trettioförste augusti

nu ska jag vara olydig och göra något som är strängt förbjudet i min lägenhet.
& fy helvete vad det känns bra! nya tag, nu jävlar. är på bättringsvägen. snyggt!

torr humor? jag?

hahahahahaha, förlåt.
fan vad jag skrattar.

hej alla barn, nu e det barnprogram!
titta nu här vad farbror frej tar fram!
60 000 blattar utan lokal.
vips har vi fixat oss en malmöfestival!

trettioförste augusti

har fortfarande inte gått upp ur sängen - och tänker inte göra det heller! riktigt skönt. men borde gå upp och duscha sen så jag är lite människa på jobbet. blir kvällspasset ikväll, najs! jag är så jävla sugen på att färga håret mörkt, men när jag åker utomlands så kommer det blekas direkt i solen! kommer få oranget hår eller något fult? denna veckan kommer mest bestå av jobb, haha och då ska vi inte snacka om helgen. men det gör ingenting för jag ska ligga och steka på stranden sen och inte lyfta ett finger mer än när jag dricker min drink eller ber om massage ;) smekhej!

tjugonionde augusti

go'morrn. fy helvete vad trött jag är! vill bara gå hem och fortsätta sova. tre timmar kvar bara.. sen en fet pizza och en intim dejt med min kudde. igår blev det utgång. förfest hemma hos mig och sen harrys. tror det var en trevlig kväll? får inte tag i någon jag känner, haha. tror dom alla jävlarna sover. mysssss. var hemma rätt tidigt, trodde klockan var fyra eller något men visade sig vara halv två? haha. gör nått. pusshej!

tjugofemte augusti

har sån jävla lust att trycka på knappen boka och åka utomlands nu! :D har suttit och tittat på resor hela kvällen, vill bort från sverige. helst imorgon? men nu måste man vara så jävla ansvarsfull och vänta lite. fan. ska titta på filmen dumpa honom nu, jävligt bra film. se den alla tjejer, och lär er lite.

jag kan inte bärga mig!

fick ett sjukt jävla sug efter kräftor nu och orkade inte vänta på att dom skulle tina klart!
det vattnas i munnen och hoppar omkring som ett litet barn och vill bara slicka på dom lite.
hahahaha. jag älskar kräftor. ska handla hem mer så jag har på lager under vintern.


fångarna på fortet

egentligen skulle jag smaskat på kräftor nu och gjort ansiktsmask, men såg snabbt på facebook att det skulle vara fångarna på fortet ikväll. tog fram min rosa prinsess tårta och slängde mig på soffan! när jag var liten så var detta mitt favoritprogram! har för mig att dom då alltid vann, det var svårare banor och folk åkte in bland tigrar. nu slår dom spik mot varandra, klättrar upp och trycker på några nummer. det ser bus enkelt ut även om det säkert är skit svårt, så jag ska nog inte vara så kaxig. men det som är mest underhållande är gåtmannen, satte tårtan i halsen av ett skrattanfall då jag trodde det hela var ett skämt. han påminner om en svettig spanjor som säljer souvenirer på hotellet playa del sol. så jävla underbart!!! :D


& dom rosa blommorna? hahaha. gör nått.

i wanna be a billionaire

man kämpar som en jävel men det är alltid samma summa på kontot = zero. jag satsar på miljonär, och inga jobb kan ge mig en miljon i näven just nu. det finns några alternativ, antingen får jag bli kriminell, börja med att snatta godis till att göra ett jävla bankrån. men med min otroliga smidighet så hade det gått åt helvete och jag hade hamnat i fängelse, men det ena kanske leder till det andra och väl där inne träffar jag några hunkar som lär mig allt om det kriminella livet. väl ute så hade jag skrivit en bok om detta och blivit miljonär. hahahaha. men i och för sig så låter det så jävla jobbigt, och om jag hade kört fast så hade jag gett upp. min specialliteeee. gifta sig rikt? glida på en jävla räkmacka, hade inte varit något problem alls. han får dock inte vara någon sliskig gubbe som vill blondera mig, ge mig silikon tuttar och pumpa mina läppar som en playboy girl eller kissie. det ska vara en rik hunk, som typ jude law - har haft en crush i honom för länge nu. eller kanske ska jag sattsa på att bli nanny i en rik familj? nu ska jag ta mig ner på jorden igen, andas lite och äta en macka.

                

tjugoandre augusti

sista dagen på semstern idag! vill lägga mig ner på golvet, skrika och gråta lite. vill vara meeer ledig. ligga och lata mig, helst någon som matar mig med vindruver och envisas om att få massera hela min kropp. tänker ligga och lata mig på soffan tills någon rolig person kommer med ett dunder förslag om vad vi ska göra. bosatte mig i malmö tidigare i veckan, en jävligt najs stad. hade hur roligt som helst, min bästa syster och hennes patte.. hahahah.. patryk. älskar dom små jävlarna. fast har varit i gång varje dag, aktivt, så jag är helt slut nu. det har varit restaurang besök, familjedag, ikea besök, bowling, öl och lite mer öl, film mys, drinkar, mycket skratt, festivalen, roadtrip, kräftskiva & mycket mer. kändes konsitgt att stå i min hall igårkväll med alla påsar i handen, hade lust att släppa sakerna och gå ut igen, haha. men min kropp ville mer dejta sängen. sov som en prinsessa!


have a baby by me, baby, be a millionaire

.

man sitter och lyssnar, försöker att förstå. håller med även om man vill säga emot.
gör sitt bästa, kämpar och försöker. jag är inte mer än människa och jag orkar snart inte mer.
när ska allt ta slut? jag orkar inte få kniven i ryggen fler gånger.

sjuttonde augusti

sitter hemma hos mamma och myser. älskar att hälsa på här då och då, dom bjöd på god mat och ett jävligt gott humör. blev att vi alla dansade zumba efteråt, hahaha skrattade så mycket så fick sätta mig ner. mamma har handlat hem en massa skivor, man ska dansa och lära sig stegen, vika på rumpan och skaka loss. det ser skit enkelt ut men helvete vad jag svettades! behöver inte gå till gymet imorgon så istället ska jag och beccan stå och dansa loss här i storarummet. bosätter mig hos min syster från onsdag till lördag, ska bli najs :) alltid kul att åka dit! har semster och ska softa tills jag blir rastlös. snart blir det en utomlands resa, tummen upp för det. ska mysa ner mig i soffan nu med bonzolito. good night . .

                     

tolfte augusti

jag älskar verkligen när det regnar och åskar! mysigt att bara ligga inne med balkong dörren öppen och lyssna. somnar bästaste då! har varit med mina babes idag, skrattanfall några gånger. hade behövt sova nu eftersom jag ska jobba imorgonbitti och sen kalas på kvällen, men orkaaaaa, ska laga mat nu och titta på film! adios. föresten, jag saknar skolan sjukt mycket! vill bara tillbaka dit, om man inte räknar med alla läxor,

elfte augusti

har haft en jättemysig kväll tillsammans med alexandra och jennsan (v) länge sedan vi satt och skratta och bara prata. imorgon ska jag få träffa mina andra två babes, hannah och malls. har lust att öppna en flaska vin och dricka lite men klockan är ganska mycket och jag ska jobba imorgon. en hel jävla lång dag. semster nästa vecka, ska bli så skönt! kanske blir en tripp till stockholm? läste tillbaka i min blogg innan, för exakt ett år sen. fan vad glad och lycklig man verkade då. nu känns det som att det kommer ett nytt jävla problem varje vecka. att det aldrig blir riktigt bra, hade varit skönt att bara kunna luta sig tillbaka och relaxa. äh, när en dörr stängs så öppnas det alltid en ny! ska sluta klaga nu och vara glad för allt annat istället. god natt!


sjukt snygg. brunt hår så fort det blir höst!

elfte augusti

vad är det här för dag? var är alla människor, det är helt tomt på stan och i restaurangen också. fast väldigt mysigt väder faktiskt :) älskar när det regnar och är helt mörkt! en timme kvar på jobb sen ska jag fika med alexandra, jag saknar alla mina vänner. vissa har jag inte träffat på hela sommaren? vad hände? :/ tråkigt. har semester nästa vecka, längtar som en idiot! ska göra så jävla många saker, wiho! och igår var vi på liseberg, hahah vilken jävla dag. skrattade mig igenom hela. tack! :)

varning: bildbomd!


älska älska ääälska kräftor!


juan & mamma. turade med båtarna eftersom mamma fyllde år! ♥


världens sötaste mormor & jag.


helsingör.


pusskalas med älsklings lykke.


mina två favoriter!


mamma började gråta av sina födelsedagspresenter.
awww hon är söt men jävligt känslig, haha.


& mitt i natten körde jag och syster ut på äventyr för att
hämta hem sand till lykkes sandlåda. visst är vi bäst?


folk måste ha trott att vi grävde ner ett lik, hahaha.


vi hade så mycket sand i håret när vi kom hem, vi gjorde
något väldigt dumt och slängde upp sand i luften. slå oss? haha.


uppdrag slutfört! tummen upp för oss.


klockan sju på morgonen ville lykke bada! WIHO.


världens sötaste busunge! ♥


hon äääälskar skor, dom ska helst ha minst 10 cm klack!


& hon går i dom bättre än tjejerna på tivoli.


busfabriken next!


sötaste.


"klappa fint.."










undra vem som tyckte det var roligast? sara eller lykke? ;)


jag och mina homieeees.


snygg är man.


patte, jag & söte mormor.


bästa systern.

mormor och dom coola sugrörs glasögon!


söta maja & lykke.


softar hos bonzolito, bästa!



jeremih - break up to make up

bästa mamma!

grattis till världens bästa mamma!
hipp hipp hurra, och du blir bara snyggare med åren. ♥

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0