tjugofemte februari

våren är på g och jag äääälskar de! äntligen slipper man dessa jävla vantar och kläder så man ser ut som en stor boll när man åker till jobbet på morgonen. slippa frysa röven av sig! haha. åh snart sommar! :) är hemma hos min syster nu, ska snart åka hem till helsingborg och packa ihop mina sista saker i lägenheten. något var fel igår, så in i helvetes fel? jag och min syster åt ingen mat eller choklad igår? vi brukar alltid vräka i oss när vi har tjejkväll! hahahaha. vi smaka bara på kladdkakan.. ;) mysigt med sådana kvällar, bara hon och jag! finns ingen som förstår min humor så som hon gör och som skrattar åt samma sjuka saker! haha. :D vi solade också igår och gjorde massage, fan behöver sånt mer för att vara människa. så på måndag ska vi på thai massage och jag ska börja sola regelbundet. vi får se hur länge det håller? haha. det går kräk sjukan på mitt jobb och feber, jag ber till dom högre makterna att jag inte får de.. men blir inte förvånad om jag blir sjuk? har fan inget imunförsvar! haha. nej nu ska jag snygga till mig så jag kommer iväg någon gång. :)

tjugotredje februari

då var lägenheten uppsagd? jag fattar ingenting och tror fortfarande inte jag förståt att jag ska flytta från helsingborg. det var idag när jag fick samtalet om att den är uppsagd som jag fick en klump i magen. missförstå mig inte, jag vill flytta, väldigt mycket men det känns lite ledsamt att lämna allt. har i och för sig inte riktigt bott i helsingborg på länge men nu när jag vet att jag inte har någon lägenhet där längre, som är min, bara min så känns det tomt. jag vet att jag kommer åka till helsingborg väldigt ofta då jag har mina vänner och familj där! men fan, jag älskar min lilla lägenhet.. haha! låter helt sjukt, har fått världens bästa lägenhet nu, centralt och nära till jobb och jag har fått bestämma precis vad jag vill ha i den, min pojkvän är bäst! att han ställer upp och alltid finns där för mig betyder så mycket. är inte alltid världens lättaste person att bo med, jag tjatar och gnäller haha så som vi tjejer gör men ändå vet han hur han ska lugna ner mig när jag får mina spel. älskar dig för det! tack för allt. haha fan vad känsligt inlägg detta blev helt plötsligt. men idag är jag lite känslig, har faktiskt skiljt mig med min älskade lägenhet och tagit ett stort steg i mitt liv.. nu jävlar börjar sambo livet ;) tror inte hampa har förstått vad han gått med på ;) behöver skratta lite nu så startar big brother! haha, älskar det programet, sjukaste deltagarna på länge.

sjunde februari

fan vad livet är underbart!! känns äntligen som att jag har lite medgång istället för motgång! wiho. vi flyttar om 21 dagar, jag blir sambo? vuxenpoäng! igår köpte vi en ny soffa till oss (skit jävla snygg!!). vuxenpoäng? vi planerar lägenhetens utseénde tillsammans och kommer helt överens? vuxenpoäng! hahahaha. fast igår sa jag att jag nog aldrig kommer känna mig vuxen hur många poäng jag än fixar?! ;p imorgon ska jag fixa så jag kan plugga i malmö istället för helsingborg, sen fika med lilla älsklings kusinen! OCH idag har jag varit och tränat, sjukt nöjd med mig själv! har nog glömt hur skönt det är att vara på gymet? men min kondis är den sämsta jag varit med om! haha. har precis duschat och ligger nerbäddad i babes säng. snart kommer han hem! lite massage skulle jag nog behöva. ;) blir en perfekt dag isåfall!

 

fjärde februari

good morning! :D .. jag känner mig på ett bra humör idag, vet inte varför riktigt? morgonen var ju en katastrof då babe försov sig till jobb och jag fick agera taxi i 16- grader + är redan sjuk! kan någon smart jävel uppfinna en bilskrapa som FUNGERAR snabbt? mina fingrar blir isbitar när jag ska skrapa bilen. en sån hade hjälp mitt förhållande-team! blir lätt bråk om vem som ska skrapa och slutar med att.. vi kör ändå.. hahahah. har krypt ner i sängen nu med alla mina piller jag ska trycka i mig så jag blir människa! får väl tillbringa hela dagen här idag igen.. hoppas babe har köpt med sig hela affären hem sen!!

om 26 dagar flyttar vi, jag kan inte fatta det? är helt nervös! jag är ett planeringsfreak och måste ha alla bittarna på plats och vill helst packa ett halvår innan jag flyttar?? men får bli två helger nu istället. :) nästa vecka ska vi köra runt och beställa hem allt, nya möbler till alla rum! i looooooooooooove. äntligen kan livet starta.. typ? haha. ha världens bästa lördag med er people! smekhej.

andre februari

är sjuk igen .. så jävla typiskt! men så blir det nu i början när man jobbar med små barn. :/ men så mycket som händer nu wiho! har dragit täcket över huvudet för länge, så nu har jag äntligen ringt och sagt upp mitt internet, fixat med skatten och tittat ut möbler vi ska handla till lägenheten. & föresten, vi flyttar den 1 mars ;) som jag har längtat! ska bli så sjukt jävla skönt. vill åka hem till min lägenhet redan i helgen och börja packa ner allt .. men får nog vänta lite! haha. så bråttom har jag inte! men äntligen börjar jag se lite medgång. på senaste tiden har typ allt varit skit .. så mycket tråkigheter! skönt att det då kommer en så positiv smäll i huvudet på mig!!! :) ska krypa ner i sängen igen och dricka te, ska fan till jobb imorgon! kan inte ligga här och slöa.

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0