29 mars

skrev precis klart mitt cv, eller rättare sagt mitt curriculum vitae. mycket nöjd :) har börjat titta runder efter jobb nu, känns som att tiden är inne efter mitt samtal med xxx. ska försöka komma utomlands också. annars har det inte hänt något spännande i mitt liv idag, mer än diskutionen vid matbordet haha, fast det brukar bli att någon oftast reser sig och går. vanligt i min släkt.

det blev av att jag hamnade i hannahs soffa igår med henne och malin. tittade på let's dance, jag blev helt inne i det. skit snygga danser, mat-tina vann också. heja henne! skrattade som en idiot igår. vi förstörde nog hela spänningen i filmen? ;p tack för kvällen iaf tjejer. <3

- jag har besökt Sveriges högst belägna kyrka.
- VA? har du varit i Norrland?!
(vem som sa vad vill jag inte gå in på detaljer med...)

jag ska ta ett jävla choklad nu och tycka allmänt synd om mig själv. ni förstår, måns har blivit kär i den gamla a-teens bruden. hur trevligt är det? (själv tror jag har var jättefull när intervjun gjordes och att han tror på fullaste allvar att de sa kärleksvän.. exakt så måste det ha varit!)
 

image823


babylycka.

image822
Alla kändisar får barn de senaste åren tycker jag. I alla fall mina favoriter :)
Jennifer Lopez fick tvillingar igår morse, en pojke och en flicka.
Emme & Max

28 mars

idag är det fredag hipp hipp hurra och en hel vecka har jag varit sjuk nu. visst är det trevligt att man är sjuk just den veckan det är lov? väldigt trevligt. men det positiva är att jag börjar friskna till, så jag är väll lagom frisk till skolan börjar?! funny. ska ner till mannen sen och köpa kebab tallrik och en massa godis. ska hem till hannah och titta på let's dance. vad fan är det för ett jävla program mallan följer?! om det inte hade varit för att det är en finalgrej så hade jag sappat direkt, haha! ;p gullet då.

tittade på en officer och gentleman igår, den fick en att börja gråta. jättefin film, hur fan har jag kunnat missa den?! jag som är den nördigaste när det gäller filmer. hej, jag börjar bli efterbliven. ska ner till mamma nu, hon skriker om att min kuckeliku medecin är färdig, oh visst låter det spännande? suckelisucksuck, sucki.

nu är det bara tre dagar kvar till min födelsedag! :D vet inte riktigt vad som händer då? är ju en måndag. blir väll en fika med tjejerna och sen mys hemma. på fredag nästa vecka blir det iaf utgång!! det var ju egentligen lite fest för mig idag men eftersom jag är sick så får det bli nästa fredag. tack för allas tips men whiskey fungerar inte! haha :p

image821
give me some loooove suuuggaaa? haha.

.

sorgligaste videon jag någonsin sett! :'(

28 mars

ungdomar i min ålder har nog börjat få ett liv?! det känns som det bara är jag som är nörd och sitter hemma vid datorn och skriver blogg nu för tiden? ska slå mina vänner på fingrarna sen! ;p haha. hannah gjorde nyss om min design, mycker snyggare. eller vad tycks? :) ska se en officer och gentleman snart, har suttit vid datorn för länge nu. super nörd är jag! :D godnatt! . .. ... .. säger inget mer än: titta ner


image818

27 mars

tittade nyss klart på filmen michael clayton,
den var väll sådär. har sett bättre. det var en
film som man tittar på om man inte har något
bättre för sig en torsdag? den får 2 / 5.


trevligt umgänge jag har ikväll? både mamma och juan somnade på soffan innan halva filmen hade gått. snarkade gjorde de också, gud vad trevligt ;p var hemma hos pappa innan och städade upp lite, allt för min daddy. hämtade saker och nu sitter man i ekeby igen. ja, mamma tyckte att det var nödvändigt att jag pluggade i helgen eftersom jag endå är sjuk, åh, visst låter min helg spännande? ska prata med hannah om drömprinsar och hångel bredvid globen, eller var det globen? HAHA.

image812

:D



jag älskar björn gustavsson och jag älskar att skratta!
tänkte dela med mig lite av det här så ni kan bli lika glada som jag :D

27 mars

GOOD MORNING!
vaknade idag och oh ja, jag är på bättringsvägen! :D beror nog på något skit mamma köpte hem igår, gracias. åt nyss våfflor, oh jag vet är helt seg med dagarna, det var i tisdags tror jag? pratade nyss med två araber på andra sidan jordklotet haha, väldigt trevligt. att sitta och skratta i cam är nog deras höjdpunkt här i livet :p vill också åka iväg till något varmt ställe! men snart åker vi ;) riktigt skönt!

27 mars

goderafton! :)
kan inte somna, fast det är kanske inte så konstigt i och med att jag sovit ungefär hela dagen. denna dag är en hata-dag! allt med den har varit så jävla fel, tänker inte sitta här och skriva ut det på internet, duktigt irriterad iaf. tittade precis klart på fievel filmen, den är en av de sötaste filmer som existerat! :D måste köpa den. ska till pappa imorgon och packa ihop kläder och lite sånt. tänkte bo hos mamma i helgen, tråkigt att sitta ensam i en lägenhet när man dessutom är sjuk.. bättre här! :) satt och tittade på lite bloggar innan, tänker inte nämna några namn men att man ens orkar klaga så mycket på en människa, om hon hade sagt att idag är det sol ute så hade folk klagat på hur hon utalade sol?! fattar ni inte att hon tjänar pengar på att ni trycker upp hennes blogg och klagar? något som däremot är roligt är att jag fyller år om bara 4 dagar! :D

                                                              mrs beckham är.. söt.. ehm

image811

.

frankie j - still
ciara - so hard
plies ft. neyo - bust it baby
alicia keys - like youll never see me
akon - why'd you lie
taio cruz- i'll never love again
chris brown - i needed you
taio cruz - she's like a star

image808

25 mars

kom nyss hem till min mamma, sitter här med 2 tjocka tröjor, halsduk och extra strumpor. jag drappas alltid av denna jävla förkylningen, tolle ;p har varit hemma hos jennie sen igår, efter ett tag stack vårt company men vi underhöll oss själva med lite egna moves och videos haha. dom förblir top secret ;p ja jag har mina jävla skäl, ni hade mobbat mig för resten av livet haha. det blir antagligen så att vi firar mig i helgen :) hoppas nu bara jag blir frisk också, håll både tummarna och tårna!

.

So every time you hold me
Hold me like this is the last time
Every time you kiss me
Kiss me like you'll never see me again
Every time you touch me
Touch me like this is the last time
Promise that you'll love me
Love me like you'll never see me again

24 mars

sitter och hostar och snyter mig var fjärde sekund men skit i det, ska ut i snön nu och hem till jennie. orkar inte sitta instängd, har ju faktiskt lov ;p får skynda mig nu om jag inte ska missa bussen, bye!

godnatt

ska ringa jennie nu, vi ska planera dödstraff. exakt vad jag skrev.. dödstraff!
bedtime for me soon, kommer aldrig orka upp imorgon :/
GODNATT! <3

image789

19 mars

det har varit en jävlans dag bra idag. softade runder i skolan, lyssnade på någon som snackade om minor, javisst är det intressant? trala. eller inte. nyttigt iaf. åkte ner till stan och fikade med sanja och jennie, satt utomhus hur länge som helst och i skugga?! svinkallt då men mysigt :) gick ner och satte oss efter ett tag med mtv och hela köret. älskar sånna dagar! gick sen till norrahamnen och mötte friends till sanja, riktigt skönt var det, softade hur länge som helst :) stack inom jennies farmor och trycke i oss mackor och lyssnade på hennes liv när hon besökte en liten by, haha. hennes farmor är så söt :) sen.. tränade, fast någon idiot tog min solning. jävlarn var arg jag blev! puckon. ska nog se film och försöka sova nu, helt död i kroppen. tack för en mysig dag tjejer. <3 ps. någon mer än jag som hatar bilddagboken nu?! :/

image783
image784
image785

14 mars

sjukt soft dag. började tio och slutade tolv? skulle bara fotografera vissa av medias 3:or till avslutningskatalogen :D kommer bli riktigt bra! fick till och med skjuts hem idag så slapp bussen, även om den tar tio minuter, haha. fick tillbaka mitt svenska arbete också, wiho säger jag bara, detta ska firas. men orka att lärarna ger tusen läxor på samma vecka? ;s äh, får plugga ikväll hos mamma. ska iväg snart till apoteket, top secret domument där ja hahaha. sen ikväll ska jag träna och sola, sen hem till mamma och juan. min syster ska också dit så ikväll ska vi ha tjejkväll med ansiktsmask, bastu och hela köret. och givetvis är nynne inbjuden ikväll! :D ska ner på stan nu och fixa lite med sanja och sen fika <3 ciao!

fick en sommarkänsla idag så jag beställde en massa sommar klänningar, lika bra att vara i god tid! ;p

                     

.

I need you to stop me from
makin' a wrong decision.

13 mars

image772
åkte hem till mormor idag efter skolan. var helt död ;/ hade ont i huvudet med så hon tryckte i mig några tabletter och sen somnade jag gottit. hon lagade mat till bröllopet, oj det har jag glömt att skriva.. på lördag är det bröllop, har redan fixat klänning och hela köret. min morbror har äntligen slått till så nu jävlar. kan inte robban också fixa fru och några kusiner till mig, hade varit holy makarony trevligt. pappa får ett plus poäng idag också, det låg liksom en film och väntade på mig :D puss på han. borde nog sova nu för jag har endå inget vettigt för mig? imorgon ska jag fotografera rörligbild på filborna inför avslutningskatalogen. hej? haha, ska bara hitta vissa av dom jävlarna också ;p godnatt people.

ditt fitthue. lek inte sur mot mig för att sen ställa frågor om mitt privatliv. vänner har jag så det räcker. :)

.

You have to lissen to understand.
Do you get it?! . .

12 mars

Blev som planerat idag, åkte hem till Hannah och filmade klart videodagboken. En jävla massa skratt! ;p Jag gjorde några kullerbytter osv. Orka vara en seriös människa? :D Tränade och solade sen. Försökte övertala mamma att svänga in om en kebabkiosk men mina planer blev helt off. Sitter här nu och är så jävla död. Hungig med men min kära fader har övergivit mig för sin flickvän. Man kan inte låta bli att sucka och le när man ser dom. En helt annan femma. Ska till skolan imorgon står det i min planering och sen till mormor. Jag vet om att jag är beroende av min planering, snart står det att jag måste på toa, så det är väll lika bra att följa planeringen. haha, oh slå mig ;p Ska nog se några gossip avsnitt och sen nynne. Nynne behövs det jävla mycket av, Bridget Jones också. Ska nog se alla ikväll. Dom brudarna är mina förebilder och just nu behöver jag deras råd för livet har sneat totalt. (Gynning är också inräknad, men hon står inte med på listan ikväll även om jag tycker hon borde spela in en lång film till mig) :D Får väll börja följa min planering och säga adjökens till er. Sov gott. Föresten jag är blondin igen, tyckte det behövdes lite roligheter i mitt liv för tillfället. Återigen godnatt och det var sista gången om jag inte blir utråkad och kommer tillbaka.

image771

12 mars

Igår var det en riktig mysdag. Jag var lycklig hela dagen igår om man inte räknar med ett litet fel min skola gjort och som jag har lust att.. kan inte skriva det här, för taskigt. Men jag är arg på dom iaf. Gick ner och fikade på bagatell med tjejerna och sedan åkte vi hem till Sanja, fast inte lilla Sanela. Sandra färgade mitt hår och det blev skit snyggt! :D Ja, man får säga så om sig själv eller lite bättre.. jag är skit nöjd. Ska med Hannah hem nu efter skolan för vi ska arbeta med projektarbetet. Har bara lust att åka hem och slänga mig på sängen. Helt ledsen och arg idag. Fråga mig inte varför. Måste nog logga nu för hennes klass har slutat. Skriver mer sen. Smek!

11 mars

image770     today i'm happy happy happy!

Jag vet inte vad det är men jag sitter och ler hela tiden, vaknade en halvtimme för tidigt och har gjort bullar i ugnen. En jävla happy början på dagen! :D men måste skynda mig lite nu om jag inte ska missa bussen, ska möta Jacky också :) Blir nog en fika i eftermiddag med Sanja, ingen aning vem mer ;p Föresten, är Gynnings program slut?! :(

helvetes måndagar.

Jag kan inte somna, måste egentligen eftersom det är skola imorgon. Pratade nyss med Jennie i typ en timme och jag tror faktiskt det hjälpte. Tack hjärtat :) Man ska ju inte blotta hela sitt liv i bloggen, det kan leda till allvarliga samtal, haha. Och sånt gillar jag inte alltid. Men något är fel, och om jag bara hade kunnat veta vad som egentligen är fel eller vad man kan göra åt det så hade det varit en aning enklare. Men nu är jag totalt gone i huvudet så jag kan inte fråga den smarta delen av mig.
                     image769

.

please just admit you're wrong
which will it be?

tionde mars

Jag känner mig inte vuxen. Jag vill fan inte bli någon allvarlig arbetande som klagar om att jobbet är skit. Jag som har mina skrattanfall, ska jag nu sitta där tyst på min stol och inte säga mina dumma komentarer som råkar komma ut ibland. Holy makarony då kan det bli sparken! :p Det känns helt konstigt att man ska gå ut skolan nu, aldrig mer skola? Nu ska man vara vuxen och gå till jobbet, saknas bara barn, vila och volvo. Oh helvete. Nu börjar jag få ålders panik. Fyller 19 om exakt 3 veckor. Äh vad fan, om paris hilton och dom kan springa på fester och lyfta på kjolen så kan fan jag också göra det jag vill. High five!
ps. vad tycks om min snygga design på bloggen? :D Hannah har vi att tacka för det. Tack snutte.

Jag har varit olaglig och laddat ner några gossip girl avsnitt. Jag kan aldrig hålla fingarna borta. Holy makarony. Så jävla roligt ord att säga.. holy makarony.. nej ska väll vara olaglig nu och titta på dom också. :D smek! . .... . . ... . man vill ju inte vara den som är den, men hallå, studenten 2008? :D
   image767

6 mars

  image753
För jag är lycklig och jag är lycklig trala. Haha no life maybe baby? Yes. Tittade nyss klart på beck. Min pappa kom hem innan med pizza, läsk och en film. Han är världens bästa pappi! :) Det lutar mot att det inte blir någon utgång imorgon :/ orkar inte sitta hemma en hel helg sen med värre feber. Den där whiskyn kan jag nog glömma ;p Måste till skolan imorgon, har redovisning, ska hem sen direkt. Oh holy makarony vilken spännande fredag, haha.

Majsan aka. Jennie var här och underhöll mig i eftermiddags. Hon brukar komma hit och bara sticka in huvudet ;p haha. sötis. Blev en jävla massa skratt. Tittade på massa gamla videos, hahaha jag vill så jävla mycket lägga ut dom på youtube, men dom blir cp när dom hamnar på datorn :( Längtar till costa brava som fan. Har redan börjat planera några köp haha, kanske 2-3 månader kvar. Men är man en planerare så är man.

Nu måste jag logga från datorn och krypa ner under täcket, ny movie väntar speciellt på mig liksom haha. Måste upp tidigt imorgon för jag ska till skolan och göra en super duper hemlig sak. Hoppas allt går bra ikväll syster yster ;p smek!
                                                        

6 mars

Sitter i skolan nu med feber, hur kul är det liksom. Har tryckt i mig en massa ipren, var tvungen att gå hit nu ett tag för att lämna in uppgifter och fixa lite. Men mina lärare är gone, allihopa :/ orka? Ska snart hem och lägga mig under täcket och sova. Hoppas jag mår bra imorgon, för jag hade fan planerat utgång! Mina underbart omtänksamma vänner sa att jag skulle dricka whiskey så mådde jag säkert bättre hahah.. tack? ;p

5 mars

Fick inte gå till skolan idag för pappa, hör ni? Fick inte. Låter hur jävla töntigt som helst. Får inte gå imorgon heller :/ Inte för att jag tycker skolan är jätterolig nu för tiden men det är tråkigt att man måste sitta hemma hela dagarna och inte ens gå ner och ta en fika. Han var och köpte fyra filmer till mig innan för att jag skulle kunna underhålla mig, snällis är han. Vad har jag mer gjort idag? Hm. Inte ett skit. Pluggat, suttit på msn, gjort om en blogg till en tjej och sen inget mer. Ska laga mat nu och se mina filmer :)
Holy makarony nu är det fest!
image751

4 mars

Vaknade sjukt tidigt idag, beror kanske på att jag somnade vid tio igår? Brukar annars bli vid ett ;p Stack till skolan och efter det gick jag och fikade på bagatell med Jacqueline och Jessica. Mysigt :) Fick sen gå till ticket igen för resan klabbade men nu är allt fixat :) no problemas! Gick sedan med snyggingarna till mezo, fikade igen ;p eller rättare sagt åt lite. Haha, varenda gång vi är där så klagar en kille på något vi gör, om det inte är fötterna i soffan så är det musiken? Nästa gång klagar han väll på att vi dricker för mycket vatten? hahaha. Har kännt mig sjuk hela dagen så bestämde mig för att kolla upp detta och yes, hade 39.4 graders feber fastän att jag inte kännt mig dödsjuk? :/ Sanja ringde innan "hej, kom ut?". Haha jag trodde hon hade gått hela vägen hem till mig bara sådär? Men nejdå, där stod hon på trappan och log med hela ansiktet ;p Kunde tyvärr inte följa med tillbaka hem till henne :/ orka feber? Speciellt när man knappt känner att man har värsta. Får väll nöja mig med min egen säng inatt.

               

.

image746
Försov mig idag verkar det som men det fattar jag inte själv för jag börjar halv tolv idag och min klocka är bara 09.37 så dum i huvudet är jag väll inte haha? Ska göra lite frulla nu och fixa till liddee. ses! Ursäkta dom extremt snygga flaskorna i bakgrunden haha :D

                                                  Maybe I just waste my time on you?

3 mars

Bilderna från i fredags finns på min bilddagbok. :) http://www.angeliiya.bilddagboken.se/

Ska sätta mig och plugga nu, prov imorgon. Orka. :/

Costa Brava

Oh herre min jävlar, idag smällde det! Vi beställde resan till costa brava! Det känns inte som på riktigt ännu men det kommer nog snart. Jag fattar inte riktigt ;p Åker den 17 maj. Det kommer bli en sjuk resa med alla våra fem hjärnor? HAHA. Man kan inte beskriva hur glad man känner sig! Tror alla andra som också ska dit förstår vad jag menar. Costa brava here we come! :D

image745

2 mars

Mamma väckte mig vid tolv för vi skulle träna så jag slänge på mig lite fula kläder och satte mig i bilden. Slutade med att vi gick på väla och handla bal klänning och åt mig ;p en aning bättre? Den blev jättefin, gracias mamma. Åkte sen hem till min kära vännina Sanja och lite senare kom Jennie också. Satt i köket och pratade om allt möjligt ;p mysigt. Mitt i natten gick jag upp och lagade mat haha ja men eftersom vi inte kunde somna så kunde man lika bra göra något nyttigt. Tack för kvällen tjejer. Love you! 

           

1 mars

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara gårdagen? Var hemma hos mig och förfestade allihopa och sen åkte vi ner till crom. Helvetes tryck var det där haha ;p blev lite studentsjungande. Sen fick jag för mig att tivoli skulle jag till och fråga mig inte hur eller vad fan om hur detta hände. Märkte idag att plånboken inte var tom och kom då ihåg att jag betalade inte inträdet. Jag gick bara rakt förbi kassan haha. När man har druckit blir man så mycket vågligare! haha. Träffade på mina vänner där inne och sen var jag gone igen. Jag gick omkring som en yr höna tills jag hittade en ny vän. Tack för den kvällen, gjorde mig riktigt glad. :)

Ska krypa ner i soffan nu och tycka jättesynd om mig själv och äta choklad. Jag är suris för en liten sak sen igår, men dom detaljerna tänker jag inte gå in på.

Bilderna sen igår kommer upp senare. :)

image738

1 mars

Denna månaden inleds med ett helvete.

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0