2014-03-29

Ikväll har min granne fest, mötte en av tjejerna i hissen. Fixad från topp till tå, party outfit och luktade gott. Själv stod jag i mina träningskläder, rätt sunkig efter en heldag ute, haha. Nu hör jag hur som spelar gamla låtar som gör att man får nostalgi känslor. Hur dom skriker varje gång dom byter låt, sådär töntigt som bara vi tjejer kan göra. Just ikväll har jag lust att dricka en flaska vin, röka ett paket cigaretter och byta låt och sjunga med fast jag inte kan texten och dansa tillsammans med tjejerna. 



Parque Santiago 4

Detta paradiset vi ska åka till om tre veckor. Har bott där innan och trivdes som fan, lägenhet med trädgård bredvid havet. Jag och Sara promenerade förbi där sist vi var där nu i augusti och titta in, och nu ska vi bo där igen! High five! Tack till världens bästa familj som gav mig detta i födelsedagspresent, Vincent och jag kommer stor trivas. Mitt hjärta får stanna hemma och hålla i ställningarna. 









2014-03-29

Idag vakna jag sent, Vincent sov fortfarande och klockan var 11.15?! Gick ut med Ludde och lät killarna ligga kvar. Jävlar vilket väder! Sol och varmt. Hade egentligen tvätt tid men avbokade den direkt och väckte hampe som ringde sin mamma och planerade en utflykt. Blev att vi handla en mysig frukost/fika och körde till stranden. :) Ludde blev super glad när han såg vattnet och sprang ner och badade. Vi la ut filtar och myste i solen. Det var vincents första utflykt. Allt som man gör första gången blir speciellt. Första bilturen, första utflykten, första besöket på Ica haha. Jag längtar till allt som Vincent ska få göra för första gången! :) allt blir mycket roligare med honom! Efteråt körde vi till Hampes föräldrar så nu sitter vi och myser i trädgården. 









2014-03-29

Igår var pappa, Sara och Alicia här och hade fredagsmys! Gick till lekplatsen, Vincent älskade att gunga, somnade i Saras famn efteråt. Lilla skrutten! Alicia plockade sand, lilla hjärtat kommer älska när vi åker till Teneriffa och är på stranden! Haha. ;) nu är det bara 3 veckor kvar tills vi åker, jag läääängtar som en idiot! Är lite nervös då det är första flygningen med Vincent men kommer gå bra. Har världens bästa gäng med mig! <3 










2014-03-28

Flyga flygplan med pappa är bäst! ;)

3 år!

Idag för tre år sen satt jag i min lägenhet på söder och var bakfull, hade firat min 22 årsdag med tjejerna och mådde som jag förtjänade. Tog hissen upp och ner till laserdome för att handla cola burkar. Tackade för att jag inte skulle jobba! Hade legat över disken på graffiti oh tryckt i mig allt jag fått tag på! Haha. Det var en rolig födelsedag minns jag, det jag inte visste då var att det var den sista jag firade i den lägenheten. Fan vad jag saknar den nu när jag tänker efter, den var riktigt bra och den var bara min! Mitt första egna hem typ. Detta inlägget skulle egentligen inte handla om min bakfylla på söder utan om att det var idag som hampe och jag blev tillsammans. Vi prata om det igår, hampe var själv sliten för han hade varit ute med sina vänner. Han var på jobbet och jag satt i min soffa. Vi var typ redan tillsammans men vi hade inte satt orden i munnen bara. Det tråkiga är att ingen av oss minns hur vi blev tillsammans? Vem sa vad? Hur sa man det? Vad svara den andra? Klubba vi bara på det? Jag minns iaf att jag ändra min relations status på Facebook den dagen, och idag är vi fortfarande tillsammans. Jag är fortfarande kär, men på ett mer tryggt sätt. I början minns jag hur spännande jag tyckte allting var. Fjärilarna i magen. Jag kunde låna en bil och köra dit mitt i natten för att jag saknade honom. Jag hade aldrig träffat någon som brydde sig så mycket om mig, på riktigt och som inte var rädd för att visa det. Han ville hålla min hand inför alla, något jag inte var van vid. Och han fick mig att skratta, alltid, jag tyckte eller tycker fortfarande att han är sjukt rolig och vi har samma knäppa humor. Han vet hur man får mig glad och jag är så tacksam för allt. Tack min fina älskling för dessa åren! Du har gjort mig till den lyckligaste tjejen! Vi prata också om att det har hänt så mycket på dessa åren. Vi åkte till Kroatien med min familj, bodde i en stuga med hans, vi firade ett halvår och åkte upp till Stockholm och titta på Johan glans, jag sa upp mig från jobbet, flytta typ in hos hand barndomshem, fick ett nytt jobb som jag fortfarande jobbar på och som jag älskar, vi flytta ihop och bodde där ett halvår, vi åkte till Mallorca, sen köpte vi vår egna lägenhet, Ludde kom in i vår familj, vi köpte bil, kvaddade den och köpte en ny, jag blev gravid, vi åkte till Spanien, sen vidare till Turkiet och sist men inte minst så kom Vincent till oss! :) undra vad som hänt om tre år till? Jag hoppas iaf på ett syskon till Vincent och att vi köpt ett hus i Rydebäck. 

Jag älskar dig mitt hjärta! <3 
och jag hoppas på många fleeeer år.




2014-03-26

Du är mitt underverk! Tänk så snabbt du växer, snart är du inte så liten längre. Har börjat sova nästan hela natten förutom att vakna till och vill somna om hos oss. Världens mysigaste! <3 Ikväll ska du få sova i din egen säng, på andra sidan rummet. Får se hur det går! Snart kanske du sover i ditt egna rum. Måste pussa extra på dig nu bara för det!! <3


2014-03-24

Denna helgen har varit bästaste bästa! I fredags körde jag min sjukling till vårdcentralen som sedan skickade oss vidare till röntgen, hampe har försökt sig på att spela fotboll och slutade med att han förstörde sitt knä, ingenting var brutet så vi fick åka hem med ett par kryckor. Lämnade honom sedan hemma och körde vidare med Ludde och Vincent till min mamma. Egentligen skulle hampe haft fest denna helgen så då passa jag på att åka till mamma och då tänkte vi fira min födelsedag, även Saras och Patriks födelsedagar. :) men han fick chilla då han inte kunde gå, festen får bli en annan helg men han ville inte missa en hockey match så han stanna hemma iaf. Myste hos mamma på fredagen och på lördagen åkte vi till skogen med hundarna och barnen, haha som vi skratta. Bonzo sprang till vattnet så mamma höll på att trilla i, hon fick släppa kopplet och han simma iväg,   han kan simma runt i timmar så där stod vi som några idioter hahaha. Efter en stund kom han tillbaka med en pinne som lockbete, sen vandra vi vidare, har sån jävla träningsvärk nu. ;p när vi kom hem så städa vi, lagade mat och fixa inför att släkten skulle komma. Blev super mysigt! Till sist satte jag mig i soffan och orkade inte röra mig, var helt slut. Då kommer Juan och Patrik hem och Juan ser löjligt glad ut och säger "titta vem som kommit" jaja tänkte jag Patrik är här, eller menar han Ludde den jävlen som dragit runt mig i skogen? Haha. Så tittar jag upp och där står min älskling på kryckor. Han hade tagit tåget för han sakna oss och ville fira min födelsedag. Jag blev så glad att jag börja gråta och stamma fram "vad gör du här" sen krama jag honom. Fy vad jag saknat honom på bara en dag. Han fick mysa med Vincent medan jag fixade mig. Sen blev det kalas time! :) släkten tyckte om maten och mina kakor och tårta. Jag visste inte att jag kunde baka? Hahahah. Kan bli farligt! Till det bästa.. Jag ska åka till Teneriffa om 4 veckor! Fick det i present av hela familjen. Blev så glad att jag började små gråta. Sola och bada i en hel vecka. :) kan inte bli bättre! Min familj är fan bäst!!! <3 ... På söndagen körde jag och Vincent till Jennsan, vi skulle på överrasknings babyshower hos henne. Dom hade gjort det super fint!! Och hon blev suprisad. Vincent var super snäll och glad hela tiden, vaken genom allt! Mitt lilla hjärta. Sen körde vi hem till pappa och åt våfflor. Har varit sugen på det i evigheeeeeter. ;) körde hem till amma efteråt där hampe var kvar, blev kliad i håret av mamma och däcka intil mitt lilla hjärta som sussade så sött. Jag älskar min fina familj!

Hampe underhöll Vincent på sjukhuset. ;)

Alicia leker med Ludde och Bonzo.

Sara och mamma myser med Vincent. 

Glad kille! ;D

Ett försök till en bild med Alicia! ;) haha.

Vincent myser hos sin moster. <3

Mormor och Vincent. 

Min rice krispies tårta.

Mina daim biskvier.

Kortet från min underbara familj! 

Jag och Vincent. <3

Jennies babyshower.

Vincent och deon. 

<3








Mina fina killar!

Jag är världens lyckligaste som har er två! <3 

2014-03-09

Idag har det varit den mysigaste och skönaste dagen på evigheter, man kunde gå ut i en tunn jacka utan mössa! ;) efter att vi vaknat så tog vi en promenad, gick in på en stig vi inte gått på innan och hamnade på en gigantisk gräsplätt med en typ sjö?! Haha. Så fint och mysigt. Började babbla på direkt om att vi skulle gå dit i sommar och ha picknick, låta Ludde bada och vi sola. Sen när Vincent blir större så kan han springa runt där. :D sen gick vi i evigheter så mina fötter var helt slut när vi kom hem. Ligger i sängen och halv sover nu! Vincent är helt deckad på mig. Söndag i sin ära! ;) haha. 



2014-03-08

Melodifestivalen blir bara sämre och och sämre för varje år. Men det har typ blivit lite charm i att det är så dåligt! Jag tittar ändå och kan inte missa de. Vi gjorde det till en sushi kväll, alla fick göra sin egen sushi. Haha, Hampes bitar blev nog snyggast. ;) trevlig kväll blev det iaf ..








2014-03-06

Just nu ligger vi nerbäddade i mamma och Juans säng med värmefilt och duntäcke. Vincent älskar filten så får kanske köpa en sån till honom. Vi lägenhetsbor är inte vana vid kylan i hus. ;) haha! Tror nog aldrig jag kommer kunna bo i hus då jag fryser lätt, får bli radhus foreeeever eller bli miljonär och köpa in tropisk värme i huset. Flytta utomlands istället? Jag? Kommer aldrig på frågan, tycker ju om att kunna gå ut i snön om jag vill. Plus att jag tycker om svensk mat för mycket. Tänk dom stackarna som inte ätit scans falukorv i ugn eller svenska köttbullar, dom stackarna får åka till Ikea. Dom vet inte vad dom missar! Släng falafel, kebab och allt skit i väggen. Iaf så var jag på dåligt humör igår när Hampe kom från jobbet, allmänt grinig och nere så han tyckte jag skulle köra till min syster så vi kunde muntra upp varandra. Jag blev så glad så jag började gråta! Haha. Stackars Hampe som får stå ut med mig och mina humörsvängar, han undra varför jag nu grät men förklara att nu var det glädjetårar! Hahaha. Packa min och vincents väska sen körde vi och hämta Alicia som var hos sin farmor i Malmö. Vi lyssna på "barnens klassiker" 3 gånger på vägen och sjöng imse vimse spindel 50 gånger! Allt för att barnen ska vara nöjda. ;) min syster blev så överraskad när vi plingade på att hon fick tårar i ögonen. Vilken familj vi är! Haha. Mamma var också där så vi myste, åt tacos och gjorde sen massage! Alltså helt ärligt så tycker jag man ska få massage en gång i veckan efter att man fått barn. Man har fan ont i ryggen heeeela tiden! Sen körde jag och Vincent hem till mamma och sov här. Ludde är världens lyckligaste som får springa i trädgården med Bonzo hela tiden. Sara och Alicia kommer hit sen efter att dom varit och besökt alicias förskola! :D så stor lilla tjejen blivit! Ikväll är det familje time innan vi kör hem till Malmö igen. Såhär vill jag alltid ha det! Massa mys. ;) <3

Just nu i sängen. <3 om en vecka blir han 2 månader! 

2014-03-02

Idag är det en riktig mys-söndag! Vincent vakna vid 07 idag så då gick vi upp och tog en promenad med Ludde, sen gick vi och la oss i sängen igen och myste. <3 älskar att somna om med honom intill mig, höra hur han andas och gör sina små ljud, snutte! Vakna tre timmar senare och nu har vi tagit en dusch/bad tillsammans! Satte på duschen långt innan på det varmaste så det var som en ångbastu när vi kom in. Satte på avslappningsmusik, sån baby sleep music och chilla! :) så nu ligger vi nerbäddade i soffan och vinnie ligger och äter/sover! ;) idag ska vi inte göra någonting, kanske resa mig för att ta något att äta! Och ta Ludde på sin långrunda, men det gör vi när vi myst klart och vaknat till liv. Bästaste söndagen på lääääänge. :) 

Just nu i soffan, min lilla bebo! 

Mallorca

Nu är det bara 183 dagar kvar tills vi åker!!
3 veckor på Mallorca med min fina familj. <3


2014-03-01

Det är redan mars!? Var tar tiden vägen? Idag blir Vincent 7 veckor, bästa veckorna i mitt liv. Och om 4 veckor fyller jag 25 år och jag och hampe firar 3 år. Tänk om vi visste då att vi 3 år senare skulle ha köpt en lägenhet, skaffat hund och fått världens finaste lilla pojke. Undra vad vi gör om 3 år till? :) älskar dig mest mitt fina hjärta, många år till ska vi ha. Idag har jag och Vincent först myst hemma, kramats och städat. Tog sen en lång runda med Ludde, sjukt skönt väder, älskar att våren är på väg, fick dumpa både vantarna och mössan idag. ;) festade sen till det och lagade inbakad fläskfilé. Har börjat laga mer mat hemma, speciellt nu när hampe jobbar så vill jag vara schysst men tycker faktiskt det är roligt! Whaaat? Det intresset måste kommit samtidigt som jag blev mamma, haha. Iaf, allt var perfekt tajmat, in i minsta detalj haha maten var färdig, melodifestivalen var på, Vincent var mätt och nerbäddad så.. Hittar jag hampe sovandes i soffan bredvid Vincent! Haha. Så nu ligger dom och snarkar bredvid varandra, så söta! Men maten var sjukt god iaf hahaha. Ska ta en dusch nu och sen en sista runda med Ludde :) 

Läääängtar efter sommaren! Kommer bli den bästa.


Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0