29 oktober

denna dagen verkar inte ha så dåligt slut i alla fall! snart kommer mina kära vänner hit,
det blir förfest hos mig och sen utgång på cardinal. verkar som att det är riktigt
många som ska ut ikväll! :D sånt gillar vi. ni får ha det så bra, för det ska vi ha!

29 oktober

jag känner ända ner i lilltårna att denna dagen inte kommer bli bra! visst tänker jag positivt. kunde inte somna igår, låg och räknade får samtidigt som jag tänkte vilka bra filmer som gick på dom kanalerna vi inte har. efter tre timmars sömn ringer min körlärare och undrar var jag tagit vägen? tur att jag bor 1 minut därifrån. fast det gick bra, blir bara så jävla onödigt nervös. det här med killar och bilar samtidigt, det får en att känna sig lite underlägsen! nej, min historia är inte slut än.. jag skulle tvätta nu när jag ändå är uppe, tror ni inte dum huet själv glömmer nycklarna i tvättstugan när jag ska hämta tvättmedlet i hissen. jag är expert på att bli utelåst! så här sitter jag, min säng ser jävligt frestande ut men snart kommer min pappa till undersättning och ska öppna. ska äta massa rostade mackor och lägga mig och sova sen.. ZzzZZzz...

byta design?


vad tycker ni, ska jag byta design?

29 oktober

jag hade starkt bestämt mig på jobbet tidigare idag att nu skulle jag sätta igång med min diet igen, det gick ju jävligt bra sist! flera kilo rök iväg. det hela slutade med att jag tog med mig en sallad hem från jobbet, satte mig på bussen och åkte hem till jennie där jag bytade ut min sallad mot en familjepizza med massa vitlöksås som var inbeställd! coca cola till det, taxi hem och nu sitter jag här med choklad och läsk. vad är det nu man brukar säga.. jovisst.. imorgon börjar jag.. eller kanske i övermorgon?

27 oktober

hellu people :)
kom nyss hem från jobb, helt slut i fötterna.
fick besök av några illegala invandrare som skulle ha mat.
(rättare sagt jamal, isa, anel och halil) hahaha. dom skulle stå och
dregla över michael jackson ett tag så det blev en sen stägning idag.
nemas problemas, det fixade sig i alla fall :) har lust att följa med hannah
till malmö imorgon för lite shopping men jag ska jobba 15.00 - 18.00.
så onööödigt :( behöver något snyggt till helgen ju! får väll bli kullagatan, yeah.


bild: hannah

.

mina kära vänner, ring på min hemtelefon om det är något.
min mobil är off för ett tag.



It's a simple fact that you can't seem to handle me

27 oktober

jag har inte haft tid att blogga på några dagar, har inte haft ork eller tid. man blir helt deprimerad av detta vädret! ska i allafall visa bilderna sen i fredags. vi var på förfest hemma hos mathias, därefter blev det utgång i stan! för första gången hade jag riktigt roligt utan att ha hemsk bakfylla och blåmärken på mina ben! måste bara berätta att filmen step brothers är riktigt jävla dålig! don't seeeeee.


1..2..3..4.. jag är en party myra


jag och josefin sitter och väntar på en dam med sexprylar


en pussgurka och en glad serb inne på tapas


ett gäng glada medborgare inne på stinsen, rebecka tar ledning!


WOHHHOOEEE


two ladies


en dansrunda inne på crom

23 oktober

. ... . . . goodevning :)
finns inga ord för denna dagen, jag kan nog inte ha mer otur än jag har just nu. har bara lust att lägga mig under täcket och sova i några månader. år hade heller inte varit fel? imorgon är det en ny dag, ny start och jag hoppas det är bättre då än nu. ska träffa hannah då :) evigheter sen vi träffades. vi ska shoppa och äta lunch på stan. för imorgon har lönen rullat in på kontot! ska stänga på jobbet imorgon också så det blir bara mc'donalds mat och mys på kvällen. ska bada nu och försöka dejta kudden sen. godnatt!

.

22 oktober

jag har varit förbannad ungefär hela dagen, men jag vet inte på vad? allting är bara så irriterande.
åkte hem till malin efter jobbet, hon åker om bara några timmar till egypten och visst är vi inte alls
avundsjuka? 
även om hon bara ska vara borta en vecka så känns det lite sorgligt. i'm gonna miss her.

22 oktober

tack för att du informerar om vad jag gör, ifall jag nu skulle
glömma bort vilka jag umgås med eller liknande. shysst. du verkar
vara en liten pärla. nu ska jag till jubb, ha det naaaaajs.

if i were a boy

om och om igen..

21 oktober



nej, nu mina kära vänner ska jag förflytta mig till sängen och inta denna position.
ska försöka få pappa eller min kära pojkvän att köra hem lite gottit till mig.
jag vägrar och kan absolut inte gå ut idag. jennie, vem var det som sa - det känns
inte ens som att vi drack alla dom drinkarna igår
- jag ångrar vad jag sa!

21 oktober

jag har fått en tankeställare, igen. innan handlade det om varför kalle anka aldrig har några byxor på sig men direkt när han kommer ut ur duschen så måste han ha en handduk om sig downstears. min andra tankeställare är, hur orkar man tycka att allt är så dåligt? missförstå mig inte nu, för självklart får man tycka synd om sig själv ibland, som jag gör idag, bakfull och jävlig. det jag menar är att man någon gång i allafall kan njuta, älska, och tycka att allt är jävligt underbart? sluta klaga och tycka så jävla synd om sig själv när man inte gör något åt det? det liv du lever har du själv valt! saker hade kunnat se annorlunda ut om du handlat på annat sätt. uppskatta människorna runt omkring dig, vela inte, slå på stort. gör något åt det och sluta vara så jävla kräsen, det ska jag försöka börja med i alla fall!

.

make the rules as I go...
cause I know that she'd be faithful
waitin' for me to come home



21 oktober

jag har alltid skrattat när mathias frågat om vi ska ut en runda i stan en onsdag, vad är det för mening att dricka drinkar en onsdag, vi lever inte i något jävla sex and the city! men igår lurade han ut mig, vi skulle bara ta en drink.. anmärk en! jennie hängde också på, vi hamnade på crom, utposten, shakspear och samsbar. en helrunda på en måndag! haha. efter det åkte vi hem till jennie, haha, vi väckte jennies bror och kusin, ville inte att dom skulle missa en helkväll med oss! :D vilken kväll! mathias råkade putta ut en vinflaska genom fönstret, jag krossade en kruka och välte en lampa samtidigt som jag sjunger titaniclåten och jennie sitter i telefonen med någon maggan från polisen! haha. ja, så kan det gå! 

            
               
                                   

haha!

jag blev helt till mig när jag såg alla gamla bilder i malins blogg! :D
skit jävla roligt, har letat upp lite på min dator också.

17 oktober

klev precis in genom dörren, har varit hos mamma på kalas för min daddy 2! :D det var jätteroligt, racade i tv-spel, baby satsade bort sin mobil, sitt liv och att bli slav i en vecka. min syster vann varje gång! ;) hahaha. mamma lagade middag och allt var på topp! mysigt. tror det gick bra, jag var riktigt nervös från början på grund av att baby aldrig varit hemma hos oss innan, men detta gick ju riktigt bra!


hipp hipp hurra för pappsen! <3

16 oktober

vilken helvetes jävla skit dag!
först och främst försov jag mig, vaknade 07.05, jag börjar 07.00. tummen upp för det petra!
men jag var där nere redan efter tio minuter så det fixade sig. annars har denna dagen varit ett
helvete, stressigt som fan, inga rökpauser, kassan krånglade, kortmaskinen gick sönder, tappade
ett glas plus så blev mitt passfoto det fulast någonsin. men vad gör man? jo, man tar en drink!
ikväll ska jag ut med dom från jobbet, rebecka slutade idag så vi ska ut lite, får se hur det går.
börjar 10.00 imorgon så jag kanske kan klämma in 2 drinkar ;) woho. ska bada nu. luktar äckligt, haha.

15 oktober

   . . ... goderafton bloggnördar! (:
mitt hue snurrar, känner mig helt död. lite massage hade inte suttit helt fel ;) eller goooodis. hade kunnat trycka i mig något nu. tror bestämt att min kära älskling har gömt lite chokladbollar i skåpet över spisen! ska kolla det sen! blev jätteledsen innan, vi hade nämligen tänkt åka med oslofärjan nu snart, hittade biljetter på blocket, 1500;- för 2 personer. men killen hade sålt dom en halvtimme tidigare! ;/ åh. jävla otur. men inte ska vi klaga över det, imorgon ska vi till polisen för att fixa ett nytt pass till mig, om jag är riktigt snäll kanske vi kör inom statiol och köper något, oj oj. nu ska jag gå och göra ingenting :)


kina?

jag har fått ett flipp efter att jag pratade med jennie igår. JAG MÅSTE TILL KINA! jag kan inte släppa det! jag vill åka dit och och shoppa upp varenda krona jag ska ha med mig. jennie berättade en massa igår om vad hennes mamma köpt, blir helt galen! ni förstår, jennies mamma arbetar som flygvärdinna och på så sätt kan vi kanske åka med någon gång när hon har en flygning till kina. why not? hade varit en önskedröm! :D

bittra sanningen

jag får ångest när jag tänker på allt som jag inte har gjort! allt det där om att man ska plugga på lunds universitet för att få en jävla utbildning. sanningen är att nu för tiden spelar det knappt någon roll, för det finns inga jobb! visst är det bra om man pluggar istället för att inte göra något men jag har kommit fram till nu att varför ska just jag plugga? jag trivs bra på mitt jobb och jag hade kunnat tänka mig att stanna där en längre tid och sen kanske startat något liknande själv. sen handlar det om att man måste ta sitt jävla körkort för det är ju något bra att ha i plånboken. jag äger ingen plånbok och jag har inte råd till en bil. men varför inte liksom? ska bara få in den jävla teorin i huet, drar ut på det väldigt mycket om vi nu ska vara ärliga, men jag ska försöka ha det efter nyår. nu är det bara flytta hemmifrån som står på min lista, nu har jag bestämt mig för att när jag fyllt 20 år så drar jag till något eget, har man bara kvar jobbet så ser jag inget hinder. känns nu att man börjar bli vuxen! jag får helt enkelt se detta som en jävla utmaning.

14 oktober

började jobbet 16.00 idag, ändå höll jag på att försova mig. jag skulle tvätta och en
massa innan. det var tur att baby kom och väckte mig med frukost på sängen :) sötis.
har bränt sönder mina armar på ugnen idag, ser ut som en jävla idiot. väldans snyggt!
försöker fixa filmen step brothers, men den vill inte fungera! arh. ska se den jäveln!
ska fortsätta titta på desperate housewives nu och slappa :) ha det naaajs.

13 oktober

Goodmorning :)
vaknade av att min kära chef ringde och talade om vilka dagar jag ska arbeta, det blir hela veckan ut, till och med lördag och söndag ;) men det blir skönt när pengarna rullar in, fullerulle! blir nog att jag och baby åker till mamma på fredag, skulle egentligen dit på lördag eftersom min halvpappa fyller år, men nu ska jag jobba och sen på kvällen ska vi på jobbet ut och kalasa till det lite! naaajs. ska snart klä på mig och ta min hoj hem till malin, alltid lika trevligt! :D men nu måste jag ta ut tvätten, puss!



nothing feels right when im not with you, sick of this dress and these Jimmy Choos.
taking them off cause i feel a fool, trying to dress up when im missing you.
in bed i lay, with nothing but your t-shirt on...

godnatt :)

hiss/diss

jag känner bara att jag måste informera er så ni inte
lägger ner dyrbar tid på fel saker! :D se och lär..



never break down

welcome home roscoe

over her dead body




blond and blonder

batman - the dark knight

12 oktober

jag älskar sånna här dagar då man gör absolut ingenting! har tittat på film efter film och jag har inte den minsta ångest för att jag inte klätt på mig. idag ska jag ha en allt-handlar-om-mig-dag, ska göra mys för mig själv med inpackning, måla naglarna, titta på gosip och slappa :) sånna dagar tycker jag alla borde unna sig!

10 oktober

hipp hipp hurra för mig! nu mera är jag en arbetande kvinna :D haha. fick jobbet, grattis till mig. kommer kännas så jävla skönt när pengarna rullar in på kontot. att både ha roligt och tjäna pengar är aldrig helt fel? ikväll ska det firas, jag ska inte bara köpa chips utan dipp också, haha. det kallar jag fest! mina kära vänninor ska kalasa till det i malmö ikväll, men icke jag, för imorgon är det jobb igen. snart tjejer, då smäller det! ;) blir mys med baby istället. nu ska jag sätta igång med hemmafru jobbet, nämligen diska, tvätta och städa. inget liv alls om jag ska vara helt ärlig! så roligt ska jag ha denna fredag! 


                                                                       me and my darling! <3

10 oktober

känner mig stressad, även om jag börjar om en halvtimme så känner jag mig jätteförsenad. ändå sitter jag vid datorn och skriver blogg samtidigt som jag tittar på mamma mia ;p hade gärna stannat hemma så jag kunde titta klart! men nu måste jag springa, ha det bra! :)

9 oktober

det finns nog inget som är så roligt som när man trivs på jobbet, jag längtar inte ens hem när jag är där! de andra ställen jag varit på har bara varit okej eller riktigt dåliga. antingen har personalen varit dumma i huvudet eller så har det varit långtråkig, oseriösa företag om man ska vara ärlig. det jag ville få fram var att jag trivs jävligt bra och att jag hoppas att jag får jobbet. imorgon får jag besked :) blev överraskad av pappa idag när jag kom hem, på bordet låg en tidigt och mama mia filmen. han vet hur man gör mig glad när jag är helt död! :) tack! <3 ska sova nu, börjar 07.00 imorgon. godnatt!

8 oktober

att vakna på fel sida är inget hallelulja moment! för att göra det bästa av situationen så flyttade jag mig till köket och sedan tillbaka till sängen där jag la mig med allt gott jag kunde hitta! att tröstäta är något av det bästa jag vet, då har man en anledning att ligga där och tycka synd om sig själv med gardinerna fördragna, samtidigt som man kan äta massa godis utan att få någon ångest. min plutt var en snällis, han kom med godis och en ros :) han vet hur man får mig på bra humör sånna här dagar! borde diska nu om jag ska ha gjort något vettigt denna dagen, körskolan sen, hurra..

the hottie and the nottie

the hottie and the nottie
om ni absolut inte har något att göra och vill slösa
bort er dag på ingenting så tycker jag ni ska se denna filmen!
ingen höjdare om ni frågar mig!

7 oktober

kom precis hem från jobbet, mina fötter är svullna och min kropp trillar snart ihop! började 07.00 och slutade 18.00, snacka om lång tid! ;p roligt som fan i alla fall. men min baby har lovat att han ska ta hand om mig ikäll, blir film och mys, tänkte försöka fjäska till mig lite massage ;) men först ska vi till maxi och shoppa loss, hoppas det blir färdigmat idag, orkar inte laga något :/ nu hade man behövt en kock! haha.

:)








  miracle forever - 180 kr















mascara loreal - 55 kr













         maxfactor lip gloss - fick den gratis så vet ej pris.





4 oktober

har precis blivit klar, sitter och väntar på att min syster ska bli desamma. vi två ska nämligen bege oss ut på stan, jag ska försöka hitta en parfym och en tröja på gina sen ska vi även gå på restaurang, för är magen glad så är människan glad! ikväll blir det lite inflytningsfest här, sånt gillar vi. denna låten har blivit lite av en hit i lägenheten, spelas om och om och ooooooom igen! ;p
 

3 oktober

    .. . . .  godmorgon era bloggnördar! :)

1 oktober var jättemysig, baby bjöd ut mig på restaurang och sedan var det mys hemma hos mig <3 firade ett halvår plus att vi inte nu hade träffas på två veckor. det var hur mysigt som helst, tack baby! igår jobbade jag på harrys, sjukt mycket folk på en torsdag? gamlingarna släppte loss, men det var en speciell kväll igår så det berodde på det. fast var en aning förbannad på hur kvällen startade men lillie fick muntra upp mig, najs! vet inte om jag ska cykla hem till malin/jennie, på ett sätt vill jag men då måste jag samtidigt klä på mig?! kallt, haha. åker till min syster ikväll där vi ska äta fondue :D föresten, har äntligen fått tid hos frisören! har jagat dom som en idiot, haha. den 9/10 ska jag få klippa min förbaskade lugg! :D

<3


2008.05.01 <3

1 oktober

kom precis hem från grafitti :) det gick jättebra! ni som känner mig vet om att jag älskar skagen, haha och där fick jag stå och göra alla rörer själv och provsmaka! kan det blir bättre? :D haha. verkar som att jag får stanna kvar, det lät så på dem iaf. ska dit på söndag igen, håll tummarna! ska börja fixa mig snart, ska fira ett halvår med baby ikväll så får se vad det blir! ha det bra för det ska jag! :D

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0