tjugonionde mars

jag är en glad människa, eller jag tycker om när folk i min närhet är glada så jag bjuder gärna på mig själv för att få se dom skratta! hahaha. kan vara rätt tramsig but thats meeeee .. här sitter jag och showar fullt össs på gitarren även om jag knappt kan spela, sjunger till också! ;) fick mig några goda skratt där.



tjugonionde mars

idag har jag jobbat ett kort pass, 11-1615! cyklade hem direkt och softade. har försökt få upp gardinerna men det sket sig. ville ju ha fint till min födelsedag!! :/ får åka och köpa nytt. tittar igenom alla big brother avsnitt som jag missat i veckan .. jag är en nerd i know, men idag är det en tv dag så tänker ligga och lata mig hela dagen. blev en lång dag igår, efter vår apt på jobb så stack några av oss till möllan. sjukt mysigt att sitta under filtarna och dricka några öl. blev många goa skratt! i maj drar vi allihopa till varberg! ;D ska bli najs. trycka en macka nu? smeeeeekhej.

i got a trip to ..

MALLORCA
20/5 - 27/5
.. :D

suprise suprise ..

i fredags fick jag ett sms av hampa att jag skulle ta ledigt vecka 21 från jobb och att det var väldigt viktigt! och att jag var tvungen att fråga min chef direkt! fattade ingenting .. ringde henne, vi satt och skratta tillsammans i telefonen och försökte lista ut vad det kunde vara. självklart fick jag ledigt! min chef är så sjukt snäll. fattar fortfarande ingenting om varför jag ska vara ledig, har ju mina aningar men han vägrar säga någonting och spelar mest dum?! hahaha. det värsta är att han kan verkligen hålla en överraskning tills han själv vill berätta. kan detta handla om att jag fyller år på lördag? ;) min älskling är bästaste ..

älskar honom mest! ♥

tjugosjätte mars

HEJ! :D .. älskar att det snart är sommar! ute hela dagarna på jobb, solbränd och snygg blir jag. ;) i helgen var min fina syster här och hälsade på. vi hade lite kalas för mig, åt plankstek på mando, gick runt i stan och sen avslutade med en fika där jag fick min födelsedagspresent! fick en jättefin dolce & gabbana klocka!! ↓ tusen tack till henne och patrik. bästaste är dom! ♥ tur jag inte handla någon egen innan. har velat ha en klocka hur länge som helst, snyggt och stiligt. & imorgon ska jag och hjärtat fira 1 år. fan vad tiden går snabbt? kan inte fatta att vi varit tillsammans så länge .. så vi har tagit ledigt båda två. ska köra och handla massa gått sen! mååååste man ha en dag som den.

tjugoandra mars

jag är en nörd, jag vet. jag följer big brother! vaaaarje dag. och måste bara säga att den här sipan är riktigt dum i huvudet. hur orkar man gå omkring och vara elak? han söker bråk. om folk tyckte hanna w var en idiot så är det ingen jämfört med sipan. kan inte hjälpa det men jag blir så förbannad, hatar mobbning och det han hållt på med är inte ok. en sån jävla tur han blev utskickad, tydligen inte bara jag som tröttnat på hans beteendeeeeee. många andra där inne som också borde få lära sig lite vett om hur man behandlar sina med människor.

& annars är allt perfekt! har fått vår box nu med alla kanaler, så jävla najs! hade sovmorgon idag då jag började 11.00, sjukt skönt. tidig morgon imorgon igen! :) idag var min bästaste pappa här och hälsade på, gick på restaurang och myste omkring i malmö. fan vad jag älskar min familj! började nästan gråta när jag skulle säga hejdå, okej dom bor bara 40 minuter ifrån mig men jag blir så jävla glad när dom hälsar på. nu på lördag kommer min fina syster hit. då ska vi mysa hela dagen och på söndag åker jag till mina kusiner där mormor också är. bästaste familjen har jag ja! kan säga det flera gånger om. ♥ nu ska jag trycka ner mig framför tvn, revenge är nu och jag är helt fast.


jag & fina syster förra sommaren.

artonde mars

haft en super mysig helg tillsammans med min fina kusin! mötte upp henne igår och så gick vi en runda i stan, sjukt fint väder och det var hur mycket folk som helst ute. gick hem och myste, satt på balkongen i evigheter och pratade om allt mellan himmel och jord. gjorde massa tjej saker, lockade håret, sminkade oss och sånt. ;p lagade god middag och tittade på hur många disney filmer som helst. på kvällen kom mitt hjärta hem, han lagade bästaste fruktsalladen till oss. satt ihop tryckte alla tre i vår gigantiska soffa hahaha. hon och hampe kom sjukt bra överens och det blev många skratt! ;D me loooove. deckade på soffan till sist.. idag har vi bara legat och latat oss på soffan heeeeeela tiden. tittat på jersey shore, bästa! ;) nu har hon åkt hem och jag sitter i min ensamhet och väntar på att babe kommer hem så jag kan ha söndagsmys med honom. lite massage hade inte varit helt fel idag! ;) ska lägga mig på soffan nu och titta på big brother på datorn, ett måste nu när jag är ensam, hampe hatar det så kan typ aldrig kolla när han är hemma haha. imorgon är det jobb igen, ska bli roligt! ;D hoppas på en maaaassa mys och bus. ha världens bästa söndag!

femtonde mars

jag är så lycklig att jag inte ens kan beskriva känslan!! har kämpat med skolan som en idiot, trodde aldrig jag skulle bli färdig och tänkte hela tiden "skitsamma, bara jag blir godkänd så är jag nöjd.." & så efter mitt sista nationella prov idag så säger min lärare att jag varit jätteduktig och att jag bara måste tro på mig själv lite! och att hon är inte den som ger bra betyg till någon som inte förtjänar det. fick ett VG och det var mer än jag trodde, tänkte vissa gånger att jag inte ens skulle bli godkänd?! fan vad stolt jag är över mig själv! ;D happy happy happy.. blev en snabb fika med malls, novisen och hannah efteråt. nova är fan världens sötaste och roligaste tjej! lilla plutten växer så snabbt.

& jag har tyckt det varit sjukt jobbigt hemma i lägenheten med flyttlåder överallt och massa papperskartonger i varje hörn. stackars mitt hjärta som fått höra på allt mitt gnäll. :$ igår var vi på ikea och handlade ett stort matbord till storarummet plus lite smått och gott. gick iväg med en suck imorse när jag såg alla kartonger. MEN när jag kom hem har han städat undan precis allt och gjort det så jävla fint här. blommor på bordet! trivs som fisken i vattent! älskar denna lägenhet. äntligen kan jag luta mig tillbaka och njuta av sambo livet. han kommer snart hem, ska pussa på honom extra många gånger för att han är bästaste. han vet hur man får mig glad! :) om bara någon vecka firar vi ett år.. ett år?! hur fort har tiden gått egentligen?

och jag trivs så bra på mitt jobb, älskar att gå dit varje dag! har så sjukt roligt. kan ibland bara tänka att fan vad bra jag har det? att kunna vakna med ett leende på läpparna, gå omkring i lägenheten och bara känna naaaaaaaajs detta är och sen cykla bort till jobb på bara några minuter. hoppas det alltid kan vara såhär.. :) ska lägga mig i ett bad nu och reeelaxa. :D hoppas er dag har varit lika bra som min!


vår fina nya tv bänk. :) me love!

sjunde mars

denna natten var ett helvete .. igårkväll var jag helt pigg och glad! dansade runt och kände mig hur frisk som helst, men när jag vaknade imorse så hade jag knappt sovit något och mådde skit igen! why maaaan? måste bli frisk till helgen iaf!! har myst i soffan till massa filmer och nu bakar jag en kladdkaka med banansmak. har lovat att bjuda på fredagsmys på jobbet så måste träna upp mig! ;) + när man är sjuk får man äta gottit. längtar tills vår box startar, vi får kanal 11 då vilket innebär att jag kan följa big brother bättre! wihoooo. & imorgon tar jag tåget till helsingborg efter jobbet, ska till skolan och sen träffa beccan och lilla theo. :) mys! nu plinga klockan, min kaka är klar, håll tummarna.. hahaha


puss på favorit lykke! ♥ bäääästa.

sjätte mars

jag är så jävla sugen på glass, eller godis! eller något gott, eller varmt för halsen. åh detta kommer bli en riktigt jävla lååååång dag. hampa kommer hem sent ikväll så jag får försöka underhålla mig själv? hade velat städa undan för här är saker överallt sen flytten men orkar inte, ingen kraft i kroppen! hahaha. hoppas jag kan gå till jobbet imorgon för jag vet inte vad jag ska göra hemma? kan fan inte slappna av! haha, stressar upp mig för allt möjligt. hade behövt ha en stress-coach som kan lära mig att softa lite, tagga ner! haha. min pojkvän tycker jag behöver yttliggare en coach för mitt humör! vaaaaaaaad menar han med det? hahaha. ingen mat för han i en vecka nu. ska krypa ner under täcket nu och titta på alla big brother avsnitt jag missat. :) dom människorna där inne är galna?! och jag älskar det!

femte mars

good morning! ;D .. sitter i vår nya soffa och tittar på rix-morron-zoo! jag ska fan köpa tio liter handsprit och ha med mig var jag än går. flera stycken är sjuka på jobb och jag har tyckt det är skit jävla bra att JAG för en gångs skull inte blivit smittad, blir fan alltid sjuk annars .. men nej nej nej, började igårkväll! sick tråkigt att bara glo hemma.

& jag har flyttat nu! vi har fortfarande inte kommit riktigt iordning även om vi hållt på som idioter hela helgen och förra veckan. sov rummet, köket och toaletten är typ klara, storarummet är på g att bli färdig. står massa skit överallt bara! ;p haha. kläderna är äntligen på plats också!! ääääälskar vår soffa och nya tv, jag hade kunnat bo i soffan! ;D men fy fan vad mycket skit man har, nu när vi flyttade så kunde jag inte fatta att alla dessa saker fått plats i min lilla etta OCH hampes saker från hans rum, hahahah gud så mycket saker han hade med sig då?? ska lägga upp bilder så fort jag orkar men nu ska jag krypa ner i sängen igen och sova bort denna dagen.. welcome to sambolivet säger jag till mig själv!

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0