trettionde december

sov i en evighet idag? sjukt skönt. skicka nyss iväg hampa till att handla bullar och massa gott till frukosten. har precis diskat och dukat fram allt jag kunde hitta i kylen, gjorde även en varm choklad i min nya kaffemaskin. ;) älskar den! ska mysa hela dagen och bara äta allt jag ser haha .. vi ska nämligen hålla igen med allt gott efter nyår och därför frossar jag nu! haha. måste färga mitt hår idag igen och klippa både mig och babe. nu hörde jag något i hallen, måste vara han som är hemma igen .. kisses!

tjugonionde december

har litet eget party med hampa i min lägenhet ikväll, känns som vi är tillbaka på dagen
då vi först träffades hemma hos mig. älskar dig mer än vad jag kan själv beskriva ..
alltid du och jag, kan fan inte tänka mig en dag utan dig. världens bästa! har inte varit
såhär lycklig på år .. känns sjukt .. sjukt jävla bra! nästa år kommer bli bästa. ♥

tjugonionde december

om tre dagar är det ett nytt år! hoppas nästa år blir lika bra som detta som varit, om inte bättre :) vill flytta detta året, resa runt och vara lycklig så mycket jag kan. sitter i soffan och myser nu med hampa, ska snart klippa oss och bli lite snygga. ikväll blir det kanske fika? :) bion är iaf bokad, stig helmer! ;) haha. så jävla roligt! & jag har föresten färgat mitt hår blont, typ två år sen jag var blond? snyggt blev det iaf!


tjugosjunde december

blev en jätte mysig jul ute hos mamma med hela släkten. :) hade inte önskat mig något men ändå fick jag massa fina julklappar! tack alla för en fin jul. fan längtar redan till nästa! julen är det bästaste jag vet. åkte hem till hampe på julaftonskväll och är kvar här, fira den 25e med alla här hemma hos honom, har nog aldrig sett så många killar samtidigt i ett rum! haha. men vi vakna upp igår och mådde sjukt bra? ingen huvudvärk eller något? skumt, haha. har packat ner alla mina saker nu och sitter med färg i håret. åker hem sent ikväll eller imorgon bitti! :) ska bli skönt att komma hem och fixa med alla mina julklappar. & idag har jag och mitt hjärta 9 månader! det firar jag med att gå på bio och se twilight med hans syster! ;) haha.

tjugoandra december

mitt skrivande har äntligen släppt! har suttit och skrivit på mitt arbete några timmar nu och har äntligen skrivit grunderna. ska vara inlämnat imorgon men vet att det aldrig är möjligt. har haft fullt upp de senaste dagarna och inte hunnit sitta ner och plugga. ska snart snygga till mig och åka ut och hämta bilen hos mamma, sen köra till skolan. sen kör jag hem till malin och novisen. :) ska lämna julklapp till den lilla loppan och mysa lite, juleeeetid! :) imorgon blir det full fart, upp tidigt, ut till väla och handla dom sista julklapparna, hem och fixa det sista och sen köra ut till mamma. min syster och patryk ska också vara där. sova över dagen till julafton! ;D mys. fan vad jag längtar till julafton! bästa tiden på året. nej nu måste jag skynda mig om jag ska hinna med allt jag vill idag .. kiss!

tjugoförsta december

det är julafton om tre dagar!!!? igår blev jag inringd på jobb, babe hämta upp mig när jag slutade och sen åkte vi för att storhandla all mat till den 25e december. han har som tradition att han bjuder hem alla sina vänner för julmiddag och fest. hjälper honom detta året för det ska handlas mat och rullas köttbullar till 25 st. snacka om julstress? haha. tänk sen när man själv ska hålla i hela julafton, fan vad mycket som ska fixas. vi körde hem till helsingborg vid halv tolv på natten när vi var färdiga med allt. ;p vakna upp imorse av att det snöa!! kröp ner framför tvn och åt världens största frukost. ska slå in alla mina julklappar nu och julmysa. :) har bara två julklappar kvar, på fredag när lönen kommer in ska jag handla allt de sista . .


baka baka liten kaka . . söta lykke! ♥

artonde december

det är julafton om en vecka och nu har jag semester! ;D i tre veckor är jag ledig, typ en önskedröm som slog in! haha. i fredags var jag ute med jobbet, väldans kul blev det! & igår myste jag med mitt hjärta i köpenhamn, vi gick på the tivoli och tittade på allting. där finns en massa stånd med mat, så vi köpte något litet och delade på. haha, fläske-skit var det värsta jag smakat! dansk tradition? haha. fy fan.. en lyckad dag blev det iaf, kärlek och jul känslorna kom fram där! :) har nyss städat och ligger och myser i sängen nu. babe är och spelar match men snart kommer joyzan hem, vi ska laga sushi då och titta på twilight filmerna.



tionde december

ligger fortfarande i sängen och myser, babe har redan gått till jobbet! så jävla skönt att ligga kvar och inte ha bråttom till någonting. :) ska snart fixa frukost och sen börja fixa mig för att åka hem till helsingborg, ikväll blir det vin och mys hemma hos emelie med malin och några andra! wiho, ska bli kul! :) såg nyss att jag inte bloggat på hela veckan? haha. har jobbat varje dag och somnat tidigt varje kväll. haft mycket att göra också, full fart hela tiden. ;p men i onsdags hade vi julfest med jobbet, vilket härligt gäng! man lär känna alla mycket bättre och har inte skrattat så mycket på länge. dom fick se den riktigt petra, med lite vin i kroppen ;p haha. nästa fredag blir det fondue på elyseé i malmö. vi tänkte att vi måste göra något utanför jobbet också så varför inte massa vin och mys på restaurang? dagen efter ska jag och babe åka iväg och göra något, hoppas jag mår bra då. ;) haha. ska nog resa på mig nu och smyga ner till köket, där finns en massa gott sen igår! julbakade med hampas familj och sen åt vi god middag och myste hela kvällen med cider, spel och gottit! :) jag älskar livet för tillfället!

tredje december

ehm, min plan var att sova till elva idag men vaknade åtta imorse helt pigg. fick bli en lång dusch, mys framför tv:n och en massa läsande i min bok! så jävla skönt att-inte-göra-någonting. pappa kommer hit vid ett-tiden, då åker vi ut till väla och fikar, plus jag hoppas på lite julklapps shopping. ikväll blir det plugg igen, so fun . . har lust att bara skjuta upp det några månader men är fan så jävla duktig så ska inte lägga ner nu. måste bara få upp tempot igen! & jag vill inte tillbaka till mitt gamla liv, vill blicka framåt. det finns en orsak till varför man lämna skiten bakom sig' ska nog ta lite frulle nu och sen snygga till mig. :)

andra december

fy fan vad jag är lycklig! .. . kom på innan när jag gick genom stan att fy fan vad jag har det bra! världens bästa familj, finaste pojkvännen som gör mig lycklig varje dag, hampes underbara familj och vännerna som toppar allt. ett jobb som jag trivs sjukt bra på, en mysig lägenhet, kylen fyld med goooo saker, haha.. ja allt är perfekt idag? det är snart jul och jag är klar med alla mina julklappar, nästan? ska bara handla dom sista men vet exakt allt nu. snacka om att jag kan sluta stressa, icke good för min mage! julstämningen börjar komma, ska baka pepparkakor och lussebullar med dom små på jobb i veckan, sen blir det julfest på jobb på onsdag och på fredag blir det julbord och lite sånt med tjejerna från jobb. :) sitter och tittar på idol nu och pluggar, eller försöker plugga men kan verkligen inte? har fastnat. ska läsa i boken istället, köpte the carrie diaries på engelska och har fastnat i den. älskar sex and the city! har sett boxen 3 gånger nu? hahaha. har jag något liv? nej nu blir det ett glas vin min bok. JA! detta är min plugg helg men man kan väl göra det på sitt eget lilla sätt? ;) nu är det gynning på tv och hon är gravid! blir varm i hela kroppen.

              

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0