trettionde augusti

god morgon på er! jag lever nu. det behövdes en dusch och en promenad. har varit och hyrt filmer, ska träffa en kompis och ha movie race här ikväll. ska möta upp rebecka nu och handla pizza. dreglar bara jag tänker på de! åh. maaaaaaaaat. haha.

drop it..

varför tar man alltid en desperat utväg när det inte går som man tänkt sig. hjärnan kopplas bort och man utnytjar det in i det sista. ångesten kryper fram och man blir så jävla förbannad för man kan inte skylla det på någon annan än sig själv. det är lätt att vara efterklok. lätt att fly från platsen. men det sitter fortfarande kvar, längst in.

tjugosjunde augusti

vilken dag.. jag kan inte sluta le. hur jävla larvlig är nu inte jag?! inte för att det finns någon speciell känsla, men bara det där lilla pirret i magen. give me more! har lust att springa turbo fort hem till jennsan och träffa henne lite, har träffat alla nu förutom hon! it sucks. hörde det var kafferep hemma hos henne ;p vårt team och kaffe. gör något?! haha. men jag måste trycka i mig lite mat och sen har jag lovat att göra en sak ikväll. jubblar verkligen av glädje, men har inte hjärta till att komma med ursäkter igen. det är bara för mig att hoppa in i duschen. hasta la vista beby!


love you sis. <3

it's not just we two..

tjugosjätte augusti

vad är det man brukar säga?
jag föddes i helt jävla fel land!








sjuttonde augusti

om tre timmar åker jag och är halv färdig med allt känns det som? ska försöka sova igen,
annars kommer jag aldrig orka denna resan ;p längtar som en idiot! känner mig lite bölig med
mina bebisar.. utan dom i en hel vecka! tummen upp för beccen som passar dom nu :)

ses på stranden imorgon sara, då ska du få smörja in mina sexiga ben med olja.
(jag vet att du innerst inne gillar det) haha. oh. yeah. puss på dig.

femtonde augusti

det blev kräftskiva ikväll hemma hos malin :) fyfan. vi låg som två
valrossar efteråt och kunde knappt andas! sen kom emelie och josse..
vi spelade spel.. vi förlorade.. slut diskuterat! hahaha. ska försöka sova nu.

föresten, på tisdag morgon åker jag! :D nu är biljetten bokad och klar.
älskar min mamma och styvpappa, ska pussa sönder dem när jag kommer dit. <3

femtonde augusti

min mamma ringde innan nere från spanien och grät, hon saknade mig. awww. så nu åker jag ner till dom på tisdag om allt går som planerat! :D att jag är impulsiv visste jag redan, när jag har bestämt mig för något så händer det grejor fort. det ända problemet jag har är mina kattungar, dom kan inte vara ensamma en hel vecka ;/ får lösa det. ska bli riktigt skönt att komma bort från helsingborg ett tag, roligt att få träffa släktingarna! :) åh. är jätteglad! ska fixa till min utsida nu och sedan dra ner på stan. känns som att jag har tusen saker i huvudet samtidigt. ger mig själv en klapp på axeln nu för att jag köpte en bikini.


femtonde augusti

sitter på jobbet nu, springer som en yr höna fram och tillbaka! haha. känner mig på så jävla bra humör idag! :D och det gör inte alls lika ont i ryggen längre, great! det ösregnar ute, har lust för att göra något mysigt idag. restaurang hade inte varit helt fel? eller laga någon god mat, hm. ska plinga mallan sen och se vad som händer idag :) vi hyrde filmen skotten i knutby igår. det var nog den sämsta jävla filmen vi någonsin sett! hahaha. sjukt dålig. hyr den inte! nu kom beccan, så måste pysa. adjöööö.

fjortonde augusti

it all goes down suckers. det har hänt något med min rygg, kan inte sitta, ligga eller gå utan att det är gör ont ;s började igår. det har varit ett helvete på jobbet och imorgon är jag på det igen. roligt.. ska till en sjukgymnast på måndag så det är bara att hålla tummarna på att dom vet vad det är. tycker jävligt synd om mig själv.. klart? haha. ikväll kommer några av mina babes hit, blir film och mys. måste springa, katterna river ner mina gardiner! haha. smek.      ... . . . ... .  det är när de är borta som man förstår hur mycket man saknar dem. hoppas ni har det roligt! love my family. and its a feeling about you to.
 

tionde augusti

hej geeks. kom precis intrillandes med två gigantiska påsar från maxi, idag har nämligen jag storhandlat. går och öppnar kylen var femte minut för att kunna titta på vad jag ska äta.. haha. just nu står korvstroganoff på min spis ;) yumm. i'm love in it. beck börjar också snart tror jag? mys. är ledig imorgon :) har en sån lycklig känsla i hela kroppen, det pirrar i magen. tummen upp för den här dagen! ögonblick ska man spara på, det räcker länge. ska slänga i mig min mat nu innan den bräns fast i plattan. hörs senare, smek.

imorgon åker min familj ner till mina släktingar i spanien, hade också velat följa med. har fått en liten kusin som ska heta angelo :) det ska bli dop för honom, men mamma lovade att ta jättemånga bilder. nästa år ska jag ta ledigt från jobbet flera månader i förväg. saknar dom allihopa! speciellt juana och monica.




nionde augusti

heliga makaroner! vad hände egentligen igår? vårt kalas firande för mathias gick vilt till. men det är de vi gillar! det blev först tre rättersmiddag som sedan gick över till drinkar.. ett bra antal sådana! träffade lite allt och alla igår. en gubbe som stoppade trafiken för att hjälpa folk över på gatan?! hahaha. vi la oss ner av skratt. sen la han sig ner och tog en tupplur mitt på gatan, i och för sig den som var avstäng, haha. blev en runda på tivoli, sen helt plötsligt söder? och sen mötte jag mina babes utanför gamla q. tack alla för en sjuk kväll. tycker jag vi ska göra om.. ikväll.. tequila race hemma hos mig klockan åtta. nu skojade jag, är inte i helt perfekt tillstånd här på jobbet, haha. vi ses på stranden ikväll istället. smek. föresten, grattis mathias på 20 års dagen. puss på dig!

picture this.


beautiful stories never ends.

femte augusti.

mallan, jennsan och mathias körde precis hem. har absolut ingenting att göra nu. boring! haha, dom kan verkligen få en att skratta. jag och mallan jävlades med mathias innan, haha ;p han fick lite.. lite mycket damp på oss! ska trycka i mig chips med dipp nu och titta på baksmällan! har hört att den ska vara sjukt rolig! såg början med malls innan och redan då skrattade jag. min dåliga humor! börjar halv tre imorgon så det är lugna puckar! godnatt suckers.



jag och mallan.

femte augusti.

hipp hipp hurra för min mamma som fyller år idag!
vi har firat det med att tura på båtarna, jättemysigt.
min mamma är snygg, jävligt snygg får jag säga.
och det har ingenting med att göra att hon är min mamma.
hela hon strålar av glädje när man ser henne.
my beautiful mum, i love you! <3

my love.

tänkte visa lite bilder sen igår.
awwwwww.. allt man kan säga :)




kanske blir lite mycket prat om mina små bebisar nu,
men testa själva att bo ensam i en lägenhet dag in och dag ut.
man saknar något. dessa två små jäklarna behövdes i mitt liv! :)

fjärde augusti

hejsan :) vilken seg dag detta har varit! känns som att den aldrig skulle ta slut på jobbet. kom precis hem till mina älsklingar, men ska lämna dom nu för att köra hem till malin och färga hennes hår. vi med våra hår! haha. alltid något som ska färgas eller fixas ;p måste inom maxi också, får passa på nu när man har fixat bil för ett dygn, haha. imorgon fyller min mamma år. det ska vi fira med att åka båtarna! :D dom har jävligt god mat, ska frossa! haha. kommer inte kännas som att jag är ledig imorgon, har en massa saker att göra, but a man gotta do what a man gotta do! hörs inatt.

drömde föresten världens sjukaste dröm inatt, jag vaknade av att jag grät som ett litet barn. malin och mathias var med i drömmen och så födde jag ett barn?! en liten flicka. dom gav mig barnet i en lucka och sa "här har du henne!" haha. sjukt?! minns att jag sträckte fram henne till mathias och sa att hon var det finaste som fanns och så började jag gråta! jag drömmer alltid drömmar som utspelar sig i verkligheten. mina vänner är alltid med osv. sjukt! haha.

andra augusti

mamma och juan gick för ett litet tag sedan, mysigt när ens familj kommer på besök :)
kom hit med mat och presenter, vet inte hur många saker jag fått nu som dom säger
är inflyttningspresenter! haha. söta är dom. ska mysa med mina bebisar nu innan
malin kommer hit. man känner sig aldrig ensam i denna lägenheten nu iaf! ;p haha.


shanty.


zindra och shanty. <3


pusssss.

första augusti

igår blev det mys hemma hos mig med malin och novis :) pizza och läsk, great! beccan var också där en runda, hon passade mina kissar när jag var på jobbet. synd om dem ska sitta där en hel dag utan mat och kel. dom springer runt i lägenheten och jagar varndra som några yra höns ;p har kärat ner mig i dom. kommer aldrig kunna splittra på dom sen! vad ska man med man, vila och volva till när man kan ha två bebis katter?  haha :D malin kommer och möter mig när jag slutat jobba, vet inte riktigt vad vi ska göra idag. vi får ta oss en funderare på det! ni får ha en najs lördagskväll, för det ska vi ha.

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0