trettioförsta januari

blev film mys igårkväll! :) kli på armen och sånt, haha. me love! somnade som en sten. gick upp vid halv tio men somnade direkt om igen och vaknade när jennsan ringde halv två ;p min lilla älskling fyller 22 år idag så vi gick i stan och fikade, blev lite shopping också. måste sluta snart! men sitter det så jävla snyggt så why not? ;) blir något glas vin hemma hos jennsan nu tillsammans med alexandra. sugen på att spela biljard ikväll! :) jobb imorgon 1000 - 2030, likadant på onsdag! många timmar, men fina pengar! haha. ska trycka i mig tårta nu och vara social! puss och grattis till jennsan igen! ♥

I'll do it better than her

you hear there was a party
tonight and I'd be here
I just saw you lookin' at me
even though she's here
everytime I turn around
you seem to be worried about me

I can settle down for the things you like
I'm a girl who can take the lead
but I'm still the fall back type
give you the space you need
even though I can't explain
how I do the damn thang
I would put it on my life

you showed up to the party
for all the wrong reasons
she said if you look over again
that she's leavin'

I don't really feel so bad
cause I know ya better without her

tjugonionde januari

ny duschad. parfymerad. brun. sexigt!
snart kommer cassi, göra oss snygga och iväg.
först 30års fest och sen fira jennsan ;)

tjugonionde januari

lagar mat på jobb nu, försöker skynda mig i köket så allt blir klart men det går inte riktigt som jag vill! ;p haha. vill bara att cassi ska komma så jag slipper ha så tråkigt! vill babbla med någon. blev utgång igår, lite lugnare än vanligt för vi måste orka trycket ikväll. jennsan fyller år och det måste vi fira! 22 år.. hälften av 44.. ska vi ha ångest då? haha. anyway, det var roligt igår :) var lite överallt, somnade som en sten! :) pigg och utvilad idag! eller utvilad är jag kanske inte men det känns som de. mina vänner är bästaste! helt allvarligt, världens bästa :) ska fortsätta i köket nu så jag blir klar någon gång. ses i dimman ikväll..

tjugoåttonde januari

jag har världens bästa familj & vänner! ♥
kompis det går bra nu, är på toppen! :D happy me.

.

YOU KNOW MY NAME!
NOT MY STORY.

 

tjugosjätte januari

sitter på jobb nu och pumpar musiken på högsta volym! har varit och myst i stan hela dagen med min bästaste syster :) hittade inget speciellt, mest saker som jag behöver. alltid bra! igår kom jag däremot hem med flera kassar, hittade allt jag behövde förutom skor! hatar att handla skor, har alltid lika svårt att hitta några som jag tycker både passar och är sköna. slutar 2030 ikväll, tänkte kanske dra hem till malls efteråt om hon inte har något bättre för sig ;p eller kanske fika med cassi. whoooo knows? blir så jävla lätt rastlös! ibland orkar jag inte med mig själv. somnade ca 0300 inatt och vaknade tidigt, hur orkar jag vara pigg?

.



I wanna keep you in my head,
but i i can't anymore?

tjugofemte januari

somnade ungefär halv fem inatt! HIGH FIVE! haha. sov länge, fy fan vad skönt det var! har problem med detta att sova, hur trött jag än är så vill jag inte lägga mig i sängen, och så fort jag vaknar så hoppar jag upp ur den för att slippa ligga där! hahaha. jag är nog inte normal. matte kommer snart förbi med frukost och sen ska vi möta upp dom andra i stan för mys och shopping :) borde egentligen snygga till mig nu om jag ska hinna.


tjugofjärde januari

idag blev det en mysig dag även om den började stressigt, hoppar upp ur sängen, skriker för kung och forsterland - JAG HAR FÖRSOVIT MIG.. IGEN! vem i helvete stängde av klockan?' haha. men det gick bra ändå, hann till jobb som alltid och de rullade på perfa! småsprang hem till alexandra efteråt, babblade i mun på varandra! haha. blev en lång promenad och sen fika på bagatell med malls. nacho talriken är att dö för! haha. tryckte i oss, sen kom även jennsan och alexandra dit. vi satt där i ca 3 timmar, har man mycket att prata om då? ;p haha. älskar dom små jävlarna. sitter hemma hos jennsan nu och tittar när hon springer omkring och packar inför sin resa om några timmar med alexandra. har absolut ingen ork att lyfta på röven och gå hem men borde kanske göra de snart? har saknat min säng faktiskt, den dejtar mig inte lika mycket längre. & nu har vi fått lön! :D WIHO. så helvetes jävla glad, haha. har till och med tagit ledigt imorgon för att kunna shoppa, har missat all rea. så ska mysa runder med emmsan och sanja :) har skrivit en hel lista med saker jag vill köpa, tänker inte under några omständigheter gå hem tomhänt! öl och biljard på kvällen tackar jag gärna ja till :) haha. ska fortsätta titta på jennsan när hon dampar nu, good night!

tjugoförsta januari

godafton nerds! :) jag kunde fan inte somna igårkväll heller, sist jag tittade på klockan så var den 05.15! försöker lära mig att somna utan tv:n men det verkar inte gå så bra. sov jättelänge idag, haha men kanske inte så konstigt. började ändå inte jobba förren på eftermiddagen! :) har städat och fixat allt inför morgondagen på jobb nu, är helt speedad så försöker underhålla mig själv hela tiden. ska hem till jennsan och mysa med henne och alex efter jobb. utgång? who knows. får se vad vi blir sugna på! men just nu känner jag mig inte speciellt snygg för en utgång, haha. får nog ta en dusch och fixa lite isåfall ;)

tjugonde januari

det blev en stor runda på ikea och hittade allt jag ville ha till lägenheten, kommer bli så snyggt! måste ha förändring, har gjort mycket med mig själv nu men orkar inte se samma hall dag in och dag ut! haha. det roliga är att mamma och juan hämtar mig i den lilla sportbilen? hur i helvete ska vi få plats med alla sakerna där? nej men det fixar vi säger mamma, vi ska ju inte handla något åt oss? hahaha säger jag bara. jag kunde inte handla med mig något hem förutom en lampa för allting var för stort! ;p dom däremot plockade på alla små saker dom hittade! så jävla söta. men vad hade jag tänkt mig? få in alla saker i den lilla bilen? haha. får bli att vi beställer allt på internet så får dom köra hem det till mig! tog en runda inom jennsan där hon, alex och malls var. mysigt med mina babes! är sjukt glad att jag har så fina och omtänksamma vänner! vill inte byta ut dom mot något annat ♥ går omkring här hemma nu och dansar och sjunger, tänkte snart varva ner och försöka lugna nerverna så jag kan försöka somna tidigt ikväll!



'you make me fucking mad.

tjugonde januari

lön om 5 dagar!!! jag längtar så jag spricker :D haha. blir en fin lön denna månaden så jag har tagit ledigt den 25e för att kunna gå och handla massa saker i stan. har hittat jättemycket fint på rean men har inte haft en krona till att kunna handla något. hur jävla kul är nu de! har jobbat hela dagen och kom typ nyss hem, väntar på att mamma och juanito ska hämta upp mig, sen kör vi till bästaste ikea.. igen.. haha! denna gången ska jag handla med mig något hem. hittade ingenting sist, hade feber och var sur hela tiden. blev inte ens glad av köttbullarna mamma försökte muntra upp mig med! ;p då är det illa. borde köpa glödlampor också för det är helt mörkt i mitt storarum? helt jävla dystert! haha. men ska byta om nu så jag är klar när dom kommer :)

artonde januari

självaste kungen hade kunnat få hänga i min lägenhet nu! kändes som jag druckit redbull x10 igår så satte igång och rensade lägenheten. har nog aldrig haft det så rent här tidigare ;p förstår bara inte hur jag kan stöka till det så fort igen? haha. palla med städregler när jag bor ensam. stupied me! haha. jobbar 1500-2030 idag, några timmar till så håller på att tvätta nu. berg med tvätt! fan får jag allt ifrån? tycker aldrig jag har något att ta på mig så fort jag ska iväg. när lönen kommer ska jag springa och handla DIREKT! har sett så mycket fint jag vill ha! :D ska duscha nu och bli lite kvinnlig.

sextonde januari

vilken bra helg det blev! :) sitter på jobb nu, lite tråkigare men ska åka till malmö direkt efter så man har något att se fram emot ;) i fredags blev det mys i malins soffa, hannah var hemma från göteborg så det blev vin och tjejsnack! vänner är nog det bästaste som finns. igår blev det också jobb, efter de deckade jag i sängen direkt, inte speciellt länge för skulle på kalas för pappsen som fyllt år! farsgubben lilla. han blev så glad för sin present! ♥ haha. blev tre rätters och en störig bror brevid mig, haha. gick hem i ösregnet men att sitta hemma och titta på tv i sin ensamhet var inte roligt en lördagskväll! traskade bort till mathias där dom andra förfestade, satt där en tag och sen åkte vi ner till stan! vilket jävla gäng. jag och mathias var snygga på dansgolvet med våra moves ;p 80-tals dans typ? haha. gick hem och somnade gott :) tack för igår babes! men nu ska jag städa lite på jobb, blir rastlös av att sitta still för länge! haha.

elfte januari

godmorgon! mina ögon är halft slutna och jag orkar inte ens byta kanal på tv. måste vakna snart!! duscha i kallt vatten eller låsa ute mig själv på balkongen. naken. jobbar 1500-2030 idag, brukar bli pigg av jobbet så vi håller tummarna! ;) senare idag vet jag inte vad som händer? sortera all skit i lägenheten? jag har startat ett nytt projekt, har lite kvar i köket men nu ska jag göra om hallen och jag vet precis hur jag vill ha det. ska bara få med mig mammsen dit igen. sneade totalt sist vi var där så måste vara duktig nästa gång! haha :) men jag var sjuk sist så jag är förlåten. ska göra en big BIG gigantisk frukost nu, har börjat älska att äta på morgonen nu när jag har så mycket gott i kylen, det är dåligt däremot eftersom jag kommer gå upp mega mycket i vikt! haha. men ska köra hårt nästa vecka, fast min motivation är helt borta.


.

ska inte. får inte. vill inte.
men fy helvete vad svårt det är.

.

ibland undrar jag var dessa sexiga män finns?
placerade gud bara ut dom på platser jag aldrig besökt?

inneboende?

awww. jag saknar att ha en liten fis att pussa på!
vill ta med en homie hem men lägenheten är för liten.
vill inte köpa en jävla kanin eller hamster? so not funny.
anyway, mamma dödar väl mig om jag köper en katt till.
(mamma & syster fick ta mina förra älsklingar när jag
flyttade till en mindre lägenhet..) men jaaaaag vill!


tionde januari

jag måste ha varit riktigt jävla elak? gud straffar mig, haha. somnade 2130 igår, somnar aldrig så tidigt? aldrig aldrig aldrig. vaknade upp efter några timmar men deckade igen. har sovit hela dagen idag, varit uppe en timme men ska gå och lägga mig igen ;s hade feber igår kväll, jävligt roligt. är ledig idag, mådde kasst sist jag var ledig också. varför ska jag ha denna jävla otur. anyway, älskar min mamma och extra pappa som tog med mig till ikea igår och sen till affären för att fylla på mitt kylskåp :) går och öppnar det lite då och då för att smaka på något, haha. ska lägga mig och sova igen, tänker fan inte varit handikappad ikväll. men nu ringde min pappa precis och tänkte komma över med max mat till mig. jag har nog världens sötaste föräldrar! fan vad skönt det hade varit att flytta hem några dagar!

bildbomd!

fan vad tiderna går fort :) för fort..

 


nionde januari

igår blev det en myskväll med två av mina bästa vänner, jennsan & malls ♥ massa snack och skratt på balkongen. åkte sedan hem och somnade som en sten. är på sjukt bra humör idag och sitter på jobb nu, har städat och fixat allt så här är kliniskt rent! me like. ska fortsätta snart, måste bara komma på var jag ska städa? haha. efter jobb blir det ikea med mamma och juanito. finns tusen saker jag vill ha där! men ska få min julklapp nu, bättre sent än aldrig ;) drar nog hem till någon av mina babes ikväll, är ledig imorgon så kan inte sitta hemma och tråka en söndag. nu måste jag dra mig tillbaka..

åttonde januari

sov länge idag! riktigt jävla skönt. igår blev det jobb 10 timmar, tog sedan bussen hem till malin och nova och myste. blev rostade mackor och tjej snack in på små timmarna :) föresten, visste ni att man inte kan åka buss med pengar längre? stod som en idiot igår när dom sa att man måste ha busskort. jag äger inget busskort? haha. kul att man har koll på läget. sitter på jobb nu och börjar om några minuter, men detta eviga pipandet går mig på nerverna. något som gått sönder här! gör mig döv. har skruvat upp musiken på högsta volym! haha. ikväll vet jag inte vad som händer? mys med malls tror jag, inget ansträngande iaf! ;p

andra januari

hej alla glada jävlar! nytt år, alltid lika trevligt! haha. igår så blev det bara mys hemma efter jobbet. var sten död efter nyårsfestandet! det gick vilt till men hade väldigt roligt :) bästa med middagen var med mina babes! slutar jobba om två timmar, åker hem till malin då, jennsan är också där. mysigt, alltid lika mycket att prata om! haha. är ledig imorgon, så jävla skönt! ska städa och tvätta och softa hela dagen, sen blir det ikea på kvällen med mamma. ska få min julklapp ;) me like!

har börjat fundera på detta med att plugga vidare, ska försöka ta tag i det nu, se om jag måste plugga upp några betyg för att komma in. men har så många olika saker jag vill plugga till så kan inte riktigt bestämma mig. måste prata med någon som har koll på detta. något måste ju hända! hahaha. rik ska jag bli. jätterik! ska städa nu och fixa lite. ha det så bra, för det ska jag ha det! puss och smek.

första januari

nytt år. nya beslut! :)
tack för igår mina darls, ni är guld värda.

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0