev att vi spelade allihopa tillsammans! gick jävligt dåligt för vårt lag men det var roligt! ;p vissa av deras kommentarer, var lär dom sig allt? dom är 8 år? haha. älskar sånt, när en massa folk är samlade och alla leker tillsammans. jag vill ha tio barn efter idag! :D ska vila nu för imorgonbitti blir det stranden med daddy cool! tack för idag alla. <3

tjugoåttonde juni

STRANDEN!!! here we come :D

tjugosjunde juni

& sen kommer mamma och juan och hämtar upp mig. middag hos mormor nästa! najs. då slipper jag laga egen middag ikväll. fast när gjorde jag det senast? haha. äter aldrig mat hemma. krångligt! haha.

tjugosjunde juni

jag har hamnat på helt jävla fel ställe! jag sitter inomhus på mitt jobb när jag egentligen borde vara ute hos jennsan med malin och plaska i poolen! :( detta är inte rättvist. imorgon ska jag göra något åt detta, ska gå och bli rik! gifta mig rikt tar för lång tid så får helt enkelt köra på trisslotter. längtar som en idiot tills jag har semster, ska åka utomlands, dricka drinkar vid poolen och bara softa! here i come! :D

ett nytt jävla beroende?

jag kan äntligen erkänna varför jag inte har bloggat på länge. inget jag skäms över, men själva grejen är pinsam. mina nya vänner heter carrie, samantha, miranda och charlotte. vi skrattar, gråter, äter, smygröker tillsammans. som ni kanske förstår så har jag handlat hem sex and the city boxen och är på min sista skiva nu. ibland sitter jag i fem timmar och tittar? hahaha. vad hände? i torsdags drog jag mig upp ur soffan och gick ut för att ta en glas med rebecka. ett glas slutade med fem drinkar och några shottar (veta när man ska sluta, vad är det?), men roligt det hade jag, jävligt roligt! har inte dansat så mycket på länge. ryktet spred sig att många ska ut ikväll men jag är för trött. har sovit så jävla lite denna veckan. firade midsommar i malmö igår med min syster och några andra, jättemysigt :) åker dit på måndag igen! tackar vi sommarkortet för.

& jag kommer kunna fortsätta blogga även om jag hänger med mina nya vänner för jag har äntligen inhandlat en bärbar dator. tummen x 10 för mig! smek hej!

tjugoförsta juni

denna veckan ska jag göra det bästa jag kan, av allting! ska se positivt på allt och försöker uppskatta allting lite mer. & sluta lyssna och ta åt mig av idioter! jag är en jävel på att ta åt mig av det negativa men inte det positiva. därför är det bra att man har några bästa vänner och en familj. det är sol ute och vill inget mer än att sätta mig i parken och grilla och dricka vin. tyvärr så jobbar jag nu men ska ragga upp någon. måste även berätta att jag hade sjukt roligt i helgen, först i fredags med mina babes och sen i lördags hos min syster. något liknande nästa helg? ;) tummen upp! smek.

nittonde juni

hahaha. måste skratta åt mig själv lite! denna morgonen är som en jävla berg-och-dalbana! & sånt gillade jag? eller? vaknade pigg och hann till och med duscha innan jobb. brukar alltid gå upp tjugo minuter innan jag börjar typ. packade ner alla saker jag ska ha med mig till min syster efter jobbet, ska nämligen festa till det i malmö ikväll. en kompis som fyller år! :) hahaha.. sen.. när jag kommer till jobbet så får jag panik när jag ser att hela restaurangen är tänd och där är folk inne. det är jag som öppnar idag och då ska det inte vara någon annan där? tänkte springa och hämta vakterna då jag trodde det var inbrott. det visade sig att det var min chef och hennes barn! ;p haha. efter det så går allt fel, ingenting blev som jag ville och det hela slutade med att jag skar av mig en bit av fingret! helvete vad ont det gjorde. blod på väggen, på bordet, på mig, på pappret.. överallt! ser ut som en idiot nu med en handske på handen. snyggt till mina kläder ikväll ;) but a man gotto do what a man gotta do, smek och tja!

fjortonde juni

jag klarar inte av när livet går som en lång jävla rak väg. en lång motorväg. det ska gå upp och ner, som en berg-och-dalbana på ett nöjesfält. fast på mina vilkor. avskyr när folk bestämmer och planerar om alla saker jag planerat från början. glömmer bort en. undviker en. eller helt enkelt inte bryr sig. jag är så jävla trött på människor som beter sig så, och ändå så gör jag samma misstag gång efter gång.. efter gång. denna gången ska inte en jävla idiot få planera om mina planer, det ska vara på mina vilkor. sitta och vänta efter någon annans pipa är helt meningslöst! adjökens.


                 

elfte juni

& här sitter jag eftersom jag som beter mig som en sengångare, och har då missat studentfesterna jag skulle åkt till. they where far far away och jag har slängt kläder omkring mig i timmar. gav till sist upp och började dricka vin istället. har inte festat på mer än en månad och inte rökt på tre veckor. här sitter man nu med ett glas vin i handen och en ciggarett i den andra. borde jag inte få ångest nu? jag har ju varit så jääävla duktig. men fan i heller, idag firar studenterna så varför inte jag också? (eller som jag sa till min syster, jag värmer bara upp inför nästa helg) om jag känner mig själv rätt så beger jag mig ut på stan en runda sen. kan inte sitta inne hela kvällen för då dricker jag säkert upp allt mitt vin själv, och så jävla roligt ska vi inte ha ikväll? eller? nu ska jag skruva upp musiken, do some sexy moves och ge mig på det här med att hitta några passande kläder. stort grattis till studenerna iaf, välkommen till det verkliga livet ;) 

           
emmsan & jag. en väääldigt rolig kväll!
grattis till studenten babe :D

tredje juni

det är sommar ute! fan vad najs. mindre tråkigt att jag inte får ligga ute i solen och sola. sitter istället inne och fryser rompan av mig. har försökt göra något av varje dag denna veckan när jag i alla fall har kunnat vara social :) har blivit mycket tid med familjen, bästa som finns. ikväll ska jag åka hem! sova i min egen säng och duscha i min egen dusch! ska bli skönt faktiskt även om min mamma har varit världens bästa och tagit hand om mig som en ängel! tusen tack till henne. imorgon ska jag åka till min syster :) paddla i kanalen, äta picknic och gå på bio. mycket aktiviteter på en dag men det klarar vi! ofcourse. hannah kommer hem nästa vecka också! wiho. har saknat henne, blir nog någon mysig kväll på hampan. kisses.

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0