30 September

Igår var en av dom bästa kvällarna på länge!

Igår var det bio time, skit rolig film haha jag skrattade så mycket att jag satte i halsen. Chuck and Larry, den måste ni se för annars missar ni något. Vi kom sist in och störde alla i början, men blir jag förvånad?! Vi brukar vara duktiga på att göra bort oss, HIGH FIVE! Ni vet att jag lovade att jag skulle börja ett nytt liv och inte dricka alkohol mer.. haha det  råkade bli så igår att jag gick ut med jennie, vi skulle bara ta en öl men sen blev det några drinkar till och några tequila, ramlandes ut kom vi.. lika snygga som alltid :p hamnade utanför cardinal och sen promenerade jag hem i ösregnet, kändes lite som i en film haha

Men nu måste jag plugga till mitt historia prov imorgon, det är så jävla mycket att mitt huvud sprängs snart. Jag orkar inte ;p och jag har ingen praktikplats än och det börjar nästa vecka haha ja.. vad ska man säga? jag borde köpa en kalender. Ge mig tips på praktikplats?
                image120
  

.

Jag har fått äran att bli Novas gudmor!
Jag är världens lyckligaste <3

image113

image110

image115

image117

28 September

Idag har jag bara suttit i pyjamas hela dagen och myst. Jag börjar känna mig som Bridget Jones! Ni vet hon som dom flesta skrattar åt och inte med, en charmig liten blondin som inte äger någon fotomodells kropp. Det hon är bäst på är att lyssna på dåliga kärleks låtar och hennes vänners tips. Hittar den perfekta killen men väljer idiot nummer 1 först. Kärleken är blind säger dom flesta, jag kan väll inte göra annat än hålla med, haha! ;p Och jag har äntligen kommit fram till vad jag vill göra med mitt liv, det får bli top secret för er.. det är inte jobbet som ni tror jag kommer jobba med iaf. Tänk nu inga snuskiga tankar haha, för jag ska inte gå i anna nicole smiths spår ;)

Idag ska dom flesta ut och skaka på rumporna men inte jaaaaaaaaag! Jag trivs så bra här hemma med min tv och box.. livet kan ju inte bli mer underbart? ;D Ska börja ändra lite på mina rutiner haha det här fungerar inte mer ju, man ska inte vakna med ångest varje lördag. Nej, här har ni nya petra i egen hög person. (jag kan lova er att jag inte håller detta, för nästa helg kommer ni se mig ute med jennie)

Jag är nog världens lyckligaste just denna minut.. eller ja, dom flesta minuter faktiskt! Jag vet inte varför men ni vet när det pirrar i magen och man ler hela tiden. Fråga mig inte varför för det har fortfarande inte dykt upp någon mr. charming än.. han gör det säkert när jag vill det minst av allt i världen haha :D

                                    
Bio imorgon med tjejerna  <33

image119

25 September

Idag har det varit en sån rolig dag som bara finns ungefär tio gånger om året! ;D mådde inte bra i morse så jag latade mig framför tv hela dagen, vi har köpt en box så vi får en massa gratis kanaler i 2 veckor.. jag är beroende :$ det blev problem, för varje gång jag skulle slå upp spanska boken så kom en ny, ännu mer bra film haha.. det måste faktiskt gå före ibland, man lever bara en gång och tänk så dör jag utan att ha sett den filmen. Något så förskräckligt får inte hända mig :D IAF.. jag och hela familjen åkte och bowlade idag, först åt vi buffé.. gissa om jag tryckte i mig mat, man kunde tro att jag aldrig sett mat innan haha såg en aning gravid ut efteråt, men vad gör det, aldrig fel haha.. sen spelade vi och gissa vem som vann? inte för att skryta men jag slog dom jävlarna haha ;D och nu lyssnar jag på mysiga låtar samtidigt som mamma står i trappan och skriker om hur mycket klockan är.. ja vad ska man göra?

imorgon har jag bara en lektion, ska sen ner och fika på mezo med hannah och neá. Ska äta  räkor tills jag inte andas mer ;D sen ska jag åka och hälsa på min sötnos emelie, ska krama isönder henne! Ska försöka träffa dom andra nördarna i åstorp samtidigt, hihi. 

Barcelona den 17/10.. längtar så jag spricker. Lorena, Henke & Muerten.. mitt egna team! ;p   

Baby i'm sorry but it's time for us to go.. but not the same way this time

malin & jennie <33     ingen får min kärlek så som jag ger den till er!


                              

ännu en ny favorit <33

24 September

Idag har varit en riktigt bästaste dag! ;D stack till skolan vid 1 och hade en lektion som jag inte ens kunde gå på för jag skulle fixa med mitt busskort, wiho jag får ett nytt imorgon :D Jag och Malin åkte ner i stan, gick på banken och sen alla people, jag petra jacobsen köpte en ny mobil :D sonny ericsson k800i, mega fin.. i'm lovin it! Sedan åkte vi till familia och tittade lite, hitta en jacka.. fan vad jag hittar en massa nu :p åt på grafiti och tittade på mr. bean, hela världens räddare haha.. mega roligast! Sen körde vi hem medans jag nördade mig med min telefon.. men iaf, nu mitt goda folk har jag comviq igen så nu kan ni höra av er, snåla jävlar haha

                iaf, nytt nummer igen :)

                                                          image107

                                                                                jag är kär i honom :$

kärlek!

                                      

23 September

Om du tror jag bryr mig när jag går nu och om du tror du styr mig då förstår du ingenting om vem jag är.. för du bara ljuger om var du var och du börjar med ditt vel. Om du tror det duger för att jag ska vilja spela i ditt spel, då tar du fel! Tror du jag vill  veta vad du känner? och tror du jag vill trösta dig en gång till? Då tror du fel. Jag trodde kanske du var den som jag saknat så. Ett helt perfekt exemplar, en kärlek ämnad för få

Men dina sidor var två och en var illa nog. Jag tror jag börjar förstå, nu vet jag din metod.. Om du tror det vi har vi två är bra, om du tror att det duger när du nu bara ljuger  om du tror att det är vad jag vill ha.. då tror du verkligen fel. Ingen kan styra mig mer!

 
                       image105

skriver inte så mycket i min blogg mer, Jennie klagar på mig ;p måste verkligen bli lite skärpning! Sov hemma hos henne igår, mysigt var det.. film och sånt, pizza time, dans i bilen osv. i love her  <3 Var ute i fredags, hade jätte roligt tills någon efterbliven stal saker ur min väska. men lugna puckar people! ;D låt dom ha sakerna, ska ändå handla ny mobil i veckan med abonemang och hela skiten. Så dom kan få behålla den sonny ericsson, men min kamera, ja.. ni får inte se fest bilderna haha.. det har den personen mer glädje av nu :D han/hon måste vara lycklig som kan se oss underbara på varenda bild haha skit heta var vi. Imorgon är det skola och i helgen blir det kanske malmö :)

Har nytt nummer så länge tills den nya mobilen är köpt, don't worry.. be happy! ;D

love this song <33

20 September

Igår var det inspark för filborna skolan, sista året jag firade det på sjöcrona. Första året var jätte roligt, andra året var sådär, åkte till landskrona istället haha.. och igår var det katastrof! ;p kändes lite konstigt att gå omkring där. Vi fick dåligast bord, micarna var isönder och musiken sög. Ja, det kunde inte bli värre. När jag väll kom hem så lurade min kusin ut mig på stan igen, haha! Han vill man bara slå när man tänker efter ;D men nu ska vi vara snälla, han var bara full och glad! haha. Somnade gott i pappas säng sen för han var inte hemma :( brukar sno den då haha.. och idag är man ledig, kan det blir bättre? ska inte byta om till  kläder idag, jag tänker inte bli människa idag. Ska bara softa! ;D men nu ska jag se på film och sova..

                                see ya suckers! ;D

image104

18 September

Jag är helt ner kärad i en låt..    israel feat. fabolous - in love with you  <3 Bästaste låten jag vet för tillfället, den går i reepet på datorn.

Idag var jag extremt duktig, jag, min unga dam steg upp klockan halv 6. Pigg var jag också! ;D livet är väll underbaaaaart.. vad jag är lycklig, vad jag är lycklig, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag + söndag! Satt och åt nötter med muerten hela spanska lektionen, det låter vacker när man sjunger på spanska med munen fylld med nötter ;D charmigt! Snart åker vi till Barcelona, längtar! ;p ja, vad har mer hänt idag?.. Jo, jag blev antastad i matsalen, sexuellt.. inte varje dag hahaha och mina vänner är turkar på burkar med svenskt blod. Kan det bli mer komplicerat? Dom antastar mig sexuellt, emelie och jennifer är speciella. Men jag vet att dom gillar att ta på mig.. så varför hindra deras lycka? Sen har jag ätit äcklig korv idag, HÖR NI? Jag som älskar korv, men denna var inte alls min smak och jag som var så hungrig :( ska snart logga, internet dödar min inre kropp, man mår inte bra av internet mina kära barn.. gör något vettigt som lek med kottar.

På onsdag är det filbornas inspark för ettorna. När jag gick i ettan tyckte jag det var jätte roligt, men nu förstår jag inte vitsen med det? Varför ska vi välkommna dom? Vi borde ha en stor avskedsfest för oss 3:or istället :D (Är jag ego ibland eller? Ja, vadådå?) nej, nu hurrar vi för ettorna som kommit till mig + dom andra, haha slå mig!




Kan man rädda sin dag bättre än med detta skrattet? :D

17 September

                        image103


now I see what they was talking about..
one minute ya muslim then you porkin it out
first you dont like rap then you walking it out.
you treat me like some other girl,
thought I was the one you wanna be with.

Ill snap you out of it like a hypnotist <3

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0