tjugoåttonde december

hej & jättemycket hej! :) hela min kropp värker och min mage är svullen så hungrig jag är. har inte ens tryck i mig frukost än och klockan är sju nu? är på jobb nu och det har varit kaos hela dagen, alla ska ut och shoppa på rean och trycka i sig en potatis samtidigt, haha. great! så fort jag slutar så ska jag springa hem och fixa mig inför min dejt.. med mig själv! ska laga all mat jag kan komma på, duscha en timme, göra ansiktsmask och mysa framför tvn med tio olika filmer. tänker inte rubba min röv en milimeter! försöka somna tidigt ikväll? har kommit in i en period då min kropp vägrar att somna, eller min hjärna vill inte. sitter uppe tills jag inte kan hålla ögonen öppna! :/ vet inte om det är för att jag inte tycker om att lägga mig i sängen helt ensam och glo i taket? ska nog ansöka om en inneboende som kan skeda med mig. inga saker får tas med! hahaha. snart ett nytt år.. hallelulja vad vi ska göra nästa år bra! jag ska bli bättre som person, både mot mig själv och andra :) dom andra jävla nyårslöftena om att inte röka, dricka eller göra något dumt håller man ändå aldrig. älskar att göra tvärtom.

tjugoåttonde december


jag klarar det på egen hand om jag vill'
finns inte mycket annat att göra än acceptera.
puss på mig själv för att jag är så jävla stark!

tjugofemte december

jag är taggad inför en rolig kväll! :) sitter på jobb nu men det är inte mycket folk i stan, allt är stängt. imorgon kommer det smälla, rea rea rea, jag och cassi fixar de! haha. ska köra hem till jennsan efter jobb, hämta henne och lite kläder. vidare hem till mig, göra oss snygga och dricka vin. förfest blir det hemma hos en killkompis tillsammans med mina babes och sen vidare ut på stan. känns som alla ska ut ikväll? :D sånt gillar vi. morgon dagen tänker vi inte på ikväll! haha. vi får må som vi förtjänar! ska städa undan lite nu och sen fixa allting. ses kanske i dimman ikväll! whoooo knows.. pusstja! :)

JULAFTON!

& nu är julafton över, lika mysigt som alltid! :) har firat hemma hos pappa och hans sambo agnetha tillsammans med hennes föräldrar, min syster, hennes sambo och mina två brödrar. jag fick äran att gå och handla tidningen, kom tillbaka utklädd som tomte med en fet jävla mage! hahaha. min mage var faktiskt stor ändå efter all mat jag tryckte i mig ;p fick även med mig extra hem. tradition att äta julmat till frukost den 25e december :) hade velat ha julafton oftare, sjukt mysigt att samla hela familjen, äta gott, mysa tillsamman framför kalle anka, karl-bertil jonsson och svensson svensson! haha. en massa skratt och korkade komentarer! ;p fick jättemånga fina presenter, allt jag önskade mig faktiskt, hur lyckas dom jävlarna? :) haha, helt underbara. saknade min mamma och juan bara. dom kommer hem på söndag! ska krama sönder dom! haha. en julklapp som faktiskt fick mig att börja snyfta lite var den jag fick av min syster och hennes sambo. ett stort paket med 54 disney filmer! ni som känner mig vet hur mycket jag älskar disney filmer och äger knappt någon sen dvd kom, haha :D dom vet hur man får fram barnet i mig! mina små älsklingar. sitter ner myst i soffan nu med min nyan filt och en ask paradis, njuter till maaaaxx :) haha. jobb imorgon och sen utgång! hoppas ni har haft en lika bra julafton som mig cuties. sov gott och god jul! :)

tjugotredje december

idag har jag haft ett riktigt jävla flyt! :) jobbet gick sjukt fort, timmarna bara försvann. och klänningen som jag blev så ledsen över som tagit slut på internet fanns idag igen och jag beställde hem en fort som fan innan den försvann, råkade klicka hem två faktiskt så nu måste jag välja vilken det blir på nyår. hoppas en av dom sitter snyggt iaf! :) efter jobb gick jag i stan och myste, solade (man ser mig knappt brevid mina lakan!) haha, beställde tid för mina naglar imorgonbitti och tittade även på skor i flera år men hittade inga. det var något litet fel på allt jag provade. jag och skor går inte ihop?! ;p haha. på måndag ska jag fixa mitt hår och sen ut och leta efter skor igen. min ända lediga dag nästa vecka, får gå barfota på nyårsafton annars! imorgon är det julafton! :D har myst ner mig i soffan nu med massa ljus och filmer. snart blir det dinner! hoppas ni får en fin julafton imorgon även om dom flesta får stanna hemma pga snön. PUSS :)



några av mina rosa glittrande julklappar! :) haha.

ett jävla frågetecken?

ikväll har jag en dejt med mig själv. en jävligt bra dejt på bara mina vilkor, allt handlar om mig och lite mer mig. har druckit mitt vin och tittat på sex and the city, man lär sig nyttiga saker av den serien. en bra invistering! haha. måste snart gå och lägga mig för imorgon återgår jag till vuxenlivet och jobbet, tummen upp för mig! & jag hatar dig och ditt jävla betende.

tjugoandra december

jag tror det spökar hemma hos mig eller så avskyr gud mig? haha. jävligt mycket otur har jag. började med att jag hatade allt som hade med julen att göra, kände mig som grinchen! det blev bättre, mycket bättre fram till igår när jag skulle slå in mina julklappar! wiho sånt är ju roligt :) haha. förstod då att jag tappat bort mormors julklapp?! hur i helvete tappar man bort en julklapp i en etta där bara jag bor? har haft den på köksbordet hela tiden. letade i två timmar men hittade inte den. tre dagar innan julafton, hur lyckas man? när jag väl har slått in mina julklappar i fint rosa papper med snygg snörning så märker jag att jag inte äger någon penna. vem äger inte en penna??? jo jag! panik igen. och min nyårsklänning har jag tröttnat på så ville köpa en ny, hitta den perfekta på internet, tänkte beställa den efter jobbet, det går fan knappt två timmar och sen är den slutsåld! någon måste hata mig :( får börja leta igen, fan. idag är jag gladare än igår iaf! :D haha. jävla tur de.. sitter på jobbet och stänger om typ en timme. ikväll står det mys på min lista.

tjugoförsta december

nu har jag jobbat färdigt,
next: stan med jennsan & alex. ♥
äger redan en nyårsklänning men har
tröttnat på den då den hängt i garderoben, haha.
måste ut och leta efter en ny. stupied me!

trettonde december

gud jag är omöjlig. nu vill jag ha denna hårfärgen!
är väldigt mörk brun nu, fan ska man färga tillbaka? heelp :/

trettonde december



.. .. . kompis det går bra nu ;)

tolfte december

denna helgen har varit rolig! :) känner mig dock förkyld, fast inte så konstigt när det är vinter. i fredags gjorde jag min mamma fin inför hennes julfest, snygging blev hon. min söta mamma, nu är hon, juan och lykke på teneriffa i två veckor för att träffa familjen och fira jul där. hade så gärna velat följa med! hur skönt hade inte det varit? :) blev idol finalen hemma hos malls, satt med rysningar när jay sjöng! haha. hans jävla röst! åkte sen och hämtade mamma och sov hemma hos dom. och igår, kaos på jobb! haha, men det var roligt! :) gick och åt på utposten efteråt, mysigt. tittade in en runda på tempel efteråt. men att gå ut nykter resulterar i att jag mest står och glor på allt och alla som hoppar omkring? haha. roligt att titta på faktiskt. jag och cassi gick hem och startade en film och deckade efter ett tag! :) sitter på jobb nu men börjar inte förren om en timme typ? hade så tråkigt hemma. ikväll är det lussevaka för dem flesta, jag tänkte hyra en massa filmer och mysa heeeela kvällen. hoppas ni får roligt! :) puss.

nionde december

goderafton! .. . idag har jag varit jätteduktig! :) sov knappt fyra timmar inatt, värsta natten på länge. låg och vred och vände på mig i evigheter och kunde inte sluta titta på klockan. vaknade till sist helt pigg? gick och jobbade i kaos, sen kära ni.. promenerade jag i snön hela vägen från knutpunkten till dalhem! tog ca 50 minuter och var is kallt, men kände mig så duktig efteråt! haha :D fet jävla tumme upp för mig nu! hahaha. fick köldskador hemma hos malin efter min vandring så åkte hem. duschade i evigheter, sen var det ut för att åka pulka! hade velat göra det varje kväll! :D jävlar vilka backar, man flög åt helvete! haha. kom nyss hem och har packat ner mig i soffan med två täcke och en filt. fryser som en idiot! starta en film och mysa står på listan, dejtar nog bridget jones ikväll. den kvinnan får mig alltid på humör! ;) good night.

åttonde december

känner mig som en usel kompis just nu! har inte träffat mina vänner på evigheter sen, tre veckor sen typ? :( har jobbat mycket på senaste tiden. så ikväll tänkte jag träffa några, dricka lite kaffe :) mysigt! sitter på jobb just nu, tiden bara rinner iväg. klockan är redan 19.00? jobbar imorgon bitti igen. hoppas på en mega fet lön! hahaha. hade inte varit helt fel, har så mycket jag vill spendera pengar på nu! typiskt mig! haha.

åttonde december

nu har jag börjat! :) bara att hålla tummarna..

sjätte december

så.. vad ska jag nu mer göra? har skrubbat vaskar och haft mig. min hjärna fungerar inte för tillfället så vet inte vad jag ska göra på jobb? haha. är så jävla rastlös och glad idag! :D ikväll blir det pulka åkning för min och cassis del, vem är på? ;) så jävla roligt! skrattar så jag viker mig när jag åker! haha. min barnsliga sida kommer upp och det äääälskar vi. nu ska jag fortsätta jobba, pusshej!

sjätte november

jag har tjatat om att jag inte haft någon julstäming och är
mest arg på julen detta år. ändrade inställning så fort jag fick
in en julgran. inte en grön julgran, utan en vit. big deal? haha.
min lägenhet, min julgran och jag som för helvete ska titta på den.
allt måste inte vara grönt och rött. jag kör på vitt, rosa och lila :)

första december

har nog inte vaknat såhär tidigt på månader! gick upp klockan 07.30, helt pigg och utvilad! satte igång med tvätten och sen disken! high five till mig! :D jag ringde igår och bad dom byta min lampa på toaletten eftersom där är helt svart nu. haha, dom ringde aldrig upp men precis när jag övar mina toner i titanic låten så plingar det på dörren. shorts, linne, ingen bh, gammalt smink och en diskborste i handen - ehhh heeeej? en lång pinsam tystnad mellan mannen och mig. så denna dagen har varit den lääängsta på evigheter, börjar inte jobba förren om två timmar. segt som in i helvete. men jag roar mig med några klipp av napoleon dynamite, han ska bli min homie. har beställt hem en massa kläder från hm också, lucky me!


rör om i ditt liv, då vet du i allafall att du lever'

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0