tjugonionde april

fan vilken bra dag detta har varit! mitt humör har varit på topp :D blev en runda på stan med pappa, kinarestaurang och sen storhandlade vi. min kyl och frys är fyllda nu! jag kan verkligen inte handla själv, därför tackar jag min pappa x tusen för att han följde med och hjälpte mig. ni måste tycka jag är efterbliven som inte kan handla själv. men det är jobbigt att gå omkring där och jämföra priser och veta vad som är bra att ha hemma? hahaha. mötte sen upp emma & jennsan, blev en lååång fika på mezo. vädret var på topp och det blev många skrattanfall, speciellt när alla aik och hif fans kom skrikande förbi med tusentals poliser. dom skämmer ut sig, nästan så man skäms åt dom. malin kom också senare, en massa trams snack om folk som sitter ihop? haha. nu ska jag skruva upp musiken och testa kläder inför morgondagen, några drinkar blir det. det är valborg och det ska firas, plus så är det en speciell dag för mig så puss på det!


jag & emma förra året på mezo. ♥

ops.. we did it agian!


holy makarony.. jag har ett minne av att denna bilden togs 02.00 en lördags natt.
ni vill inte ens veta hur mycket mat vi råkade köpa med oss hem! hahahaha.

tjugonionde april

det är min första lediga dag på mer än en vecka, tror ni inte jag vaknar av mig själv klockan 08.30?! ;s varför vill inte min efterblivna kropp sova ut när jag väl kan. bara för mig att gå upp och börja tvätta och städa. finns inget annat vettigt att göra vid den tiden? haha. duschade nyss och ska snart iväg och möta upp pappa, vi ska luncha på stan och sen åka och storhandla :) najs. min pappa är den bästa pappan som finns! igår när jag, rebecka & jennsan satt på hampan och tog en öl så kom pappa förbi med en present. han hade köpt den nya avatar filmen till mig :D sen låg det en tidning med posten när jag kom hem från honom. bamse puss på honom! :) blev att jag myste hemma med jennsan och malin igår, lika trevligt varje gång med dom snygghuena! haha. måste ringa min ryggtant igen, har cp ont ;/ arh.

 

tjugosjunde april

nu är det dags för tisdagsmysssss! det har jag precis haft massor av :D sitter som en idiot framför tv:n varje tisdag, fast vilken tjej gör inte det när desperate housewives är på tv? killarna har sin jävla fotboll. tänkte snart hoppa in i duschen, hade behövt göra lite kvinnliga saker ikväll. en ansiktsmask hade inte suttit helt fel! lite massage och målade naglar hade jag heller inte tackat nej till. när jag gick hem från alexandra tidigare så gick jag inom pappa och snodde till mig den nya wallander. ska hålla tummarna för att den är bra nu! dom senaste har bara varit skräp. precis som att dom gjort dom för att dom var.. tvugna? i don't know. men nu ska jag fortsätta mysa. puss på er! hittade lite fler bilder sen i lördags, naaajs :) enjoy.




tjugosjätte april

hahaha jag älskar johan glans! jag sitter som ett litet barn och klappar händerna och skrattar högt. om han hade varit singel hade jag nästan raggat upp honom, jag hade skrattat från att jag vaknat till jag somnat! bara man tittar på honom så skrattar man, hahaha! har jobbat hela dagen idag, gick hem till emelie efter det och tittade på hennes nya lägenhet, riktigt jävla fin! om jag inte hade haft min så hade jag flyttat hem till henne ;) imorgon blir det hampan för mig och mina babes efter jobbet. sjukt varmt idag så tänker inte sitta inne! annars händer det inget speciellt denna veckan, fast i helgen däremot är det fest för lilla semir fyller 20 år :) nu ska jag nörda mig på datorn och sen ta en lång dusch, ha det bäst! smeeek.


min babe alexandra & jag i lördags. ♥

tjugofjärde april

jag blir snart galen! varför regnar det alltid när jag är ledig, men det är strålande sol när jag jobbar och sitter inomhus? tacka gud att det finns solarium annars hade jag liknat ett spöke. slutar om ca 2 timmar, ska möta upp jennsan och dom andra då, sen ikväll blir det nog en runda på hampan för några glas vin! :) mysigt. någonting tänker jag göra när det är lördag, kan inte bli handikappad bara för att jag arbetar! ;p haha. hoppas cassi kommer till jobb snart för jag har så jävla tråkigt. går runt och pillar på allting! haha.

tjugotredje april

fy helvete vad jag är glad idag! & jag har absolut ingen aning om varför. skulle sitta perfekt med en utekväll idag men jag kan inte, har redan planerat in annat så får helt enkelt vänta till imorgon.. eller nästa helg! :) snart blir det roadtrip upp till stockholm med mina babes, kommer bli sjukt roligt! :D haha. måste bara hitta en fin klänning jag kan ha på mig där uppe. ingenting i min garderob duger! trött på min hårfärg också, funderar på om jag ska bli ljusare eller mörkare? fast så risigt som det är nu så borde jag inte röra det alls! haha. nu måste jag springa om jag ska hinna till middagen. puss på er!


ta mig tillbaka till teneriffa. ♥

tjugoandre april

kom precis hem från mina babes, me love them looong time! handlade med mig den fetaste godispåsen med mig! var sugen på allt när jag stod i affären ;p haha. ska mysa extra mycket ikväll, snodde med mig en massa filmer när jag var hos pappa igår. ska dit imorgon igen och äta världens godaste mat, nämligen fondue! min bror fyller år så det måste firas :) wiho! nu skriker duschen efter mig, ska bara betala klart alla räkningar. ska leva najs dessa dagar nu. lite utgång på lördag? ;) smek & hej.


saknar min lilla prins! ♥

tjugoförste april

jag är glad idag, mycket gladare än igår! decka direkt. fick veta att jag hade fått besök på jobbet idag och att jag skulle få en present, eftersom jag inte var här så får det bli en annan gång. har absolut ingen aning om vad det är men glad blir jag i alla fall, aw :) pappa hämtar upp mig efter jobb och sen blir det middag, min bror har kommit hem från sitt jobb i spanien så ska bli kul att få träffa den nörden. saknat honom lite även om jag inte vill erkänna det ;p haha. men nu måste jag fortsätta jobba, ha det bäst!

tjugonde april

jag vet inte vad det är med mig, jag kokar av ilska! känner i hela kroppen hur arg jag är. vill slänga saker omkring mig och skrika. & jag vet inte ens varför? blir så trött på mig själv när jag är arg. hoppas jag vaknar glad imorgon. jätteglad. ska försöka sova nu så jag slipper mig själv. godnatt på er.

sean paul - hold my hand

girl you know I care
so if you ever seem to lose your way, don’t have no fear
hold my hand, I’ll be there girl, you know I care girl
cause this love that we share
I will stay within ah de right direction, don’t have no fear
I’ll be there girl, you know I care girl
cause I care

from we met, you know it set
tight from the start girl cause you know we connect
you know the history don’t you forget
and I would never ever disrespect girl 
I love you straight to my last breath now

.



så vacker min kusin är och hon är bara 12 år gammal. ♥

tjugonde april

sitter färdig fixad och väntar på att jag ska få börja tvätta, ska fort iväg sen till rebecka som fyller år idag! :D wiho. grattis till dig hjärtat ♥ blir nog en runda efteråt på hampan med jennsan och alex, synd bara att det inte är finare väder! hif spelar mot mff ikväll, kommer vara kaos i stan och sånt gillar vi. älskade när jag bodde på olympia och det var matcher, vilket liv. wiho :D


beccan & jag förra året hon fyllde år! haha.

artonde april

jag har nog varit inne på alla hemsidor jag kunnat komma på, har sjukt tråkigt. har gjort allt man kan på jobb nu, städat allt jag kunnat komma på. var är alla folk idag? är det något bra på tv eller vad är grejen? hahaha. snart kommer mina babes ner till jobb, sen när jag slutat ska vi alla hem till mig och titta på film och mysa. jag tänker inte röra mig en millimeter ikväll, är så jävla trött!! värma maten i micron och hämta favvo kudden sen tänker inte jag vara aktiv mer ;p så mycket som händer nu. malins inflyttningsfest, semirs födelsedag, carinas fest i stockholm och sen min operation. veckorna rullar på! älskaaaaar när man planerar. puss på det! men nu ska jag gå och göra ingenting tror jag. kanske städa lite till? haha. smek.

slänger in lite bilder sen gårdagen, en galen och rolig kväll! tack alla :)


syster & jag.


linus, en rolig jävel! hahaha.


syster & tt.


puss på oss! ♥

artonde april

idag är det söndag.. har fortfarande inte vaknat till liv och jag sitter på jobbet nu, öppnar om en halvtimme och slutar inte förren halv åtta ikväll. tänkte gå hem till emelie efter och bada i evigheeeeter! tänker inte sitta ensam ikväll, är inte på det humöret för fem öre! ;s igår var det roligt, massa skratt och bilderna från kameran snackar vi inte ens om. mongohue är vi! haha. ska börja i köket nu, puss.

sextonde april

slutade precis jobbet, vilken dag.. har gått hur fort som helst! :) massa folk hela tiden. najs, orkar inte sitta still. snart kommer malin och hannah och möter upp mig, vi ska mysa i stan. länge sen jag träffade hannah! saknar den fisen. denna helgen kommer inte bli speciellt spännande eller rolig, ska jobba morgon - kväll varje dag. fast kan behöva jobba av mig nu, ska vara ledig en längre tid om en månad.. kommer få panik av att bara sitta hemma! haha. får underhålla mig, ska göra allt som jag inte brukar hinna med då :) fast nu måste jag skynda mig, hihi.

femtonde april

har precis lagat korvstroganoff, har tjatat om det hela veckan.
fråga själv mina vänner! haha. känner mig inte helt ok så ska ligga på
soffan och ta det lungt hela kvällen. mycket jobb dessa dagar som kommer!
men pengarna sitter fint :) tummen upp för det. igår var jag med mina
babes, körde runder och fulade oss, många skrattanfall ;p haha.


jag är mega coooool ;)


skulle flytta ut däcken från bilen.. gick sådär! hahahah.


jennsan & emelie. :D


tummen upp för dom!


jennsan, puss på henne.

elfte april

jag tycker synd om de personer som inte har några vänner. jag vet inte vad jag skulle gjort utan mina? denna helgen har varit förvirrande och om det inte varit för mina vänner så hade min hjärna kokat över av tankar. älskar dom för det! snart kommer emelie och jennie hit, känner inte för att sitta ensam. puss på dom idag! :) ska städa kylarna nu så tiden går här på jobb och ikväll blir det en massa mys. ♥

& när man tror att allting börjar bli bra så sätter hjärnan ett spratt på en igen. jag tänker för mycket, kan sitta och grubbla över en sak i flera dagar. måste sluta upp med det för min egen skull. om det är menat så kommer det av sig själv. right?

tionde april


säger bara en sak:
det var en sjukt bra kväll igår! :)

åttonde april

ändrade planer. .. .
 blir inget mys hos malin idag. får fint besök från halmstad, och sen
åker jag nog dit ikväll. kommer hem imorgon så sakna inte mig för mycket,
vi ses på festen på kvällen babes och förmodligen i stan ;) 

åttonde april

jag höll på att svimma precis här på jobb, fjärilar i magen och röd som en tomat. fan vad jag har saknat den känslan! har precis slutat men väntar på emmsan, ska möta upp malin och sen hem till henne och mysa. annars händer det nog inget speciellt idag? nu kurrar magen, måste trycka i mig något! :) puss.

sjätte april

jag tycker om att komma hem till min mamma, när man fryser så hämtar hon strumpor, ler så fort hon ser en och kallar mig älskling hela tiden. snacka om att känna sig som hemma! :D hittade en massa godsaker i skåpen och flera liter påskmust. dom har gått och lagt sig nu, sitter med en tänd brasa, en hund, en katt, en bra film och en jävla massa godis. kan ju inte säga att jag klagar! ;) filmen lockar mer nu än vad datorn gör, really boring! hittade föresten bilderna sen vårt kalas i söndags, enjoy..       godnatt puss.


syster, zettan och lykke.


jag & söta mormor. ♥



hela feta släkten, puss på dom!


mormor & juan.
juanito fick en medalj av mormor för
att han håller på att sluta röka. awwww.
 

lilla söta lykke på tipspromenaden.


lykke & morbror robert.


kusiner & lykke. love them looong time!


så jävla söt bild, lykke älskaaar bonzolito!


kusin & jag.


jag & lykke myste med bonzolito & shanty under bordet. ♥

sjätte april

sitter på jobb nu, 20 minuter kvar tills jag stänger. det har varit fullerulle hela dagen tills nu de två senaste timmarna, alla människor har försvunnit & den ända kunden jag typ haft var en efterbliven brud som upprepade allt jag sa. jag klarar inte av sånna bitch brudar! grrrr. ska hem till mammsen ikväll, ska mysa med bonzolito! min lilla älskling. sen imorgon bitti ska jag till tandläkaren, helt själv.. har aldrig varit där själv även om jag är 21 år. sist jag var där så hade jag en vän med mig i allafall ;p but a man gotta do what a man gotta do. efter det ska vi ha en familjedag i malmö, shopping och sånt mys :) men ska börja förstänga nu så ni får ha det naaaaajs.

femte april

jag älskar när folk fyller år, speciellt jag själv! haha. igår var det kalas hemma hos min mamma, vi firade mig, min syster, min systers pojkvän, min morbror, min morfar, mina två morbrödrars flickvänner. vi fyller år nästan samtidigt allihopa! :D tryckte i mig smörgårdstårta & godis tills jag knappt kunde röra mig. på kvällen mådde jag sjukt dåligt och somnade vid elva. är på jobbet just nu och vill inget annat än att gå hem och sova, känns som jag ska spy eller svimma. mc mat ska jag köpa med mig hem.. och om jag orkar vill jag hyra 100 filmer! blir jobb imorgon, 10.00 - 19.30, men är ledig på onsdag, ska köra till malmö då! :) måste fortsätta nu, puss på er!

tredje april

slutar snart jobba! wiho, ut i det fina vädret! :D man blir helt lycklig när solen skiner. ska hem till pappsen och äta middag, hela denna helgen firar jag och min syster våra födelsedagar med familjen. idag med pappa, och imorgon med mamma och hela släkten! :) hihi. ikväll efter kalaset ska jag hem till malin, hon har flyttat så måste kolla in stället ju. blir någon drink och sen ska vi alla ner i stan. själv ska jag nog ta det lite lungt, vet om att det är en massa lekar och aktiviteter imorgon så måste vara i topp form! hahah. eh. men nu ska jag fortsätta jobba, puss på mig.

.

i'm so sick of love songs . .

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0