tjugofemte maj

sorry för dålig uppdatering.
ska bli bättre, promise! :)

sextonde maj

det är kvällar som inte är planerade som blir bäst! angelina och peppe fyllde år och det firades :) jag skulle egentligen inte med ut efteråt, men det blev så iaf och roligt hade jag. slutade med att jag och emma gick till tivoli, har inte varit där på evigheter. dom har byggt om och haft sig. riktigt fint! träffade jättemånga som jag inte sett sen studenten, aw. saknat vissa jävlar! ikväll blir det schlagerkväll hemma hos malin :) men först ska jag köra hem till mamma och hälsa på. känns skönt att komma dit och bli ompysslad, me love!

             
             
             

fjortonde maj

idag har jag syndat.. hemskt av mig, men jag är ingen kämpe när det handlar om inget som jag själv verkligen vill! för att släppa på denna ångest så körde jag och malin och simmade. haha, sjukt roligt. slutade med att vi bara lekte runder på badmadrasser. 20år? va? vi? spelar ingen roll ;p kom precis hem från henne. är helt slut efter allt bastande. imorgon blir det en tripp inom angelina och peppe som fyller år. om det blir utgång efteråt vet jag inte ännu, får se vilket humör jag är på. men som jag känner för det just nu så tror jag inte jag är på humör för att gå ut. har blivit off från allting. anyway, let's see tomorrow :) good night.

                 

.

you know I never stopped wanting you
you know I never stopped needing you
you know I never stopped loving you
without you I can't do a thing

I wonder what went wrong, where we fell apart
from a love that was so strong, I wonder where our
thoughts got lost, somewhere twisted and now,
I'm trying to pull myself from off the ground
we need to work it out somehow
cuz I can see a part of me
with you is where I need to be

tolfte maj

jag älskar helsingborg när det är sol! vi bor i en riktigt fin stad faktiskt :) har varit nere och fikat på mezo hela dagen. invigde min snygga bettan också, alltså min cykel. sen blir det jobb till sena kvällar fram tills på fredag. är äntligen ledig i helgen! :D ska bli så skönt. ska snart trycka ner min röv framför ugly betty och äta nötter ;p fick precis veta av malin att det är melodifestivalen ikväll?! eller ja, semifinalen. måste se den! får bli att jag brummar hem till henne :D får se desperate housewives i repris. 

             

tionde maj

kom precis in i värmen :) har varit och fikat lite. hannah är hemma från göteborg under helgen så passade på att träffa henne! blir inte så ofta nu för tiden tyvärr, men det var mysigt. i sommar är det jag och malin som kör upp till henne. jag älskar göteborg! fin stad. i fredags firade vi semirs födelsedag, riktigt roligt blev det! inte alls som planerat för vi hamnade till slut i åstorp på fakars fest, haha. sen igår var det sanja som fyllde 20 år :) var alldeles för trött för en utgång, så jag körde hem när dom andra festa vidare. och nästa helg är det angelina och peppe som fyller år. gud vad alla fyller år nu! tycker inte jag gör annat än firar folks födelsedagar! haha. ska få i mig något att äta nu och sen blir det mys.

                                                                   lite bilder sen i fredags.

             
             
             
             

åttonde maj


GAHHh.. jag ska spränga maxi!

åttonde maj

hej! :D är egentligen helt stressad, men sitter ändå här?
borde prova ut en outfit till ikväll, men jag har mina aningar. hittade
absolut ingenting på väla igår så fick till slut låna ett jättefint linné av kimpan.
maybee. vi ska ju fira semirs födelsedag, mys hemma hos honom och sen utgång! :)
men nu ska sätta igång akon - angel eyes på reepet nu och fixa mitt trasselhår.
ni får ha det så roligt ikväll, för det ska jag ha! så ses vi kanske. kisses!



femte maj

fick precis slänga mig in i bilen och köra till hemmakväll. jag, ms. glömsk hade helt glömt bort att jag hyrde filmer för en vecka sen! tryckte in dom i deras brevlåda. hoppas man kommer undan med böterna ;p haha. är helt kär i akons nya låtar. jävligt synd bara att jag inte kan ladda ner dom! youtube är ingen hit, jag gillar mer när man kan ha låtarna på reepet. tummen upp för det! om ni vill dela med er så släng över det till mig!

                                         grattis till min bebe semir som fyller 19 år idag! :D
                                                            (... klockan är faktiskt efter tolv)

på tal om annat

Skriv ditt namn: Petra

Utan att se: Petra

Med hälen: pet6r5aq

Hakan: petra (hahahahah, jag är fan duktig)

Lillfingret: petra

Armbågen: pwetrra

Näsan: +0354Q

Handflatan: POWE5TAQ

Översta knogen: PTRA

Pannan: 03445435

hahahaha detta var ju underhållande

akon - waiting.



femte maj

trodde för ett ögonblick att mitt internet hade gått sönder ;s vilken jävla panik man får. varför egentligen? när man väll har det så bryr man sig knappt. fik precis veta att comhem har legat nere i tre timmar nu så ingenting har fungerat? great! har varit med jasmine hela dagen :) myst i ängelholm och lite sånt. hon hjälpte mig med det här om bilar (själv är jag helt inkompetent). jag är helt inne på att köpa en! fast ska kanske vänta och se om jag får en lägenhet nu? :/ beslutsångest. färgade min utväxt igår, blev bättre än mina förväntningar. det är kanske lite ultra blont nu, så nästa månad lägger jag i bruna slingor. snyggt! :)

vill åka utomlands! inte bara på semester, utan verkligen åka iväg i några månader. inte för att jag inte trivs här hemma för det gör jag verkligen! men tänker tillbaka på england nästan hela tiden. hade varit roligt och verkligen coolt att bara sticka dit igen och kanske.. stanna ett tag? fastnade verkligen för det stället.

fjärde maj

idag gick jag upp vid grynigen.. eller inte. körde pappa till jobbet imorse vid åtta. det kan bara vara jag som är så idiotisk och går upp vid den tiden när man är ledig, haha. kom nyss hem, har varit och lunchat med pappsen. :) ikväll spelar hif och mff! hade lätt velat se den matchen men det är helt slutsålt! kommer vara kaos här på olympia ikväll kan jag tänka mig. istället så försöker få med mig mina snyggingar på en fika! ska lyssna på din gata och ta tag i det här med min utväxt. det ser ut som att jag egentligen är svarthårig? har alltid varit blond som liten, men icke, gud vad man ändras med åldern. bara rynkerna som saknas.

tredje maj

det är farligt att se kärleksfilmer ensam. man gråter som en litet barn när han springer ner för trapporna och kysser henne. jag är jättesvag för kärleksfilmer, drömmer mig bort och glömmer helt hur jävligt det är på riktigt. i filmer slutar det alltid lyckligt. där har ni skillnaden på verkligheten och filmer. vi älskar fina kärleksfilmer, för där vet vi att det alltid slutar lyckligt. lyssna så fjantig jag helt plötsligt blev, av bara en film! nu ska jag titta på bridget jones och sjunga all by myself så högt att grannarna hoppar i golvet.

talang 2009

hahahahaha, detta är helt underbart!

tredje maj

kom precis in från ösregnet. tycker det är skönt när det regnar, får mig att bli avslappnad. :) denna helgen har varit jätteskön även om jag jobbat. har bara tagit det lungt, grillat och fikat typ. är ledig imorgon också, blir nog en tripp inom mina bebes då. :) ska städa upp här nu och slänga kläderna i tvätten. ni glömmer väll inte filmen never been kissed  klockan nio på trean ikväll? sjukt bra!

andra maj

jag förstår inte vad min pappa menar när han klagar om att han vaknar mitt i natten av allan svenssons röst. det finns ju inget bättre? jag skrattar hejdlöst! haha. somnar varje kväll till något avsnitt från svensson svensson. sen att jag kan dom alla utantill hör inte hit. sen det där med att pappa mobbar mig för att jag sen liten lyssnat på sagoband och nu allan svensson spelar ingen roll. jag älskar det! :D ska snart krypa ner i min säng, men först blir det några avsnitt till. om jag hade haft ett dunder pogram så hade jag laddat ner säsong fyra direkt! good night!
 

första maj

hej folket :) sitter på jobb nu, har lunch en timme och det finns absolut ingenting att göra. diskuterade precis gårdagen med jennsan. den blev riktigt lyckad. började med att jag och malin skulle ta en drink på hampan och bara mysa lite. till slut hamnade vi på tempel med alla dom andra. brukar inte tycka om det stället men igår var allt på topp faktiskt :) sneade ett antal gånger på vissa personer, äcklar mig. men om man bortser från det så var allting bra. ikväll ska jag nog bara vara hemma, färga min utväxt som ser förjävlig ut ;p ska jobba hela helgen så det får bli en myshelg nu. ska trycka i mig en kaka nu och lägga fötterna på skrivbordet. visst har jag det slitigt? haha.

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0