tjugosjun oktober

det regnar ute, riktigt mysigt. tittar på oprah, borde egentligen hoppa in i duschen och göra mig klar till jobbet men jag har ingen ork just nu. mysigare under täcket! haha. halloween snart, har köpt mina prylar, ska bara hitta passande kläder (om nu det går?). måste måla om min lägenhet snart, får panik på mig själv som inte tar tag i det. måste även hämta min soffa, bord, tv-bänk + handla de nya sakerna. ullared nästa vecka, jag och min syster blir helt galna av alla saker. ska köpa massa fina ljus och prylar.

vet ni vad jag har gjort? jag fick ett litet anfall igår och gick in och pierca fler hål i öronen. har velat göra det ett bra tag men har aldrig kommit till skott. men nu sitter dom där dom ska :) efteråt gick jag och beställde tid för min tatuering. problemet nu är att jag har velat ha en länge nu, men bara för att jag beställt tid så får jag panik och börjar vela. den går aldrig bort, tänk så ångrar jag mig? har till december på mig och kommer tänka så det knakar. har även färgat håret mörkare. en liten bit varje dag..

                    

tjugofemte oktober

ligger i sängen nu och försöker få igång det jävla svt möget! vill se i anneli innan jag somnar, sjukt roligt program! hahaha. har jobbat hela dagen, sen kom cassi och hämtade mig. körde till willys och handla gottis och hårfärg. orkade inte föna håret nu ikväll så får se resultatet imorgon. blir nog najs! lite mörkare än innan. blond och sånt där kan man vara på sommaren, finns inget snyggare än mörkt hår på vintern. blir jobb imorgon bitti, vuxna lilla jag! & VET NI VAD? tar det från början så ni hänger med. jag har börjat umgås med en av mina gamla bästa vänner igen, så i lördags var vi bjuda på en fest. hon och hennes pojkvän varnade mig att det är inget fint folk där, bönder mest. men sånt tycker jag bara är roligt, då kan man släppa loss och strunta i allt! haha, och föresten så är jag från ekeby så jag kan nog inte se värre (ja, folk där ute på landet ser/beter sig för jävligt). anyway, det jag skulle komma fram till var att där står en liten tjej på 17 år och säger till mig att jag borde ha ångest som är såååå gammal, herregud mitt liv är snart över, vad finns det liksom att göra när man snart fyller 22 år? "visst, du kan komma in på klubbar.. men vad mer?" hahaha, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta? är det så dom ser på oss.. gamla.. jag känner mig jätteung fortfarande. har jag börjat bli en kärring? åh i helevte heller. men om jag ska vara ärlig så minns jag att jag själv så något liknande när jag var yngre, hehe. hade i allafall jätteroligt i lördags, en fest som jag behövde! något jävligt annorlunda, och riktigt härliga människor. tack emelie :) nu ska jag starta en film och dejta min kudde. smek hej.


paint my body'

tjugoförsta oktober

blev en fika och sen något glas vin på utposten, tack babes! ni är guld värda. ♥

tjugoförsta oktober

jag blir så jävla arg. mest för att jag inte kan göra något åt det!
svin finns det gott om, och ingen jävla respekt heller. fan.

artonde oktober

kom på en sak precis, vissa är rika, jävligt rika. slänger pengar omkring sig och lever snuskigt. men har dom vänner? vänner som faktiskt tycker om och bryr sig om dom? jag är nog hellre fattig med mycket kärlek än rik och falsk kärlek. jag har världens bästa familj och underbara vänner :) har varit hemma hos mallan innan idag med jennsan. vi bakade kladdkaka, och novisen sjöng man boy för oss. världens sötaste! åkte till jobbet efter de och sen kom matte, emma, kimpan och jennsan hem till mig med massa gott och film. mysigt! vårt jävla gäng alltså, haha skrattar bara jag tänker på oss. alla våra jävla komentarer och saker vi har för oss! hahaha. nu ska jag försöka få igång svt så jag kan titta på i anneli och starke man. sjukt roliga program men sen har jag kanske också rätt torr humor? älskar de. tur man inte är en torrboll, höhö. sov gott darls!
 


jennsan, novisen & mallan. ♥


jennsan och novisen sjunger man boy för allt dom kan! ;p haha.


novisen provsmakade.. lite.. aw världens sötaste! :D

 

 

sjuttonde oktober

tjoho hejs! är på så jävla bra humör idag, känner mig positiv bara. alla ler åt mig. blev extra glad när det kom in en gammal stammis som jag inte sett på jättelänge. tänkt att man kan sakna en kund? en person du inte känner utan som du bara små pratat med och serverat kaffe till. har varit vaken sen sju imorse, hela familjen sov över hos min syster igår efter vårt kalasande. vi bara åt och åt.. fan vad vi åt! hahaha. åkte med mamma sen och hämtade lykke, busunge är hon, men att säga nej till henne är svårt! ;p aw. mamma handlade mat till mig, mitt kylskpå är tomt igen och jag kan inte det där med att handla! haha. jag vet inte vad som händer ikväll, blir nog mest mys på soffan. är städsugen också!? händer fan inte ofta. har redan städat hela lägenheten idag, ska gå igenom allt skit sen också, ut med det gamla och in med det nya. great!

sextonde oktober

idag är jag mindre glad. jävligt arg om jag får skriva de utan att någon blir hysterisk. min mobil blev stulen igår, hatar folk som inte kan hålla reda på mitt och ditt. idiot jävla sug unge. tur att jag hade en extra mobil hemma, mindre tur att jag inte har alla nummer i den. sitter på jobb nu och öppnar om några minuter, åker till malmö sen och firar födelsedag :) föresten, älskar min mamma. hon är bäst! ♥

femtonde oktober

sitter på jobb nu och kom på att gud vad dystert det kommer bli att sitta ensam hemma en fredag kväll? låter lite deprimerande om jag ska vara ärlig. alla mina planer om att laga god mat, göra ansiktsmask, duscha länge, inpackning i håret osv. visst det är mysigt men när klockan är 23.00 så är jag färdig med allt det där! haha. så nu blir det att jag går hem till matte när jag slutat, ska bara hem om och snygga till mig. dom ska ut och festa ikväll, men tror bara det blir något glas där. får se :) you never know. har saknat dom alla eftersom jag inte umgåts med  mina vänner på ett tag, har haft fullt upp så det kommer bli najs. skrattattacker som vanligt, tummen upp! :D wihoo.

.

'en tjej kan aldrig skylla på att gnistan fattas för killar hittade
 på gnistan för att kunna låta bli att ringa, och sen hävda
att osäkerheten i själva verket bara var en gnista.'

femtonde oktober

har varit vaken sen tidigt imorse och hållt på att fixa i lägenheten! ska köra och handla målarfärg nästa vecka, och hoppas snart att jag får min soffa och soffbord. förnyelse är alltid bra :) den soffan jag har nu är sjukt stor och skön men man kan inte ta av tyget och eftersom att den är så ljus så blir den lätt smutsig. fan. hahaha, så nu blir det en mörk soffa. mörka möbler, lite rosa (en ensam tjej får ha mycket rosa, sen är det kört, haha). har tillbringat dom senaste dagarna med familjen, något man borde göra oftare. men egentligen vet jag inte hur mer ofta jag kan träffa dom? åker till mormor varje torsdag, hälsar på mamma minst en gång i veckan, pappa och jag träffas ofta eftersom vi bor nära varandra, min syster och jag ses så ofta vi kan, lite svårare när hon bor i malmö och jag i helsingborg. kom nyss på att vi är som en jävla stor italiensk familj och ses ofta och firar allt vi kan? haha. ikväll har jag inga planer, ska nog ta det lungt, dricka något glas vin och hyra film. ost? osssst ska jag köpa. men först ska jag jobba, naaajs. smek på er.

                                               lite bilder sen förra lördagen hos mamma & juan.


lykke envisas med att få hålla bonzo. det hon inte förstår
ännu är att det är onöjligt då han är stark som en björn. aw!



wiho. sneeeell heestapolle!


solnedgång i ekeby.


en söt sessa. en busig liten.


en liten rosa björn. plutttttt!

tionde oktober

idag är jag på sjukt bra humör! :D wiho. slutar jobba om 45 minuter. ska köra och hämta mallan då, blir att shoppa skor och sen en runda inom ikea. kan aldrig bestämma mig hur jag ska ha det i lägenheten, men efter att jag såg min brors lägenhet igår som är den finaste jag sett på länge så vill jag måla vitt. fint och rent. meeeen, kommer säkert hinna ångra mig igen! hahaha. middagen igår hos pappa och agnetha var mega mysig och sjukt gott. tryckte i mig så mycket musslor så jag kunde knappt röra mig efteråt. tummen upp för mig! kör till malmö senare idag :) ska sova hos min syster. blir massa film och mys & mat.. och lite mer mat. vi är ganska bra på att äta. hehe.

nionde oktober

det blev en mysig kväll igår, var hemma hos malin. busade med nova, drack vin och babblade. jag och malin satt som några idioter och spelade angry bird på hennes iphone. när jag väl kom hem så deckade jag i sängen, var så trött så jag glömde ställa alarm på mobilen. vaknar av mig själv halv tio, en jävla tur eftersom jag börja jobba klockan tio. älskar att jag har fem minuter till jobb! ;p slutar vid tre, ska åka hem till mamma sen och leka med lykke och träffa päronen. blir middag hos pappa sen ikväll, film mys och kolla in brossans nya lägenhet som jag är helt kär i. har försökt övertala honom att vi ska byta, men det gick han inte med på. erbjöd mig då att flytta in hos honom! :D haha. han verkade inte vara lika förtjust i den idén som jag. konstigt nog? ska fortsätta jobba nu :) ha en bästaste lördag. puss.

om ni äääälskar mig så köper ni detta till mig ;)

sjätte oktober

sitter på jobbet nu, har städat och haft mig hela dagen. mina fingrar kliar och vill pilla på allting. får snart panik på mig själv! pappa var precis här och lämnade en liten slant, sushi blir det för dom pengarna! är sjukt sugen. kräftor igår och sushi idag? fiskmonster är jag. är också sugen på att träffa lite vänner idag och titta på kungarna av tyllösand, vill inte sitta i min lägenhet. min hjärna går på helspänd och orkar inte de mer. har kommit in i denna perioden igen, men det går över, det har det gjort förut. min familj och vänner, dom är guldvärda. älskar att dom alltid finns där. alla dör nu.. tänker på det ganska mycket och jag oroar mig varje dag för att någon jag älskar och bryr mig om går bort. gråter som ett litet barn. någon gång kommer det hända, tyvärr. människan är inte odödlig, även om vi tror/hoppas de. det kan hända imorgon. gud vad dyster jag blev nu. ska gå ut och städa igen. pusspuss :)

femte oktober

är ledig idag, och vaknar upp klockan 09.00? vad har hänt, haha. jag brukar aldrig vakna innan 12 slaget. men skönt att vara uppe, har hunnit titta på tv OCH ätit frukost. tummen upp för mig! gick runt och tittade i lägenheten, på riktigt, och märkte hur jävla stökigt här är. kläder överallt och en massa disk. vet, jag är sjukt äcklig nu men det är de som är så bra med att bo själv, inte en jävel som kan klaga på mig :) borde ta tag i det nu men ska iväg och möta en gammal vän. mycket roligare än att städa. ska städa sen.. för ikväll ska jag ha kräftskiva! smek.

fjärde oktober

sitter på jobbet, har stängt restaurangen nu. är så jävla nere och seg, orkar inte skynda mig. och vill inte hem till min lägenhet ikväll så snart kommer philip, semir och jennie och hämtar mig :) film mys. behöver det! trodde jag hade lärt mig, men tydligen inte. tillbaka på ruta ett igen. fan. äh, tiden läker alla sår. allt blir bra tills man gifter sig som mamma brukade säga. fast vill aldrig gifta mig, för då skiljer man sig och allt blir jobbigt. men fan vad positiv jag var idag då? hahaha. är ledig imorgon, hade gärna varit ledig ett år. fast i och för sig så är det skönt att komma till jobb, en rutin i livet, hatar när saker är i obalans. helst ska allting vara som det alltid har varit. älskar impulsiva händelser men ändå.. fan jag vet inte vad jag yrar om. adioooos. blir på bättre humör om någon dag! höhö.

inflyttningsfest hos semir och philip.

tack semir och philip! ♥
och alla ni andra för en rolig kväll! wiho.


















tredje oktober

har helt glömt att lägga in lite bilder sen jag passade lykke.
världens sötaste och busigate lilla pluttis.. <3




Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0