2013-09-28

Vaknade tidigt idag med de bästa vid min sida, vi låg och drog oss i en timme, ingen ville gå upp! Föreslog att hampe skulle gå ut med ludde eftersom jag lagat middagen igår. ;) lättare sagt än gjort! igår firade vi 2 ½ år, så jag var lite romantisk och lagade mat (jag lagar aldrg mat i denna familjen, haha) och köpt en liten present. Jag är nog dum i huvudet men jag köpte FIFA 2014? Vilket innebär att tvn inte kommer vara min när båda är hemma eller så kommer de komma förslag som att jag borde vara med, lära mig att bli intresserad. Oh hell no! Jag kan sträcka mig till att spela the sims, inga andra spel!
 
Snart kommer min syster och Alicia hit! ♥ vi ska ha en tjej dag! Och ikväll festar vi till det med kräftskiva! Det är lycka för oss! Haha. Ska försöka hinna baka i helgen också, vill fan lära mig de! Hur svårt kan det vara säger alla men alltså seriöst så blir det aldrig speciellt gott? Haha. Sist brände jag bullarna för jag och Ida drack öl samtidigt. Men nu när man snart ska bli mamma så vill jag kunna baka. ;)
 

Älskar dig sessan!

2013-09-25

 
"- åh det har kommit ett nytt diskmedel till vår ICA!
- va? vilken doft? jag är fortfarande fast i smultron doften
- detta var en mild doft av orkidé och den var lila, passar i vårt kök "
 
hampe tittar på mig och sin syster och suckar. sa jag att vi var 24 år? ja 24..
 
johanna och jag, i sommras när vi krossade i minigolf. ;)
 
 
 

2013-09-24

Jag har varit sjuk sen i söndagskväll. Feber och sånt höst trams! Jag är bara så utråkad, har sett alla filmer jag kommit på, ätit lite, lagt mig på soffan igen och sovit. Come on! Jag blir rastlös men så fort jag försöker göra något som att diska osv så blir jag helt utmattad. Hampe slutar jobba klockan fyra, då kan han komma hem och underhålla mig! ♥ Men när man väl jobbar så tänker man att idag hade det varit skönt att ligga på soffan istället, jag äter upp dom orden nu. Ska leta efter något gott nu och se en film till med ludde, tur jag har honom!
 

jag och ludde på midsommar.
 
 

Wrecking Ball

We clawed, we chained, our hearts in vain
We jumped, never asking why
We kissed, I fell under your spell
A love no one could deny

 
 
 
 
 
 
 

Nybörjare: 2013-09-23

Bloggpaus i typ ett år? .. Önskar jag kunde skylla på något som att jag rest runt i världen och gjort viktiga saker men nja. Jag har varit för lat. Och allvarligt, nu när det finns facebook, instagram, twitter och allt möjligt så glöms bloggen bort. Sjukt tråkigt då det är roligt att läsa tillbaka. MEN som man alltid säger "nu ska jag börja skriva av mig mer här, jadå" och efter en vecka så har man glömt det igen, haha. Men jag ska försöka skriva oftare, för min egen skull så jag inte glömmer. Är så jävla senil nu för tiden. Ställer samma frågor osv.
 
Update:
 
Kan ju börja med att skriva att jag och Hampe ska bli föräldrar ♥ Hur sjukt är inte de? Jag ska bli mamma i januari. Eller är jag reda typ mamma fast mitt barn är i min mage? Klurigt. Ska bli hur kul som helst och super mysigt. Mer en halva tiden har gått nu och äntligen kan man se magen puta ut. Det sa bara kabom och så kom den? Mådde fruktansvärt i början, kunde inte äta något speciellt och var allmänt less på allt. Kände att något hände med min kropp och det kändes annorlunda. Men nu mår jag fabolous! :) kan äta allt jag vill (eller inte stekt korv haha) och har inte speciellt ont någonstans. Hoppas nu bara att det fortsätter såhär dom sista 17 veckorna! Och det är så kul att alla i min närhet skaffar barn nu också. Min bästa vän Malin fick precis hennes fina Kian och Emelie fick söta Deon nyligen också, Sanela fick fina Elisija och det är massa fler! Baby boom nu typ. Och Alicia fyller snart 1 år, hur sjukt är inte de? Hon har blivit så stor, min fina sessa. Hon kommer bli världens bästa kusin till mitt lilla hjärta. Längtar redan nu tills vi kan åka till Astrid Lindgrens värld, Lego land, La landia och mycket mer. När dom kommer med sina busiga ansikten som visar att dom gjort något dom inte får.
 
Och vi bor fortfarande kvar i malmö i lägenheten vi köpte, älskar lägenheten men saknar familj och vänner i helsingborg. Vi fundrar nu på att flytta upp, till typ Rydebäck? Jag är sugen på ett radhus men kan inte tänka mig att bo INNE i helsingborg. Jag har blivit en sån pensionär som vill ha det lugnt?! 24 år är jag! Haha. Nej men det vill vi i alla fall men det är dåliga tider nu och jag vill få sålt vår lägenhet för massa pengar så blir väl om 1år? Ludde är nu 16 månader och en riktigt stor kille! Lyssnar? Nja, när han själv vill. Envis som få men väldigt snäll, nästan för snäll. Han har lindat sig in i mitt mamma hjärta och jag är svag för honom, haha. Min lilla prins!
 
Jag jobbar kvar på samma ställe som förr, en förskola här i Malmö. Har sagt att om jag får välja på att jobba på en annan förskola eller plugga så väljer jag plugga. Tycker om barnen för mycket på mitt jobb så vill inte vara någon annanstans. Även om mitt tålamod bara försvinner ibland när 23 ungar står och drar i en och frågar tusen frågor och klockan är 08.30! ;) Men det finns inget bättre än när dom kommer springandes till dig och vill kramas, säga att dom saknat en eller ritat teckningar till en när man varit sjuk. Fina barn!
 
Vårt fina hjärta! ♥
 
Vecka 23

Axel,fina Alicia och jag på hennes namngivelse ♥
 

Finaste sessan!
 
Min stora kille Ludde
 
Min kärlek, jag älskar dig mest!
 
 
 
 

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0